ZENGİNLİĞİNİ GİZLEYEN ERKEĞİN AMACI NEDİR (Cevaplara like)?

Aile dostumuzun oğluyla sözlüyüm, kısmetse yaza nişan yapmayı planlıyoruz. O, sosyal statü ve maddiyat bakımından baştan beri benden daha yüksek konumdaydı. Ama sandığımdan çok daha fazlası varmış: Mesela tam 1 yıl flört ettik, doktora yapıyordu, akademisyen olacak diye düşünüyordum ama adamın zaten bir mesleği varmış ve ben bunu sözlenmeden 1 hafta önce öğrendim. Anne-babası dışında kimseye söylemiyormuş. Mesleğini buraya yazamayacağım ama önemli bir makamda diyebilirim.
Şimdi bir benzeri yine oldu. Dün ev almak için ne kadar para ayırmak gerektiğini konuşuyorduk, bir öğrendim ki adamın bankada 7 haneli rakamlarda bir parası varmış. Yatırım yaptığını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum.
Şimdi diyeceksiniz ki ne güzel işte... Ama ben biraz üzülmeye başladım. O isterse ben bir şeyleri bilme hakkına sahibim, istemezse ben sokaktaki insanlardan farksız gibiyim. Elbette her şeyi anlatmasını beklemiyorum ama bana güvenmiyor mu, parasında gözüm olduğunu düşündüğü için mi böyle yapıyor? Bir de gittikçe aramızdaki sosyal statü katlanıyor, ben onun imkânlarının yanında çok küçük kalıyorum. :(
ZENGİNLİĞİNİ GİZLEYEN ERKEĞİN AMACI NEDİR (Cevaplara like)?