Merhaba ayrılalı 2.5 ay oluyor ve 2 aydır eski sevgilime yazmıyorum. İlişkimiz 3 sene sürmüştü sonra ayrıl barış falan klasik ama kız bana çok aşıktı ayrılmadan 5 gün öne ağlayarak çabalayan kız whatsapp mesajıyla beni terk etti ne kadar çabalasam da yüzyüze görüşmek istemedi ben ısrar edince tatsız bi ayrılık oldu haliyle ama instagramda hiç aktif değil aylardır hiçbişey paylaşmıyor sadece bikaç post beğeniyor astroloji kahve falı falan annesinde numaram hala kayıtlı ama kız beni instadan wpden engellemişti. 2 gün önce kız kardeşim haberim olmadan onu aramış eski sevgilim de açmamış telefonu çalmış çalmış susmuş yani kardşeimin numarası da onda kayıtlı değil. Ama benim numaram annesinde falan kayıtlı. Şimdi sizce ne yapmalıyım annesini arayıp eski sevgilimle görüşmek isteyeyim mi onun yanındayken bnei çağırsın yanına gideyim yoksa çok büyük bir hata mı olur?
Güncellemeler
+1 yıl
aramadım bu arada ama hala çok üzülüyorum umarım yakın zamanda düzelirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hata olabilir annesiyle zitlasirsa bu sefer araları bozulur ise de yarayabilir ama yaramayadabilir bilemedim 🤷
kız kardeşim benden abersiz arayınca meşgule atmamış sadece açmamış yani çalmış çalmış kapanmış kız kardeşimi rehberinden silmiş ama o aramadan sonra da engellememiş ve instada hiç aktif değil hoşlandığı biri olsa bu kadar sürede fotoğraflarına 1-2 like atardı ayrılığımıızn başlarında takipçisi yükselmişti ve story falan atıyodu şimdi hiçbişey paylaşmıyor biraz da unf atmış millete sizce üzgün olabilir mi bide ayrılırken bana çok ağır laflar etti bundan dolayı bana yazmaya da yüzü olmayabilir mi? En azından hayatında biri olduğunu bi şekilde bilsem görsem bu kadar umutlanmazdım
Yüzü olmasa ne yazar bir insan hata yaptığında hatasını kendi düzeltmeli karşı taraf adım atıp hemen affetmemeli diye düşünüyorum seni sevse pişman olsa da yazardı kötü laflar ettim diye herkes pişman olunca yapıyor bunu o da yapabilir istese bence boş ver istese yazardı adım da atardı o telefonu da açardı onda bitmiş bence her şey sende bitirmeye bak
:( annesini de anlamıyorum neden numaralarımızı silmiyor geçen annemin attığı whatsapp durumunu görmüş ama o da yazmamış cidden anlamıyorum... Belki de yüyüze ayrılmayı beceremediği için mesajla terk etti hem de en kötü anımda çok üzülüyorum ne yapayım bu 3 sene içerisinde ben kaç defa ayrıldım ondan o bana aynılarını yaptı arkadaşlarımı aradı anneme yazdı ablama yazdı ben de zamanında görüşmek istemiyordum ama alttan girip üsten çıkıyordu bu bazı kadınlar niye böyle aynısını kendileri yapınca aşkından yapıyor erkek yapınca görüşmek istmeiyor bela mısın bilmem nemisin onun içinde her şey bitmiş pişman olsa arar falan ayıp değil mi bizim duygularımız yok mu beni ayrılırken o kadar incitti ki... pişman olmasını zaten diliyorum beni hangi ortam için terk etti bilmiyorum aten kardeşim de benden habersiz aramış büyük hata yapmış kızdım ona da.. Yani diyosun ki hem o kadar laf yedin üstüne çabalarsan hatalarını da anlamaz pişmanlığı varsa da pişman olmaz diyosun he
Şimdi güzel kardeşim şimdi sen öyle yaptığında o aileni kardeşini falan arıyorsa sende arayabilirsin yani bende bilmiyorum ama seven insan hatalı da olsa yazar yüzü olmasa da yazar yani utanır korkar belki hayatında başka biri var der ama yine de dener şansını istersen sende ara annesini konuş en azından aklında kalmaz için rahat olur ama ne gibi sonuçlar doğurur bilemiyorum
bağlandım ona alıştım seviyorum aşık etti beni kendine sonra da eften püften problemlerle ayrıldı gitti onun bi arkadaşı var o kız arkadaşının bi arkadaş grubu var kesin ona güvendi ayrıldı benden şimdi o ortamdan bir kaç kişiyi unflamış ayrıca mutlu olan bir insan instayı sık kullanır story atar bişey yapar özgür kızım hesabı bu kız hiçbişey paylaşmıyor sadece bikaç paylaşım beğeniyor 2-3 günde bir girip o kadar. Bir de bikeresinde yine ayrılmıştık silmişti numaramı mesaj atmıştım neden sildin diye benim artık konuşmak istemezsin diye düşündüm demişti.. Acaba yine yazmaya konuşmaya yüzü olmamış olabilir mi bilmiyorum ve annesinde numaralar neden kayıtlı o da garip
Ara ara konuş ulaşmaya çalış en azından neden dersin yüz yüze alrilmayi hak ettim mesajla ayrılmayi mu hak ettim dersin ciddiyim en azından içinde ona karşı bir şey kalmaz söylemek istediğin hem belki o zaman konuşursunuz düzelir her şey
bu ayrılıktan önce de ben sinirlenip hakaret edip engellemiştim onu 1 hafta sonra dayanamadım annesine sordum evde dedi gittim kapısına çaldım kapıyı delikten biraz baktı sonra açtı kapıyı girdim yine birlikte olduk... sonraki 5 gün de gitme burada kal dedi sonra yine gün sonu kavgalı bitti evime gittim 5 gün boyunca ağlayarak konuşmak istedi falan sediğini falan anlattı aşkını anlattı sonra böyle oldu mesajla terk etti yüzyüze kesinlikle görüşmek istemedi belki de yüzyüze bitiremiyordu... şimdi de dedim yine gitsem açar mı kapıyı bilmiyorum. yani senin dediklerine de bakınca ben kapısına gitmesem yine görüşmeyecektik sevse de o bana ulaşmayacaktı arayıp sormayacaktı ben gidince buzlar erimişti o yüzden kestiremiyorum işte şimdi sen diyosun sevse arardı vs belki de sevdiği için üzülmemek için aramıyordur görüşmek istemiyordur bilmiyorum her şey çok karışık keşke sevgilisi varsa bi foto paylaşsa da ben de kafama takmasam
şimdi test etmek için bi durum paylaştım annesi izlemiş... bunu bahane edip arasam mı annesini numaramı sildiğinizi sanıyordum durum atmıştım onu izlediğinizi gördüm diye...
Sanki her şeyi senden bekliyormuş gibu geldi bana biraz ilk adımı barışmayi Cabalamalari falan kendisi birtek seni kaybedeceğini hissettiğinde bir şeyler yapıyor gibi gelfi bana
bilmiyorum kafam çok karışık bir yanım diyor zaten kaybetmişsin yap gitsin en fazla ne olur iki laf daha yersin diğer yanım diyor ki birgün pişman olup sana yazabilir yamasa da bırak gitsin ama sen şimdi bunu yaparsan pişman olmaz falan filan
Dene bence zaten kız gitmiş bir şey yapmasan zaten hayatında olmuycak yani dediğin gibi kaybedecek bir şeyin yok en azından için rahat olur amaaaa bilirsin ki bazen insanların peşinden koşmak onlarda ego yapabilir kendini bir şey sanabilir bunu da göz önünde bulundur
Kız görüşmek istemiyor annesini ne katıyorsun araya. Bir şey bitti mi biter üstelemeye gerek yok
yüyüze ayrılmayı beceremediği için mesajla terk etti hem de en kötü anımda çok üzülüyorum ne yapayım bu 3 sene içerisinde ben kaç defa ayrıldım ondan o bana aynılarını yaptı arkadaşlarımı aradı anneme yazdı ablama yazdı ben de zamanında görüşmek istemiyordum ama alttan girip üsten çıkıyordu siz kadınlar niye böylesiniz aynısını siz yapınca aşkından yapıyor erkek yapınca görüşmek istmeiyor bela mısın bilmem nemisin ayıp değil mi bizim duygularımız yok mu sanıyosunuz anlamıyorum ki
Yoo aynısını bir kadın da yapsa ona da aynı şeyi söylerdim.
hiç de öyle olmuyor
Benim için öyle. Zamanında kaç kez ayrılmak istemişsin zaten şimdi neden o ayrılınca geri dönmek istiyorsun
bağlandım ona alıştım seviyorum aşık etti beni kendine sonra da eften püften problemlerle ayrıldı gitti onun bi arkadaşı var o kız arkadaşının bi arkadaş grubu var kesin ona güvendi ayrıldı benden şimdi o ortamdan bir kaç kişiyi unflamış ayrıca mutlu olan bir insan instayı sık kullanır story atar bişey yapar özgür kızım hesabı bu kız hiçbişey paylaşmıyor sadece bikaç paylaşım beğeniyor 2-3 günde bir girip o kadar. Bir de bikeresinde yine ayrılmıştık silmişti numaramı mesaj atmıştım neden sildin diye benim artık konuşmak istemezsin diye düşündüm demişti.. Acaba yine yazmaya konuşmaya yüzü olmamış olabilir mi bilmiyorum ve annesinde numaralar neden kayıtlı o da garip
Ne alaka herkes mutluluğunu instagramda yaşamak zorunda mı. Ben reelde yaşamayı tercih ederim bunu illa sosyal medyada herkese göstermek zorunda değil. Konuşmaya yüzü yok diyorsan kendisini ara öyleyse annesini değil. Telefonunu açar konuşursa ne âlâ, konuşmazsa da sil gitsin kimse unutulmaz değildir
bu ayrılıktan önce de ben sinirlenip hakaret edip engellemiştim onu 1 hafta sonra dayanamadım annesine sordum evde dedi gittim kapısına çaldım kapıyı delikten biraz baktı sonra açtı kapıyı girdim yine birlikte olduk... sonraki 5 gün de gitme burada kal dedi sonra yine gün sonu kavgalı bitti evime gittim 5 gün boyunca ağlayarak konuşmak istedi falan sediğini falan anlattı aşkını anlattı sonra böyle oldu mesajla terk etti yüzyüze kesinlikle görüşmek istemedi belki de yüzyüze bitiremiyordu... şimdi de dedim yine gitsem açar mı kapıyı bilmiyorum. yani senin dediklerine de bakınca ben kapısına gitmesem yine görüşmeyecektik sevse de o bana ulaşmayacaktı arayıp sormayacaktı ben gidince buzlar erimişti o yüzden kestiremiyorum işte şimdi sen diyosun sevse arardı vs belki de sevdiği için üzülmemek için aramıyordur görüşmek istemiyordur bilmiyorum her şey çok karışık keşke sevgilisi varsa bi foto paylaşsa da ben de kafama takmasam.. ama başlarda instayı sık kullanıyordu şu an girmiyor bile garip olan bu değil mi? hiç kullanmasa ayrılıktan sonra dediğin doğru gibiydi
şimdi test etmek için bi durum paylaştım annesi izlemiş... bunu bahane edip arasam mı annesini numaramı sildiğinizi sanıyordum durum atmıştım onu izlediğinizi gördüm diye...
Bilemem kendin bilirsin. Aynı evde değiller mi bunlar
annesi babası ayrı bazen annesinde bazen babasında kalıyor annesi belki şu an işte de olabilir oyüzden annesini ancak arayıp sorabilirim...
Arama buluşmada