Lisede temeli iyi olan bir öğrenci değilim. Sözelden hazırlanıyorum sınava, ayt de ortalama 60-65 net yapıyorum. Tyt de 45-50 değişiyor. İstediğim yer için ayt netim fazlasıyla yetiyor, tyt netim istediğim üniversiteye en giren en son kişinin netlerinden yüksek kalıyor. Eğer sınavda da bu netlerden yapsam istediğim üni gelir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Düşünmeden hızlı bir şekilde yazdım, sen nasıl sözelcisin demeyin lütfen :)
Mühendislik tıp gibi şeyler okumayacaksan boşa okuyosun (Türkiyede) cerrahpaşa veya itü gibi yerler olmazsa bile mühendislik tıp boşa. Türkiye'de matematik yapamıyosan değersizsin gözüyle bakılıyor maalesef böyle bir şey yok ama burada böyle ayrıca ülke tayyip saolsun 5 senede Afganistan gibi olur yani ülkeden kaçmaya veya güzel yerler kazanıp kendini kurtarmaya odaklan derim nelere ilgin var bilmiyorum tabi
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Konu şu an bu değil sana mı soracağım hangi bölümü okuyacağımı?
Ben aslında eşi ağırlıktım, ayt lerde hep sözelim yüksek geliyordu. Okuldan hatırladığım bilgilerin üstüne kendim çalıştım öyle yani. Sözel hafızam güçlü olduğu için unutmuyorum
Yok atlastan baktin mi bende eşit agirliktim gecen sene gecirdigim hastaliktan dolayı şu an 0im ezber konusunda inşallah yerlesiriz istediğimiz yerlere
Kesinlikle isem tv den izlemelisinn bu 5 6 videosu var inkilsbin asla unutmazsin garanti anlarsin ben tarihi ordan izledim baştan sona fulluyorum simdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sınavda belirleyici olan zaten ayt. O yüzden 50 net çıkartan biri tyt de 500 k ya her sene giriyor.
Teşekkür ederim
Mühendislik tıp gibi şeyler okumayacaksan boşa okuyosun (Türkiyede) cerrahpaşa veya itü gibi yerler olmazsa bile mühendislik tıp boşa. Türkiye'de matematik yapamıyosan değersizsin gözüyle bakılıyor maalesef böyle bir şey yok ama burada böyle ayrıca ülke tayyip saolsun 5 senede Afganistan gibi olur yani ülkeden kaçmaya veya güzel yerler kazanıp kendini kurtarmaya odaklan derim nelere ilgin var bilmiyorum tabi
Konu şu an bu değil sana mı soracağım hangi bölümü okuyacağımı?
Çok yanlış bir kafadasın türkiyede yaşıyorsun hatırlatayım bu kafayla devam edersen hayatın çok zor olur
Ya bu seni ilgilendirmez arkadaşım, anlamak istemiyor hâlâ.
Hangi bölüm istiyorsun
Gastronomi
Gastronomi rahat gelir de ya benimde ayt artmıyor pek nasi arttirdin
Gelir ama istediğim yerin gelip gelmemesi sıkıntı... Anadolu üniversitesi istiyorum.
Ben aslında eşi ağırlıktım, ayt lerde hep sözelim yüksek geliyordu. Okuldan hatırladığım bilgilerin üstüne kendim çalıştım öyle yani. Sözel hafızam güçlü olduğu için unutmuyorum
Yok atlastan baktin mi bende eşit agirliktim gecen sene gecirdigim hastaliktan dolayı şu an 0im ezber konusunda inşallah yerlesiriz istediğimiz yerlere
Çok geçmiş olsun, evet YÖK atlastan şimdi baktım. Netlerim yetiyor ama tyt biraz daha yüksek olsa iyi olur. Benim de inkılap çok kötü 😭
Kesinlikle isem tv den izlemelisinn bu 5 6 videosu var inkilsbin asla unutmazsin garanti anlarsin ben tarihi ordan izledim baştan sona fulluyorum simdi