Sevgilim ona aldığım hediyelere neden çöp gibi davranıyor?

Merhaba hemen konuya gireyim. Erkek arkadaşım saatleri ve üzerinde adı ve soyadının baş harflerinin yazılı oldugu eşyaları çok sever. Doğum gününde çok sıkışık bir durumumda ona saat kutusu yaptırıp üzerine baş harflerini yazdırdım ve verdim. Verdikten bikaç gün sonra evine gittiğimde Saat kutusunu arka odada yerde gördüm ve 1 ay boyunca o saat kutusu yerde üzeri toz kaplamış bir şekilde kullanılmadan kaldı. En sonunda benim uyarmam dan sonra aldı kaldırdı başka biyere. Şimdide yılbaşında çok sevdiği bir markadan bileklik aldım günlük hayatında taksın diye “sever saat bileklik takmayı”. Hediyeyi arabada verdim. Baktıktan ve teşekkür ettikten sonra araba kapısında olan bölmeye koydu hediyeyi. Aradan 1 ay geçti ve hediye hala araba kapısındaki bölmede duruyor. Ben bunu saygısızlıktan ve değer vermemekten başka türlü adlandıramıyorum. Düşüncelerinizi merak ediyorum. İlişkinin en başında bana “ bana bugüne kadar hiç bir sevgilim hediye almadı “ diyip acıtasyon yapmıştı. ( 1 buçuk yıldır beraberiz, ciddi bir ilişkideyiz , yaşı 35).
Sevgilim ona aldığım hediyelere neden çöp gibi davranıyor?