Kaç tane sevgiliniz oldu, yaşınız kaç?
2den fazla
2 tane
1 tane
Hiç olmadı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ilk 15 yaşında oldu. Çocukluk arkadaşımdı ama farklı şehirlerdeydik 2 gün sürdü uzaktandı. (2015 Aralık)
ikinci yazın dayısını ziyarete bizim yaşadığımız yere gelen bir çocuktu 1 hafta sürdü. (2016 Haziran ya da Temmuz)
üçüncü (Allah kahretsin böyle bir ilişkim olduğu için) 2014 yılında platonik olduğum çocuğun arkadaşının arkadaşıydı. Düzgün olarak 2 ay sürdü ama 1 yıla yakın gece aramalı, bir özledim deyip bir konuşmamalı geçti. Ölüm gibiydi ama o zaman aptaldım ben ne derse iyi taraftan arıyordum. (2016 Ekim-Aralık+1 yıl)
dördüncü lisede karşı sınıftan bir çocuk. Sınıftanda arkadaşımın arkadaşıydı. 1 ay sürdü. (2017 Mayıs-Haziran)
beşinci (favori eski sevgilim ki kendisini insan olarak severim.) 1 ay bile sürmedi sanırım. (2017 Haziran ya da Temmuz gibiydi)
altıncı 2 gün sürdü ama sanırım bu zamana kadar gerçekten bir şeyler hissettiğim tek kişiydi yani aşk değildi ama masum bir genç kız sevgisi diyelim. 2 gün sürdü ama bir süre o yazmaya devam etti. Zaten oturduğum yerden birkaç yıllık arkadaşımdı önceden. (2018 Mayıs)
yedinci 3 yıl 3 ay 2 gün sürdü. Üniversiteye başladığımda instagramdan tanıştık o aynı üniversitede farklı bölümde 3. sınıftı. 3 yıl boyunca hep aşık mıyım seviyor muyum diye sorguladım anca 3 yıl sonra anladım aşık olmadığımı sadece beraber bir şeyler yapmak güzelmiş ama beraber yuva kurma ya da bir ömür geçmezmiş. (2018 Eylül- 2021 Aralık)
Lisede ayrıca 3 kişiyle de konuştum flörtümsü gibi ama sevgili değildik.
AMA SONUNDA GERÇEK AŞKI BULDUM. HEP DERDİM AŞIK OLMAK NASIL VE İNSANLAR BUNU NASIL HİSSEDİYOR? SEVGİLİMİ GÖRDÜĞÜM İLK AN BEN BUNUNLA EVLENECEĞİM DEDİM HATTA SANKİ ONU YILLARDIR TANIYOR GİBİYDİM. ÇALIŞTIĞIMIZ YERDE TANIŞTIK VE TANIŞTIĞIMIZ İLK GÜN HEMEN BİR SAMİMİYET OLDU ZATEN O GÜN KAHVE İÇMEYE DAVET ETTİ 2 GÜN SONRA AKŞAM ÇIKTIK DERKEN 2 AYDIR BERABERİZ ŞU AN AMA BEN İLK KEZ AŞIK OLDUĞUMA EMİNİM. ONUNDA BANA AYNI ŞEYLER HİSSETTİĞİNİ BİLİYORUM ÇÜNKÜ SÖYLEDİ. AH CANIM SEVGİLİM.. SENEYE YAZIN (2023 YAZ) EVLENİYORUUZZZZ
altıncı için bu zamana kadar derken şu an hayatımdaki sevgilimle tanışana kadar. 3 yıllık ilişkim varken bile altıncıyı düşünürdüm. Fake hesaplardan bakardım ama şimdi hiç umrumda değil. Hiçbiri değil sadece hepsi iyisiyle kötüsüyle anı olarak kaldılar
İlk öpüsme kac yasında oldu
sadece dudaktan öpmek 16 yaşında ama öpüşmek 17 yaşında.
Cevap
7Cevap
Tam 5 ama artık olmuyo sanırım tüm hakkımı kullandım
Hiç peki bir şeyler yaşadın mı
@damdakikedixz sa na ne
Merak ettim
@damdakikedixz edemessin sen kimsinde sana özel konularimi anlaticam
Kesin oldu ezik kaşar
@damdakikedixz anandır
Ağlama
@damdakikedixz yo ağlamadım?
Hiç olmadı neden olmadı bilmemdaha dünyaya neden geldiğimi bilmiyorum