Merhaba, 15 yaşında tanıştık ve sevgili olduk 24 yaşındayım ve neredeyse 9 yıldır beraberdik, ben askerdeyken ilgisinin azaldığını farkettim, onunla birlikte çok birikmiş anılarımız vardı üniversitede bile başka şehirde birlikteydik, ve bu ilişki için çok emek verdik hem o hemde ben, ve çok mücadele verdik dış baskılardan sıyrılıp devam ettik, ben ona aşırı sadıktım o varken baska bir kızla göz göze bile gelmezdim, şu an bile başka kızlar olmaya çalıştı ama sevdiğim var diyip birlikte olmayı bile düşünmedim ilerde ne olur bilmiyorum tabi illaki başkaları olacak hayatımızda, her zaman onun yerine kendimi koyup canının yanmasını istemediğim şeyleri asla yapmazdım. Eminimki oda öyle idi, ve aynı semtte ikamet ediyorduk sık sık görüşürdük çok büyük anılar emekler vardı, askerden geldikten sonra ilk önce onu görmeye gittim ve sarıldım sanki 4 5 günlük yoldan gelmişim gibiydi, gitmeden önce ben sensiz nasıl dayanıcam diyen insan buna çok sevinmiş gibi değildi, ben ocak Şubat gibi onu istemeyi planlıyordum, okulum ve askerliğim bittiği için artık vakti gelmişti, sonra bir gün akşam aradığımda bana seni eskisi gibi sevmiyorum dedi ve bunu gözyaşları içerisinde söyledi, sonra bende ona buluşalım dedim, çiçek aldım ve en sevdiği çikolatalardan aldım ve gittim yanıma geldi ve bir parkta oturduk konuşmaya başladık ve ağlayıp omzuma yattı biraz böyle durmak istiyorum dedi, gözlerimin içine bakarak söyle dedim ve söyleyemedi kafasını eğerek eskisi gibi sevmiyorum dedi, bende öyleyse bundan sonrası ancak birbirimizi yıpratmaktır dedim, sende istemiyorsan devam etmenin bir anlamı yok birlikte çok güzel anılarımız çok güzel günlerimiz geçti bundan dolayı mutluyum dedim seni tanımak güzeldi dedim, ve sen kalbimin her zaman en güzel köşesinde olucaksın hep benim olarak kalıcaksın dedim, bana sende öyle olucaksın dedi ve evine bırakana kadar ağladı son kez sarıldım, ve öptüm sonra evime doğru arkama bakmadan yürüdüm onun arkamdan baktığını gördüm bir arabanın arka camından, 4 ay oldu hala rüyalarıma giriyor ve eminim hala seviyorum ama geri dönüşü olmadığını biliyorum ve bununla yaşamaya alışmaya başladım, sizce bu neden böyle oldu veya ben bu duruma nasıl alışabilirim, Çünkü artık normale dönmek istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
9 yıllık sevdiğim kız eskisi gibi sevmediğini söyledi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar