AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Evlilik pişmanlıktır.
Hayir tabii ki de esin o senin
Çocuk yoksa ayrıl çekmenin anlamı yok
Yuh yani bu kadar kolay mı boşanmak. Etrafımda tanıdığım insanlar var 10 yıl evliler ama on yılın sonunda daha yeni evliliklerinde her şeyi yoluna koyup mutlu olabildiler. İnsanın biraz mücadele etmesi gerek. Evlilikte her iki taraf için yep yeni bir süreç ve alışma süreci var sıkıntı, stres, geçim kaynağı, çocuklar, vs. Bir çok şey insanı etkileyebiliyor. Ve bu süreç bir iki aylık değil yılları alan bir zaman dilimi olabiliyor. Hemen kesip atmak olmaz. Bunun önceden tanımak ya da tanımamakla bir alakası da yok. İster beş yıl sevgili ol ister yüz yıl eş olmak farklı. Evlilik sabır tünelidir ve sabrın sonu selamettir.
Kolay mı diyorsun başka sorunlar da var diyor soruyu soran. Kurtarmaya çalışmak sağlık bir evlilik sağlamıyor maalesef. Siz sağlıksız ilişkileri evlilikleri savunmaya devam edin. Hatta bu sağlıksız ortamı çocuk kurtarır mantığıyla çocuk da yapsın
Yaşın 22 gelmiş burada bana hikaye anlatıyorsun. Evliliğini kurtarmaya çalışıp kurtaramayan bir sürü insan gördüm ben. 10 yıl huzursuz yaşa sonra yoluna koyarız. Senin tanıdıkların öyle diye herkes huzursuz on yıl geçirmek zorunda değil. Fikre de saygı duyun biraz. Bu benim fikrim
Fikrine saygı duyuyorum ama öncelikle şunu söyleyeyim. İnsan ömrü her şeyi tecrübe etmeye yetmez bazı şeyleri görerek tecrübe ederiz. Ve önce mücadele edilmeli. Evet bende hiç yürümeyen bir evliliği zorla yürütmeye çalışma taraftarı değilim. Ama gerçekten gördüğüm için söylüyorum ki bu sorunları hemen hemen herkes yaşıyor. O zaman herkes boşansın. Mücadele edersin kurtarmaya çalışırsın olmadı mı o zaman zaten daha fazla yıpranmadan boşanır yoluna bakarsın.
Ayrıca ben evliliğini kurtar diye çocuk yap falan demedim. Evlilik terapisti tavsiye ettim. Çünkü bak araştır kadın kaç kişinin evliliğinin kurtulmasına vesile olmuş. Bende çok şahit oldum
Anlıyorum ben de senin fikrine saygı duyuyorum. Sorunları çözemiyorum diyor. Muhtemelen öyle devam edecek. Hayatım mutsuz evliliklerle dolu insanları görmekle geçti. Evli olanların da kavgası gürültüsü hiç eksik olmuyor. Yani evlilik illa kurtarılacak bir kurum da değil benim düşüncem bu iyi akşamlar
Allah'ın en sevmediği helal boşanmadır. Hemen kesip atılmaz. İyi akşamlar
Çocuk olayı daha kötüye bile götürebilir.
evlilikler neden hep sorunlu anlamiyorum
Çok değil ben sınırsız ilgi isterim mesela
Evet ama eşin o ilgiyi vermiyorsa mutsuz oluyorsun
İlgisiz bir eşe fazla bile dayanmışsın
Bu durumda olan çok var
Herşeyi onunla açık açık konuş
Haklısın be bebeim yha
Hep diyorum bu sitede mutlu ve evli birileri yok
Bi aile terapistine gidebilirsiniz
Normal şeyler ilişkilerde olur boyle
Çocuk kurtarmaz asla boşan gitsin
Tipik biten bir ilişki 🙄
Normal değilmi dahada düşer ileride
Kaç yaşında evlendiniz
Ben 19 o 22
Sende onunla ilgilenme bak nasıl davranacak
Öyle yapmayı düşünüyorum bir süre, belki yatakları bile ayırmak lazım.. belki özler diye umuyorum öyle.
İnşallah duzelirsiniz
İnşallah
Monotona baglamissiniz çözümü zor
6 yıl olmuş ilgi bekleme artık
Esra ezmecinin kitaplarini uygulayin
Hayır çok değil hakkın
Değil ama neden seni anlamıyor ki?
Onunla konusman lazım
Gerçekten ondan bu tarz şeyler istiyor musun?
Çocuğu yap belki düzelir
Yürümezsede çocuklamı boşanayım? Hiç mantıklı gelmiyor bana..
Zaten sallantıda evliliğin belki çocuk kurtarır
Çocuğunda günahına girip ayrı anne babayla büyütmekten korkuyorum. Kendi annem ve babam boşandığı için o biraz beni etkiliyor.
Çocuk yoksa boşa
Çocuk yok. Sonumuz öyle görünüyor..
Aynen ruhsuz insanla ömür geçmiyor ne çok gülüyorsun bile diyo kocam çocuk olmasa hayatta aynı evde yaşamam , zevksiz ruhsuz cinsellikten binhaber erkekle ne paylaşacaksın sonun benim gibi olur at gitsin
Ben zaten mutsuz olduğum sürece bir çocugunda günahına girmek istemem.. bilmiyorum ne yapacağımı inanki
Ama işte çevreye ilgisizdi boşadım diyemezsin ne diyeceksin? Benim ki diyo neyin eksik ki 😀😀
Aynı durum bizdede işte, mutsuzdum desem rahat battı derler. Evin içinde olan biteni bilmiyorki millet..
Çocuk olmamış x kısırmış boşanmışlar , biri aldatıyormuş boşanmışlar falan ohoo bir sürü laf ama kesinlikle mutsuz isen ve gelecek görmüyorsan genç yazına yazık etme
Aynen öyle dediklerini diyecekler.. bilmiyorum inanki çağresiz hissediyorum kendimi artık.
Başkasını bul hayatın renklenir 🙊
30 üstü kadınlar nedense ayrıl deyip nefret kusuyor. Herkesin eşi sizin travmalarınızdaki gibi olacak diye bir kaide yok
@aykırıinsan33 öyle de kardeş belli kültürde adama dersin ki şundan hoşlanmıyorum bundan mutsuzum oda değer veriyorsa dikkate alır uyum sağlamaya çalışır ben böyleyim sende kes otur kafası yürümüyor artık işte
Hanımefendi haklısınız ona lafım yok. Cahil, kaba, ve karakteri bozuk adamı yola getiremezsin o ayrı. Ama bakıyorum da belli bir yaşın üstünde kadınlar nefret dolu, takıntılı derecede kin ve nefret kusuyorlar. Onlara göre erkek hep hatalı ve en ağır şekilde cezalandırılmalı, gerekirse aldatılmalı. Bunların geçmişinde genelde ağır travmalar bulunuyor
@aykırıinsan33 çünkü kadınlar buralara sorular sormadan önce kocasıyla 500 kere konuşuyor bunları
Değildir
Ne yapmak gerekir?
Aile psikoloğu
Çocuk kurtarmaz bu ilişkiyi
kiymetini bilmiyor kocan.. ilerde kaybeder seni
Normal
Çok degıl normal
O çok şanslı bı adam ama farkında degil 😔😔
Boşan gitsin uğraşma
Cinsel olarak tatmin ediyor mu
Yazik
tokmakçı bul bi tane canım