Güncellemeler
+1 yıl
Erkekler gercekten begendi ve sevdigini kac sene beklerler Tahminen?
Güncellemeler
+1 yıl
Hoslanan fakat henüz cikmayan Erkek O baktigi Kizi bekler mi? Yani hirs yapar mi gercekten Erkekler bi Kiza baglana bilir mi hic konusmadan etrafinda ona bakan baska Kizlar da varken?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Zannetmiyorum başka biri çıkar illaki unutur, 1 ay da olabilir 1 yıl da olabilir ama nolursa olsun bekler diye bi şey yok
Bencede
Tabiki beklemez beklemesi için bi sebep olması lazım
Nasil bir Sebep peki?
Seni beklemesi için bi neden yani ne için beklicek okulunmu var bekledigin başka bişeymi var hatta beklerken çıkmaya devam etcenizmi yoksa ben hazır degilim hazır olunca diyerek beklemi dicen bu süreçde görüşmücekseniz beklemez yani
Hislanirsa gelip konusur sadece begeniyirsa gozlemlemekle yetinir diye dusunuyorum
Sürekli bakiyoor gecenlerde karsi Sokaktan Kiza bakarken icti normalde icmeyen Erkek
Aman aman
Ben beklemem. Kararlarımı en kısa sürede verir ve gerçekleştiririm.
Ben beklemem zerrede umrumda olmaz
Şu soruyu şuraya yazacak hangi kafayı yaşadın cidden merak ediyorum
Uzun hikaye...
Çok iyi bir laf koyardımda dua et soru senin
TC erkeğinin genel sorunu cesaret çok önemli ya o açılmadan başkası kapacak kızı haberi yok
Neden peki Cesaret sorunu her Erkekte mi var yani mesela cok begenilen Erkeklerde de mi?
Seni seven her şekilde konuşur zaman ayırır her erkekte var diyemem ama çoğunda var yakışıklı olanların totosu kalkıyor çok kız ilgi gösterince kendilerini bir şey sanıyorlar halbuki basit kizlar var çevrelerinde anlamıyorlar adım atmıyorsa önceliği değilsin
Bi yere kadar bekler
Ne kadar zaman Tahminen?
Insan bu
1 ay da olur 1 senede
artık orası aranızda yaşanan duruma, sana olan bağlılığına, daha iyi birini bulamayışına vs. bağlı
Beklemez
Beklemez
Beklemez diyemem kıza bağlı her kız bir değil
Kiz Hadiseye benziyoor
Yani yüzü falan
Hangi kız mesela. kızın tipine değil karakterine bak
Karakter esas olan
iyide Karakterini Erkek konusmadan bilemez ki dedigim gibi Aylardir derin derin bakiyor o yetmezmis gibi Arkadaslari da birde O yokken haber veriyorlar galiba Kizi görünce sonra 2 dk O geliyoo 🤷♀️
Bir kıza şans vereceksin. konuşacaksın önce floy edecek sın tanıyacak sın sonra sevgili olacaksın. sabır bir ilişki için ilaçtır. sabredersen tanırsın
Sana takip isteği attım konuşalım
Senle sohbet edelim biraz
İlk mesajı sen at ya da beni takip et
Sana mesaj atamıyorum şu an takip etmediğin için beni
Utangaçsa hayır
Aslinda Utangac degil
Beklemez
Milletin duygularıyla oynama jsjs
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış sjsjsj
Ben doğrucu adamım 😂
Kovmuyoruz len gidip tastik edeceğim öğlene ne kadar doğru çıkıyor jsjs sonra seni yeni şeh ilan edeceğim
Çikolata alsan bile sevinirim be be.
Hem şeyh potansiyelinde hem de küçük şeyle mutlu olabilecek dünyadaki son insan olabilirim sjsjsj
Severse bekler
Bekler mi gercekten peki etrafinda ona bakan baska Kizlar olsada mi?
Seviyorsa bekler sevmezse bilemem
Derin Derin bakiyoo Kiz gelince Arkadaslari O olmasa bile eline Tel aliyor sonra 2 dk sonra O geliyor sizce bu Tesadüf mü?