Aile dostumuzun oğluyla sözlüyüm, kısmetse yaza nişan yapmayı planlıyoruz. O, sosyal statü ve maddiyat bakımından baştan beri benden daha yüksek konumdaydı. Ama sandığımdan çok daha fazlası varmış: Mesela tam 1 yıl flört ettik, doktora yapıyordu, akademisyen olacak diye düşünüyordum ama adamın zaten bir mesleği varmış ve ben bunu sözlenmeden 1 hafta önce öğrendim. Anne-babası dışında kimseye söylemiyormuş. Mesleğini buraya yazamayacağım ama önemli bir makamda diyebilirim.
Şimdi bir benzeri yine oldu. Dün ev almak için ne kadar para ayırmak gerektiğini konuşuyorduk, bir öğrendim ki adamın bankada 7 haneli rakamlarda bir parası varmış. Yatırım yaptığını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum.
Şimdi diyeceksiniz ki ne güzel işte... Ama ben biraz üzülmeye başladım. O isterse ben bir şeyleri bilme hakkına sahibim, istemezse ben sokaktaki insanlardan farksız gibiyim. Elbette her şeyi anlatmasını beklemiyorum ama bana güvenmiyor mu, parasında gözüm olduğunu düşündüğü için mi böyle yapıyor? Bir de gittikçe aramızdaki sosyal statü katlanıyor, ben onun imkânlarının yanında çok küçük kalıyorum. :(
Şimdi bir benzeri yine oldu. Dün ev almak için ne kadar para ayırmak gerektiğini konuşuyorduk, bir öğrendim ki adamın bankada 7 haneli rakamlarda bir parası varmış. Yatırım yaptığını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum.
Şimdi diyeceksiniz ki ne güzel işte... Ama ben biraz üzülmeye başladım. O isterse ben bir şeyleri bilme hakkına sahibim, istemezse ben sokaktaki insanlardan farksız gibiyim. Elbette her şeyi anlatmasını beklemiyorum ama bana güvenmiyor mu, parasında gözüm olduğunu düşündüğü için mi böyle yapıyor? Bir de gittikçe aramızdaki sosyal statü katlanıyor, ben onun imkânlarının yanında çok küçük kalıyorum. :(
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Parası için onunla birlikte olduğunu sanmasın diye yapıypr
Evet, ben de öyle düşünüyorum. Keşke bana güvenseydi. Teste tabi tutuluyor olmak biraz rahatsız ediyor ama bu durumu anlayışla karşılamam gerektiğini düşünmeye başladım.
Yani üstüne alınma ama devir kötü. Bilemez sonuçta
Sen sorduğun halde söylemediyse haklısın ama bende biri sormadan söylemem. Sözlüsünüz sonra bozulursa filan diye de söylememiş olabilir
Ya yalan söylemiyor. Mesleğini elbette ki daha ilk tanıştığımız sıralarda sordum ama hep dotora yapıyorum falan dedi. Büyük resmi gizlemiş benden ve ailesi dışında herkesten. Sonra bir gün geliyor pat bi şekilde öğrenmeme izin veriyor. Keza maaşı hakkında az çok bir fikrim oluyor, konuşuyoruz, aylık maaşını söylüyor ama onlarca aileyi geçindirecek kadar birikimi olduğunu (yatırımlarını yani) gizliyor. Ancak onun söyleyesi gelirse öğrenebiliyorum. Onun hakkında hep olumlu düşünüyorum, çok güveniyorum ona ama maddiyat konusunda o bana güvenmiyor, beni test ediyor mu dersin?
Test ediyor olabilir. İşinden ve parasından eminsin dimi?
Param için değil benim için yanında olsun olan demek istiyor
Ama o zaman bana güvenmiyor demek işte bu. Biraz incitici. :S
Tek sana değil çevrede para için gelen normal de yüzüne bakmaz ama paran var diye bakan çok insan var normal de hayatta huylarını sevmez parası var diye seviyor
Beğenmediysen bana gönder
Ya hayır, onu seviyorum, ilişkimizden mutluyum. Sadece o da bana güvensin, benim onun parasının peşinde olmadığımı, ilk tanıdığım hâliyle bile kalsaydı onu sevdiğimi bilmesini istiyorum.
Saçmalama ben babama bile söylemem
Babandan mesleğini gizler misin?
Bankada milyon doların varken bunu babandan gizler misin?
Niye gizlemeyeim özelse uff saçma triplerini çekemem
Konuş onunla
Evet, dün biraz ifade etmeye çalıştım zaten. Ama "Yalan söylemiyorum ki canım, fazla önemli değil bunlar, vakti gelince konuşuyoruz işte" diyor. Vakti gelince bana kötü sürprizler de mi yapacaksın, benden kim bilir daha neler gizliyorsun diyorum; sen bana güvenmiyor musun diyor bu sefer de.
Bak şimdi bende bir erkek olarak paramın ne kadar olduğunu neyim var neyim yok soylemek istemem ama iş evliliğe gidiyorsa mecbur buna çünkü evlendiğinizden itibaren o mal varlığı ikinize ve olursa çocuklarınıza ait senin de bunu bilmeye hakkın var bence durumu izah et illa söylemiyorum diyorsa soğuk yap ayrıca günümüzde 7 haneli rakamlar çok bi para değil artık saklaması tuhaf olmuş
13 milyon tl'ydi 8 haneymiş, neyse işte. Allahtan bunları evlenince öğrenmiyorum, alıştıra alıştıra söylüyor. Olumlu da bakmak lazım ya. Adam kafasında bi program çizmiş. Git gide beni daha yakın görüyor, daha çok güveniyor demek ki.
ortada sevgi varsa bu tür şeyler önemli değil bence