- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılVahşi doğada hayvanlar genetiğini gelecek kuşaklara aktarmak için tüm fırsatları değerlendirir. İnsanlarda durum farklıdır; insan gelecek nesillere gen aktarmak için değil dünyayı daha yaşanılır bir yer yapmak İçin varolmuştur. Yani bir erkeğin hayatında mutlu olacağı bir kadın olmalıdır.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eski zamanlarda kolayca bir tane diyen çok oldurdu. Ama şimdiki zamanda marifetmiş gibi her gün sevgili yapanlar var. Bana kalsa sadece bir tane.
54 Yorumla
Bu maddi duruma ve karaktere göre değişir...
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı.
+1 yılSadece 826468263727 tanecik: )
29 Yorumla- +1 yıl
Bazıları bir tane seviyor hemde bir ömür
- +1 yıl
Ne güzell
- +1 yıl
Öylerinin bizi bulması dileği ile
- +1 yıl
Umarmmm
- +1 yıl
Ama birazda öylelerini hak etmek gerek öyle değilmi😏😏
- +1 yıl
Elbette
- +1 yıl
Temiz bir kalp bence en önemli koşul
- +1 yıl
Olabilirr
- +1 yıl
Sence hak etmenin koşulu nedir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
+1 yılBu erkeklerin hayatina kadın girince haliyle kadinlarin da hayatina o kadar erkek giriyor hem cinsiyle yapmiyor bu işleri sonuçta iki tarafinda hayatina bir çok insan girebiliyor. Sonra insanlar hayatina her giren insani oncekiyle kiyaslayip eksikler fazlalar buluyorlar bir sonraki belki daha iyidir dusuncesiyle sürekli bir döngünün içersine giriyorlar ve sonsuz tatminsizlik devam ediyor. O yüzden deneme yanilma yoluyla ilerlememek lazim
00 YorumlaHayatına bir çok kadın girebilir, ama sadece iki kadın hayatına dokunur. Biri annesi, biri aşık olduğu.
00 YorumlaGönül isterdi ki bitane olsun öz olsun ama açık olmam gerekirse ne biri ne beşi. Ama bunda benim olduğu kadar kızlarında suçu var. Daldan dala konmakta başarılılar sağolsunlar 😊
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Her kes oynak olmuş ki gözü kapalı yemin edenler dolu.. Doğru dürüst seven ve hayatını birleştiren erkek için tek kadın odur.
10 Yorumla
+1 yılEğer karektersiz bir adamsa daldan dala daldan dala atlar
İçindeki pis duyguları tertemiz kadınları inciterek hunharca gözünü kırpmadan harcar Allah aşkına Adam olun adam23 Yorumla- +1 yıl
şu an adam var mı piyasada?
- +1 yıl
Vardır belki varsa Rabbim ömürlerini uzun etsin
- +1 yıl
Mutlaka var, aradiginiz kisi gibi olun o size ya da siz ona gidersiniz :)
+1 yılBir erkeğin hayatına hayatı boyunca milyonlarca kadın girebilir ama bir adamın hayatına bir kadın girer
31 Yorumla- +1 yıl
İşte aranan söz
+1 yılbazı erkeklerin hayatına binlercesi girer bir de bunu marifet gibi anlatırlar... sonra birine aşık olurlar ama gerçekten aşık ha öyle böyle değil harbiden severler birini ama geçmişte ki yedikleri b... lar bir bir önlerine serilir zamanı gelince ve kaybederler...
114 Yorumla- +1 yıl
bazı erkekler diyip bazı kadınlar gibi genelleme yapmadıgın ve güzel bir yorum yaptıgın için teşekkürler yüregine saglık
- +1 yıl
@12kemal123 ben teşekkür ederim
- +1 yıl
rıca ederım acıkcası sıtede bazı kadınlar hep genelleme yapıyor erkekler soyle boyle hepsı sudur budur yahu dedım babanız da bı erkek nasıl butun erkek dıyebılıyorsunuz dedım ustume cullandılar :) femen orgutune uye olsalar bu kadar cokmezlerdı :=
- +1 yıl
@12kemal123 ahaha bende şikayetçiyim bundan herkes kendince haklı olabilir ama herkes aynı değildir. kime kızdıysanız onun üzerine yorum yapın genellemeyin.
- +1 yıl
aynen oyle gorsen mesajlar felan en az 8 kısı atmıs engel atmıs dedım ne oluyoruz yahu kufur mu ettım hayır bazı pıslık erkeklerın oyle olmasındakı en buyuk nedenlerden bırısıde bazı kadınların kendı kadınlık onurunu dusunmeden erkegı kaybedecek korkusuyla her ıstedıgını yapmasından kaynaklanıyor dedım suclu ben oldum halbukı onalrı savunurken dusman oldum
- +1 yıl
@12kemal123 güzel yazmışsın en büyük hatamız o zaten aman kaybetmeyim aman üzmeyim derken yenilen kırılan biz oluyoruz aslında ( aman dur genelleme yapmayım kendime adıma konuştum:)))
- +1 yıl
şu bir gerçek gerici pislik bir insan nasıl oluşur görerek uygulayarak ve yaşayarak ki en büyük suclulardan bırısıde buna on ayak olanlardır. bu her konu ıcın gecerlıdır gecenlerde bırısıne soyledım yapma yuz verme aldatır vs hemde oyle bı aldatmıs kı bende dedım sen bunu yaptın baskası degıl
- +1 yıl
@12kemal123 :( çok üzücü ya
- +1 yıl
aslında uzulmuyorum artık o kadar ornegı varken gorupte hala yanlısa dusene acımam yazık derım aılesıne yazık yanı
- +1 yıl
@12kemal123 doğru söylüyosun
- +1 yıl
ınsan o tur yasamdan sonra bırısıne sans veremıyor korkuyor bu korkuda pıs bısey evlense dahı guvenememe vs cok pıs alıskanlıkalrda edınebılıyor
- +1 yıl
kısa bısey danısabılır myım sana benımle alakalı
- +1 yıl
@12kemal123 tabiki de
- +1 yıl
tesekkur ederım takıp atıyorum sende takıp atar mısın lutfen
Sayılarla ilgilenmiyorum, ömürlük olsun kafi.
41 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum ☝🏻
+1 yılÇok kadın girer lakin hep birinde takılı kalır... 🚬
42 Yorumla- +1 yıl
İyiydi
- +1 yıl
🙏🏻
+1 yıl3 ya da 4 bence eğer daha az girmişse hayatına evlendik ten sonra aklı diğer kizlar da kalır mutsuzluk başlar tabi karısı işini bilmiyorsa baglayamiyorsa erkeğini kendine
00 Yorumla
+1 yılBir erkeğin hayatına çok kız girebilir ama bir adamın hayatına en fazla iki kişi girmelidir, iki diyorum çünkü ilki bir hatadır ergenlikte yaşanan.
10 YorumlaO erkeğe bağlı bir şey genelleme yapamayiz. Erkek vardır tek kadında takılıp kalır. Erkekte vardır gömlek değiştirir gibi kadın değiştirir.
110 Yorumla- +1 yıl
Bana sen ol yeter... ömrüm senin olsun...
- +1 yıl
Herşeyim senin...
- +1 yıl
Izmirin tüm kızları sana kurban olsun
- +1 yıl
Olsunn...😘😘😘😘😘😘
- +1 yıl
Sinirli olman bile guzel.
+1 yılHayatına girmesine gerek yok bir kere görünce bile milyon tane kız erkeğin aklına giriyo ne diyosun sen😂😂
10 Yorumla
+1 yılPeki bir kadının hayatına kaç erkek girer diye sorsak?
10 Yorumla
+1 yılDuygusal olarak 1 tane girer daha da çıkarabilene aşk olsun
20 Yorumla
+1 yıladam degil ise yuzlerce si adam ise dogru kisi 1 defa cikdiysa 1 kisi 1234 defa denediyse 3 cu de olur nasip der
10 Yorumlakişiden kişiye değişir benim 2 kız arkadaşım oldu kısmetse hayatıma girecek kız arkadaşım müstakbel ömür arkadaşım olsun isterim
00 YorumlaAslında tek kadın girer. Diğetleri ya onu söğüşleyendir, ya da gönül eğlendirip, macera arayan... Birgün gercek kadına raslar ve onun ile evlenir...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim henüz hayatıma kadın gitmedi. Ama 2 tane istiyorum girsin :D biri eşim diğeri kızım olsun. Baba olmayı hayal edemiyorum o kadar güçlü bir duygu
00 Yorumla
+1 yılBir adamın hayatına dört kadın girer
Annesi kızkardeşi eşi ve kızı
Erkekler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim
Malum kimin eli kimin cebinde belli değil10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Erkek isterse karizma yerinde olduğu müddetçe girer. 😁😁 İstemeyen birinin gözüne zorla da soksan kendini gidemezsin..
00 YorumlaOrtalama %70 oranında.
10 YorumlaKaç kadının girdiği değil son kadının kim olduğu önemli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayatıma hic bir kadın girmedi ve o denli bir kızın var olduğunu düşünmüyorum o denli değerli bir kızın var olduğunu düşünmüyorum hic
10 YorumlaKişiye göre değişir diyecektim soru sevgili değilmiş kadınmış o zaman dolayısıyla baya kişi girer
10 Yorumla
+1 yılİnşallah birden çoktur çünkü 1 olursa yalnız ölücem demektir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bu erkeğin karakterine bağlı aslında bir sürü kız girebilir Veya birkaç tane
00 Yorumla
+1 yılBenim 3 kisi girdi , ilk üni yillarimda tek Asik oldum herif adi Mertti ❤️😰
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılBenim hiç olmadı. Ama çoğunluk şimdi 20 kişidir vardır. Hem kız hem erkek için
00 Yorumla Hayatına çok girebilir ancak kalbine çok az girebilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. yatağına giren çok olur hayatındaki tek olur benim içinde eşim tektir gerisi hikayedir
00 YorumlaHayatına girenleri bilmem ama akıllarına girenler 100 den fazladır :D
00 Yorumlabir dolu giren de var bir tane giren de erkeğine bağlı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKisiye bagli ama simdi bazilarinda imkan yoktur yapamaz, Bazilarinda imkan oldugu halde yapmaz. Olayin bu yonunude dusunun.
00 Yorumla
+1 yılErkekler istediği şeyi bulana kadar kac kız varsa o kadar kız girer
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişebilir. Çapkın biriyse çoktur, değilse beş parmağı geçmez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAdamına göre değişir.
Sadık olan da var.
Mendil değiştirir gibi değiştiren de var.00 Yorumla O değişir ben de olmadi hic olursa da bir krere olacak sadece
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke bir tane olsaydı..
Allah izin verir, kaderimiz olan Aşk gelir ise sonuncu O olur.00 Yorumla Millet simdiden yuzlerden bahsediyor bir ben mi bir elin parmaklarını gecmemisim 😀
00 YorumlaErkeğe ve hayatına girwn kadınların durumuna gore değişir...
00 Yorumlabelirsiz :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKısmetine bağlı 1 de olabilir 10 da olabilir 💯 de olabilir
00 Yorumla
+1 yılHayatıma bilmiyorum da gerçekten bir kişi oldu ben sadece onu hatırlıyorum
00 Yorumla
+1 yılO erkeğin karekterine ve kişiliyine bağlı bir durum
20 Yorumla
+1 yılBen aşık olduğum kadınla ile seks yapabildiğimden bende az olur ölene kadar sanırım.
Ayrıca sağlıklı bulmuyorum.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBazılarına bır, bazılarına onlarca bazende cok olur bırı aklında kalır ozeldır, bazende cok ama aslında sıfırdır
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl200 kişiyle çıktım, yarısına yakınıyla da birlikte oldum. Uzun süre farklı ülkelerde yurt dışında yaşadım.
06 Yorumla- +1 yıl
yok artık
Cevap sahibi+1 yıl@minapandanız Ukrayna Belarus Rusya Türkiye ABD
- +1 yıl
bana sayma oraları iyi bilirim romanyada doğdum şu an bosnada yaşıyorum
- +1 yıl
ama demekki adam değilsin😘
Cevap sahibi+1 yıl@minapandanız Kişi kendinden bilir işi. İyi biliyorsun baksana :D
- +1 yıl
bişey demiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarımdan başka kimse girmedi ve giremez 🙂
#ortakHesap10 Yorumla
+1 yılEn iyisini bulduğunda biter :)) şahsen ayda 4 :)) durmak Yok yola devam 😍
00 Yorumla
+1 yılMüslüman ülkelerde yüzde 90 ının bir kadın,, Avrupada 60 ile 2600 kadın
00 Yorumla
+1 yılArkadaş/sevgili/metres/vs ortalama 60 yıldan baz alsak 25 falan derim
00 Yorumla
+1 yılPerformansa bağlı, 123456789 10, 20,50, 100 ve daha fazla Olabilir ama durun aynı rakamlar " bir kadının hayatına ömür boyu kaç erkek girer" için de geçerlidir 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİçindekiler ve dışındakiler ayırt olmalı. sonra sayı
00 YorumlaSayısız kadin gidebilir ama bir tanesi hiç çıkmaz hayatından.
00 Yorumla
+1 yılTek kadın alanda var , doyumsuz olanda..
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar yakışıklı olduğuna bağlı. Yakışıklıysa zaten doğru orantılı olarak sevgili sayısı da artar
110 Yorumla- +1 yıl
O zaman yaşasın tipsiz erkekler 😂😂
Cevap sahibi+1 yılyaşasın değil bence üzülmeliler
- +1 yıl
Ben kızlar adına söylemiştim.. başkalarına bakma şansları olmaz ve aldatmazlar diye
Cevap sahibi+1 yılama çirkin erkekleri de kızlar tercih etmez
- +1 yıl
Etmiyorlar zaten.. bende onu demek istiyorum.. tipsizlere kimse yüz vermediği için mecbur sadık kalırlar.. yakışıklı olanların aldatma ihtimalleri yüksek hele birde ağızları çok iyi laf yapıyorsa
Cevap sahibi+1 yılevet öyle cidden
- +1 yıl
Yani.. bende o yüzden dedim, kızlar için yaşasın tipsiz erkekler diye 🙂🙂
Cevap sahibi+1 yılben şahsen yakışıklı erkeklere bakıyorum
- +1 yıl
Iyi birine denk gelirsin umarım
Cevap sahibi+1 yılinşallah sende
+1 yılŞimdi bu erkek çapkın ve anlıkcıysa 250 geçer ama sadık bir erkekse 2 oda en fazla
00 Yorumla
+1 yılbenim 2011 den beri kimse yok :( kızlar bana yardım edin de evleniyim artık
04 Yorumla- +1 yıl
@ElifTanık sessiz sakin biriyim
- +1 yıl
@ElifTanık ciddi düşünüyorum zaten
Aşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı. Erkekle hiçbir ilgisi yok kadınlarda aynı şekildeler
00 Yorumla- Devamını Gör (114)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne