Kendimden kısa biri ile olmam çünkü ben zaten 160'ım😀 Ten uyumu kesinlikle önemli, aksi mümkün değil. Yaş konusuna gelince önceden önem verdiğim bir konu idi, benden küçük olmamalı diye düşünürdüm. Ama artık öyle düşünmüyorum önemli olanın uyum olduğunu öğrendim.
Güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olamazsa güzelliğe kırk yılda doyulur iyi huya kırk yılda doyulmaz önemli olan iyi bir ahlak dürüstlük sadakat ama bu devirde onlarıda bulmak zor tabi
İyi geceler 🌺 ilişkim olmadı ama uyumdan çok aşka dikkat ediyorum. tabi ki de karakter ve kişilik gibi konular uyumlu olmalı zıt olursa anlaşamam ya da aşırı yaş farkı da olmamalı benden bir kaç yaş büyük olabilir sadece.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Evet uyum önemli.. Uyum yoksa ilişkinin olmasının da anlamı yok.. Çünkü öyle bir ilişki devam etmez..
Daha çok kültürel, mizah anlayışı, statü ve segment uyumuna dikkat ederim.
Evet uymuyorsa devam edemem
Kendimden kısa biri ile olmam çünkü ben zaten 160'ım😀
Ten uyumu kesinlikle önemli, aksi mümkün değil.
Yaş konusuna gelince önceden önem verdiğim bir konu idi, benden küçük olmamalı diye düşünürdüm.
Ama artık öyle düşünmüyorum önemli olanın uyum olduğunu öğrendim.
Ne kadar naif sormuşsunuz soruyu sonunu güzel bağlamışsınız...
Başkalarını bilmiyorum ancak kendini tanıyan, kendine saygı duyan bir adamım ve bundan sonra diye niyetlerle bakarım...
Teşekkür ederim 🌺
Güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olamazsa güzelliğe kırk yılda doyulur iyi huya kırk yılda doyulmaz önemli olan iyi bir ahlak dürüstlük sadakat ama bu devirde onlarıda bulmak zor tabi
👍👏
👍👍
Uyumamaya dikkat ediyorum ayakta uyutulduğum günler hatrına 😂
😬
Çok dikkat ederim ama hiç istediğim gibi olmaz. Kaderin bana "sana mı sorucaz" deme biçimi 🥲🥲🥲
Hayırlısı olsun ♥️
❤️❤️❤️
İyi geceler 🌺 ilişkim olmadı ama uyumdan çok aşka dikkat ediyorum. tabi ki de karakter ve kişilik gibi konular uyumlu olmalı zıt olursa anlaşamam ya da aşırı yaş farkı da olmamalı benden bir kaç yaş büyük olabilir sadece.
Tek önemli kafa uyumu kafa uymadimi hiç hisey uymaz ruhlar sev. smedikten sonra bedenler sev. sse nolur
Evet alevle Abdullah bey gibi olmak istemem. (alev her zaman ben oluyorum...)
Daha çok kafanin uyusmasına dikkat ediyorum gerisi hep boş şeyler
Kesinlikle zeka , mizah empati uyumu olmazsa olmaz
İlişki kurmuyorum dikkatte etmiyorum artık uyuma şuna buna rastgele yaşıyoruz işte
En önemlisi karşılıklı arzu gerisinin bir önemi yok
Elbette uyum önemli olmadığı süre içerisinde sorunlar olmakta
Ettigim için kimseyi dahil edemiyorum ya da uyumu yakalayamiyorumnya
Evet dikkat ederim absürt farklardan kaçınırım.
Yaş evet gerisi pek önemli değil.
Dadılık ya da evlatlık yapamam
Uyum yoksa hiç birşeye gerek yok zaten o insan hayatımda olmaz