Kendinizden dolayı çocuğunuz olmayacağını öğrenseniz boşanır mısınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Şimdi herkesin evlenme kriteri farklı. Bazı insanlar tamamen çocuk için ve ailesini mutlu etmek için kurbanlık kotun gibi evleniyor. Bu insanlar ve çevreleri için çocuk çok önemli. O nedenle o insanlara sorun olur. Ama bana gelirsek ben aşka dostluğa önem veririm evlilik veya çocuktan önce. O nedenle zaten evlenmeye karar verdiğim biri benim hayat ortağım dostum aşkım sevgilim olan bir insan olur. Ha bu insanın da kısır olduğunu öğrenirsem ya da kendimin. Tabii üzülürüm başta. Ama net olarak çocuk istiyor muyum bilmiyorum hayatta. Ama çocuk çok istersem ve öyle bir evreye gelirsem mesela bunu eşime derim. Ya da mesela ben kısırım ve o istiyor çok. O zaman dostça ayrılırız yani bi şey olmaz. Tabii insan bozulup kırılabilir vs vs ama gün sonunda anlarsın. Yani mesela benim sevgili olduğum biri oldu en son. Herif manyak gibi evlenmek derdindeydi ve iki ayda o moda girdi. Bana da çok boğucu ve saçma geldi. Zaten onu o kadar istemiyordum ve aşık da değildim. Normal bir ilişkinin ikinci ayı gibi bir hoşlantım vardı yani. Neyse o bedenle de istemiyorum ben evlilik ya da senle yaşamak sıkıldım boğuldum ve seni sevmiyorum diye ayrıldım. O da teşekkür etti yani dürüst olduğum için. Bu kadar basit bence. Yani ortada yaşan aldatma ve kullanma yok. Herkes istediklerini konuşur ve karar verir.
11 Yorumla- +1 yıl
Enteresan.
En İyi Cevaplar
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 745 cevap paylaştı.
+1 yılTamamen kocama bağlı... Biz evlenince yıllarca çocuk yapmadık. Ekonomik sebeplerle çocuğa hazır değildik. Ruhen de değildik. Aşırı derecede birbirimize düşkündük, yetiyorduk... Sonra çok baskı geldi ailelerden. Yapalım bari dedik. Yaptık çocuk ama.. Hani derler ya nasibi ile geliyor.. Tam öyle değil o işler... Geldi geçti işte... Her şey insan için. Sözün özü, yapmasaydı da durur muyduk, mutlu olmaya devam eder miydik bilmiyorum... Sözün özü, bende yana olmasa idi, kocam bunu dert etse de belli etmezdi. Boşanmazdım
311 Yorumla- +1 yıl
@Jetron sen yabancıdan yap o zamna ve evladım
- +1 yıl
@Jetron hadi bakalım, göster kendini. Yürü bee
- +1 yıl
@jetron haha Turk kizlarin babalari da Turk oldugu icin tipsizlerdir;) Avrupali kizlarin babalari Apollon gibi sonucta😍
- +1 yıl
@AyanTulyakova yaaa bayıldım bu cevaba. Helal olsun be kızım 😍😘
- +1 yıl
@saskinomayra ❤🥰 Kendinizi ezdirmeyin bu tiplere.💞
Kendilerini bir sey zannediyorlar ama abaza diye biliniyorlar her yerde - +1 yıl
@AyanTulyakova ah be evladım, beni ne ezecek o. Ben evli barklı çoluk çocuk sahibiyim. Benden yana bir sorun yok. O da bulsun kendine göre bakalım
- +1 yıl
Çocuk sizin mutluluğunuzu bozdu mu?
- +1 yıl
@saskinomayra mutlulugunuz daim olsun💞
- +1 yıl
@jetron haha sen kime ne anlatiyorsun🤣 Ben Turk degilim. Ve soylediklerimde de hakliyim.
P. S. Turk kadinlari Turk erkeklerinden daha iyi dis gorunus olarak - +1 yıl
@Jetron Profiline baktim da yakisikli falan degilsin bu neyin egosu🤣
- +1 yıl
@AyanTulyakova çocuk mutluluğumuzu bozmadı ama ilk zamanlar alışmak çok zordu. Başkalaşır geçiriyor evlilik. Ama zamanla kocaman aile olmak harika.
+1 yılKarşı taraftan böyle bir talep olursa devam etmenin bir anlamı yok fakat ben çocuk için evlenecek biri değilim eşimin de benimle bir ömür geçirmek istediği için eşim olmasını beklerim. Çocuk olur ya da olmaz bizi ayakta tutacak şey de bir çocuk olmamalı zaten evlatlık edinmek gibi bir çok alternatif var. Doğurganlık kadın ya da erkek için olmadığında bir eksiklik değildir bana göre.
20 Yorumla
+1 yılHayır tabiki boşanmam. Tıp ilerledi uğraşırım olmuyosa evlat edinirim. Karşımdaki insan beni gerçekten seviyosa beraber üstesinden geliriz.
26 Yorumla- +1 yıl
Evlat edinmek İslamda haramdır.
- +1 yıl
Tamam canım sen edinmezsin haramada bulaşmamış olursub
- +1 yıl
Benim evladım var zaten. Okudum söylüyorum kızmaya gerek yok. Ve çok mantıklı bir sebebi var. Netten bskabilirsin
- +1 yıl
Allah bağışlasın ama herkes senin gibi şanslı olamayabilir. Anne babası olmayan çocuklar var savunmasız ve yuva sıcaklığından anne şevkatindan uzak kusura bakma haramını helalini düşünemem
- +1 yıl
Sadece evlat edinemezsin sahip çıkamazsın demiyor dinimiz zaten. Bir yetime öksüze sahip çıkmak cennete gitmek için kesin bilettir. Düşünsene bir veya bir kaç çocuğa sahip çıkmışsın yedirmissin icirmissin giydirmissin bundan daha büyük sevap yoktur zaten.
İyi geceler
Soran+1 yıl@restinerest kadınlar doğurmadan da sütleri gelebilir 2 yaşını geçmeden emzirirse süt hısımlığı olur o yüzden direkt haram diyerek yanlış fetva verip insanları yanlış yönlendirmeyin.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
103
Cevap
94Cevap
+1 yılBen şahsen boşanmak çocugun olmasını herkes ister herkes anne baba olmak ister fakat olmazsada o kadar yurtlara terk edilmiş bebekler var onları sahiplenip anne baba duygusuda yasanabilinir önemli olan buradaki birliktelik ve sevgidir insanların arasındaki bağdır yok bu mantıkla bakilmazsa zaten şu an saatlik zevk uğruna eşini aldatanlarmi ararsın bunu burada bir bbbokk varmis gibi anlatanlar mi sevgi kolay kazanılan bir şey değil aşk biter sevgi sonsuzdur seversin sevilmezsin ayrı mevzu fakat bir yuva kurduysan severek evlenmişdir neticede ben çocuğum olmuyor diye bosanmazdim eğer eşimde onun için benden bosanacaksa zaten beni sevmemiştir evlilik iyi günde kötü günde hastalıkta ve sağlıkta su Amerikan film replikleri deki gibidir söz verirsin tutamayacagin sözü vermezsin olur biter
10 YorumlaBoşanmazdım.
Eşimin bana olan sevgisi, çocuk sahibi olma isteğinden çok daha fazlaysa onu yüzüstü bırakıp da gitmem. Boşanma gibi bir durum söz konusu olacaksa da karşılıklı oturup konuşulmalı. Beni seven, benden boşanmak istemeyen bir adamı zorla kendimden boşatacak değilim. O psikolojiyle yanlış kararlar almamak gerekiyor.32 Yorumla- +1 yıl
niye bosanalim gider bir bebek sahipleniriz
+1 yılHenüz yumurtalıklarıma baktırmadım. İleride evlenmeyi düşünürsem işler çok ciddiye binmeden aileler tanışmadan önce yumurtalıklarıma baktırırım eğer çocuk konusunda sıkıntılıysa işler ilerlemeden sevgilime söylerim çocuğun mümkün olmadığını ayrılmayı ya da devam etme kararını ona bırakırım. Bence herkes evlenmeden önce yumurtalıklarına spermlerine baktırmalı eğer olumsuzsa bu durumu açık açık karşı tarafa en baştan söylemeli.
20 Yorumla
u +1 yılBunu eşime söylerdim ilk önce, boşanmak isterse saygı duyardım ve boşanırdım. Anne olamayacaksam eğer onun baba olmasına da engel olmak istemem. Eğer o bu şekilde mutlu olacaksa, hiç zorluk çıkarmam. Yok sorun değil, çocuk sahipleniriz falan der ise, o zaman yola devam
20 Yorumla
+1 yılCocugu olmadigi icin bosanan hic duymadim. Aldatildigi icin, hakaret ve siddet gordugu icin bosaniyor insanlar genellikle.
Evladi Allah lutfederse olur , lutfetmezse de boynumuz kildan ince. Inanan bir insan bunun bedenle saglikla alakali olmadigini bilir her seye ragmen bosanmak isterse de neden sorusunu dahi sormam. Bu nedenden dolayi da bosanmam. Cennet annesi olunur.😊30 Yorumla
+1 yılOnce esime soylerim bunu tabi evlendikten sonra cocuk sahibi olamayacagimi ogrendiysem yikilirim ama saklamam esime soylerim. Karari ona birakirim. Bosanmak isterse saygi duyarim. Yikilirim, dagilirim ama saygi duyarim.
evlenmeden once cocugum olmayacagini biliyorsamda ta en basta adim atmadan soylerim zaten. Kimsenin benim yuzumden bir seylerden mahrum kalmasini istemem.20 YorumlaBoşanırım heralde onun baba olma hakkını elinden alamam ama, şöyle bir şey de var ben zaten çocuk istemiyorum bu bizim için bi sorun değil derse yola devam değilse anlayışla karşılarım boşanır yolumuza bakarız.
30 Yorumla“boşanalım. Böyle olmaz, senin hayatını mahv etmek istemiyorum. Baba olmak senin de hakkın. Sen mutlu ol bende mutlu olurum vs.” ama gerçekte böyle bir şeyi asla istemem. Şayet eşim boşanmak isteseydi de onu anlar ve incitmeden yolumu ayırırdım.
30 YorumlaŞimdi şöyle bir şey var her yolu deneyip yinede çocuk sahibi olamadıysak eğer sevdiğim insanın anne olmasına engel olmak istemem. Bunu eşimle samimi bir şekilde konuşurdum onun vicdani davranıp değilde gerçekten aşkı için evliliğe devam etmek istediğini hissedebilirsem evlatlık edinebiliriz. Eğer vicdani davrandığını hissedersem ayrılmak isterdim sevdiğim kadının vicdan yaparak bir ömür geçirmesine en çok ben üzülürüm çünkü
10 Yorumla
+1 yılEğer kendi irademle sevip evlendiysem, o da beni seviyorsa, ilk önce bebek istemediğimi söylerim zaten, çünkü istemiyorum. Eğer üremesizsem de, bunu söylerim, bunun için boşanmak isterse ilk ben boşanırım, çünkü bu büyük saygısızlık. Benim hiç mi değerim yok? Kendimi asla o kadar ezdirmem kimseye
02 Yorumla- +1 yıl
Çocuk için beni seviyorsa sevmesin zaten. Böyle bir durumda boşanmak istese hiç engellemem onu. Zira zaten çocuk yapmak istemiyorum. Yapmayı saçma buluyorum.
32 Yorumla- +1 yıl
Bazı insanlarda cokcuk sahibi olmak istiyor onları da anlamak lazım
Çocuk & Ebeveyn konusunda 326 cevap paylaştı. Aslında itiraf etmek gerekirse bir erkeğin benim yüzümden evlat sahibi olamayacak olmasını vicdanım kaldirmaz. Ama birbirimize çok asiksak da evlatlik alırız. Sonucta birbirini çok seven iki insan şartlar ne olursa olsun ayrılmayı kaldiramaz.
10 YorumlaHayır çocuk olmuyorsa bu bir sorun değil bence kısır olmuş birisi bunun için üzülmemeli sevinmeli sevdiği biri var ve onun ile evlenmiş ne olursa olsun çocuk istiyorsa da evlatlık edinilebilir
20 YorumlaNeden bosanayimki ne güzel işte gider kimsesiz yurdundan bir çocuk alır kendi cocugummus gibi bakarım illa kendimden olsun diye bir kural yok her işte bir hayır vardır
20 Yorumlaİki insan bir birilerine ihtiyaç duyan iki kalp ve ruh bunlar evliliğin temel taşları elbette çocuk güzel bir şey ama Her şey Allah'ın elinde bezen imkansız olan çiftlerin bile oluyor bu yüzden kimsenin elinde değil sadece aile olarak bir birlerine destek olmaları gerekiyor ayrılık çözüm değil
10 Yorumla
+1 yılÖnce eşimle konuşurdum, o ayrılmak isterse ayrılırdım. İstemezse boşanmazdım
50 YorumlaUmmm evlatlık çocuk diye bir şey var?
Eğer gerçekten benimle bir aile kurmak istiyorsa bunu sorun olarak görmüyecektir. Ha sırf benin kanım olsun diye tutturuyorsa zaten aynı kafada değilizdir.10 YorumlaTüm gereken herşeyi yaptığımız halde olmuyorsa karşı tarafa boşanmak istiyorsan çocuktan dolayı boşanabiliriz bu senin hakkın derim kararı verecek olan odur
10 Yorumla
+1 yılHayır boşanmam ama o dilerse güzellikle ayrılabiliriz.
herkesin hakkıdır anlayıslı olmak gerekir ne kadar sevsende vazgeçmesini de kazanmasını da cok iyi bilmeliyiz10 YorumlaBen boşanmazdım sırf çocuk olmuyor diye yuvamı yıkmazdım. Ha bunu eşime söylerim tabii ki ama hemen boşanmak da istemezdim yani sonuçta biz birbirimizi severek evlenmişiz. Bunu bir çırpıda silip atacak değiliz herhalde.
20 Yorumla
+1 yılHer iki cins içinde çok zor karar, çeşitli nedenlerle çiftler boşanma kararı alabilir ama bu şekilde bir karar çok incitici bir karar olur bence
10 YorumlaEşimle durumu konuşurum ona bağlıdır sonuçta hiçbir kadını çocuk yapma isteğinden mahrum bırakmak hakkım değildir
10 Yorumla
+1 yılKarşı tarafa söylerim. Eğer karşı taraf bu durumu dert etmezse ilişi devam eder, dert ediyorsa saygı duyar ve boşanırım.
10 YorumlaBoşanmam neden boşanayım ki? Böyle bir durumda Karşımdaki insana bağlı bu. Boşanmak isterse bir şey demem.
10 Yorumla
+1 yılEvet Partnerin cocuk istiyorsa bosanirim. Aldatilmak ya da onun baba olmasına engel olmak istemem
20 Yorumla
+1 yılBu dünyaya çocuk getirecek kadar güzel bı dünya değil maalesef
20 YorumlaEğer ki eşim ve eşimin ailesi baskı yapmicaksa orada burada laf etmicekse beni bu şekilde kabul edip devam edicekse bosanmam. Ama aksi olursa bosanirim.
20 Yorumla
+1 yılSacmalayin ya. cocuk olmuyor diye eşini yarı yoldami bırakacaksın.
21 Yorumla- +1 yıl
Olmuyorsa çözümünü bulun. tedavi olun boşanmayı dusuneceginize
+1 yılBoşanmam eşime söyler ortak bir karar alırız. Eğer çocuk olmuyor diye benden ayrılacaksa da ayrılsın
20 YorumlaHayir konusuruz karsi taraf kabul ederse iliskime devam ederim
20 YorumlaHayir ama bu sebepten bana sirtini donen birine de kal demem
20 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılTamamen karşıdaki kişinin çocuk isteğine bağlı. Çünkü eğer çocuk seven, muhakkak kendi genlerine sahip çocuk isteyen biriyse, vaktini harcamamak ve ilişkinin yıpranıp sürüklenmesini önlemek için boşanır, mutluluklar dilerim evet.
00 Yorumla
+1 yılEşimin tutumuna bağlı. İlla kendi çocuğunun annesi olmak istiyorsa mutlu olması için boşanırım ama böyle bir takıntısı yoksa çocuk esirgeme yurdundan bir çocuk alırım hem onun da hayatını kurtarmış olurum
00 Yorumla
+1 yılHayir boşanmam şimdi her şeyin bi tedavisi var zaten tedaviyle olurdu belki bi umut derdim boşanmazdım yani
30 YorumlaHayır ama eşim istemez de boşanırsa yapacak bir şeyim olamaz. Kendi çocuğum olmuyosa evlatlık alırım, aynı kandan olmak zorunda değil bence.
30 YorumlaEsıme sorup karar slırım sorun etmeyecekse bosanmam
10 Yorumla
+1 yılHayır tabikide her şey çocuk değil ya dünyanında sonu değil
10 Yorumlaesim icin bir sorun yoksa bosanmam sonucta herkesin cocugu olacak diye kural yok
10 Yorumla
+1 yılHayır boşanmam tedavi olurum sonuna kadar olmazsa evlat ediniriz her şey nasip❤️🙏🏻
10 YorumlaSeviyorsam Neden Boşanayım ki Her Şeyin Çözümü Var Teknoloji Artık Eski Teknoloji Değil.
10 YorumlaSaglik sorunlari nedeni ile olmuyorsa bosanmak cok yanlis geliyor. Evlenirken her türlü zorluga beraber gösü germek üzere söz vermisken bu engelde bu sözden dönmek yanlis.
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılKendimden dolayı uzun süre çocuğum olmadı olanlarda yaşamadı neden boşanmam gerekirdi ki.çok şükür oldu çocuklarımız eşimde beni hiç darlamadı bu konuda.
11 Yorumla- +1 yıl
ayni sekilde esinde sorun olsa sende onu darlamazdin. sabrin sonuselamet..
+1 yılEşimden dolayı olsa,
Yine de vazgeçmezdim. O çocuğu başta ondan bir parça taşıdığı için isterdim. Benden dolayı olursa da onun tercihine bırakırdım.10 YorumlaSırf cocuk icin evlenmicegim icin bosanmazdim ama o sirf cocuk icin evleniyorsa zaten hic evlenmeyiz herhalde sadece cocuk icin evlenilir mi hem tabii öyle evlenende var onlara şaşıyorum cok sacma
10 Yorumla
+1 yılEşime birakirmirim bundan dolayı terk edecekse eder
10 Yorumla
+1 yılPaylaşırım onunla ortak bi karar alınır sonra gereken yapılır
10 YorumlaHayır evlat edinirim Nasip buymuş demek ki ama Allah korusun psikolojikmen kötü etkiler
10 Yorumla
+1 yılHayır bunu bir boşanma sebebi olarak görmem kendimde.
10 Yorumla
+1 yılHayır boşanmak eğer bir çocuğum olmasını çok istiyorsam ama olmuyorsa çocuk sahiplenebilirim
10 YorumlaYani karşı taraf boşanmak istemiyor ise hayır boşanmam
10 Yorumla
+1 yılSevdiğime söylerim.. anlayış göstereceğine eminim.. ama eğer istemezse onu uzucek bir şey yapmam
10 Yorumla
+1 yılBunu karşı tarafa anlatır ve tercihi ona bırakırım. asıl olanı saklamazdın yani çünkü belki oda çocuk istemiyor zaten ya da beni çocuktan vazgeçecek kadar çok seviyor olamaz mı olur vallahi. Ama olmaz dersede mutlu olmasını ister önüme bakardım. Yalnız eğer böyle bir durumun kesin ve net var ise üzme kendini çocuk dediğin şey insanın kendini tatmin etmesi bir yerde başarı hikayen... İllede anne olmak istersen evlatta edinebilirsin bu da seçenek 🙏🏻
00 Yorumla
+1 yılBunu eşinle oturup detayli konuşmak lazım, boyle bir durumda eşimin boşanma talebi olursa saygi duyar boşanırım. Ama esimden kaynaklı boyle bir durum olsa kesinlikle boşanmam
00 YorumlaKarşımda ki insan çocuk istiyorsa ve ben veremiyorsam, onun isteği doğrultusunda ayrılırdım ama çocuk istemiyorsa iki tarafta sorun değil, ya da evlat edinilebilir mesela, ayrılmak son çözüm yani.
00 YorumlaBoşanmak isterim sonuçta bn nasl anne olmak onu yaşamak isteiyorken aynı şekilde de eşim baba olmayı ister ona bu haksizlig yapamam ondan ayrılmak isterm
00 YorumlaCevap çok basit bunu ne o isterdi ne ben nede ikimiz bilebilirdik saygı duymalıyız aile baskısı umrumda olmazdı zaten bi köpeğim var bide kedi alırdık ev neşelensin
00 YorumlaNe kadar saçma bir soru? Yani herşeyin takdiri Allah'a ait. Biz sadece tedbirler alır o uğurda çalışır devam etmeye çalışırız. Her şerde bir hayır her hayırda bir şer olabilir. Yani sevgi saygı evlilik oyle bı şey değil. Tam tersine aslinda o durumda insanın yanında durmalisin ki bı anlamı olsun her zorlukta terk edecek birisi zaten olmasın bunun için böyle bi nedene gerek yok bence
00 Yorumla
+1 yılMecburen evet çünkü her kadın anne olmayı hak ediyor, çok kutsal bir şey. Ondan bu hakkı alıp bir ömür boyu mutlu olamam. Bencillik olur zaten bu ve hiç öyle bir insan değilim.
00 YorumlaEşim çocuk isteyen biriyse tabiki boşanırım. Onun hayallerini baltalamaya hakkım yok.
31 Yorumla- +1 yıl
sahiplenirdik
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorunmadan sevişme özelliği geldi diye sevinirim 😂😂
30 Yorumla- Devamını Gör (137)
Devamını Gör(182)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Kendinizden dolayı çocuğunuz olmayacağını öğrenseniz boşanır mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler