- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaşım küçükmüş
https://m.youtube.com/watch?v=whRU4R32eFo
Karakterim oturmamış
Arada 10.000 km mesafe varmış
Arada 11 yıl 11 ay 3 hafta 1 gün yaş farkı varmış
Arada ten rengi farkı varmış
O sakin severmiş ben cıvıl cıvılmışım
Libidom fazla yüksekmiş
Ben yılışıkmışım
Ben cıvıkmışım
O takılıyormuş ben ciddi istiyormuşum
O insanlara mesafeliymiş ben sıcakkanlıymışım
Bahaneler bahaneler sevgime saygı duyamadı bunlarda bahaneleri04 Yorumla- +1 yıl
Hayir seni öyle gördü tanıdı hayatına girene kadar gözü kör muydu
- +1 yıl
Tek sorun beni kullanmasıydı benim onu kullandığımdan daha farklı bir şekilde ben onu severek kullandım o benim ona olan ilgimi kullandı - +1 yıl
Haketemmis ilgini ama çok arar Emin olki seni
- +1 yıl
Hayırlısı bakalım
En İyi Cevaplar
Seneler önce reddedilmistim belki bir belki 2. Erkekti çok hatırlamıyorum ama ben şans isterken sen nerdeydin ben seni üzerim falan demişti asla üzmek istemiyorum falan bende kimse beni üzemez vazgeçilmez değilsin bak işine deyip gittim gördüğünde yüzüme bakacak yüzü var ama hala 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Yüzsüz iste
Kapalı diye reddetme özgürlüğü var, açık diye de var. Yani tercih olarak açık istememek ya da kapalı istememek olağan bir şey. Ama öcü diye bahsetmek o kadar kaba ve cahilce ki. Gerçekten pes diyorum o şekilde itham edenlere
08 Yorumla- +1 yıl
Bende o lafından sonrası onu unutmaya karar verdim zatenn
- +1 yıl
Unuttumki kuzum evlendi zaten o
- +1 yıl
Kaba mı😆😆😆
- +1 yıl
Bi yerden tanıdık geldi ama son zamanlarda biraz kibar oldun aslında😆😆😆
- +1 yıl
@Haylazzponçik sevindim unutmana 🤗
- +1 yıl
Bu pp deki sen olamazsın😆😆😆😆sen buraya çok fazlasın😆😆
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı cinsin reddetmesini geçtim asıl sorun karşı cins değil o karşı cinsin ANASI! Kız kabul etse bile anası reddediyor sonuçta. Evliliğe yürüyemedik bir türlü. Zaten profil fotomdan da ne iş yaptığım belli oluyor. Bu yüzden Türk kızı ve anası benden uzak!
Ama iyi ki de Türk kızları ve anaları istememişler beni. Şimdi dünyanın en iyi insanı ile evliyim ve çok mutluyum.02 Yorumla- +1 yıl
Maşallah Allah mutlu etsin
- +1 yıl
Amin...
Bu arada varsa 2-3 yaşında bir kız yeğenin onu benim pipili komandoya yapalım. Yarın doğumgünü 4 yaşını dolduruyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bilmem hiç öyle bir durumun içine girmedim
01 Yorumla- +1 yıl
iyi ki girmedjn
Hiç reddedilmedim ki. Yani birisine açılmadım hiç. Açılmam da. Genelde önce karşı taraf açıldığı için sorun olmadı hiç 😄 Bende beyni örümcek ağı bağlamışları sevmem deseydin sende. Allahın cahil yobazı. Çok sinirleniyorum böyle ayrımcılık yapan insanlara. Tutamadım kendimi yine 😄
01 Yorumla- +1 yıl
Bende sinirlenmistim
+1 yılHiç reddedilmedim desem” bir kez olmuştu 18-19 yaslarımda falandım teklif etmiştim hayır demişti , aradan 2-3 gün geçti karşıma biri çıktı cebime kağıt sıkıştırdı baktım ismi yazılı telefon numarası aradım teklifin hala geçerlimi dedi hayır dedim öyleyse böyle diye geçiştirdim 😂
03 Yorumla- +1 yıl
Eeee🤣🤣evet diyeydinya
- +1 yıl
Yok soğukta bekledim ben onu üşüdüm dondum bi fedakarlık ettim karşılığını göremedim ,
- +1 yıl
Geçmiş olaaa
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirbirimizi tanımaya çalışıyorduk arkadaşca yaninda duramaya çalistim sevgimi hep hissettirmek icin ugrastim sonra duygularımı söyledim ben seni arkadaşım olarak görüyorum dedi reddi yedim. Sonrada uzaklasti. Hayatimda ilk kez duygumu acmistim bir insana. Yani tabiki sevmemiş olabilir bunu anlayabilirim ama sadece anlayamadığım şey sevdiğim bir insana arkadaşça sevgimi göstermeye çalişmam neden kotu oluyor. İlişkilerde birbirini anlamak için arkadaş olmakta gerekmez mi? Yoksa iki tarafta birbirine hiç güvenmez. Evliliğe bile baktığımızda hayat boyu arkadaşlık diyebiliriz. Neysem gene melankoliklestim. Senin adinada uzuldum insanlarin tercihlerinden dolayi yargilayanlara olmadik laf soyleyenlere cok sinir oluyorum. Umarim bizi anlayan tatlis sevgiler buluruzz en yakin zamanda 🙃🐇
12 Yorumla- +1 yıl
Senin için aminn😅😅bana da böyle açılan olmuştu benden ondan uzaklaşmistim
Çünkü kendimi rahat hissedemedim ve düşüncelerimi söylemeyedim laf dönüp dolaşıp onun sevgisine geliyordu
Bende arkadaşlığımı bitirdim
Cevap sahibi+1 yılAa dusuncelerini soyleyemedigin bir sey zaten sevgi degil toksik iliski olur en iyisini yapmissin. Kendimde karsimdakinin kararina saygi duymustum uzatmak toksiklestirir. Sadece bircok sevginin en once birbirlerini dogru tanima adina arkadaşlıkla baslayabilecegini sonrasinda verilen karara taraflarin saygi duymasi gerektigine inaniyorum. Fikirlerini paylastigin icinde cok tesekkur ederimm.
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. öcü ne alakaymış. kapalısın diye daha saçma bir neden olabilir mi 🤐
02 Yorumla- +1 yıl
Kız misin sen kapalı derken?
- +1 yıl
Dengesiz biriymiş oda
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHic reddedilmedim. Çünkü hayatimda bir kiza yazilmadim. Cikma teklifi etmedim. Sanaldan mesaj atmadim. Sevgili hic istemedim hayatimda. Hep ben red ettim. Hala da istemiyorum. Ya benim hayatım bitmis. Ne istiyorsunuz benden. Doktor kadin geldi bulasiyor bana, eski sevgililerim evlenmisler benim boyunda cocuklari var, kariyer sahibi olmuslar. Gecen biri gene bana bulasiyor. Ar damari kalmamis insanlarin. Cocugundan kocandan utan be... ben itin tekiyim. Bi dusun yakamdan. Bir de yakisikli param olsa e olurdu kim bilir. Serserinin tekiyim.
01 Yorumla- +1 yıl
Anladım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlginç ne arıyormuş arkadaş yarı ciplakmi tamamen çıplak mi o zaman Afrika'ya gidecek oradaki kabilelerden beğenecek kendine medeniyetten uzak olsalarda onlar bile sanırım o arkadaştan daha kültürlü ve zekidir
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle vallq
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel bir kız olmama rağmen sessiz içine kapanık ağırbaşlı oluşum benimle rahatça gezemezmiş ben zaten ciddi ilişki insanıyım bunu bilmeyecek kadar saftı seviyesiz ilişki isteyen beyinsiz beni sürekli aşağılardı.
311 Yorumla- +1 yıl
Onun istediği herseyi yapayım sonra sutlayayim
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle
Cevap sahibi+1 yıl@AsabiÖküz o kim tanimiyorum
Cevap sahibi+1 yılBaktimda alakamiz bile yok
Cevap sahibi+1 yıl@AsabiÖküz esra bilgice benzetirler beni
- +1 yıl
@AsabiÖküz ben sana ne dedim
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Arkadaşıma aşıktım. İçimi açtım. Beni üzmemek için kabul etmişti. Ama beni sevmediğini hissediyordum😕Sonra kendisine dile getirdim kendim ayrıldım. Arkadaşlığımız bozuldu keşke hiç söylemeseydim..
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen arkadaşlık bozuluyor öyle şeylerde
- +1 yıl
Benzer durum oldu maalsef 😊 sevdiğim kız ile arkadaşca gibi konuşuyordum sonra duygularıma hakim olamayınca fark etti üsteledi anlatmak zorunda kaldım kabus başladı tamamen kaybettim
Sen Russun yapamam ben dedikten 8 ay 13 gün sonra bir Rusla evlenen bir çocuk vardı. Bari dürüst olsaydı demekten kendimi alamıyorum. Zeki bir şey olsaydı bari..
16 Yorumla- +1 yıl
Tam okussmuş
- +1 yıl
Olabiliyor ahh cahal iste
- +1 yıl
Bazenn olmuyorsa üzülmemek lazım kuzum
bende 22 yaş bir kere bir kız beni sevgili yapmak için çalışdı ben yüz vermedim sonra guitdi sevgili yapdı sonra ben açıldım karışık vumun sonra hiç olmadı
03 Yorumla- +1 yıl
Karmaşık geldi
Özel bir soru, birden fazla olduğu için cevabı da çok 😅
Nişanlısı varmış, sonradan öğrendiğime göre kardeşi gibi sevdiği kuzeniymiş.. Beni denemek istemiş.02 Yorumla- +1 yıl
Sen deneme tahtasımissinn
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılsen öcümüsünn , korkut bizi :)
herkes teklıfte etmıstır rewdedılmıstır takılacak konu degıl. ama su an ıcın 30+ kastım zaten olmayacak kısıyı zamanımı harcamam o yuzden red durumumda yok.02 Yorumla- +1 yıl
Net sin yani
- +1 yıl
aynen. hersey karsılıklıdır bu hayatta . annenın sıozu dınlersın saygın sevgın korkun , yartatana dua edersın cunku yaptırımı var oncesı sevgın ruhun , calısırsın para ıcın velhasıl hayatta hersey karsılıkllıdır , tek basına yasanan iş kişinin ahmaklıgı ya da ağır işsiz olusundandır.
- Aşk İlişkileri konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılBeni terket bırak yazma çünkü ben sana yazacağım biliyorum tarzı şeyler demişti bir kaç kere, daha sonra iyiydik ama bir gün tüm iletişimini kesti gitti.
09 Yorumla- +1 yıl
bi dk ya soruyu yanlış anlamışım : ) Ben hiç reddedilecek bir teklif yapmadım ki reddedileyim
- +1 yıl
Gidesi varmış bence onun
- +1 yıl
Heyecan yapma bu kadar beni görünce 🤣🤣
- +1 yıl
Biraz ilginç bi ilişkiydi ya. çok sinir ediyordum onu flörtümüz de kavgamız da çok oluyordu. ayrılıp barışmalar da oldu son barışmada artık baya toleranslı birine dönüştü. Ben onu bir kaç gün aramazsam o da aynısını yapmaya çalışır oldu herhalde en son uğraşmaktan sıkıldı ulaşabileceğim sosyal medya hesaplarını falan kapatıp gitti.
- +1 yıl
heyecan mı?
- +1 yıl
Hıhi 🤣🤣
- +1 yıl
Daha çok sen beni görünce dayanamayıp yürümeye başlamışsın gibi duruyor : )
- +1 yıl
Yoo ben yurumemki şaka yaparim sadece 😏
- +1 yıl
Hıhi 🤣🤣..
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen açılmadım kimseye. Bi tek eşime açıldım, o da reddetmedi. Açıklamam ben kimseye. Çok isterse kendi gelsin uğraşsın kafasındayım
11 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı aslında senin yaptığın
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Peki sen, seni kapalısın diye reddedecek potansiyelde bir ayıya neden açıldın😅
21 Yorumla- +1 yıl
Çok sevmiştim ne bilim canım kafam
+1 yılKaderimden dolayı terkedildim diyelim, işitme cihazı kullanıyorum ön yargılı davrandı olmaz dedi bende sağlık olsun dedim böyle bitti.
01 Yorumla- +1 yıl
Ayıp etmiş
+1 yılKarşı cinse teklif mi ettin? Bence çok güzelsin. Beğenmediği için reddetmiştir. Yoksa kapalı olmakla alakası yok
02 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğimi söylemiştim oda bana bu sözleri söylemişti çıkalım demedim
- +1 yıl
boş ver sen daha iyilerine layıksın
+1 yılBir sana bak birde bana demişti sende haklısın dayı oğlu dedim bende kıza gittim 😂😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
😅😅😅
- +1 yıl
En son arkamdan bakıyordu 😂🤏
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılSiyasî görüşümüz yüzünden kavga etmiştik. Biz anlaşamıyoruz deyip ayrılalım demişti 🙂
12 Yorumla- +1 yıl
Siyasi görüş önemli benim icinde
- +1 yıl
Aynen öyle. :)
+1 yılKimseye teklif etmediğim için reddedilme durumum olmadı hiç.
12 Yorumla- +1 yıl
İnşallah etmezsin
- +1 yıl
Edeceğimi sanmıyorum mümkün değil
Aşk İlişkileri konusunda 689 cevap paylaştı. Ders çalışmam lazım, aşk işlerine önem vermiyorum diyerek 😄
13 Yorumla- +1 yıl
Bahaneler
- +1 yıl
Aynısı fakat derslerine önem bile vermiyor, kendisinden bir şey olacağını sanmıyorum.
+1 yılAa hiç sorma bir tane sevgilim vardı 4 sene beraberdik mesleğinden dolayı görevlerim falan olacak düzenli seks olmaz ben de seni bırakamam sağın solun belli olmaz dedi beni terk etti canım sanki ben aldatacam onu bence bahaneydi sjsjsj
21 Yorumla- +1 yıl
Bence de bahaneydi erkekler de bahaneler baya ucuk seviyede🤣🤣
Hiç reddedilmedim çünkü daha önce hiç kimseye açılmadım . d
01 Yorumla- +1 yıl
Açılsan peki
+1 yılSeni sadece kapalısın diye reddetmekte ne bileyim yani☺️☺️,, aşırı büyük kayıp yaşamış mal☺️
02 Yorumla- +1 yıl
Mal işte 🤣🤣
- +1 yıl
Kesinlikle ☺️☺️
+1 yılCnmm g0tumdeki b0h kurumustu görmüştü reddetti beni yha
01 Yorumla- +1 yıl
Eyyyy
+1 yılHiç reddedilmedim tabi hiç teklif de etmedim neyse reddedilmedim işte sjsjsjsj
02 Yorumla- +1 yıl
Sen nasıl biseysinn
- +1 yıl
İnsan gibi bir şey ama bilemiyorum sjsjsjsj
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBir talebim olmadı kimseye dolayısıyla da reddedilmedim.
04 Yorumla- +1 yıl
En güzeli
- +1 yıl
Size öcü diyen de çok terbiyesizmiş insanları bu şekilde yargılayanlardan hiç hoşlanmam.
- +1 yıl
Bana öcü dedi ama kapalı kızla evlendi
- +1 yıl
Neden o zaman size öcü demiş
Aşk İlişkileri konusunda 489 cevap paylaştı. Cok pij sin diye reddetti
Bence kapalı sin ama tatlısın04 Yorumla- +1 yıl
Sende çok pijj olma🤣🤣
- +1 yıl
Soylemem😅😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılReddedilmedim çünkü hiç açılmadim birine 😂 ama lisede hoşlandığım bı çocuk vardı ona ilgimi farketmisti boyum kısa diye dalga geçmişti o sayılıyorsa😂 şimdi görse ağlar tabi 😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
Boy bu tam gelişim çağında reddetmis sümüklü 😅😅
Cevap sahibi+1 yılHayır kendi de en fazla 5 cm uzundu biliyomusun😂 sanki sevsin diye bela olcakmışım gibi soğutmak için rezil etmişti okul servisinde 😂
+1 yılSeni tanımak istiyorum bende, seni kaybetmek istemem diye diye gitti mal
02 Yorumla- +1 yıl
Seni olmayarakmi tanicakmiş
- +1 yıl
Mal işte 😄😄 ve gerçek sebep oylaması begensede adım atmayışı oldu.. Şimdi o düşünsün.. Bizi kaydeben otursun derdine yansın 😁😄😄
yaa ben sana o gözle bakmıyorum
yaa hiç elektrik alamadım
yaa çok iyi bir insansın ama olmaz02 Yorumla- +1 yıl
Bunları diyorsa seni begenmemistir
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. O harika gülücükle sana öcü diyen örümcek kafalıylan eraber olmaman Allahın bir lütfu zaten 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Odun kafalıydı oda
+1 yılRedd edilmedim teklifte etmedim hep karşı taraf adım attı ne ugrasıcam beğğğ
02 Yorumla- +1 yıl
Senin kafadan oldum bende
- +1 yıl
En güzeli
Çok yakışıklıyım ve kızlar bakarmış o da kıskanırmış.
01 Yorumla- +1 yıl
Hakli kizda
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeleri kaybettiğini bilse , başını duvarların sivri köşelerine vurmakla gećirir hayatını
02 Yorumla- +1 yıl
Bosverrr🤣🤣
- +1 yıl
Zaten düşünmesi gereken o 🤣😉
+1 yılFazla sakin olduğum için reddedildim. Serseri seviyormuş
02 Yorumla- +1 yıl
Serseri mi yapacak ne sacma
- +1 yıl
Öyle işte
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen red edilmedim ama sigara içiyor diye birini red etmiştim
04 Yorumla- +1 yıl
Sigara hoş değil
- +1 yıl
Seninki hiç hoş olmamış
- +1 yıl
Ama evlendiği kişi kapalı biliyo musun
İlahi adalet diyorum - +1 yıl
Çok tutarsız birisiymiş o zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin obez dedi 10 yıl önce ve ayrıldı akciğer kanseri olduğumu bildiği halde
02 Yorumla- +1 yıl
Hasta bakmak herkesin vijdani degil
- +1 yıl
Ben ölü gibi yatakta yatan biri değildim sadece sevecekti o bile 130 kiloydu zayıflayınca terk etti
Tipim değilsin. Aslında kıza hal beriyorum 2 metre 100 kilo bi adamla 1.48 minnoş bi kız olmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Sende inadına zayıflarsin
Realde hiç red edilmedim ama sanalda fake olduğumu düşündükleri için çok red yedim.
02 Yorumla- +1 yıl
Fake degilmi cogu
Zihniyet yapısını bilmeden calardan kapısını...
Böyle olur tabi 😝02 Yorumla- +1 yıl
Hihhh
+1 yılBir keresinde birisi sen çok esmersin olmaz demişti 😄
01 Yorumla- +1 yıl
Yanmamış seviyo demekki🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar dört dörtlük olursan ol istemeyen kişiye reddetme bahanesi çok.
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle valla
- +1 yıl
Kapalı olmasan da başka bir bahane olacaktı.
O yüzden çokta takmaya gerek yok. Nasipte varsa olur.
Ben başkasiyla evlenip 3 çocuk yapicam, sen çocuk yapamazsın dedi😄
02 Yorumla- +1 yıl
Niye yapamaz mısın
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. çok kişiye açılmadığım için red yemedim :D ama ilişki bitiriş şekli değişikti
02 Yorumla- +1 yıl
Neydi mesela
+1 yılGerçekten çok şey kaçırmış🙂
Ben adımlarımı düşünerek attığımdan bunu yaşamadım.010 Yorumla- +1 yıl
Bende tekluf etmedim
Sevdiğimi demiştim - +1 yıl
O ne dedi?
- +1 yıl
Açıklama da yazdığım sözü demişti
- +1 yıl
Sen öcü müsün 🤣
- +1 yıl
O öyle demişti iste🤣🤣
- +1 yıl
Bakmakla görmek farklı işte
- +1 yıl
Kız sen dünden beri burada mısın hiç uyumadın mı? Ayyaş yazık 🙂
- +1 yıl
Ayyy yazık
- +1 yıl
Ben hep burdayım 😅😅
- +1 yıl
Uyu azıcık 🙂
+1 yılEn son ne zaman reddedilmiştim 🤔 Neyse ya açmayalım o konuları sonra depresyona giriyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Oyyy oyyy🤣🤣
- +1 yıl
🙄🙄 Puf
+1 yılKonuştuğun görüştüğün biri yoksa, konuşmak isterim.
02 Yorumla- +1 yıl
Benn konuşmaya karşıyım
- +1 yıl
Ciddi ve saygılı bir tanışmadan bahsediyorum. Yanlış anladın sanırım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl'' Ben seninle gelecek görmüyorum. ''
Sanki kahin 🤣.
Gelecekten banane ben şu an dayım ki. 🤣02 Yorumla- +1 yıl
Vayybee yalanın daniskası 🤣🤣
- +1 yıl
Hım hım sen görüyorsun yani 🤣 Bak bakalım, ne çıkarsa halim, o çıksın falim... 🤣
+1 yılUghh ben karşı cinsten ve reddetmesinden hadsiz hudutsuz nefret ediyorum nefffreeeeett.
01 Yorumla- +1 yıl
Anladim
Kapalı Bulmuş.
Daha Belasını Arıyormuş
Benim Hiç Olmadıki Reddetsin02 Yorumla- +1 yıl
Vayyki ne vayy🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel ve zarifsin gülüşün güneş gibi parlıyor yani seni nasıl reddetmişler anlamadım 🤔
05 Yorumla- +1 yıl
Deliymis demekki gorememis🤣
- +1 yıl
Yani abartmıyorum bir gülüşün var sıcacık bu soğuk kış gününde karları eritir o sıcacık içten gülüşün 🙈😊
- +1 yıl
Utandırmak istemedim sadece küçük bir iltifat olarak düşün 😊
- +1 yıl
🤭🤭🤭
- +1 yıl
⚘⚘💐💐
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Çok açık sözlusun biraz kendi haline bırakalım demişti
04 Yorumla- +1 yıl
Pat pat ne söyledin kim bilir🤣🤣
- +1 yıl
Manyak yaa🤭🤭
Seni bir daha rahatsız etmem diyerek gitti? Ne rahatsızlığıysa?
02 Yorumla- +1 yıl
Acaba birine mi yürüdün onumu gördü
Halt et mi o zübde re edinmedi edecek kimsenin peşine gitmedim
05 Yorumla- +1 yıl
Boşa kürek sallamadin yani
Hiç teklif etmedigim için red yemedim hep onlar etti😏
08 Yorumla- +1 yıl
Sende ne görmüşler acaba🤣🤣
- +1 yıl
🤣🤣🤣Yaa ama alinma
- +1 yıl
Yaa şaka yapmıştım ama🙄🙄
- +1 yıl
Sana yapmam bidaha 😒
+1 yılSadece bir kere sevdigim kisiye konusmustum o da cevap vermemisti.. suskunlugundan anladım
02 Yorumla- +1 yıl
Suskunluğu ne anlatıyodu
- +1 yıl
Hayır, olmaz diyrmemisti insan orada seyi de bekliyo artık klise de olsa olur benden daha iyilerine layiksin dese bari de bir cumle konusmus olsun. Bunu da dememisti suskunlugu en guzel cevap olarak gormustu. Bende ondan sonra kimseye bir sey diyerek kendimi içimi açmadım. Yani en azindan karsidaki kisinin duygularindan emin olana kadar
+1 yılReddeden kişiye sormak lazım da hiç red yedimmi bilemedim ciddi anlamda
04 Yorumla- +1 yıl
Yersin de görürsün 🤣🤣
- +1 yıl
Ahah senden mi yok artık 😄
- +1 yıl
Baskasindan😂
- +1 yıl
Kısmet
Kimseyle ilişki düşünmüyorum seni ilk defa gördüm diyerek
01 Yorumla- +1 yıl
Vayy güzel cevap 😅😅