Dış görünüşe yenik düşüp sivilceli olduğu için birini reddettiniz mi hiç?

Dış görünüşe yenik düşüp sivilceli olduğu için birini reddettiniz mi hiç?

Hiç olmadı ama sivilceli birinden teklif almadım. :D Alsam ne yaşanırdı bilmiyorum çocukken insan daha kırıcı olabiliyor nasıl davranırdım acaba???
katılıyorum. şu anki aklımda yapmam diyorum ama eskiden ne yapardım ben de bilemiyorum
Ünivdeyken bir çocuk vardı, yüzü sivilceliydi ama aşırı hoşuma giderdi keşke teklif etse derdim içimden sürekli, gittiği mekanlara giderdim falan. Hatta sivilceli yüzü ona ayrı bir hava bile katıyordu bence bilmiyorum, tabi noldu derseniz ben çekindim açılamadım ama üniv bittikten sonra bana hesabımdan yazdı, sana bir şey itiraf etmek istiyorum diye. Meğersem o da beni çekici buluyor ve açılmak istiyormuş ama kız arkadaşlarımla yakın poz veriyorum diye lezbiyen zannedip teklif etmekten çekinmiş. Sonra bayagı güldük tabi halimize. Demem o ki, sivilce hiçbir şeyi etkilemiyor, bakım etkiler tabii ki ama sivilce bakımsızlık değildir tam olarak. Diyeceğim ikinci şey UTANMAYIN ÇEKİNMEYİN ARKADAŞLAR dlfşgşj
Sivilceli biri teklif etse ilk buluşmayı cildiyede yaparız 😂😂 Bende de bir ara akneler vardı, doktor bir krem yazdı. Halen de tek tük çıkınca kullanırım hemen geçer. Her şeyin çözümü var gülüm dış görünüşü niye takıyorsunuz ya burnunda sorun olsa estetik doktorum var ona götürürüm 😂 Bilin tek sorun ne ortada beni hakeden bir adam yok fjdjd
Krem adını söyleyebilir misiniz? Yakında cildiyeye gideceğim gerçekten işe yarıyorsa onu yazdırayım
Acnemix jel fiyatı şu an 110 falan olması lazım. Sigorta geçmiyor maalesef yazdırsan da parayla alırsın @DearZombie
Ben de bunu kullanıyorum, ilk zamanlar çok düzenli kullanıp bir haftada 1 kutu bitirmiştim ve gerçekten faydasını gördüğümü hissetmiştim, 2. Kutudaki karışımı yanlış yaptım, önce buzdolabında bekletip sonra karıştırdım zaten bir sorun oldugu görüntüsünden belli oluyordu topak topaktı ama ne olacak ki diye yüzüme sürdüm ve anında yüzüm yandı sabaha kadar da kızarıklığı geçmedi dkflgşhş 3. Kutuya başladım onu da sadece yüzüm yaglandıkca sürüyorum bu kez komple değil bölgesel olarak çünkü bilmiyorum jelden mi kaynaklı ama artık öyle ahım şahım çıkmıyor regl döneminde biraz kabaracak gibi oluyor o zaman sürüyorum çıkacak olan da çıkamıyor kdlfşhn
Olmadı çünkü ergenlik dönemim de erkekleri dövüyordum başka gözle hiç bakmadım 😄 20 yaşındayken sevgilim olmuştu. Sonrada taa bu yaşa kadar kimse olmadı. Sivilceli erkek dönemini böyle geçirdim yani 😄
Cevap
30Cevap
Hayır olmadı. sivilce için kimseyi reddetmem
ettiysem bile bunu ona asla söylemem insanlar çok acımasız karşındaki insanın kalbi kırılırmı üzülürmü diye hiç düşünmüyorlar.. Sen sivilcelisin sen çirkinsin sen eğitimli değilsin gibi insanları belirli kalıplar içine sokuyoruz
Benimde cildim çok kotuyken kimse beni bu konuyla ilgili yargılamadi. Reddetmedi. Çünkü sivilce gerekli özeni gösterdiğinde geçebilen bişey önemli olan öz bakımi yapabilmek.
Eşimde deli gibi sivilce var ve hatta o yüzden yıllarca kendine sıkıntı etmiş bni istemeye gelmekte bile korku tereddüt ile gelmiş ya reddederse nasıl aşıcam diye. Ama karakteri o kadar hoşuma gitti o kadar içimi ısıttı ki bakışı gülüşü ile o sivilce hiç gözüme kötü görünmedi. şu an hâlâ var hâlâ yanağından çenesinden öperim. Her halş ile sevmektir Aşk...
Sivilce dediğin nedir ki? Sağlık problemi nedeniyle, beslenmesi yüzünden veya stresten herkeste çıkabilecek bir şey. Dış görünüşe önem vermeyin demiyorum ama bu kadar abartmayın
Sivilce dediğin nedir ki? Sağlık problemi nedeniyle, beslenmesi yüzünden veya stresten herkeste çıkabilecek bir şey. Dış görünüşe önem vermeyin demiyorum ama bu kadar abartmayın
Hayır hiç öyle bir şey yaşamadım. Şu anki aklımla yapmam da ama lise zamanlarım için söz veremem.
liseliyken ergenliğin etkisiyle acımasız olunabiliyor
Niye ret edeyim? Bir güruhta yazmış, geçici bir şey için niye kırıyım? Yani kalıcı olsa ret mi edeceksiniz ne saçma cevap bu yahu.
Suratı pancar gibi Kizla çıkan oldu bende oyleydim. Önemli olan kişiliktir sivilceler zmanla geçer giderr herkes gibi..
Gelip geçici şeylere takılan biri olmadım hiç. Sivilceli insanların sivilceleri dikkatimi çekmez normalde. Özellikle dikkat etmek istemem lazım.
bizim sivilcemiz bile yoktu reddediliyorduk
ya olsaydı insan içine çıkamazdım herhalde
Bende sivilceliyim ama sivilceli diye birini rrd etmedim hata sevdim
2005 yılında olmuştu galiba. :D Daha yaşımız 8 civarıydı. Aşk meşk değildi de işte. :D
Hayır hiç olmadı olamaz da. Geçici bir şey hem her insanda var
Yok öylesi bile bana teklif etmez tipsizim boyum kısa diye
birinci onceligim dis gorunus degildir ben reddetmem
Ben genelde biriyle konusacaksam falan önceliğim bilgi ve kültür seviyesi.
olmadı fakat eğer sivilceli olsaydı çok fqzla olmadığı sürece sorjn olmazdı
Karşılaşmadım desem yalan olur
Ama reddetmedimde.
Sivilceli birinden teklif almamistim jdhd benim icin problem degil tatli gorunuyorlar
🙂🙂
Lise 2 deyken yapmıştım öyle bir hata. hata diyorum çünkü reddetme değil bildiğin sevgilimden ayrılmıştım canım yani yaptığım
sanki ben çok 4 4 lük birisiydim de kızın sivilceleri çıktı diye ondan ayrılacağım
Ben kendim sivilceliyim ve sivilceli birini reddederdim net. Kendim gibi sorunlu birini niye isteyeyim ki.
Gerçekten basit insanlar basit şeyleri bahane ediyorlar.
Oral yeteneği güçlü olduğu için kabul etmek zorunda kaldım
Gelip geçici şeyler için insanları kırmam tedavi olup kurtulur fakat içimizdeki kin tedavi olmaz
Benim öyle şeylerim yok
hayır kendim de sivilceliyim zaten
Red ettiğim kimse olmadı gelen olmadıgı gibi 🤣
Herkesi reddettiğim için olmuştur belki :D
Hayır.
Yok daha neler olmadı
Hayır öyle diye reddedilmez
Admincigim
Yoo bazıları tatlı oluyor mesela
Valla hiç öyle biriyle karşılaşmadım
Hayı reddetmedim
Çok saçma