Arkadaşlar ben üniversite öğrencisiyim, birinci sınıfta okuyorum. Burada tanıştığım bir arkadaşım var, o bu şehirde yaşıyor (ben başka şehirden geldim) evlerine gitmeye başladım sık sık, ailesi ile tanıştım.
Ama ne olduysa sonra oldu arkadaşımın babası bakımlı çok çekici bir adam ve flörtöz de bir adam ne zaman gitsem bana dokunuyor vs. ve ben de karşılık veriyorum ama daha ilerisi nasıl olur bilmiyorum. Ne yapcam?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben daha ilerisini ve ciddi birşeyler istiyorum ama nasıl adım atacağımı bilmiyorum
O zaman bir şey diyemem sen kararını vermişsin kirwe ama dikkatli ol karısı ikinizi de basıp meyve bıçağı ile dograrsa sabah gazetelerde haberini okuruz
Utanmadan daha ilerisini ve ciddi düşünüyorum yazmışsın daha bi de sebep mi arıyosun keşke seni ibreti alem yakalasalarda çırılçıplak sokağa atsalar üstüne çöp atıp öyle güzel olur ki o zaman daha ciddi düşünürsün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Arkadaşın kız mı? Babası nasıl dokunuyor? Neler yapıyor? Numaranı ver arar seni.
Önce bacağıma dokundu en son eteğimin altına elini soktu ben de gulumsedim
Etkilendin mi? Etek altına nereye kadar ilerledi? İstiyormusun vermeyi?
Yapma yavrucugum yapma kızım lütfen rica ediyorum yapma gitme bir daha
Niye gitmeyeyim
Gitmen için sebep?
Hoşlandım
Arkadaşından da utanmayacak mısın? Seni evine alan arkadaşının annesinden? Arkadaşından utanmayacak mısın? Ba ska erkek mi yok
Hayat biseylerden utanmak icin çok kısa
Livin' my life
O zaman bir şey diyemem sen kararını vermişsin kirwe ama dikkatli ol karısı ikinizi de basıp meyve bıçağı ile dograrsa sabah gazetelerde haberini okuruz
bacım a. koyim insanlar evine davet ediyor sen babasina oksatiyorsun az edep
Ben gel okşa demedim sonuçta sadece karşılığını veriyorum
Hoş adam yakışıklı uzun boylu karizmatik olgun
Sanane bundan oksa dememissin ama karsilik veriyorsun ac sksin bari a. kym erkek arkadasinda grup yaptir kendine hak ediyorsun
Erkek arkadaşım yok
Arkadasin erkek se dedim adami zorlama ver gitsin ikinizinde istedigi bu oksamaya karsilik veriyorsan ona da karsilik verirsin
Utanmaz arkadaşının yerinde olsam kafanda tek tel saç koymayıp seni tüm okula metres diye rezil ederdim
? Sebep?
Utanmadan daha ilerisini ve ciddi düşünüyorum yazmışsın daha bi de sebep mi arıyosun keşke seni ibreti alem yakalasalarda çırılçıplak sokağa atsalar üstüne çöp atıp öyle güzel olur ki o zaman daha ciddi düşünürsün
Bu isin sonu iyi degil sen arkadasinla yollari ayir
Cok basit ilerisi sen dm den gel bensana anlatayim cun ku baya bir bilgi lazim o bilgiler isiginda kurgu ayarlamak lazim ondan dolayi
Hayatının sonra ki döneminin berbat olmasını istiyorsan devam et böyle
Niye berbat olsun
Başkasına ait olana el uzatıyorsun sence iyi bir şey mi bu
Ki onunla asla bir olamayacaksınız ve sen hep bir gölge olarak kalacaksın bu durumda olupta mutlu olanı görmedim, duymadım
Ti röl leme yapma bebis
Sacmalama çocuğunun arkadaşına bakmaz herhlade
Niye bakmasın dokunuyo bile bana ben de ses etmiyorum
Sevisecen mi?
Allahım bu dünyadan al beni
Kendini boş ver mi ona
Güzel fantezi
motor musun
Devaaaaam
Türk dizisi gibi
Baba evli mi
Evet