Kesinlikle Hastalikli bir Kiskanclik degil ama cok kiskaniyor. Ve Kiza sevmiyorum seni diyip Kiz yazdiginda defol dedig halde neden vazgecemez onu bir kac Gün sonra arar Kiz ona tamam Güle Güle daha seni aramam diyince Facebook tarzi vesaire Sayfasina girer ve onu herseyden cok kiskanir... Sevgimi Askmi bu sizce? Ben cözemedimde... Asik olan devamli seni cok seviyorum anlamiyormusun diyen bir Erkek Seni sevmiyorum hicte sevmedim diyebilirmi önceden Seviyorum dedigi bir Kiza. Erkekbeynini anlamak zor? Hmmm. bir cözsek sizi :)
Cikolatakahve1 sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılikiside değil, bencillik işte, sürü psikolojisi, hepsi benim olsun, ben durteyim istediğimi secerim duygusu, sizde beni ay bu haşin beni seviyor diye algiliyorsunuz, aslında sadece sizin eti izle ilgileniyor, duygunuzu zerre umursayan yok
023 Yorumla- +1 yıl
Merak etme o tarz Erkekleri bizde umursamiyoz hatta girgir geciyoz ama her Erkegin niyeti Kadini Yatag atmak degildir. Bunu yapmak isteyen belli ediyor zaten kendini. Belkide senin seni sevmiyor dedigin Erkek ben istemisimdir Kollarina atilmak o istememistir olamazmi.
- +1 yıl
mesele bu zaten öyle ayakta durup ilgini cekiyor
- +1 yıl
sen benim ne demek istedigmi anladinmi fazla acik yazmadim
- +1 yıl
anliyorum merak etme, anlatamadigim şu, sen onunla olsan o havası gidecek zaten, feth etmiş olacaksın, gözünde başkalaşacak inan
- +1 yıl
Asla tam benim olmus olacak o an. Birbirimize ait olaz. Sana bir Soru... Farzetki bir Kiz var berabersin vazgecemedigin cok kiskandigin bir Kiz. Senin olmak istiyor bu Kizi niye terslersin. Etini istedin icinmi demin dedigin gibi. Etini isteyen Erkek bir an düsünmez aninda Kabul eder. Vazgecemedigin kiskandigin Asigim dedigin Kizi heralde Bacin olarakta görmüyosundur bazi Erkekler öyle olsada her Erkegi duygusuz bir Hayvanmi yapmaliyiz su Solyanlarinda carpan bir Kalp yok mu...
- +1 yıl
erkeklerin yüzde doksan dokuzu, her zaman seks düşünür, geri kalanı da zaman zaman düşünür, oğlan yok diyorsa korkuyordum, Allah'tan, çevreden veya kendinden
- +1 yıl
Erkeklerin100de 99u degil hepsi seks düsünür. Ozaman Erkeklerin 100de 100ü Seksi cok düsünüyor diye Aski cöpe atalim. Bu seks düsünen Erkeklerin 100de 90ida Asik olmustur nasil Erkekler taniyosun bilmiyorum ama her Erkegin seks düsündügnü biliyorum ama Insan dedigmiz varligin Duygulari vardir Hayat Sexden Ibadet degil Ve o canavar gibi gösterilen Erkeklerdede cok iyiler var Erkegin dogasinda vardir cinsellige düskünlük ama bir Erkek Kadini kullanmiyosa Asik olduyla yatiyosa veya Evlendigi Kadinla Sabah Aksam yatiyosa bu Erkek seks seviyo diye Suclumu Kadin icinde aynisi gecerli Suclu degil. Pislik Olan sadece Et düsünen Erkekler sunuda diyim onlar ancak cok Saf kizlari Oyuncak yaparlar Simarik Kizlarinsa Oyuncagi olurlar Kadinin Tehlikelisi cok tehlikelidir.
- +1 yıl
ben uzak duruyorum kadınlardan, erkeklerede güvenmiyorum zaten, kadına ihanet erkeğin doğasında var, doğada tek eşli kaç tür var baksana
- +1 yıl
Kugukuslari sectigi bir Kisiyle ciftlesir bidada asla baska biriyle ciftlesmezlermis Bebek yapmazlarmis Ölene kadar. Iste bu tarz Erkekler ve Kadinlarda var nadirler bazen Gözle görülmezler cünkü iyi diye herkez kullanmaya calisir iyiliklerini ve onlarda saklanir halbüki hic bilmezler onlar kac Erkeklerin kac Kadinlarin Ruyasidir... Bazense Denk gelmezler ve hep bir Hayel kalirlar. Erkeklere seks konusunda güven olmaz zaten ama demek istedigim Erkeklerinde bir Kalbi var tanidigim cok iyi Erkekler var evet Dogru Cinsellige hepiniz zayifsiniz ama bu Sicin sucunuz degil Doganin Kanunu ama buyüzdende Hayvan olmak gerekmiyor. Bu Devirde tek Erkekmi ihanet ediyor hic öyle sanma...
- +1 yıl
37 yaşındayım,17 yaşından beri aynı kıza aşığım, on yıldır da evliyim, hiç aldatmadım aldatmam da, İzmir'de yaşıyorum, şu yaşa kadar edindiğim izlenim bu malesef
- +1 yıl
Asik oldugunla evlendinmi...
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
Cok sanslisin. Kiskanilacak Kadar sansli... Ben cok iyi Erkeklerde gördüm saf yönlerim vardir ama öyle Erkeklerin ne mal oldugnu Cabuk cözerim.. Tabi herkez yanilabilir ama bir Erkek bir Kadini yataga atmak icin kullaniyorsa ve bir Kadin kullaniliyorsa heleki Kalbi Temiz bir Kadin alma mazlumun Ahini cikar aheste aheste Masum Insanin Ahindan cok korkcaksin. Sunun Garentisini sana verim cok Kötü Insanlar gördüm cok büyük sinsilikler kötülükler yapan ne yaptilarsa aynisi baslarina geldi Sok oldum ve dedimki bu Dünyada gercekten Gözle görmedigmiz gizli biseyler var masum olan seyleri koruyan... Masum Insanlarin Ahindan cok korkcaksin.
- +1 yıl
kimsenin bu konuda ahını almadım, ama hayatta yanlışlarım oldu tabi, yapmadiysam yatağa atmadiysam beceremediğimden değil, istemedigimden sadece
- +1 yıl
Sana tekrar diyim Erkegin cinselistek dogasinda var hos olmasada bu devirde olan seyler kadinda istedi erkekte istedi yaptilar ama Erkek tek bir Gece istedigni anlatcak sadece onla yatmak icin masal anlatmicak. Pislik Erkek seks düsünen degil bir Etparcasi icin masal anlatandir. Hic görmedim öyle bir Erkek ama galiba türkiyede cok öyleleri böyle konustugna göre... Aslinda türkiyenin Erkeginin karekteri kötü degildir...
- +1 yıl
sen hayal dünyasında yaşıyorsun
- +1 yıl
Sadece gercekleri söylüyorum. Herkez Dünyayi Cevresine yaklastirdigi Insanlar dolayindan farkli görür benimde gördügüm Dünya böyle Pislikleride gördüm cok namuslu Erkeklerde gördüm herkezi yamyam görüyosan acaba benmi Hayaldünyasindayim diye bir düsün bence.
- +1 yıl
ben şu dünyanın gerçeklerini anlatıyorum sana, herkesi kendiniz gibi sandığımız için hep hayalkırıklığı yaşıyoruz
- +1 yıl
Bende diyorumki bence Dünyanin Gercekleri... Her Erkek kötü degildir. Cinselligi sevmekte Dogalarinda var her Cinselligi seven kötüdür anlamina gelmez.
- +1 yıl
bende seviyorum ama evimde yaşıyorum
- +1 yıl
yasamak isteyen yasasin sorun neki Ikiside anlasip yaptiysa digerini aldatmadan veya kücümsemeden. Tabi hos degil herkezle yatanlar igrenclik bence hatta ama asil igrenclik seviyormus gibi yapip ilisgiye girmek.
- +1 yıl
anlamıyorum ben bu konuyu, insan karşıdakinin gözüne bakmaktan utanır bazen, yatağa atmak için elli tane yalan atıp ümit verip trajedi yaşatmak neden, insanlık değil bu
- +1 yıl
zaten onlar insan degil ama Hayvana bile hakaret onlara Hayvan demek. Kötü Insanlar bunlar iste tek zevki icin Insanlarin Ümidini yikan. Malesefki her Kizda zeki degil saf olanlarda var icinde kaniyorlar iste veya severse kaniyordur.
En İyi Cevaplar
böyle erkeklerden nefret ederim seviyorsan neden üzersin ki
11 Yorumla- +1 yıl
Ya aynen iste Öküz dedigmiz Erkektürü. Öküzlügnüde Kabul ediyordu :D
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Erkekler Ne Diyor
18
Duygusal olarak ani inis cikislari var. Tiptaki adini unuttum ama cocugun psikolojisi bozuk
07 Yorumla- +1 yıl
Valla cok Kisi dedi Piskolojisi normal degil diye ona kiyamam ben ya hep dövüssekte ben onu hep sevecem.
- +1 yıl
ayyy sende öyle biri degil o... Hasta felanda degil sadece cok kiskanc
- +1 yıl
Benmki saakin degilki bagrip cagrir Ask olarak saakinlerden hoslanmam saakinler sadec Dostum olur hic saakin degil benimki Hemde bu yüzden seviyorum zaten onu digerleri gibi sinsi olmayip ici disi bir oldundan. Hastayim ona hic farkinda degil. äArtik ayrilmis olsakta bida hicbi erkek yerine gecemicek Asik olmicam severim belki ama Ask o gittiginden beri gitti.
- +1 yıl
Yenge ;)
- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılGuzel bir kadinsin da ondan arkadasim
22 Yorumla- +1 yıl
Cok tesekkür ederim o senin güzelligin...
- +1 yıl
Eyvallah arkadasim rica ve tesekkur lakin soylemis oldugum sey konusunda ciddi oldugum konusinda emin olabilirsin bu arada arkadasim gibi soguk sozcuk icin de ozur dilerim zira sosyal medya ergenlerinin tabiri ile onlara karsi yaziliyormusum imaji yaratmak istemedim zira neden dersen burasi karisik bir ortam
Aliskanlik ve kislanma duygulari kadar pis bir guygu yoktur cunku sistem disi hareket ederler
010 Yorumla- +1 yıl
Sadece Aliskanlikmi sence...
- +1 yıl
sendemi kiskandin ve benimki gibi davrandin Kiza?
- +1 yıl
Peki Askmiydi biz Asik oldum sana dedik ikimizde cünkü önceden bisey sorcam sana cünkü Asigim dediysen
- +1 yıl
ben asik oldum buna bukadar alerjisi niye var Milletin anlamadim. Seni bilemem benimkisi Hoslanma degil Askdi.
- +1 yıl
Tabiki Tanisma olcak baskasiyla Sonucta oda Hayatiboyunca bekar kalmicak Doganin Kanunu anlatmak istedigim unutmam kendimi cok iyi taniyorum. Sadece bida kimseyi Yüregim yerinden cikacak gibi sevmem yani Sevgi olabilirki ki Sevgimi bile cok zor veriyom Biri cikar iyi anlasirim severim o Kisinin Huyu iyidir bana iyi davranir ama onda ilkdefa Basima geldi böyle seyler onla konustum Telde Doktora gitmistim ya dedim Basim dönüyor Doktor dediki Nabzin ve Kalpatislarin cok hizli cok heycana sokan biseymi var seni Duygusal-Piskolojik bisey dedi ve hicbi Erkekte böyle olmadi. Benim ilkaskimda oldu bu ikinci ve Ilkaskima dahil acikca dedim aradim Erkek degilsin diye Ilki iyi biri degildi cünkü bunun Disi sert Kalbi Temiz ilkin Disi yumusak ici Pisti. Benim yüregi Temiz olan Insanlara karsi büyük bir Zaafim var Kötüleri hic sallamazken masumiyet Temiz bir Yürek cok kötü Avcuna alir beni ve istedigni yaptirir...
- +1 yıl
Yakisikliligni bir Kenara birak Vicdanliydi Kalbi Dilindeydi Sinsi degildi Ilkaskimla yanyana koyuyomda o bunun Tirnagi olamaz sinsi ve susgundu cünkü bu Konusgan ve bagrip cagrir bu biraz agressiv davranan erkekler daha iyi hic sevmem susgun Insani sinsiler ama o bagrip cagranlar kendilerini gösteriyorlar saakini severim ama Ask olarak degil :) Dost olarak sectiklerim konusgan ama saakin Insanlar Evlencemde evet Cocumda olacak ama karsilassak Milyonlari birakip onu secerim Samanlikta dahi yasarim onla. Zaten bida karsima cikarsa hep yapti bunu simdiyekadar ama bida cikarsa asla ama asla benden kurtulamaz cünkü demekki Yüregindeki Ask gercek Ask ama eger benden ayrilmayi sectiyse yine unutulmicak ama giden beni birakinin ardindan aglamam.
Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı. kiskanclik sevgi den ileri gelir AŞK sadece gecici bir heves tir
011 Yorumla- +1 yıl
Senin icin Ask gecici olabilir Evlilik Aski öldürüyor diyede düsünebilirsin benim icin gecerli degil bu Sözler. Gercek Ask bitmez Yokluguna alisirsin ve Yillarsonra karsina cikarsa daima alevlenir yeniden. Evlenirsende Askinla gittikce Kocana daha cok Asik olursun. Ve ona bisey olsa sende yasamassin ondan Cocugun varsa o Ayri onun bir Parcasi icin yasarsin.
- +1 yıl
niye fenayim ya yine ne yaptim :D
- +1 yıl
Damardan olan Seyler güzeldir :)
- +1 yıl
Cok sagol cok güzel yazdin :)
- +1 yıl
Cok sagol :) Evet iyiyim ama cok acimasizda olabiliyorum hele kötü Insana karsi...
- +1 yıl
sanmam bazilari sen iyi oldukca kötü oluyorlkar
Gereksiz bir egosu varmış ama demekki kendine güveni yok.
01 Yorumla- +1 yıl
Kafasi catlak bir Öküz belkide sadece :)
+1 yılBelki herşeye sahip olmak istediğini gösterir.
01 Yorumla- +1 yıl
ne konuda herseye
+1 yılKuvvetle muhtemel rahatsız herhalde uzak dur ondan
00 Yorumla
+1 yılTakinti yapmis.
16 Yorumla- +1 yıl
neyi
- +1 yıl
O kizi.
- +1 yıl
Benimi :D O Kiz benim cünkü...
- +1 yıl
Evet seni iste. Dudagi defol git dese de kalbi seni istiyor.
- +1 yıl
Ngüzelyorumladin bide anlasamniye buadar kizgin bana. Ama bir Gercek v oda benim Takntim az htalanmadm her ayrildimiza...
- +1 yıl
az hastalanmadim yazcaktim Laptop Hata yapiyor
+1 yılbir eşeklik etmişsindir
05 Yorumla- +1 yıl
Söylesin ozaman Hatamin ne oldugnu söyleyemiyor cünkü Hatam yok. Hata kendinde Sacma sapan kiskancliklari. Iyi yapti iste deli gibi Asiktim kendi bitirdi ikimizi ortada bisey yokken.
- +1 yıl
hatalar karşılıklılıdır her zaman 😉 yani sıkıntı tek sende değil birazda karşı tarafinda mallıgı var , aşka gelincede gerçekten sevdigini dusunmuyorum
- +1 yıl
benimmi onunmu
- +1 yıl
herkes zaten karşı tarafi suçlar
- +1 yıl
yok omu sevmiyor benmi onu sordum sana
Aşk İlişkileri konusunda 571 cevap paylaştı. anlattigina gore takinti
01 Yorumla- +1 yıl
Karsilikli bir Takinti Tutkumu desek
Güldürme allahın aşkına 😂
00 Yorumla
+1 yılofff sana geliyrm hep aynı sorular
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılsorunlu tip derim :)
08 Yorumla- +1 yıl
Zor ama Tatli bir Öküz derim
- +1 yıl
yani ızdırap çekmek hoşunuza gidiyor
- +1 yıl
Karsindaki senden vazgecemiyorsa deli gibi kiskaniyosa Askin Acisi bile güzel. Sadece Aci degil hicbi Erkegin veremedigi Mutluluklari tattirdi o bana. Dogaldi sicacikti digerleri gibi Buzdolabi ve bir okadarda Yapmacik degildi. Sinsi degildi. Bazi Erkekler vardir unutulur Sapiklar Cool Tavirlilar Yapmaciklar bazilari ise Kalbini almistir ondan uzakta olsan Yillarda gecse aradan Öldügün Gün bile Ilk hatirladin Kisi olacaktir.
- +1 yıl
hocam kusura bakma ama çok saçma geliyor bana duygu yüklü bu sözler bişey ya siyahtır ya da beyazdır öyle orta yollu olmak gibi geliyor seviyorsan al bas bağrına tut elinden sımsıkı yürü birlikte.. bana göre laşkalaşmış ilişkidir sevgi saygı fedakarlık emek herdaim olmalı zaten defol git denecek aşamaya gelmişse bitmiştir
- +1 yıl
Defol desede cok seviyorum. Ve unutmicam Ölene dek. Bitsede Bitmis olsada.
- +1 yıl
sende de var belli BDSM lik :D
- +1 yıl
haha var var :D Dominant severim evet biraz sert seviyorum ama duygusal Macho seviyorum
- +1 yıl
ben duygusal white choclate macho yum :D
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılErgendir de ondan..
01 Yorumla- +1 yıl
Kafasi biraz 17 yasinda evet haha :D
+1 yılYalan dolan falan filan
00 Yorumla
+1 yılO kiz Sen misin
018 Yorumla- +1 yıl
:) :)
- +1 yıl
Uyyyy uuuyyyy yesinler seni ,,, nevretle ask ve Yan yanadir hala seviyor 👍
- +1 yıl
niye Nefret ediyor ama benden bisey yapmadimki ona :-/
- +1 yıl
seviyormu sence ama sevmiyorum seni hicte sevmedim dedi :(
- +1 yıl
Dil soyler ama kalp tastik eTmez.. seninn onu sevdiyini biliyor.. Sen de gurur ben diyim inatcilik taviz vermemek.. Turk erke olmak cok zor.. sert olucaz gururlu olucaz vs vs
- +1 yıl
Ya ben öyle diyince cekip gittim. Cok üzülmüstüm ondan öncede seni sevmiyorum defol dedi 2gün sonra Telimi caldirdi. Birbirimizi fiziksel duygusal cok beyeniyoruz ama cirkin dahil olsaydi hic umrumda olmazdi cünkü gercekten o hircinligina dogalligna Kalbine Asik oldum ben onun.
- +1 yıl
Birakma o zaman o kovdukca geri git
- +1 yıl
Artik istesemde ulasamam Numarasini sildim Kendi no muda degistirdim ve takildigi Sanalyerlere hic girmedim hidaha hergün görüsüyorduk orda bir kackere girip baktim bir ay sonra bidaha girmemis. Yani unutmak zorundayim.
- +1 yıl
Zaman her seyin ilacidir unutma
- +1 yıl
Dogru ama Ask olarak onu hic unutmicam ve hep sevcem.
- +1 yıl
O baska o hep icinde kalicak.. Ilk karsina cikanla Evlen..33 de az deyil.. coluk cocun olsun
- +1 yıl
Evet evlencem sonucta oda evlencek..
- +1 yıl
Gec kalma bu yaz Evlen ,, bekleme
- +1 yıl
bu yaz degilde seneye evlencem. Isteyen var
- +1 yıl
Bekleme bas nikahi sene cok uzun
- +1 yıl
Seneye 6ay kaldi
- +1 yıl
Iyi Iyi haber et bize Dugune gelirizzz
- +1 yıl
farketmez
- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılpalavra ya da seks ilişkisi vardır
077 Yorumla- +1 yıl
Her bir b. kumu sexe baglamayin asla öyle bisey olmadi aramizda.
- +1 yıl
ben şahsına göre seks demedim seni tanımıyorum başkası olsa aynısını derdim
seni kıskanmıyodur sana öyle geliyodur o zaman - +1 yıl
banami öyle geliyor cildiriyor ne yaptigni bilmiyor kiskancliktan asiri kiskaniyor Hemde zaten dedide seni cok kiskaniyorum diye bende dedim sanki ben kiskanmiyorum Artist gibi Tipi var.
- +1 yıl
söylediklerin sacma ve çelişki vede komik yaşı kaç 15 falanmı_? tipini bu kadar övmendeki amac ne? tek yolu kalıyor oda adam geriizekalı zeka özürlü
- +1 yıl
Tanimadin Adama ne Laf atiyon Yakisikli dedim cünkü asiri yakisikli. Anlatmak istedigim istedigi Kizla olur ama benden vazgecmiyor. Üstelik Burak Özciviti solluyor :)
- +1 yıl
sen burda tanıttın işte tanıttıgın kadar yoruım yazdım aşırı yakışıklı civiti solluyor? amac ne burda bu tiple bu kiloyla yakısıklı erkek buldum diye havamı atmak anlamadım tipinden bizene karakteri 5 para etmediğini yazmışsında
- +1 yıl
Salak alak konusuyosun bu 1... sadece o degil Sevgililerimin hepsi yakisikliydi bu 2---3ben oldukca güzel bir Kizim cogu Erkegin hayalinde olan... Güzelligimde apacik ortada bunuda Inkar eden cekemiyordur. Güzelligimle övünmim diyom ille övdürüyonuz kiskanip.
- +1 yıl
1. si önce hakaret etmeden konuşmasını öğrenki güzel oldugunu düşünelim. 2. güzel alımlı kızsın memelerini açmışsın ama memelerin güzel fakattt abrttıgın kadar yakısıklı bir erkek sana bakmaz bakıyosada memelerine bakıyodur. 3. süde egoların bana sökmez söyledklerine güler gecerim yalanlarla ego kasmak komik
- +1 yıl
1-oldukca güzelim bunuda Inkar eden yalan söylüyordur Fizigimde güzel Yüzümde haa Canli dahada güzelim o ayri bir Konu. Sen benim Güzelligme niye bukadar taktin onuda anlamis deglim. Sokakta yürüdümmüydü sadece Fizigmede Yüzümede cok bakiyorlar. Üstelik süslendimde Avrupada yasadim halde tüm Arabalar Otübüsteki herkez yönünü bana dönüyor. Kadinlar özellikle Avrupa Kadini cok kiskanarak bakiyor bana bunlari anlatmak zorundamiydim güzelim iste haa anlattim Kadar yakisikli Yüzü Fizigi cok güzel olan tek o kosmadi pesimden icinde Sarisin Mavi Gözlü Fransizlari Esmer Italyanlari cok Erkegin basini döndürdüm. Güzelligim apacik ortada Pamukprenses gibi yüzüm var Gögsüm Popom süper en önemlisi güzelde bir Kalbim var bu yüzden senin gibiler bana sahip olamayanlar tarafindan cok kiskanildim haa gelelim gülüp gectigne ben güldümmüydü cok daha derinden gülerim ama Dalga gecmeyi sevmiyorum zorluyosunuz ama bazen ortada iste güzel Kiz ne Laf atiyon yani. Fistik gibi iste.
- +1 yıl
Senin yaptigin Ben güzele Güzel demem güzel benim olmayinca.
- +1 yıl
yazdıgımı iyi oku sana çirkinsin demedim normal bir güzelliğin var aşırı yakısıklılar sana bakıyolarsa nerene bakıyolardır.
bunca şey yazıyosan egon uzaylarda geziyosa beyniyle zekasıyla erkekleri tavlayamayan vucudyla tavlar o kadar kendini övmüşsünki bu kadar abartı yazdıgına göre hiç bir cacık yok sende sadece sideki diğerleri gibi ego kasma derdindesinde senin egonda güzelliğinde beni ilgilendirmez - +1 yıl
ben kimseye çirkin demem
- +1 yıl
Ben daima olanlari yazarim aciksözlü bir Kizim sana normal gelebilir güzelligim bende Kivanc Soyadini bilmiyorum su sarisin Artisti beyenmiyorum diger Kizlarsa onun icin ölüyor. Demek istedigim Yazdiklarimi Hava atma anlaminda demedim basima gelen Seyler. Beyeniliyorsam hayir beyenilmiyorum diyip yalanmi söylim. Egomun yüksek olmadigni ugruna neleri feda ettigim yakinlarim iyi Bilir ama dogruyada Dogru. Güzelim ve bunu cekemeyen cok. Asiri bakiyorlar Kadinlar özellikle sarisinlar kiskaniyor napim yani yalanmi söylim Cirkinim normal güzelim diye baya güzelim iste Fizigme gelince herzaman böyle dekolteli giyinmem Yüzümde cok güzel. Resmime iyi baksaydin Kasimin Gözümün Bademgözlüyüm ve Yüzyapimin nekadar güzel oldugnu görürdün ki Almanerkeklerindende cok duyuyorum cok güzel bir Yüzün var Esmerbarbie gibi diye. Gicigma gidiyor bende överim kendimi cünkü görünen seyi Inkar etmicen kiskandin icin elde edemiyon diye.
- +1 yıl
elde etmek gibi çabam olmaz zaten takıntılı birini elde etmek için uğraşmam. ama kendini abartarak öven insan sorunludur
- +1 yıl
Tekrar diyorum Övgü degil Yasadiklarim üstelik evet kendimi cok beyeniyorum. Güzel bir Kadinin Güzelligni ancak aptak Erkekler Inkar eder. Veya coguda Kiz onla yatmassa Inkar ediyor diyorum ya hep gercekleri konusurum. Yatmadim icinde kimseyle düsmanim coktur. Ama hickimseden Korkum yok. Bu dünyada en zor seylerden Biri onla bunla yatmayan güzel sexy bir Kadin olmaktir. Neden kimse güzel olup herkezlerle yatanla ugrasmaz dogrudüzgünle ugrasir cünkü yine ayni sey Güzellik kiskanilir Kalbi güzeli Ruhugüzeli Yüzü Fizig Güzeli kiskanirlar. Oldukca Cadi ve acimasizda olabilirim ama bugün saakinim sanslisin.
- +1 yıl
ben anlatamıyom herhalde öncelikle güzelliğin görecelidir kjendini güzel bulduın diye erkeklerden seni begenmeyen cıkıyosa onların aptall oldugunu göstermez. zekasıyla iş yapamayan anca fiziğine güvenir. sana çirkinsin demedim normalsin dedin göbeğindeki yağı amerikadakiler görcek nerdeyse. o da olmadı resmini sor bakalım nasılım diye ne cevap vercekler
- +1 yıl
sana sunu diyim isanlar kiskanc istersen sor cogu dogruyu söylemez hele bayanlar bana insanlari anlatma normal kizlara güzel diyosunuz gösterislilere fena degil tarzi seyler. Farkindaysan oldukca Görünüsümü Kafaya takmissin Piskologlar ne der biliyormusun seni devamli elestiren birinde gizli bir Hayranlik vardir sana karsi. Ben seni hic beyenmiyorum diyip bir kac gün sonra ah ah bukadar güzel olma diyipte benle kavga edipte sonra pesimden kosanini cok gördüm. Elde edemeyen Erkekler veya seninle yatamicagni bilen Erkekler seni kiskanan Erkekler kendiyle barisik olmayan seni kendinden güzel gören Kadinlar cirkin idare eder tabiki böyle derler hadi bide Televziyona cikim bir dizide oynim ondansonra soralim Halka. Birak o göbisde olsun yoksa fazla ideal olcam cünkü. Kafaya takmis güzelligmi ya sen zaten beni gercekten normal bulsaydin bukadar tartismaya girmezdin beyenmissin o yüzden satasiyon belli cirkinsin ya da Komplexli bu Kiz nasilsa bana bakmaz diyosun baska Türlü...
- +1 yıl
Cirkin bir Kiz güzelim der kimsenin umrunda olmaz güzel güzelim diyince Olay oluyor. Tipki zamaninda tüm Magazin calkalandi Hülya Avsar kendine güzelim dedi diye ilk Gülbenin kici yirtildi.
- +1 yıl
ha bak o konuda haklısın burdakilerde senin kadar olmasada ego kasmak için çürkin değil derler ama göbeğine bir bak yüz güzelliğin normal
ilk defa görmüşüm seni neyin hayranı olayım üstrelik yurtdısındaki kızla ne işim olur - +1 yıl
boyayla güzellik olduktan sonra bende senden güzel olurumn
- +1 yıl
Makyajsiz boyali gibiyimdir ben onuda diyim ve gayet cokta Arkadaslara makyajsiz resmimi attim Ailem dahil herkez makyajsiz daha güzelsin der üstelik Makyjda cok yapmam. O Resimdede Dudagimdan baska hicbiyerimde Makyaj yok. Yanagimin kizarmasi sicaktan allik yok Gözlerimde Sürme kalem hicbisey yoknede cildimde. Sadece Dudakboyasi var yüzümde. Benim güzelligim dogaldir benim yanimda Kocam uyandiginda Korkmaz bebek gibiyim cünkü zaten en güzel Sabah uyandigimda oluyorum.
- +1 yıl
Kafayi güzelligme takmissin
- +1 yıl
kafayı güzelliğe yakısıklılığa takan sensin hemde aşırı şekilde nerdeyse adriana limadan güzel dicen
- +1 yıl
evet güzelim :) Mayajsiz yanimdan gecemezki evet gercekten daha güzelim. Gercek bu.
- +1 yıl
boy kiloyu bir karşılaştır iştersen :D
- +1 yıl
Üstelik ben güzelim diye baslamadim oku mesajlarini sen satasdin bana. Iyiki bir Yakisikli dedim Sevgilime Cirkinlede oldum Sorun nerde. Evet en cokta pesimden kosan Yakami birakmayan en cok ilgi gördügüm Erkekler Artist gibiydi yalanmi söylim tövbe tövbe.
- +1 yıl
ego kasmak için yalandan vergimi alıyolar :D ben sataşmadım sen o kadar abarttın ve sürekli vurgun yaptın soruda bize adamın tipi lazım değil
- +1 yıl
Satasdin tabiki.. Güzelligmi güzel oldum icin kafana takmissin Yakisikli diye onada Laf attin. Bana diyosun okadar makyaj yapsam bende güzel olurum okadar makyaj dedigin tek dudakboyasi. Üstelik canli görsen Kafayi tam yicen demekki.
- +1 yıl
ilk baştan oku bakalım ben fizikten bahsetmediğim halde sen artis gibi tipi var dedin zaten soruda yazmışsın.
seni görünce kafayı yicek olsam yaşadğım şehirde sennden daha fit daha güzelleri dolu.
senin görünce kafayı yiceksem anca göğüslerden yerim hahah - +1 yıl
Genele Hayattercübesi ki piskloglar bile diyor... Benimle kavga eden benimle ugrasan... Bana güzel degilsin diyen Erkekler hep en cok pesimden kosan yakamida birakmayan onlar oldu diyor ya piskologlar biri sizi cok elestiriyorsa gizli bir hayranligi vardir. Ha Yakisikli dedik iyiki bir nekadar Gücüne gittiyse ona yakisikli demem bana demedigni birakmadin.
- +1 yıl
gücüme giden bişey yok bir soru soruyosun ergen gibi şeyler yazıyosun ciddi cevap istemiosan duymak istediğini söyliceksek söylim o zaman. ha adam sana deli gibi aşık oıldumu?
peşinden koşmam için daha sana sıra gelmez takıntılı insanların peşinden koşmam - +1 yıl
Sadece Asik oldugum Erkege Takintiliyim sen kafani yorma
- +1 yıl
hey allahım ya triplere bak ben neye kafamı yorayım haha senin görselliğe aşırı takıntın var aşık oldugundan değl :D
- +1 yıl
O cirkin olsa bile severdim onu ben onun Kalbine Asik oldum Tipine degil.
- +1 yıl
he canım bende yedim kelimelerce güzellik yazan kızdan bunu duymak komik çirkin olmadıgına göre
- +1 yıl
iser ye ister yeme tabi ilkbasta tpine baktim Karakasini Karagözünü Esmertenini beyendim seviyorum esmererkekleri ne bu yakisiklilik dedim oda sende cok güzelsin dedi... Ama birden o güzelligi kaybolsa yine severim yine severim gercekten Kalbine asik oldum cünkü. Hircinligina Yüreginin güzelligne. Ben öyle senin sandigin gibi tek tipe bakmam. Ama yakisikliysa tabi ilk Insanin ilgisini daha cok cekiyor. Ama tanidikca o güzel Dudaklarini öpmekten cok Yüreginde bana kizdiginda o Yürecigi öpesim geldi evet cirkin olsada severdim cünkü Aklimi basimdan Alan Kalbiydi. Ve asla unutulmicak cok sevildi cünkü. Tipe baksaydim dolu yakisikli Erkek cikti karsima onlari niye kafaya takmadim bir sapsari bir Fransiz vardi Adami Manken sandim ilk yok Manken deglim dedi öyle dolu Erkek niye hicbirini Kafaya takmadim sadece Tipe baktim icinmi. Tövbe Tövbe. Dayakliksin ha.
- +1 yıl
nasıl yokluktaki bir ülkede yaşıyosun hahah yok kalbine aşık olmuşmuş bilmem neymiş :D yaşın 33 değil sanırım :D
- +1 yıl
evet Asigim Kalbine ve heryerine. Sen simdi isine bak onun bunun yakisikliligni güzelligni kafana takcagna.
- +1 yıl
tüh yaa seni tavlayamadım seksi vuıcudun vardı evet sana hayranım hep bu yüzden yazdım bunları
- +1 yıl
popomu yersin
- +1 yıl
olur yerim tabi tatlı popn vardır senin
- +1 yıl
isine bak.
- +1 yıl
işim sensin artık
- +1 yıl
seni sevmedim.
- +1 yıl
ben seni sevdim
- +1 yıl
Şu an tanistigim bir alman var. Isine bak.
- +1 yıl
boşver o onları onlar boş yaşıyo
- +1 yıl
fabrikasi var
- +1 yıl
o fabrika sanamı kalcak? deminden beri kalp diyodun :D
- +1 yıl
ask olsaydi Kalp evet. Ama ayrildik. Durumumda iyi ama tabi Fabrika Kadar degil. Burda Fabrikasi olmak ne demek biliyormusun sen sadece Fabrika degilki Borsaylada ugrasiyor. Durumu baya iyi. bir kac ev araba herseyi var. Ask olmadi daha olmaz kibar biri ve beni cok istiyor. Ask olmadi daha ne kalp diyimki. Evlilikteklifide aldim. Kismet.
- +1 yıl
tebrikler iyi zıctın trolcan demin aşıktı şimdi ayrıldı seni ben istiyorum
- +1 yıl
Yine asigim o olsa Gönlümü alsa herseyden vazgecer onla Samanlikta yasarim cok ciddiyim bu konuda milyonlari takmam ama ayrildik evet. Benden hic vazgecmedi simdi ise 3 aydir aramadi sormadi Kafayimi yiyeyim onu düsüne düsüne. Zaten devamli calisiyom geziyom sadece yalniz kalip onu düsünmim diye. Hemde asiri Asigim. Kackere hasta oldum onun pesinden ki ben normalde cok Güclü bir Kizim. Neler cektim. Kendi gitti. Vazgecmeseydi benden.
- +1 yıl
kime aşık oldıugun belli değil
- +1 yıl
Ben Almana Asigimmi dedim iki saattir ayni Kisiden bahsediyom her evlenecek Evlendigne asikmi olarak evleniyor Ask bida olmaz diyom iki saattir sana ama tabi evlencem oda evlencek Sonucta. Evlendi diye kafayi siyirmayi düsünmüyorum.
- +1 yıl
tamam sen benim olmalısın cok seksi vucudun var
- +1 yıl
bende diyorumki isine bk seningibilerle olmam ben.
- +1 yıl
bende diyorumki benim gibisini bulamazsın :D
- +1 yıl
Yok ben almim Vücudun güzel seni taniyayim diyen erkeklerle ilgilenmiyom
- +1 yıl
e önce vucudun cekiyoki kalbini görelim
- +1 yıl
Tekrar diyorum Isine bak hadi bye.
- +1 yıl
işim sensin
- +1 yıl
Ben senin Isin misin olmak istemiyorum. Finito.
- +1 yıl
non parli italiano bebek :D
- +1 yıl
bebek sensin
- +1 yıl
senin bebeğin olayım
- +1 yıl
Uykum geldi yatcam Pelüsayim beni bekliyo
- +1 yıl
bırak şunları artık
- +1 yıl
simdide Pelüsayiyami taktin
- +1 yıl
evet kıskandım
- +1 yıl
Pelüsayinin Poposunu ye sen :D
- +1 yıl
yok seninkini :)
- +1 yıl
Elimizde sadece Pelüsayininki var :D haha
- +1 yıl
seninki daha güzel :)
- +1 yıl
uyudum :-/
- +1 yıl
rüyanda gör o zaman
- +1 yıl
kimi
- +1 yıl
beni
Sacmalamissin
00 Yorumla
Daha fazla(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler, Cok Yakisikli bir Erkek düsünün Seni sevmiyorum defol dedig Kizi neden asiri sekilde kiskanir ve ondan vazgecemez?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler