Fikrim alinmadan bulusmada mantiken reddedicekken beni kaçırdı Şu an evliyiz. Eger zorla deseydim aileler arasinda kan cikardi buyuk bir kaos ortami olurdu. Kocamda iyi birisi aslinda beni seviyor ama bu yaptigi tabikide benim ruhuma tecavuz. 3 aylik evliyiz hala tam bir cinsel iliskimiz gerceklesmedi. Istemiyorum normal olarak. Nolur ne biter bilmiyorum zaman geciyor bu hayat gecermi alisilirmi sevilirmi falan filan?
Cevabın nedir?
Kaderin belki bu belki hayatının dönüm noktası zor bir sınav ama hep dua et insanın içine kalbine o sevgiyi sıcaklığı düşüren rabbin belki seversin sevmeyi dene derdi veren dermaninida verir çaba sarf et onu tanımaya çalış ne güzel Seni sevmesi ya sen sevdiğinle evleneydin sana karşı kaba saba anlayışsız olsaydı emin ol daha çok kafayı yerdin vardır bundada bir hayır. baktin olmuyor son çare ayrilmak
162 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende senin gibi dusunuyorum hayirlisi insallah
Soran+1 yılCok iyi baba olur derim. Cok merhametli ve insanlara yardim etmeyi sever. Tam da burda duruyorum iste herkesi dusunurken bana bunu yapmasi ılginç. Sinirlide bir yapisi var. Zorla kacma olayi olunca gelmeseydin dedigi oldu orda yıkıldım zaten. Ablasinin dugunu köyde ve baska bir sehirde olmus. Baska bir yerde olunca ailesinden kimse gitmemis ona uzuluyodu bana anlatip.. Ama bunu bana anlatmasi utanmazin biri oldugunuda gosteriyor. Benim ailem isteyerek kactigimi saniyor. Dugunumede gelmediler bende tektim. Benim beynim daha kotuydu. Bana bunu demeside ironik. Sinirlenirken duvara yumruk atabilen biri. Ama bana asla el kaldirmazmis. Bence beni kacirdigini kafasindan yok etmeye calisiyor sanki ben istemisim gibi ortmeye calisiyor beyninden. Ben hic beddua etmedim nadiren ederim. Ama ah larim var tabi oda Allaha kaldi. Kendisine bir zarar gelmesini degilde utammasini cok istiyorum utanmaz oldugunu dusundugumden herseyden bana karşı utansın istiyorum
Soran+1 yılBen 20 o ise 27
Soran+1 yılNe dusunuyorsun yazdiklarim..
Soran+1 yılIkimizde kova
Soran+1 yılOlabilir. Mesela ailem cok kotu olmus ben kacinca yani kendi istegimle kactigimi duyunca. Annem hastaneye kaldirilmis falan. Şu an ailemle baristik. Fakat icleri halâ kirgin ve kotu hissedebiliyorum. Ama abim benimle konuşmuyor. Bu da canimi yakiyor. Cunku benden kimse boyle bisey beklemezdi kacicak nitelikte ailemi ezicek biri degildim. Bulusma nedenimde tehditle bulustum zaten gelmezsem aileme derdi konustugumuzu bende ikna etme niyetiyle gittim. Cok seviyodu bende son sans olarak halama danisicam dedim olursa istersiniz beni dedim. Bu olmazsa diye dusunup beni kacirdi işte. Bana karsi tutumu iyi baya dusunuyor. Ama herkesi ezdirdi bana. Bazen kader diyo bu duruma. Ama Allah gunay saydigi kacma yı kulunda yaptirtmaz ki. Zorla oldugunu herkese deseydim de ailem zarar görürdü daha fazlasini hapis hastane kan revan olurlardi cok ince dusundum ama ailemi dusundugumden sustum. Tam sevicem diyincede kacma yla ailemle ilgili olaylar gelince nefret ediyorum oyle suruyor hayat
Soran+1 yılBenim rıza bile olmadigim oyuncak gibi oldugum aklima gelince olmuyor ışte. Tam beynimde kurup sevemiyorum. Sevmeye de calisiyorum hemen kesip atmiyorum ama olaylarim yer bitirir
Soran+1 yılBazen nefret bazen son bir şans
Soran+1 yılBirlikte olmadik
Soran+1 yılEvet zorla olmaz diyor beklerim diyo 😂
Soran+1 yılKeske evlenmeyede bekleseydi 🤨
Soran+1 yılAcikcasi korkuyorum bir yandan istesemde yapamam dusuncesi.. o şeyi
Soran+1 yılAcaba o bana yaptigi buseyle ilgili Allah katinda biseyi varmidir
Soran+1 yılZorla kacirma olayindan bahsettim
Soran+1 yılKendimden baska herkesi düşünüyorum galiba.. etmezsem onun haline uzulurum sadece cok utanmasini istemekle yetiniyorum
Soran+1 yılHayirlisii, teşekkürler
Soran+1 yılInsallahh. Kendine iyi bak beni dinledigin için tesekkur ederimmm
Soran+1 yılIçimde tutamiyorum ailem onlara haksizlik ettigimi dusunuyor benden utaniyor ama ben zorla oldu isteyerek asla boyle bisey yapmazdim. Beynim agriyor dusunurkennn.. ailemden birine demek istiyorum ama onlar uzulucek diyemiyorum
Soran+1 yılCaresizlik ve nankörlükler 😂
Soran+1 yılEdiyorum sende edermisin
Soran+1 yıl😊🌹
Soran+1 yılInşallah Allah razi olsun
Soran+1 yılSevgi yönünden var 😂
Soran+1 yılYavas yavas isiniyorum
Soran+1 yıl14 saat once isiniyorum sevgi falan demişim 😂 simdide agliyorum 😶 cidden cok zor durumdayim beynim iflas edicek 😂😂
Soran+1 yılInşallah
En İyi Cevaplar
Kendine ve ona bir kaç sans vermelisin sonrasında olmaz ise çözüm belli ama denemekte fayda var
02 Yorumla
Soran+1 yılSans verdim o asamadayim. Ama deliricem aklima geliyor arada
Ben anlamadim tam seni nasıl kacirdi ki sen istemeden?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeçmiş olsun sanmıyorum sevebileceğini ama hayat...
buradan bütün barzolara sesleniyorum isteksiz gönülsüz kız kaçırırsanız olacağı şey en hafif şekliyle budur00 YorumlaSendeki rahatsızlık normal değil psikolojik desteğe ihtiyaç var
019 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklisin
Soran+1 yılO iyi insanlarin gelmesi dileğiyle
Soran+1 yılKimseye guvenim kalmadi artik anlattigim arkadasim var tabi en yakin. O da olmuyosa ilerde bosan diyor vs ne gelir elden
Soran+1 yılKorkuyorum cidden baya
Soran+1 yılOyle ruh haline geldim
Soran+1 yılKafeste takili kalmis gibi.
Soran+1 yılSevmedigin birine teslim olmak zordur 🤣
Soran+1 yılYok sağol :)
Soran+1 yılKafani sisirmezsem yaziyim?
Hayvanlik yapmis ama yapacak bisey yok zamanla alisirsin yazik olmus
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmem
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. cinsellik olmadıysa boşan bence zamanla bir bok olmaz
00 Yorumla
+1 yılNe yiyip ne içiyosunuz
18 Yorumla
Soran+1 yılDemin su ictim sen?
- +1 yıl
İçtiğin suyu kontrol et
Soran+1 yılEttim no sorun
- +1 yıl
Belli oluyor
Soran+1 yılSende iç
- +1 yıl
Aman aman
Soran+1 yılTabiii
- +1 yıl
Ok..
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevilmek sevmek senınde hakkın. Ama olmayacaksa zorlama
058 Yorumla
Soran+1 yılSeviliyorum eminim ama boylede sevilirmi be. Severmiyim bilmiyorum ama cok ah birikiyo icimde ama beddua etmedim edemiyorum ona ahlarin zararindan korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılSevmediğin ortada sanki
Soran+1 yılSeviyim diyorum. Ama o an aklimdan cikmiyor sonra bende bir ah ile aglayislar.. aynaya bakarken bir acima hissi arada. Sevsemde bu nereye kadar gider ki
Cevap sahibi+1 yılSonu yok sevmeden olmazkı evcılık oynar durursun
Soran+1 yılHayirlisi o zaman
Cevap sahibi+1 yılKaderın bana benzıyor. Sevmiyoruz ama bı yerde mecburuz
Soran+1 yılSenin kaderin nasil?
Cevap sahibi+1 yılSevmediğim insanla 1 senedır yanyanayım
Soran+1 yılGörücü usülü mu
Cevap sahibi+1 yılEvet malesef.
Soran+1 yılNeden yok demedin. Secme firsatin olmustur bende oyle hak ta olmadi
Cevap sahibi+1 yılAılem cok baskı yaptı. Eskı kafalı bı aılem var
Soran+1 yılEşinin duygulari?
Cevap sahibi+1 yılSevıyor ama ben sevmiyorum.
Soran+1 yılEşin biliyormu bunu
Cevap sahibi+1 yılHissediyor.
Soran+1 yılÜzüldüm ona ama yok diyebilirdin
Cevap sahibi+1 yılDıyemedım. Kaderımız ortak ıkımızınde
Soran+1 yılÇocuk var mı
Cevap sahibi+1 yılHayır. Ya senin
Soran+1 yılSorumu iyice okuyunca anlarsin 😃
Cevap sahibi+1 yılEvet atlamısım. Olmadıgı daha iyi bence
Soran+1 yılPeki ya sonra?
Cevap sahibi+1 yılKagıt uzerınde yürür. Sevgi olmazsa sogursun benım gıbı. Senı tanıma sansım varmı?
Soran+1 yılNasil
Cevap sahibi+1 yılKonuşuruz dertlesırız senı tanırım böylece.
Soran+1 yılEsini nekadar sevmesende senin yaptigin dogru bisey değıl. Eşini neden sevemiyosun
Cevap sahibi+1 yılIsınamadım. Sevemiyorum. Hayatlarımız cokmu doğru sanki. Sende bende aynı dertteyız. Sevmek istiyoruz.
Soran+1 yılBirliktelik yok mu sizde? Vardir diye dusunuyorum zamanla sevilir seninki
Cevap sahibi+1 yılCinsel hayatınız yokkı. Sevseydım bu zamana kadar zaten severdım. Almıyor gönlüm onu. Sevemıyorum.
Soran+1 yılAldattinmi hic
Cevap sahibi+1 yılAldatmadım. Ama cok soğudum. Boylede olmuyor
Soran+1 yılAyrıl o zaman cocukta yokmus. Esine anlat sakin bir sekilde
Cevap sahibi+1 yılBeninde ıstedıgım bu zaten. Ya sen aldattınmı.
Soran+1 yılYok aldatmam kotuluge kotulukle karsilik vermek istemem. Zamanla sevilir ya da bu hayat hep surucek degilya diger dunyasi da var Allah yardim etsin sadece 🤣
Cevap sahibi+1 yılAynı durumda oldugumuz ıcın ızın verırmısın senı tanımama.
Soran+1 yılHayır 😊
Cevap sahibi+1 yılOlsun canimiz sagolsun.
Soran+1 yılEvliligine sahip cikmalisin sevmelisin. Bilmiyorum nasil zorladilar senii benimgibi olamaz
Cevap sahibi+1 yılTek çocuk olduğum icin cok baski yapti ailem. Zorladilar. Sevmedikten sonra nasi sahip çıkarım
Soran+1 yılNiye zorladilar
Cevap sahibi+1 yılEvlenmemi istediler. Yasim gecmeye başlamıştı. Zorladilar. En sonunda bunaldim tamam dedim
Soran+1 yılCinsellik niye olmuyor. Kabul etmissin esine saygisizlik yapiyosun oda seninle ayni kaderi paylasmis
Cevap sahibi+1 yılCunku yasayamiyoruz. Kendisi isini hallediyor sonra gotunu donup yatıyor. Ben nasi bu kadınla cinsellik yasayim.
Soran+1 yılO istemiyormu?
Cevap sahibi+1 yılHayir istemiyor.
Cevap sahibi+1 yılBenım yasantımda senın yasantınla nerdeyse aynı. Koca bı mutsuzluk.
Soran+1 yılAma eşin seni seviyordu oyle demistin bence yalan konusuyorsun
Cevap sahibi+1 yılYalana ihtiyacım yokkı. Hayatımı anlatıyorum sana.
Soran+1 yılEsin seviyor neden istemiyor
Cevap sahibi+1 yılBencıl bu konuda. İstemiyor. Ve benım ıhtıyacım var erkegım sonucta. Anlamıyor benı.
Soran+1 yılEvliliginize bir firsat verip duzgunce konusun sonucta burda evet diyerek yola çıkılmış secim tercihin olmus yine ailen zorlayip yine yok diyebilirdin. Baktin hic olmuyor bana dusmez ama ayrilabilirsin. Ama once mucadele etmesin sevmiyorum diyip cekilemezsin. Benim durumum tamamen farkli ben ailem icin evlendim onlar zarar gormesin diye. Ha simdide goruyorlardir belki ama evlenmeseydim daha kotu olucakti. Ben sabirla belki imtihandayim seninki farkli. Sadece esine odaklan mucadele et olmuyorsa bosanma davasiyla biter..
Cevap sahibi+1 yılOlacağını düşünmüyorum. Sevgı olmazsa hiç bısı olmaz
Cevap sahibi+1 yılAılemı zorlasam yıne bısey değişmeyecektı. 2 gun sonra yıne başkasıyla karsıma çıkacaklardı.
Soran+1 yılO zaman sabir..
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum.
Soran+1 yıl...
Cevap sahibi+1 yılNereye kadar sabır..
Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben hiç zannetmiyorum
012 Yorumla
Soran+1 yılOkuyorum zaten en yakin arkadasim biliyor sadece oda isini eline alip guclu olunca bosan diyor hayat bakalim nereye goturucek beni
Soran+1 yılBide ben onunda uzulmesini istemiyorum. Tamam benim hayatim mahvoldu. Bu seviyor ben buna her kötü davranisimda üzülür. Bari o uzulmesin... gibi seyler de dusunmuyor degilim
Soran+1 yılAllah katinda nedir durumum 😃
Soran+1 yılBu dunya beni gömdü gomuldugum yerden uyanmak istiyorumm 😎
Soran+1 yılDini gorusun nedir bilemiyorum fakat kuranda dunya hayatinda pek yasamadigimiz gecer yani kisa surdugunu. Bende ha işte kisaymis bitmis deme anima gelmek ıstiyorumm tek tesellim 😂
Soran+1 yılIlk okul anın ve simdiki oldugun an ı düşün geciyormus aslinda
Sen onu hep kötü hatırlayacaksın, sevemezsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
+1 yılSevmeyi deneyebilirsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılHayirlisi be
- +1 yıl
Aynen öyle kardeşim
Diğer konusunda 335 cevap paylaştı. O zaman zamanla sen kocanı aldatırsın bence ayrıl
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahahah cidden bak aklima geliyo bu ama boyle bir serefsizligi dusmanima bile yapmam acaba o dusmanimmi. Ama yapmam demistim
İmkansız
00 YorumlaNasıi dünya o
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil bir dunyadayiz
Soran+1 yılKitleniyor insan
+1 yılAlisamazsin
00 YorumlaTecavüz kaçınılmazsa zevk alacaksın
04 Yorumla
Soran+1 yılYasayip ogren o zaman
Soran+1 yılAbi sen uyu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz