Çok güzel olmaz, çünkü ben çok yakışıklı değilim. Zaten benim üç tane isteğim var. Güven versin, aşk ve saygı dolu olsun. Dünyanın en güzeli odur benim için.
Vardı. Yoruyor. Birkaç tane oldu mesela biri hiç yormadı çünkü bana yansıtması, çok olgun bir kadındı. Diğeri offf ne çektim bee. O erkek arkadaşıyla şunu yapar bana atar Meteyle şurdayız. Yavrum bi gitmeden haber verseydin. Şunlarla şu evde takılacağız bugün.
İsterim. Baktıkça bakasım gelsin gözüm gönlüm şenlensin. Ama yakışıklı olup aptal olursa bana dünyanın en çirkini gelir o yüzden zeki yakışıklı kaslı boylu poslu olsun ciğerimi yesin 😄
Ne çok güzel olsun Ne çok bakımsız Sadık, sevgi , Ne istediğini bilen şu üç şeyin bir arada bulunduğu biri olsun gerisi yalan ancak biri olsa diğeri olmuyor , yazdığım üçlü de en çok ne istediğini bilmemek baş gösteriyor zaten 3lü tam oldu mu evliliğe doğru gidiyır iş 🙄
Yakışıklı veya güzel olursa gözler onda olur ama önemli olan onum gözleri senden bizden baskasında olmaması bu yüzden korkma bakıyorsa zaten öyle insan lazım değil.
çok güzel bi sevgilim wardı malın tekiydi 1 ay zor dayandım kurtuldum la resmen eziyet gibiydi. dış görünüşe değil kafa içine bakın arkadaşlar hayatınızı miker walla 😂😂