Güncellemeler
3 ay
Falcida lezbiyendi bu arada
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden öyle dedi acaba yaa çok rahatsız oldum bazen öyle müşteriler geliyor rahat ol dedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
falcı seni çözmeye çalışıyor sahtekarın tekiymiş sen pot kırarsın diye öyle demiştir
Hicbirseyi bilemedi zaten
dediğim gibi sahtekarmış kaç para verdin :)
350 verdim su sacmaliga
senin için bir tecrübe olmuştur o 350tl en bilge kişiler bile gerceği neyin nasıl olacağını sana söyleyemez sadece analiz eder tahminini söyler dediği gibi cıkarsada sen inanırsın falcı hikayesine. ben geleceği görürüm şunun hakkında konuşurum diyenlerin tamamı sahtekardır senin ona verdiklerini mayalar sana sunar bir cok insan teselli bulamadığı için bunların peşinden gider iyi hissetmek için
Evet tamamen hurafe bunlar haklisin icerisi full doluydu birde
Bu saçmalıklara birde para verdim deme
350 verdim yaa
Püü
İyiki çok almamış
Aynenn
Var mı öyle bişey
Yok
Kadın uydurmuş ya tutarsa hesabı
Acaba benden hoslandigi icinde olabilir mi
Genç mi yedi senin yaşın kaç o kaçtır tahmini
Gencti yani
Senin yaşın?
25 o da 27 falandir
Çekici yanın var mı
Kendine çekmeye çalışmış
Acaba olabilir mi bir arkadasimda oyle dedi
Net
Peki cevabın ne oldu
Bende baylardan dedim o da dogru soyle ama dedi bende evet dedim ondan sonra sevgilin oldu mu yok dedim o da neden o zaman iste dedi
Himmmm acaba içinde öyle şeyler var mı peki
Hayir iste boyle bir sessiz cekingen gormus beni ondan boylw bir yorum yapmis ki zaten oyleyim o yuzdende sevgili yapamadim
O zaman yanilmistir ya
Falcı kadın mı
Evet
Öncelikle Falcı gayet güzel bir şekilde seni Manipüle etmiş çekingenlik görüyorum sessiz görüyorum işte şunu görüyorum bunu görüyorum diyerek seni kıvama getirmiş beynine bir güzel yıkamış üzerine en başından sana göz koyduğu için yol yapmış falcı teyze Belli ki lezbiyen kendisi lezbiyen olduğu için gelen Müşterilerden hoşuna gittiklerine böyle yol yapıyor seni de gayet güzel tuzağa çekmiş Tabii burada anlatmak istediğin başka bir şey daha var Eskiden okullar yaygın değildi bir şeyi araştırmak olayın doğrusuna ulaşmak zordu Birileri bir şeyleri anlattığı zaman ona inanmak zorunda kalıyordun Onun gerçek olduğunu kabul etmek zorunda kalıyordun ve bu insanlar yapmış oldukları hatalara Biz okumamış cahiller diyorduk peki sen ve senin gibi gençlerin bu kişilerden farkı ne biliyor musun Sizler okumuş cahiller oluyorsunuz Akıl var mantık var ya fal nedir ulan o kadının Kendine faydası olsa şu an havuzlu villalarda köşklerde oturuyordur geleceği o kadar okusaydı
Yaa evet cok haklisin arkadasimla gitmistik ama ben oylemesine girdim inanmayarak ki zaten hicbir seyi bilemedi ve belki ona hos geldigim icin oylede sormus olabilir (kendimi ovmek olmasin ama yani alımli oldugumu soyleyenler oluyor)
Tamam kendini öv insanın kendini beğenmesi iyidir İnsanda özgüven oluşturur ancak böyle cahilce şeylere girişmeyin arkadaş bakın değerler insanı mutlu eden yerler değildir Kısa bir süre sizi mutlu eder sonrasında pişman eder bazı kişiler bunların yönlendirmesine göre hayatına yön verir sen şimdi ben öyle yapmam diyebilirsin ancak zamanla etkisi altına giriyorsunuz uzak durun bulaşmayın Çok da fazla irtibat kurmayın birileriyle bir şeylerini konuşmaya mı ihtiyacın vardı ya da bir yol yöntem sunulmasına
:)
Neyse ben uyarımı yaptım Okumuş cahillerden olmaman dileğiyle hayatında bol şans
Tesekku ederim sanada
Teşekkür ediyorum Konuşmak ister misin Ama falcı değilim medyumluk da yapmam Baştan söyleyeyim😀😀