Eski sevgilimin annesi aradı?

Sevgilimle ayrıldık. Bana çok hakaret küfür vs etti aileler tanışmıştı birkaç aya nişan yapacaktık ama anlaşamıyorduk. Sebepler hep eften püftendi. Annesine söylemiş ayrıldığımızı annesi de beni aradı konuşurken sürekli oğlunu övdü. Benim oğlum manken gibi herkes onu istiyor çok beğeniyor dedi durdu bu arada ben de manken gibiyim fakat bu şekilde yansıtması tuhaf geldi sinir oldum habire oğlunu övdü oglun bana beddua etti küfür etti diyorum sinirlenmistir diyor. Cinnet geçirdi diyorum evet ben de ilk kez onu böyle duydum telefonda şaşırdım diyor demek ki seni çok sevmiş ayrılığı göze alınca sinirlenmis diyor. Beni markete göndermiyor diyorum sen de gitmeyiver ne isin var markette diyor sonra başlıyor oğlunu övüyor dinledim ve kapattım kendimi çok kötü hissediyorum ayrıldık ama evlilik hayali kurduğum insanla bu duruma gelmek zoruma gitti ben istedim ayrılığı ama ayrılırken bunca hakaret ve beddua yi hak etmedim saygısını bozması zoruma gidiyor onca anı cope gitti adam habire instagramda pp degistiyor kimseyi eklemese de ne bileyim değişik hisler içindeyim siz ne düşünüyorsunuz bu ayrılık hakkında

Eski sevgilimin annesi aradı?