+1 yılNeden rahatsız olucam ki kendime güvenim tam sevgilime de öyle
Hatta sevinirim beğenilen biriyle birlikteyim diye, herkes beğeniyo ama o benimle
Aynısı onun için de geçerli rahatsız olmaması lazım beğenilen biriyle birlikte ve diğerleri en fazla izler ama sonuç olarak ben onunlayım
Yani özgüvenli olmak lazım kısacası11 Yorumla- +1 yıl
👏
En İyi Cevaplar
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/MgoIlmeeguwEvet sosyal insanlarız sevgilim de dikkat çeken bir erkek he o pabuç bırakmaz ayrı. Beğeni rahatsız etmez ama hayatında benim olduğumu bile bile cesur adım atmaya kalkanın kökünden keserim cesur yerlerini 🙃
10 Yorumla
Herkes kendi sevgilisini beğenirse ortada sorun kalmaz😂
16 Yorumla- +1 yıl
Çözüm üreticiiim 😅
- +1 yıl
Gönlümün fenosuuu 🌸
- +1 yıl
Rica ederim 🤍
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Etmez zaten beğenilen biriyle çıkıyorumdur. Sevgilim olacak o şahsına münhasır kişilik başkasına ilgisi kaymadığı sürece sorun yok
29 Yorumla- +1 yıl
👏👏
- +1 yıl
Bi zahmet onuda söyletmemeli elbet :D
- +1 yıl
Masaj mı yaptırıyorsun kafana yine 🤦♀️
- +1 yıl
💆♀️ Hıı öyle 😃
- +1 yıl
Ricalar ✌️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
+1 yılSevgilimi benim dışımda kimse dışından beğenemez. Beğenirse bir daha görüşemeyiz o kişiyle🤣
36 Yorumla- +1 yıl
Ortadan kaldırırsın sen :D bir daha nefes alabiliyor mu kontrol etmek lazım gacıyıı 😃
- +1 yıl
Hahahah 🤣 çokta korku salmak istemedim. Ama bu resmen alt yazı gibi oldu teşekkürler 🤭
- +1 yıl
Bizi biliyorum 😃😃
- +1 yıl
Cadı biz🤣
- +1 yıl
🔫 😅 tabancamun sapuniii gülle donatacağummm
- +1 yıl
En sevdiğim türküdür🤣💃
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır onu ben seviyorum tabi beğenecekler ona benim ağzım şarıldıyor gözlerim parıldıyor millet ayakta şey olmalı kkcjcjcjc
116 Yorumla- +1 yıl
Tamam sen seviyorsun :D millet ne yapmalı tam olarak 😬
- +1 yıl
Kenarda durmalı sosii😌🤣
- +1 yıl
Onunla konuşan kızları boğasın duvara sürtesin gelmiyor mu 😛
- +1 yıl
Hangi birini duvara sürteyim sırf 8 tanesini filan ben biliyorum onun yürüdükleriyle uğraşamam benden öncesi ya da ilişki yokken olanlar beni alakadar etmez oda benim geçmişimi kurcalamaz olur biter nfjfjf
- +1 yıl
😂 güzel
- +1 yıl
Artık mantıksal yaklaşıyorum😂
- +1 yıl
Sen aşk filozofu olacaksın bu gidişle 😅
- +1 yıl
Ksjsj yemin ederim galiba delirdim delirmek galiba böyle bir şey oluyor bilmiyorum artık yani yalnızlık o kadar artık beni içine çekiyor ki galiba artık yani bu içimdeki boşluğu açan kişi bile gelse dolduramaz çünkü öyle büyük bir boşluk açtı ki artık kendisi bile yetişemez gibi geliyor bazen öyle oturuyorum tamam mı annem yanıma geliyor diyor ki sana diyor ne oldu diyorum hayır bana bir şey olmadı ne olabilir bana diyor aylardır o kadar büyük bir değişiklik var ki büyümek desem değil olgunluk desen hiç değilim çocuk desem hiç değilim bir şey oluyor bana anlatmıyorsun diyor
- +1 yıl
😂
- +1 yıl
Sana kızarım. Bunu yapmasına sen izin verdin 😒
- +1 yıl
- +1 yıl
Kızma sosi😟🥺
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBegenenlere yüz veren sevgili rahatsiz eder, ayrılırım.
10 Yorumla Selamlar,
Herkes birileri tarafından bir şekilde beğeniliyor zaten. Beğenilmek çoğu kişi için de mutluluk verici bir durum, bu yüzden partnerim mutluysa ben de mutlu olurum. Beğenenlerin kadın veya erkek olması bende herhangi bir negatif duygu ve kıskançlık yaratmaz.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılRahatsiz olmuyorum begenenler olabilir ama ayartmaya calisanlari gorunce cinler tepeme cikiyor. Arkadas parmaginda alyans var alyans demek ki bu adam evli ne diye cabaliyosun daha. Boyle tipleri gorunce kafasini duvara surte surte gebertmek istiyorum 🙄
10 Yorumla
+1 yılEder, tabii ki beğenirsin ama bunu ben sezersem ve belli ederse haliyle tavrıyla o sıkıntı işte. Hayatımda olan sevgili kişisinin burnundan getirebilirim biraz.
10 YorumlaYani karşı cins tarafından beğenilmesi rekabet ortamı yaratır. Benim beğendiğimi herkes beğeniyor ama o benim yanımda diye bırakabilirim. Ama kıskançlık yapıp trip de atabilirim su an çok kestiremedim. Sonuçta benim sevgilimse benim bakmam gerel, başkalarının bakışı rahatsız da edebilir bilemedim djdjdjd
10 Yorumla
+1 yılO kişiyi beğenen insanlar Benim tanıdığım ailesinden insanlar ise Elbette sorun olmaz ama devamlı olarak aynı şeyleri tekrar ederek bir taciz boyutuna gidiyorsa o beğenen adamın gözünü oyarım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılEğer ağır bir ga vat olsaydım hoşuma giderdi.
Begenip ve dıle getırenın dilini keser boynuna dolarım27 Yorumla- +1 yıl
Tövbe est 😅
- +1 yıl
Tövbestation gibi 😂
- +1 yıl
Günah çıkarma saatleri geçti 😃
- +1 yıl
Yenge şey benım gunah sevap kavramım yok. Aldırdım ben 🥺
- +1 yıl
Yenge kadar daaaşşş düşsün başına :D
- +1 yıl
Kayadır Kaya oyle taş mı olur :)
O zaman iyi geceler YENGE kendıne iyi bak - +1 yıl
İyi geceler bro
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılRahatsız eder tabi. Benim olanı benden başka kimse beğenemez.
10 Yorumla
+1 yılabartılı değilse hayır rahatsız etmez
netice de onu kafese kapatamam değil mi:)10 Yorumla
+1 yılBeni niye rahatsız etsin ki?
Sevgilimi beğenen insan rahatsız olsun neticede beğendiği son kişi olur🙄😀112 Yorumla- +1 yıl
Haha yok artık alt tarafı beğeni :D
- +1 yıl
😀her şey bir beğeni ile başlar. Yılanın başını küçükken ezeceksin :)
- +1 yıl
Aha adam beğendi diye yılanda oldu 😃
- +1 yıl
Adam deme şuna rica edecem!! Adam olsa sevgilimi beğenmez 😀😀😀😀😀
- +1 yıl
Hahah agresiflik öncelikle sizin için sonra çevreniz için hiç iyi değildir :D her zaman sakin olunması taraftarıyım.
- +1 yıl
Bu sakin halim yalnız:)
- +1 yıl
Onu farkettim ama sinirlenince yapabileceklerin hakkında konuşuyoruz 😅
- +1 yıl
😀Beğenen olursa bir gün, uygulamalı gösteririm
- +1 yıl
Hıı o anları kameraya çek :D hiç dayak yiyen yılan görmemiştim
- +1 yıl
Özellikle kuyruğundan tutup döndürüp fırlattığım kısmı slowmo çekeceğim:)
- +1 yıl
Anlaştık 😌👌
- +1 yıl
Tamam 😀🤝
+1 yılBeğenilmesi hoşuma gider. Kendi duruşunu bozmadığı sürece tabi
10 YorumlaHayır, rahatsız olmam.
Aksine herkesin beğendiği birinin benim olduğunu bilme düşüncesi mutlu bile eder.
Önemli olan onun başkalarını beğenmemesi. O zaman içimden çıkacak olan Michael Myers ile başbaşa kalır 😄20 Yorumla
+1 yılMesela şöyle derse; baya başarılı kadın, örnek alınmalı ve bende bir şeyler öğrenmeliyim, bilgisinden istifade etmeliyiz; gibi düşüncede ise fazla etkilemez.
Ama alıcı gözüyle bakıyorsa, fazlasıyla rahatsız eder.20 YorumlaAslında etmez beni kamçılar bir yerde , daha bakımlı ve daha iyi olmaya çalışırım aşırı kaybetme korkum var. Hayatım boyunca değer verdiğim şeyleri kaybettiğim için bu yüzden hep çok çabalıyorum ama yorar beni.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBazi hemcinslerim karsisindakini gözüyle s... yor.
O tarz insanlar rahatsiz eder.17 Yorumla- +1 yıl
Ohaaa :D sen böyle yorumlar yapmazdın 😱
- +1 yıl
Ama bunu baska turlu aciklayamazdim.
Tam yeriydi cunku.
Yinede 82 milyondan senin araciligin ile özür diliyorum 🙂 - +1 yıl
☺️
- +1 yıl
Basta gozuyle seviyor yazacaktim aslinda.
Anlasilir olsun diye oldugu gibi yazdim. d
Cok argo oldu farkindayim. Istersen silebilirsin 🙂 - +1 yıl
Sorun yok ya takıldım sadece, sen istersen kaldırayım :D
- +1 yıl
Yok kalsin 🙂 Gözlerin zaman zaman cok tehlikeli olabilecegi konusunda bilgilendirme yaptim diye varsayalim.
- +1 yıl
Tamamdır kalsın 👌
+1 yılSen beni katil mi etmek istiyorsun ŞekilHanımcım 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Ben suçsuzum😃
- +1 yıl
Azmettirici seni 😂
Sevdiğim kadını başka insanların beğenmesi tatlı bir kıskançlık katar ki bu güzeldir. Bir anlamda değerli bir insanla olduğunuzu hissettirir. Önemli olan kadının bu durumu güzel idare edebilmesi.. Bu kadına daha da değer katar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılNormal ve güzel bir şey ama beğenen birisi olursa zaten bulunduğumuz mekanda ilk ondan önce ben farkeder, arkadaşla bir bakışma ve durumu gözlerimle açıklama yoluna giderim ki en canım bile anlar ne demek istediğimi.
10 Yorumla
+1 yılŞu ola bilir "aa ne kadar yakışıyorlar" " ne kadar uyumlu cift"
Diye bilir.. ama "off ne yakışıklı" dediğin anda efulimi yakından görür 😌21 Yorumla
+1 yılAblacım soruyu okurken gerildim aw katil olurum diye korktum:d
24 Yorumla- +1 yıl
Ah katil ol da hapse gir sen emi
- +1 yıl
way şeytan waay hesaplara bak sen şunda hem şeytan hem yılan
- +1 yıl
🤨🐍
- +1 yıl
yok o değil sen olsan olsan black mamba sospsdf
+1 yılEder. Şunu herkes anlamalı. İlişkide iki kişi olur.
Kadını tarafından sevilen erkek ve erkeği tarafından sevilen kadın.
Gerisi olmaz olmamalı. Gerçek sevgili buna denir.10 YorumlaTam tersine herkesin beğendiği birinin benle birlikte olması hoşuma gider. Yanımda çekici görünen, fiziksel olarak bana ayak uydurabilen birinin olmasını isterim normal olarak.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. İnsan kafasını çevirirken dahi o saniyelik bakışla beğenebilir. Demek istediğim beğenmek anlık gelişen, basit bir şey. Çok da takmam.
Beğeniden ileri gittiği vakit ortalık karışır.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılBeğenmek var, beğenmek var, nasıl baktığına bağlı. Eğer ki sevgilim olsaydı ve böyle bir durumun olumsuz tarafıyla karşılaşsaydım o insandan temelli uzaklaşırdım, sevgilimi de tembihlerdim.
10 Yorumla
+1 yılkim beğeniyormuş benim erkeğimi yüzüme doğru söylesin 😀 yaa kıskançlık atar damarıma sıçradı şu an elim ayağım zangırdadı düşün olmayan şeye sinirlendim 😀
11 Yorumla
+1 yılbasarilari takdir edilip begenilirse gurur duyarim ama goz dikerse totosundsn alev cikaririm iyi niyet onemli...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/qfWIPIU6b20Krizin tuttu bana mazlumu getirin 🤣
10 Yorumla Beğenilen bir sevgilinin olması güzel lakin öküzün trene baktığı gibi bakarlarsa beni fazlasıyla rahatsız eder
10 Yorumla
+1 yıltaciz etmeye gidecek kadr olursa eder tabii ama öyle kişiliğinden ötürü masuma bir beğeniye sözüm olmaz
10 Yorumla
+1 yılEder göbek saldırdım ben de yazık şimdi ben seviyorum sanıyor yapacak bir şey yok biz de önlemimizi böyle aldık.
10 YorumlaEder tabii. Sevgilimin de karsi cinsten birini begenmesi rahatsiz ediyor. Ünlülere bile bi iltifat falan ettiğinde kıskanıyorum hemen.
10 YorumlaHiç rahatsız olmam çevresi tarafından çevrem tarafından beğenilsin yeterince dikkat çeksin hoşuma gider ama onun gözüne benden başkası hoş gelmesin.)
10 Yorumla
+1 yılHer hali ile benim beğenmem ona yeterli. Başkasının beğenmesi evet rahatsız edici olur. Sinirler gerilir kaşlar çatılır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılHem rahatsız eder hem beğenirim aslında bayan ya da erkek sevgilisine güveniyorsa sadakatinden kuşku duymaz
10 Yorumla Beğenilebilir ama çok da beğenilmesin yani. O benim sonuç olarak.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılBeğenmeleri güzel bir şey amma velakin yürümeye yeltenirlerse 🔪🔪
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılEvet çok rahatsız edici, benim olan benimdir kimse yan gözle bakamaz
10 Yorumla Sevgilimin gözü dışarıda değilse rahatsız etmez hoşuma bile gidebilir 😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aynen öyle efendim.. Bakan o gözleri mosmor ederim o derece..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı. Karşı cinsim yani sevgilimin hemcinsi beni rahatsız etmez,
Kendi cinsim rahatsız eder10 Yorumla
+1 yılHerkesin herkes hakkında fikri olur mutlaka ama bunu dile getirmesinden rahatsız olurum, rahatsız ederim..
20 Yorumla
+1 yılHayır. Sonuçta olmak istediğimiz yer belli. Beğeniler her zaman olacaktır, rahatsız olmam.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılBenim beğenmem yeterli ama genel olarak beğenilmesi rahatsız etmez, bu iyi bir şey
10 Yorumla Kesinlikle eder benim sevdiğim aşık olduğum kişi sadece bana güzel gelmeli aksi halde kıskanırım huzursuz olurum ve hiç hoşnut olmam
10 YorumlaSevgilimi beğenenler bana hayran olmalılar çünkü beğendiği kadına sahibim
11 Yorumla- +1 yıl
Woow 👌
@Sosyetic_SheqiiL bu soruna sevgilim oldugunda cevap vrecegim:D
15 Yorumla- +1 yıl
Tamam sevgili yapınca cevap atarsın takibe al soruyu 😀
- +1 yıl
Güzel olan zor olması hadi bakalım 😅
- +1 yıl
Öyledir ✌️
Hayır. Lakin bunu benim üzerimde bir olgu olarak kırbaç gibi kullanırsa, yollar ayrılır.
10 Yorumla
+1 yılİçten içe çok rahatsız eder fakat bunu dışa vurmam, eğer sevgilim olmuşsa o kişi artık, zaten kendisine çok güveniyorumdur dolayısıyla bununla ilgili sorun çıkabilecek bir rahatsızlık yaşamam
10 YorumlaUzaktan beğensinler, boğarım :)
10 Yorumla
+1 yılAbartı olmadığı sürece
10 YorumlaBeğenmek illa sarkacağı, asılacağı anlamına gelmez. Sevgilimi gören kişinin beğenmesi gururumu okşar açıkçası. O takdir ifadesi hoşuma gidiyor
10 YorumlaBeğeniliyor maalesef ve ben bunu görüyorum. Tam boğacakken eşimin her gelene 'eşim ' diye beni tanıtması sakinleştiriyor 😂😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
Kiskanc misin cok
- +1 yıl
@kardanadam28 aslında değilim ama kızların saçma sapan cilveli hareketleri sinir ediyor.
- +1 yıl
Napiyolar ki
+1 yılRahatsız etmez gurur duyarım derim ki öyle güzel birine sahibim hayatımda, başkalarının sahip olamadığı ve çoğu kişinin arzuladığı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeden benim sevgilim beğeniliyor ablacım 🤣
14 Yorumla- +1 yıl
Çünkü farkı yokmuş Paris hiltondan
- +1 yıl
Ben kıskanırım sevgilimi.
Yapamam...
Bir ada da yaşarız biz de...
Böyle sakin bir yer de...
Benim güzelliğim onun, onun ki de benim olsun.
Paris hilton da olmasın...
Sadece birbirimizin olalım. Kafi... - +1 yıl
Hayırlısı o zaman 😌
- +1 yıl
Elbette.
Hepimiz için.
Kalbi, kendisi güzel olanlar için...
Her şeyin hayırlısı arkadaşım.
+1 yılGece gece uyuyamiyip soruna geldik 😛
12 Yorumla- +1 yıl
Hoş geldiniz :D
- +1 yıl
H. b el openlerin çok olsun
+1 yılEvet çok yakışıklı benim yakışıklım der geçerim takmayın bu kadar
10 Yorumlasolucanların tarafından beğenilmesi beni mutlu eder
10 Yorumla
+1 yılBenim ilgimden fazlaysa veya süzmeye çalışıyorsa o kızı kimse elimden alamaz.
10 Yorumla- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat