KIZ KARDEŞİMİ ÇOK ÖZLEDİM?

Öz kardeşim değil, üvey de değil. Ama onu kız kardeşim gibi seviyordum. Tanışma hikayemiz çok garip ve uzun kısaca anlatayım. Bir oyun var adı lazım değil 2011de başlamıştim o oyuna, arkadaşlık falan kuruyorsun oyunun adını veriyim bilen olur belki sanalika adı. Orda ben tanıdım cansuyu, sonra onunla çok samimi arkadaş olduk birbirimize facemizi falan verdik, ordan konuşmaya başladık. Öz kardeşimden dhaa çok sevdim olurdu, ama onunla gerçekte hiç görüşemedik çok uzağız birbirimize. Sadece 1 kere görüntülü konuştuk.6 yıl boyunca en değerlim oldu. Ona sarılmak isterdim görüşemedik hiç. Şimdi siz diceksiniz ki sanaldan kardeşlik mi olur? Oluyor arkadaşlar oluyor 6 yılım olunla yazısmakla geçti.1 yıl önce okul açıldığı zaman ikimizde sanalı bırakmak zorunda kaldık, söz verdik birbirimize okul açıldığı zaman geri dönecegiz dedik. Ben döndüm ama o hala dönmedi. Telefon numarası da yok bende adreside yok. Arkadaşlar size saçma gelecek nasıl görmediğin birine kardeşim diyorsun faln diceksiniz. Ama oluyor valla oluyor. Çok özledim onu başına bişey mi geldi diye korkuyorum. Okul kapandı gelmedi. Her gün ağlıyorum aklıma geliyor onunla yazışmalarımiz eski anılarımız falan. Sanaldan resmen onunla real kardeş gibi OLDUk. Neden gelmedi şimdi? Başına bişey mi geldi acaba çok özlüyorum, şu an bile ağlıyorum napcam ben çok özledim kardeşimi..
KIZ KARDEŞİMİ ÇOK ÖZLEDİM?