Üniversite sondayım derslere girip çıkıyorum, boş zamanlarımda kpss falan bakıyorum. Bazen arkadaşlarimla takılıyoruz öyle yani zaten 1-2 yıl pandemide gitti. Lisede de okul+ spora gidiyordum
Bazen bakışma oluyor yalan değil ama fazla o tür yanaşan olmuyor bana yanaşan not istiyor, ödevimi yapamadım diyor, sınavdan düşük aldım diyor. Aralarında benim kara kaşıma sarı saçıma hayran olan varsa bilmiyorum ama genelde böyle oluyor yani he mesela dün sınıfta muhabbetim olmayan bir kıza istek attım hemen geri takip falan etti demek ki sevilmeyen biri değilim
İyi bi üniversitedeysen, lisedede vaktinin çalışmakla gectiğinin çıkarımını yapcaktım. Bölüm için de kız olan bi bölüm mü yoksa erkek mi dolu gibi bi kaç tane daha çıkarım yapcaktım
Medeni biri mesela kız akşam 22.00 da bana yazıyor bir şey soruyor ertesi sabah yanımdan geçiyor selam vermiyor. Siniftakilerin çoğu öyle ben böyle tiplerle nasıl arkadaşlık kurayım erkekler yine birazdaha iyi
Yani biraz öyle uzun soluklu düşünüyorum birazda o yüzden sanırım daldan dala atlamak gibi bir amacım olsa olduğum yerde çok rahat hareket ederim. Birine bakınca annemle tanıştırabilir miyim? Diye düşünüyorum
Düzenli bir yaşam benimseyene kadar misal verdim bazen hiç seclvgili yapmayıp free takılanlar var gibi hiç sevgilisi olmayanda vardir eminim ama bunu aramamakk lazım dediğin gibi seninleyken iyiyse sknti yok
Yok zaten gerek yok ya kız beni abaza falan sanır bu yaştan sonra istek tavan o yüzden yaklaşmıyorum kızlara da aslında öyle değilim de işte bu zamana kadar bir şey yaşamayınca sıkıntı olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben 22 yim hiç olmadı. Büyük ihtimalle 27 de de olmaz. Bunu biz bilemeyiz yani
Mezarda mı olcak sevgilisi? Ayrıca neden buyuk ihtimalle olmaz dedin genelinizin olmuyo mu
Ben pek kızlarla takılmıyorum, flört falan etmiyorum, kızlı erkekli ortamımda pek olmaz. O yüzden yüksek ihtimalle olmaz yani
Neden takılmıyosun? Napıyosun evde misin genelde? Nası geçiyo vakit?
Üniversite sondayım derslere girip çıkıyorum, boş zamanlarımda kpss falan bakıyorum. Bazen arkadaşlarimla takılıyoruz öyle yani zaten 1-2 yıl pandemide gitti. Lisede de okul+ spora gidiyordum
Tipin nası var mı
Tip göreceli bir kavram Çok kötü değilim herhalde :)
Peşinde kız var mı? Oynaşan eden cilve yapan? Hoşlanan? Bakıştığın?
Bazen bakışma oluyor yalan değil ama fazla o tür yanaşan olmuyor bana yanaşan not istiyor, ödevimi yapamadım diyor, sınavdan düşük aldım diyor. Aralarında benim kara kaşıma sarı saçıma hayran olan varsa bilmiyorum ama genelde böyle oluyor yani he mesela dün sınıfta muhabbetim olmayan bir kıza istek attım hemen geri takip falan etti demek ki sevilmeyen biri değilim
Arkadaşım iletişiminin muhabbetimin iyi olduğunu ama benim uzak durduğumu söylüyor onun yalancısıyım
Sen inek misin
İnek ne ya? Sadece son sınıf olduğum için dikkat ediyorum o kadar.
Hangi bolum okul
Bölümü yaz
Hayır
Tamam yazma
Yazdım
Okudum çaktırma
Neden bu kadar sorguladın ki
İyi bi üniversitedeysen, lisedede vaktinin çalışmakla gectiğinin çıkarımını yapcaktım. Bölüm için de kız olan bi bölüm mü yoksa erkek mi dolu gibi bi kaç tane daha çıkarım yapcaktım
Sınıfın yarısı kız ama pek bana göre değiller
Sana gore olan kim?
Medeni biri mesela kız akşam 22.00 da bana yazıyor bir şey soruyor ertesi sabah yanımdan geçiyor selam vermiyor. Siniftakilerin çoğu öyle ben böyle tiplerle nasıl arkadaşlık kurayım erkekler yine birazdaha iyi
Anladım sen karaktere bakıyosun baya o zaman
Yani biraz öyle uzun soluklu düşünüyorum birazda o yüzden sanırım daldan dala atlamak gibi bir amacım olsa olduğum yerde çok rahat hareket ederim. Birine bakınca annemle tanıştırabilir miyim? Diye düşünüyorum
Hangilerine bakıyosun kapalılara mı?
Bazı kapalılar açıklardan beter, öyle bir kriter koymadım ama olabilir benim ailemde muhafazakar iyi bir insan olsun
Ailen muhafazakarsa muhtemelen kapalı goturmen gerekcek
Yani olabilir ama bugüne kadar şöyle olsun böyle olsun diye bir talep olmadı.
Sdnin hayalinde nasıl biri var?
Düzgün bir insan olsun, ortalama güzellikte olsun kişisel bakımına dikkat etsin. Eğitim seviyesi en az benim gibi üniversite olsun
yok mu böyle biri ya koca şehirde? Gayet makul istekler
Aramıyorum ki
Önce iş sonra aşk
Birde belki ben kötü biriyimdir o da var. Belki kritere sahip kişiler beni beğenmiyordur
Sen nası birisin?
boş ver
Ok
Özele gel
Emredersiniz
Erkeğine göre degisir bu soru o yaşa kadar kaç tane olduğu değil seninleyken ne oldugu önemli hiç olmayanda var hafta da bir başkasıyla takilanda
Haftada bir takılmak çok yani?
Düzenli bir yaşam benimseyene kadar misal verdim bazen hiç seclvgili yapmayıp free takılanlar var gibi hiç sevgilisi olmayanda vardir eminim ama bunu aramamakk lazım dediğin gibi seninleyken iyiyse sknti yok
Benim gibi biriyse olmamıştır, çapkın biriyse birsürü olmuştur.
Birsürü kaç mesela?
Bu kişiden kişiye değişir benim 2 oldu 😊😊
Ama hiç biriyle bişey yapmadık
Boşuna yaşamışsınız ya genclik yıllarınızı
Doğrudur bu herkesin tercihi bence evlenince olmalı onlar
Biz Opusmedik bile sen sarılıp uyumak diyorsun
Evlen de kurtul 😅
Onu da bulamadim
Bulursun niye işin mi yok
Var çok şükür ki 😊
Araba var mı
Araba yok 😊
Tip var mı
İyinin bı tık altı diyelim 😊
Eski sevgililerin? Neden ayrıldınız? Niye olmadı? Aşık mıydın? Evlilik dusunmus muydun?
Zaten 2 tane oldu ikiside 3-4 yıl sürdü birini istedik annesi vermedi biri de aldattı
Olmamiştir. Eline kiz eli değmemiştir.
zannetmiyorum. 27 buyuk bi yaş
Bakirdir o.
Yok daha neler. Liseli cocuklar bile bakir degil
ben lise de bakirdim
Utangac mîydın
Hayır degildim. Derslerime odakliydim hep. Pek kizlarla zaman geçirmezdim
Kariyercisin yani
Evet
Meslegin filan iyi o zaman Şu an kızlar pesindedir
Evet meslegim iyi
Meslekten sonra sevgilin oldu mu? Kac yasından bri meslegin var?
Ama çok özel sorular soruyorsun herkesin içinde 😶
Gizlen sende 😅
E geçti artik goren gormuştue
Olsun unuturlar ya gizlen sen
Yok yok boş ver 🙏
Neyse cevap vermiyosan o zaman
onbeş yirmi arası olmuştur
Benim sıfır yaşım 27. Kişiden kişiye göre değişir
Tek geceliklerin takılmalıkların oldu mu?
yooo
Muhafazakar mısın?
hayır
Nesen sevgilin olmadı
biraz kızları gözümde büyütüyorum yani çekingenlik var bir de çok sosyal değilim çevremde öyle kız yok
O zaman imkansız. Evde kaldım desene
Evet. Zaten kızların isteyeceği türde erkek değilim. İşkolik ve evcilim. Hiçbir kötü alışkanlığım yok, güvenilir biriyim.
Paran var mı
Evet düzenli gelirim var ailem tarafından da iyi
Talip olmadı mı
Yok zaten gerek yok ya kız beni abaza falan sanır bu yaştan sonra istek tavan o yüzden yaklaşmıyorum kızlara da aslında öyle değilim de işte bu zamana kadar bir şey yaşamayınca sıkıntı olabilir
Direk evlen sen de
Bu zamanda güvenmek falan zor kızın geçmişini bilemezsin, karakterini bilemezsiniz
Yalan makinesine bagla sen de
Ya bir git Allah aşkına. Ortalık çakma bakireden geçilmiyor böyle kızlar varken nikah falan yapılmaz
Erkekler nikah yapmıyo zaten. Kızlar evlilik için savaş veriyo
2 olabilir
Ona sor
27.4,6(16-11)-41