Ve sadce sorun babamın arkadaşı olmasi zaten babamla görüşmüyor eskisi gibi ve ben pişman oldum ağlıyorum kendimi yine onunla konuşurken buluyorum evli değil zaten
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ya kızım yapma. Baban yaşında adam. Tmam olgun erkekler karizmadır ama bence çok yanlış. Sen birde bunla bişeyler yaşamışsındır
Yasadim karaktersiz gibi gozukebilir ama aileme düşkün degilim bana karsi ilgisi hoşuma gitti şefkat ilgi görmek istedim dikkat çekmek istediğim kendimden yaşça büyük bir ile bisey yaşamak kendimi kötülük yapmam
Canım bak bende 39 yaşındayım. Erkekler yaş ilerledikçe kadın ruhundan anlar. Onlara istediği şevkati verir. Ama bu işin sonu hüsran. Seni elinde tutabilmek için herşeyi yapr. Çünkü sen onun bulamıyacağı bir nadide kumaş gibisin. Biraz empati yap. Dediğimi anlıcakson
Evet haklısın o yüzden uzak duruyorum ben sadce onunla sanal seks konuşuyorum sanaldan da olsa hoş benimle ilgili olması
Izin versem beni isticek ama kendime bu kötülüğü yapamam
Babanın arkadaşı seni seviyor mu peki ya da ne kadar büyük senden
Aramızda 28 yaş var evet benden hoşlanıyor
Eminmisin ya hoşlanmıyorsa yani ne bilim başka bir amacı gayesi varsa
Amaç benden etkilendi arzuluyor benimle gezmek vakit geçirmek istiyor ama ben bir nevi zarar verici duruma düşürdüm gibi
Nasıl zarar verici duruma düşürdün bu sadice bir azulamada olabilir
Sanal seks sadece
Bu durumda zor duruma düşürmüş olmuyorsun sadice seni arzuladığı içinde kpnuşuyor olabilir evet gezip eğlenip vakit geçirdikten sonra arzularla dolu bir gün yaşayıp daha sonrasında evliliği düşünmüuorda olabilir
Olabilir pişmansan tövbe et ve bir daha onunla bir araya gelme.
oha çüş babanın arkadaşına kendini mi s iktirdin utanmadan kendini sunup onun s ürtüğümü oldun :D :D
Ne alaka sunmakla
s iktirmişsin kendini işte baban yaşındaki adama daha ne olcak a mcığıı s ikmiş
Yok be birlikte olmadik
iyi aferim o zaman baban yaşındaki insanlarla takılma babanı ne duruma düşürdüğünü bil
Zaten baba eksikliği şefkat aramak sevilmek istedim dikkat çekmek istedim cinsellik sevildiğimi hissettum
yazık ezikmisin sen baban yokmu senin var manyakmısınız psikolojik delimisiniz anlamadım gitti
Babam var ama düşkün degilim o benimle çok ilgili
adam seni s ikmek için ilgilenmiş genç olduğun içinbaban duysa senide bi güzel döver o arkadşaınıda ağzını burnunu yer değiştirmesi lazım
Ben cinselliğe kapalıydım o cesaretlendirdi ve sanaldan olsa onun benimle ilgilenmesi hoşuma gidiyor ve babm arkadsi evli değil o sorun etmiyor ben bekarim sen evli değilsin diyor zaten gelecekti bende saçmalama dedim
hahaha sorun yaşta ve babanın arkadaşı olması ben babanın yerinde olcam seni bi güzel döver o adamıda gömerdm
Babam anneme yanlış yaptı ben en azından evli biriyle değilim sadce babamın arkadaşı kendisi zaten babamla artık görüşmüyor hem babamın arkadaşı ise ne olmuş abi arkadsi olabilir sonucta arkadaşının sevgilisi değil hem evli değil
Ben 21 o 48 49 yaşlarında yaş farkı çok zaten gerçekte bisey yaşadığımız yok babam ben istismar konusunda suçladı babam benim yanımda olmadı sevgisi ilgisini göstermedi sen benim ne çektiğimi bilmiyorsun ben kendimi 49 yasinda bir yem etmm zaten cinsellikle sevildiğimi hissettim şefkatli ilgili davrandı o adam bana ve sanalda oluyor ben cinsellikten yönünden kapandim o beni açtı bana ıyilik mi kötülük mu yaptı bilmiyorum
Çok mu arzuladın adamı
Hayır baştan arzulamadim sonra bende uzak durunca istedim
Sana bunu bilerek yapmış
Evet
Resmen seni ağına düşürmüş yatağa atmak için
Yok yatağına girmem yem etmm kendimi kimse ile sevismedim ben yanaktan öpme sarılma basit şeyler oldu bugüne kadar
Bu adamla ne yaşadın
Sanalda seks
Çok hosuna gittimi
Uzak olunca istedim sonra hoşuma gitti gerçekte olmasa sanalda onunla olmak hoş
Gerçekte olamayız onunla
Bence istersin onu seni daha çok azdırır
Babamın arkadsi hem aramızda 28 yaş var
Bacaklarının arasına söz geçşremezzn
Ben nefsime hakim olurum oda zaten bisey yasmak istese yaşamamaktan yana ve sanaldan olsa olmak hoş
Yeterince ıslandın mı
Evet ve babamın arkadaşı evli değilsin diyor bende bekarim diyor sorun etmiyor
babana söylerse kötü olur bence konusmayı kesin
Söylemez
Şaka yaptığını varsayarak burayı terk ediyorum.
Anlıyamadım tam durumu
Kaç yaşında babanın arkadaşı
Aynen
30 falan olduğunu düşünüyorum
49 yasinda
Oha bu çok fazla
Kanka sen sal onu skdjddh
Yaşını göstermiyor boylu poslu polis
Olsun
Zaten omur boyu muhatap olmicam
Yapma kendine yine de böyle bı kötülük
Anladığım kadarıyla sen biraz takıntılı bir insansın
Öyleyim
Sen değil o 😂
😂😂😂😂 benim yorumumun altına niye yaziosun 😂😂
Yani kötülük oluyor aslında ben şefkat ilgi görmek istedim dikkat çekmek istedim o yüzden olgun ve babamın arkadaşı bana çok ilgili hoşuma gidiyor ilgisi cinsellik değil amacım cinsellikle sevildiğimi hissediyorum ailemle düşkün degilim yaptığım karaktersiz gibi gelebilir
Geliyo evet
Boşluğuma geldi amacım öyle olsa baştan beri olurdu
@2iremm22 senin yorumuna yazmak istedim olamaz mı😂😂
Olabilir mi
@yalnizinsan1907 evlenmek istiyor mu o adam senle
Bence istemesi lazım
@2iremm22 olabilir ;)
Hayır babamdan korkuyor hem biz imkansıziz ben sadece şefkat ilgi görmek istedim dikkat çekmek istedim
yapıcak bişey yok ozaman dostum takma düşünme
Kendi umrunda değil izin versem beni alçak
Benimle bisey yasicak benimle gezmek vakit geçirmek istiyor
Ben babamın arkadaşı diye takiyorum bir anda terslemedim konuştum ama o ise ben napiyosun diyor ekonomi sorgulamiyor zaten babamla görüşmüyor
Halâ sana yazıyor mu o adam
Niye hala benim yorumumun altında konuşuyorsunuz durmadan bildirim geliyor djfjhc
@2iremm22 sende gel knk 😆
Yoruldum telefona bakmaktan dnfbhx
ozaman grup kur bize cnndnxnsnxn
Evet hala konusuruz
@yalnizinsan1907sen hem pişmansın hemde konuşuyorsun susuyorum dadece
Harbi he
O buluşmak istedi bir şey yaşamak ister ben izin verirsem ama olcak şey var olmicak şey var ve sanal seks oluyor aramızda gerçekte yaşayamam
Kanka bitirin bence konuşmanızı sen daha iyilerine layıksın djfhxjz
Siz simdi sanal seks mi yaptınız yoksa gercekten de yaptınız mı fan fini fin fon
Fan fini fon
Yani öyle böyle işte knk 😆
2iremm22 evet daha iyilerinden laikim sadce sanaldan konuştuk ve resim attım gerçekte yasmak farkli bir şey kendimi yem etmek kendimi kötülük oluyor ben 21 o ise 4 8 49 yaşlarında sadece cinsellik sevildiğimi hissediyorum dikkat çekmek istedim ilgi şefkat istedim benimle ilgili olması hoşuma gitti
@yalnizinsan1907 siz gerçekten bişey yaşadınız mı temaslı
Bulmuş çıtır kızı hemen yavsamis dayı
@2iremm22 kız ona ilgi salmış oda şutlamış
Aynen @2iremm22
İstersen kız sana tüm detaylariyla anlatsın pıtırpen dnbdbsjs
bir şey yaşamadım gerçekte sanal hep
Sanalda ne yaşadığını sorcak birazdan pitırpen 😂😂
@2iremm22 ben dedektifim
@2iremm22 sapık sapık konuşma 😆
Ben mi sen mi skdhzh
@2iremm22 kardeşim o onların özeli ne konuştunuz diyemem ya alla halla
Temaslı mi diye soruyorsun ama kwosgdggzksh
Cinsellik ne olabilir başka neler neler duyuyorum babasının arkadasiyla ıliskiye girip hamile kalan var vb şeyler ben sadece şefkat ilgi dikkat çekmek istedim cinsellikle sevildiğimi hissettim bir an ilgili davrandı @2iremm22
Knk harbiden sevmiyosa hadi ordan et aranızda 28 yaş var ya bu çok çok çok fazla
@yalnizinsan1907 adamı seviyorsun bunu anladım ama ondan emin değilsin eğer senle evlilik hayali varsa ciddi kararlar ver sevgine bağlı olarak ama niyeti sadece gündelik yaşamaksa onada sen karar ver senin hayatın
Zaten amacım onunla ciddi olmak değil evlenecek degilim yaş cok hem benden hoşlanıyor o ama yanlış olduğunun farkında ama yanlışın üstüne gidiyor izin versem benimle bisey yaşayacak zaten babamın arkadaşı evli değil yani evli olması karaktersizce olur sorun sadece babamın arkadaşı olmasi kendisi sorun etmiyor ben bekarim sen evli değilsin diyor
Senin durumun çok karışık ama sende ondam kopamıyosun
Evet sanaldan olsa cinsellik konuşmak hoş onunla
Tövbe tövbe
Oda istesede gerçekten yasamamaktan yana ve ben cinselliği kapalıydı o beni cesaretlendirdi ve sanaldan olur gerçekten olmaz
Allah aşkına artık yorum yapmayın sbxhxb
Ne igrenc insanlar var be
Utan bence
Niye utanim sadce ilgi görmek istedim dikkat çekmek istedim bana değer veriyordu
Olgun mu seviyorsun