Kafa ve ten uyumu bence hepsinden daha önemli. Çünkü şıklara bakınca hepsinin aslında gereksiz olduğunu düşündüm.
Kültür ve eğitim uyumuna bakacak olursak, öğrenmenin yaşı yoktur ve insanlar birbirini sevdikten sonra zaten birlikte olmanın bir yolunu bulur.
Aile uyumuna bakacak olursak, bu hayatı kendileri yaşayacak. Sonuçta insan doğar ve ölür. Aileleri geride kalacak, o insanlar hayatına bakacak.
Din uyumuna bakacak olursak, zaten birbirini seven insanlar birbirinin inancına saygı da duyar. Bu sadece evlilikte değil, her zaman olması gereken bir şey.
Meslek ve statü uyumunda ise evliliği düşünen insanlar sorumluluklarını yerine getirdikten sonra sorun olmayacaktır. Çünkü kazanç farkı diye bir şey yoktur. Ben yoktur evlilikte, biz vardır. Statüye ayrıca bakacak olursak da, zaten sevmişsin. Onu o şekilde sevmişsin. Kim ne der diye yaşayacaksan, yaşadığın da hayat değildir.
Son olarak dış görünüş uyumuna bakıyorum. Gülüyorum. “Kimleeeer kimlerle” 😂 Biraz bakım, sağlıklı beslenme ve spor yaptıktan sonra dış görünüşün ne kadar aldatıcı olduğunu tecrübe ederek yanıldığımızı görürüz.
Yani demem o ki, iki insan birbirini sevdikten sonra kafa yapıları da uyuyorsa ve ten uyumunu yakaladılarsa evlensinler. Evlilik güzel şey. Aile bir insanın en büyük zenginliğidir, benimse hayalim… Evlenin, çoluk çocuğa karışın. Çocuklarınızı güzel yetiştirin ve bu dünyaya güzel birer miras bırakın. ☺️
Uyumdan ziyade olduğu gibi kabul etmişsen karşıdakini mis gibi olur. Ama bir şekilde içini durtecek en ufak bir gözüne batan sorunda olmamalı bence. Ten ve kafaların uyumu çok önemli bence senin her tartışmak istediğin konuda karşıda bir düşüncesini söyleyebiliyorsa 10 numara.
Kafa uyumu en önemlisi benim için. Konu ne olursa olsun ortak noktada buluşabilmemizi sağlayabilecek tek şey bu , ve mutlu olabilmek için ortak noktayı bulmak şart