Bende bu sorun var 🙂 anne olamıyorum bu yüzden sevdiğim kişiden uzak duruyorum çünkü o sağlıklı problem yok ama benim hamile kalma ihtimalim yok denecek kadar az hatta yok.
Ona değer veriyorum seviyorum ve onun çocukları olsun istiyorum bu yüzden aslında peşinde koşmuyorum pek çünkü istemiyorum benimle olmasını eğer benimle olursa çocukları olmayacak hiçbir zaman bu beni üzer ona benzeyen bebekleri olsun istiyorum🙂
Zaten onunla konuşuyorduk hiçbir sorun hiçbir problem yoktu ama ben ne zaman işte dedim ki ben de böyle bir sorun var ben hamile kalamıyorum yavaş yavaş benden gitmeye başladı ve ben buna izin verdim çünkü çocuk istiyor onun hakkı.
Normalde gereksiz kutlamalara filan aşırı gereksiz bulan birisidir hatta parti eğlence filan sevmez diyebilirim süpriz gibi şeyleri.
Daha sonra bir de şöyle bir şey yazdığını gördüm bence cinsiyet öğrenmek için parti yapılmadı bebek her zaman olmuyor filan yazmıştı yani çocukları çok seviyor ona bir çocuk veremeyeceğim.
Umarım kendisini çok seven birisiyle evlenir benden beni daha çok seven birisiyle ve çok güzel çocukları olsun istiyorum.
Ben de ilerde bir tane çocuk evlat edinirsem onun adını koyacağım😇 onu hiç unutmamak için hayatımda çok güzel izler bıraktı çünkü
İlk defa gizli görüş yazıyorum soruyu beğendim zaten kim olduğumu tahmin ediyorsun
Beni o kadar üzdün ki.. Bunu anlatamam sana Aslında anne ya da baba olmak insanın eksikliği olmamalı, bunu her kadın ya da erkek yaşayacak diye bi zorunluluk yok. Aynı şeyi o sana açıklasa eminim ki sevgine sahip çıkardın sen Kalbin çok güzel ve umarım dilediğin şeyler olur hayatında. İçimi acıttın bunu söylemesem olmaz ama 🙄🙄🙄
Üzülme ya ben alıştım kısırım işte napim ölim mi djjd😂 Takmıyorum zaten yani olumlu yönden bakmaya çalışıyorum doğum yapmayacam için hiçbir yerimde çatlak filan oluşmayacak böyle düşünüyorum kendimi motive ediyorum
Hayat ya ama yani o bana yeşil ışık yaksaydı bile ben ona çok yaklaşmazdım çünkü çocukları olsun istiyorum ona benzesin filan bu ben de imkansız gitsin başkasıyla evlenirsin ilerde boşanırsa belki bakarız ama zor gibi
Karamsarlık kitabı yazsan tutar bak ben sana söyleyim :) Deme öyle şeyler Ya hayat bu sonuçta bambaşka şeyler yaşayıp bunlara gülebilirsin bile Umarım hem de 🙏
Bu hassas ve özel bir konu. Kimseyi yargılamamak lazım, herkesin hayattan beklentisi farklı. Benim için çocuk çok değerli fakat yaşamak ya da bir ilişkiyi devam ettirmek için bir unsur değil. Hayatta yetim olan, sevgisiz olan çocuklar var ki ve ben bir kadın olarak annelik iç güdüsü için kan bağı olmasına gerek olmadığını düşünüyorum. O yuzden evlilikten uzak durmazdım karşı tarafında bu yönde beklentisi yoksa sıkıntı olmaz.
Hayır, sevdiğim insanla bir hayat paylaşmak istediğim için evliliğe adım atarım. İstememesi sorun olabilir ancak olmuyor olması benim açımdan vazgeçmek gibi bir sonuç yaratmaz. Bana göre anne - baba olabilmek için çok güzel adımlar atılabilir hem istenirse. Binlerce çocuk var kimsesiz, aile olunabilecek. Bunu paylaşırdım hayatıma aldığım veya alacağım insan ile.
Engel olmaz ancak bunu evleneceğim kişiye evlenmeden önce söylerim. Beni bu şekilde kabul ediyorsa evleniriz, etmiyorsa yapacak bir şey yok zaten. Evlendikten sonra da çocuk için bir yol bulunur ya 🙄 teknolojinin gelişmesiyle bir sürü yeni yöntem bulunuyor. Doktora gider en azından çabalarız yani 🙄
Anne-baba olmanın tek yolu doğum yapmak değil. Anne olmak istemediğim için hayır engel olmazdı diyeceğim ama karşındaki insanla iletişim de çok önemli bu noktada.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
şu an tam da kendime sormam gereken soru inan şu süreçte daha karar veremedim sevdigim insanla yola devam mi etmeliyim yoksa bu durumu goz önüne alarak ayrılmalı mıyım bilmiyorum üstelik kendi aileme ya da nişanlimin ailesine ne diyip ayrilayim bunu da bilmiyorum bu nedenle ayriliyorum da denmez demem de
Evet çünkü karşı taraf bunu kendinde bir eksiklik olarak göruyor ve ben anne olma ihtimalimi ve cinsellik yaşamadan evlilik yürutebilir miyim bilmiyorum
Olmaz iki tarafında gönlü olduk tan sonra kusurun kimde olduğunun bi önemi yok gerçek ten arada bişey var sa annesi babası olmasını isteyen çok çocuk var doğuran deyil büyüten kol kanat olan Can olan baş olan dır aile
Ben bunu sevgilime sormuştum çocuğum olmayacağını bilsek yine de benle devam eder miydin diye. Ben seninle sırf çocuk yap diye evlenmem ki dedi. Çocuk güzel ama şart değil evlilikler iki kişi de yürüyor dedi
Allah, dan umut kesilmez nasip, de varsa er ya da geç elbet birgün olur sevgi aşk duygu his bam başka bişey düşün sene çocuğun oluyor ama seçim yapacaksın ikisin den birisi ölecek eşin mi ölsün çocuğun mu ben tercihim çocuk olur senin🤔
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır zaten evli kadınların çocukları kocasından çıkmıyor