6 yıllık evliligimiz var, eşim beni çok sevdigini söyleyerek evlendik zaten. İlk senelerde çokta ilgiliydi fakat zamanla ilgisi 0a düştü ve artık yürümedigini düşünüyorum. Çok erken yaşta evlendigimiz için pek tecrübelerimiz olmadı. Evlilik hayatına atılıp beraber büyüdük sanırım. Bazen saçımı okşayıp arada bir öpmesini istemem çokmu? İlgisiz olduğunu asla kabul etmiyor ve sürekli abarttığımı vurguluyor. Cinsel anlamda beni ciddiye bile almıyor birşeyler yapmaya kalksam, anca kendisi isterse. Kendisini aldatmamama rağmen sanalda gezmeme bile tahammülü yok. Ne bir hoş söz ne başka bir şey, aynı evde iki yabancıyız. Ailelerimizlede bu sorunu çözemeyeceğiz başka sorunlardan dolayı. Çocuk istiyor ama böyle bir evliligi çocukmu kurtaracak? Artık dayanamadığımı fark ettim. Okadar doluyumki hangi sorunumuzu anlatacağımızı şaşırdım.. Ne yapmam gerekiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evli biri olarak sorununu anlıyorum o yüzden eşine soğuk davranma davranirsan muhtemelen evliliğini daha da zora sokarsın çünkü umursamayacak bence yaptığını ama kısıtlamaya devam edecektir bazı noktalarda. O yüzden benim tavsiyemi soruyor isen ondan ilgi bekleme sen göster mesela film mı izliyor yanına uzanabilir miyim de ya da yatıyor mu sarılıp uyumak istiyorum de ya da sarılarak uyuyabilir miyiz de sen tatlı dille ilgini belli edersen ilgi gösterirsen oda mecburen sana ilgi gösterecektir lakin ilk zamanlar gibi sıcak veya heyecanlı olmayabilir ama zamanla bu tür davranislarla evliliğini canlandırıp ayakta tutabilirsin. Hatta bazen mutfakta kasten elini kes koşa koşa gelmezse ben neyim 😅😅😅😂
18 Yorumla
Soran+1 yılTesekkür ederim önerileriniz icin. Zaten çoğu zaman ben öpüyorum sarılıyorum. Daha dün bir story izlerken şarkıya eşlik edip elini tuttum (şarkıda geçiyordu diye) önce önemsemedi bile yani tepki vermeden telefonuna baktı, bende gülerek bikerede sen böyle yapsan diyince gereksiz ve yersiz ilgi gösteriyorsun dedi. Oysaki yani öyle oturup bir şey izliyorduk sadece. Uyurkende hep benim sarılmam gerekiyor. Terslemiyor tabiyki ama bikerede o böyle şeyler yapsın istiyorum.. çok fazla böyle durumlarımız var hangi birini saysamki.. elimi kessem pek tepki verecegini sanmiyorum yarabandı getirmek dışında, onuda ben istedikten sonra.
- +1 yıl
Nasıl bir karaktere sahip bilmiyorum o yüzden önyargılı da olmak istemiyorum o yüzden kendimi önce eşinin yerine koyuyorum şu an ve öyle cevap vericem ve biraz da kendimden katacam. Bende çoğu zaman ilgisizim eşim aşırı ilgi istiyor gibime geliyor şu an bir kızım var. 2. Yılımız daha dolmadı erken yaptık çocuğu farkındayım ama sonradan olmuyor yapamıyoruz derdine düşmeyelim diye ki çevremde de böyle sorunlar fazlası ile olduğundan ve bizzat yakından gördüklerimden ötürü biran önce çocuk yaptım yaptık. İlgi kısmına gelirsek seninle ortak noktamız ben karşı taraftayim sende ilgili tarafındasin biseyleri düzeltmek için çift taraflı iletişime gerek yok aslında nihayetinde o senin eşin ve sen onun nelere üzülüp sevineceğini biliyorsun bir yemek olabilir çok sevdiği ya da bir tatlı vardır çok sevdiği ya da gezme isteği fazladır ama işten dolayı pek vakit ayırıp ta bunları dusunemiyor çünkü yorgun oluyordur ya da o öyle olduğunu düşünüyordur. İşte tam da bu noktada aslında devreye girmelisin cinsellik belki arka kısımda kalabilir onuda yapabilirsin bence farklı bir gecelik özellikle dikkat çekici veya bir iç giyim biraz da süs püs oraya da renk ve canlılık gelebilir böylelikle ki çalışıyorsun bunları satın alabileceğin bir paran vardır bence. İlgi kısmına gelirsek tekrar : şöyle söyleyeyim bir insana şunu veya bunu yap dersen o insan yapmaz ama cümlelerini düzgün seçip soru haline getirip öyle yaparsan ve sonuna sen bu konu veya durumda ne yaparsın diye sorarsan bu daha ilgi çekici olacaktır. Mesela ben soruna cevap vermeden önce aşağıdaki bütün yorumlarınıda okudum. Çoğu kişi çocuk dışında haklı olduğunu düşünüyor. Peki sen yazdıklarını dışardan başka biri olarak okuyup bu iki insanın ayrılmasını mı yoksa ikisini bir arada tutmayı mı tavsiye edersin?
Soran+1 yılTabiyki bir arada kalınmasını tavsiye ederim ama inanki mutsuzluğum öyle ağır basıyorki resmen bukadarına mecburmuyum diyorum. Diyorum ya belkide ben fazla istiyorumdur, evlilik demek düzen ve yanlız kalmamak demektir. Ya hiç bir anlamda eksigimiz yok çok şükür, belki dışardan bize imrenenler bile vardır. Ama insanin evde huzurlu olması için eşler arasında bir ilgi alaka, sevgi şefkat olması gerekmezmi? Ben sevgi yumağı olsun, aman ha aman her yerde ilgiden ölsün bayılsın demiyorumki. Sevildiğimi hissetmek istiyorum hepsi bu.
- +1 yıl
Haklısın lakin dediğin gibi evliliğine dışardan bakan biri ol öyle gözlemleme yap herşeyi karşı tarafta bulma insan bazen kaybedince anlar bazen de bunu tatmadan anlar çünkü şu an bu devirde şahsen algılama kim dulum veya evlendim boşandım derse farklı bir gözle bakılıyor ve sadece belden aşağısı düşünülerek beraberlik oluyor cinselliğe bakılıyor yani o yüzden bence tek taraflı da olsa niyetin halen birlikte kalmaksa bence ben dahil 3. Kişileri evliliğine dahil etme nedeni ise şu an almaya calistigin kararı muhtemelen burdaki çoğunluk demeyelim de ben hariç belkide hepsi ayrilmani istiyor ve eğer ki bu insanların düşüncelerine kapilipta o kararı alırsan sonrasında uzulursen kimse yanında olmayacak bence benim tavsiyelerime inanıp devam edersen en azından eşin yanında olacak kimse olmasada aynı çatı altında olacaksın aile demek tek ben değil biz olabilmektir lakin duyguların ağır basmasindan cevrendekilerin etkisi ile kendi kendini yıkıma ugratacaksin. Şu an ki hayatın tek senin değil esininde senin hayatında söz sahibi olduğunu unutma. Eğer böyle bir kararın varsa bunu burada sormaktansa eşine anlatmani tavsiye ederim ki eşin var. (
Soran+1 yılKonuştuk zaten kendisiyle kaç defa bu durumu. Kendisi aynı fikirde değil. Yeterince ilgi gösterdiğini savunuyor. Bende zaten evliliğimi öyle hemen bitirmek istemiyorum, yanlış anlaşıldım. Ama bu durum beni çok yıprattığınıda itiraf etmem gerekiyor. Böyle bir ömür geçirmek istiyormuyum, böyle mutsuzken Anne olmak istiyormuyum bilmiyorum.
Soran+1 yılÇocuk istediğini dile getiriyor evet ama böyle bir durumda çocugada yazık edemem.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz blöf yapmayı dene. Al eline terliği veya oklavayı ya beni adam gibi sev ya da sevene kadar döverim seni de. Hafta sonları al eşini dışarı çık gez toz. Koluna girerek yürü. Pazara beraber çıkın. Geceleri yatarken iç gıdıklayan nefsi azdıran çekici parfümler sıkarak yatağa girmeye çalış. Kur yap. Bana şiir yazmanı istiyorum de duygusal canlanma oluşturmaya çalış eşinin içinde. Gerekirse sende ona şiir yaz. Veya süt meyvasuyu su çay gibi sıvıların içine azdırıcı at. Erkeğin kalbi midesinden geçer. Sevdiği yemekleri yap. İltifat etmesi için iltifat ederek konuşarak sohbet başlat. Aşkitom ver tabağını sana yemek koyayım de. ( Vereyim doldurayım deme ) Aşkitom hep ben sana çay demliyorum bu sefer sen çay demle servisi ben yapayım ruhum de. Aşkitom de. 😁😁😁 Tatlı söz yılanı deliğinden çıkartır der atalarımız.
11 Yorumla
Soran+1 yılİlk dedigin hariç çoğunu yapıyorum zaten ve beni yoranda artık tam olarak bu ya. Bunlara kayıtsız kalması ve ilgi göstermemi yersiz veya fazla bulması. Dün mesela otururken bi storyde yıldız tilbenin şarkısına denk geldim söylerken ellerini tuttum ona doğru söyledim, oysa kafasını telefonundan kaldırmadı. Keşke birgün sende böyle yapsan dedim gülerek, yersiz ve gereksiz dedi. Bu sırf dün olan yani, bunun gibi nice şeyler oluyor. Dışarda el elle tutuşmak diye bir şey yok zaten artık. Zaten sevdiği yemekleri yapıyorum onun sevmediği birşeyi pişirmiyorum bile. Parfüm sıktığında bile bin kere iltifat edip öpüyorum kokluyorumda, umrunda bile olmuyorki. Sevgi sözcüklerini oldu bitti kullanmıyor, anca bi yazışırken kullaniyordu (nişanlıyken, flört döneminde felan) şu an sadece adımla hitap ediyor. Bende kullanmıyorum artık normal sohbette, sadece şirinlik yapmak isterken.
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Uzun süreli ilişkilerin kaçınılmaz sonu. Maalesef partnerlerimiz sıradanlaşıp eski heyecan ve arzuyu bulamıyoruz bu çok doğal ama sizde durum biraz daha öte geçmiş sanırım.
Çocuk için aceleci olmamakta doğru bir karar almışsın. Ondan emin olmadan yapmayın derim.
İlişkinizi hareketlendirmek içinde bazı şeyleri farklılaştirmayi deneyebilirsin.
Giyimine karışır mi bilmiyorum ama bir tık giyimini dekolte olarak artır derim. Saçlarını değiştir, çalışmıyorsan çalışmaya basla ya da sosyal aktivitelere, spora vs başla. Bunu yaptığında sendeki değişikliği görüp, ne oluyor lan diye düşünmeye başlayacaktır.114 Yorumla
Soran+1 yılÖnerileriniz için teşekkür ederim.
Giyimime pek karışmıyor, bende zaten ne giyip giymeyeceğime yeterince özen gösteriyorum. İşim nedeniyle zaten saçıma başımada özen gösteriyorum. Ama bunlar onu pek etkilemiyor zaten, alışmış olduğu için sanırım. Evden daha fazla uzaklaşmak için spora yazılmayı bende düşündüm. Umursayacağını sanmıyorum ama kendim için yapmak istiyorum.- +1 yıl
İnşa karı uykudan uyandırmanın yegane kuralı yiyebileceğini görmesidir.
Mesela iş arkadaşlarınla akşam yemeği, kız kıza eğlenmeye gitmek, ne bileyim bunları yaparken kiyafetlerini daha etkileyici olacak şekilde tercih etmek, telefonda daha fazla zaman geçirmek vs.
Bunlar onun ilgisini çekecek ve acaba mi diye düşünmeye başlamasını sağlayacaktır. Sonrasında kafasına takacak ve seni daha çok ister hale gelecektir.
Maalesef insanoğlu elindekini kıymetini bilemiyor bazen ve kaybedeceğini görünce ya da kaybettiğini görünce aklı başına geliyor.
Soran+1 yılTelefonla fazla oynamamı ihanet olarak gören biri. 6 yıldır sosyal hayatımı 0a düşürdüm zaten sirf üniversiteme, işime, evime yetine bilmek için. Binde bir bi kız arkadaşımla kahve içmeye çıkıyorum maalesef bu nedenlede. Onun kaybetme gibi bir korkusu olmadığı için bu haldeyiz zaten. İlk konuştuğumuz dönemler yüz vermiyorken üstüme düştüğü günleri hatırlıyorumda, aynı adam değil sanki. Bende 6 yıl geçsede bu sevgi, ilgi bitmesin istiyorum. Belkide suç bende ve her evlilikte öyledir. Bende bunu kabullenmem gerekiyordur.
- +1 yıl
Bakın ilgi azalır ama sizinki bitmiş gibi.
Örnek verecek olursak evliliğin ilk yılı hergun sevişir, yemek yapmak, birlikte çıkıp gezip eğlenmek gibi şeyleri haftada 1 vs yapıyorsanız 5 yıl sonra da yarıya hatta %30 a falan düşsün diyelim. Anladığım kadarıyla sizde bitme noktasına gelmiş.
12 yıllık evliyim bizde bile durum o halde değil.
Soran+1 yılBitmeye yakın evet, monoton bir şekilde hayat mücadelesi veriyoruz sadece.
Soran+1 yılTelefonuma karışıyor ama şu anlamda, fazla elime alınca hemen ihanet olarak görüyor kavga çıkarmasa bile soğuk davranıyor ve kafasından ne geçtiğini anlayamıyorum. İhanet edecek olsam sanaldanmi ederim sanıyor anlamıyorumki. Başka giyimime felan karışmıyor çünkü ben zaten dekolteyi felan sevmiyorum, işimdede daha resmi görünmeye özen gösteriyorum. Çok kısa bir elbise 1 defa aldım onada tepki göstermişti ama onun dışında yerine göre giyindiğimi biliyor zaten. Farkli ilgi göstermiyor zaten belirttiğim gibi, bi sebepsiz öpme veya sarılma yok zaten. El elle tutuşmayalıda çok oldu. Daha ne anlatayımki.
Soran+1 yılİlk dönemlerde elimi tuta bilmek için can atıyordu. Sarılmaya doyamıyordu, öpmek için fırsat kolluyordu. şu an bunların hepsi 0. Cinsellik açısından sorunumuz yok, onu normal yaşıyoruz. Ama benim istediğim onun dışındada ilgi görmek. Hoşuma gidiyor sebepsiz ilgi. Yakınlığını hissetmek ve onunla vakit geçirmek. Evlenmeyipte hep sevgilimi kalmak gerekiyor bunun için?
- +1 yıl
Evlenince kaybetme korkusu azalıyor. Nasıl olsa elimin altında gibi bir düşünce çıkıyor ortaya.
Yatak harici sizi bosluyor ve sadece cinsel dürtülerini tatmin etmek için kullanılan bir şişme manken gibi görüyorsunuz kendinizi çünkü sizi sevdiğini, değer verdiğini gösteren hiçbir şey yapmıyor.
Başta yaptigim yorumda ısrarcıyım. Sizi kaybediyor olduğunu düşündürecek şeyler yapmalısınız.
Soran+1 yılDeneyeceğim. Zaten bir süre uzaklaşmak istiyorum kendisinden ve bu dönemde başka alanlarda farklı şeylerle ilgilenmek istiyorum. Bakalım sonuç ne olucak.
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğersiz hissetmene sebep olmuş üzüldüm açıkçası evlenmek kolay birsey değil böyle olmasa keşke insanlar neden nankör anlamıyorum
113 Yorumla
Soran+1 yılBaşta böyle değildi zaten beni üzende o.. ilk dönemler elimi tutmak için can atıyordu, her bakışı sevgi doluydu.. o zamanları özlüyorum bende, uzun süredir evliyiz diye bitmesimi gerekiyor? Sevgiyi hangi insan istemezki yani sonuçta..
Cevap sahibi+1 yılBende benzer şeyler yaşadım üstelik evli değildim. İlgisi azalmadı aksine aşırı ilgili sürekli öper severdi ama beni aldatıyormuş bunu gördüm o yüzden sadık olması bana yetiyor bu tarz seyler düzelir karşına al güzelce konuş gerekiyosa sende uzaklaş eksik hissettir orta yol bulunur
Soran+1 yılKonuştuk zaten kaç defa ama o öyle görmüyormuş durumu. Yeterince ilgi gösteriyormuş.. şu an uzaklaşmak tek çözüm gibi görünüyor
Cevap sahibi+1 yılSenin sessizliğini içine kapanmanı görmezse seni daha çok üzebilir aranız daha kötü de olabilir belki bir tatil değişik birseyler yapmalısınız bilemedim
Soran+1 yılTatil düzenli sekilde yapiyoruz aslında, maddi anlamda zaten sorunumuz yok ama evet bu mutsuzluğumu görmeyip anlamayışı çok üzüyor beni..
Cevap sahibi+1 yılKendini farkettirmeye çalışmak insanı yıpratıyor annende falan kalıp özlemesini denedin mi hiç böyle imkanın var mı
Soran+1 yılAnnem öyle birşeyde çok fazla tepki göstereceği için denemedim. Aynı evde yatakları ayırmayı bir süre yan yana yabancı olmayı düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılÖyle yapman bana kalırsa aranızı daha çok bozucak çünkü seninle ilgilenmeyip daha kötü davranma ihtimali yüksek. Senin yerinde olsaydım bir bahane bulup annemde kalırdım eşime söylemezdim sana kızdım gittim diye başka bahane bularak uzak kalırdım onun özlemesini beklerdim. Döndüğümde daha güzel özenli bakımlı şekilde dikkatini çekmeyi denerdim saçımı falan değiştirmek gibi farklı şeyler denemeyi teklif etmek gibi monoton olan şeyleri değiştirirdim
Soran+1 yılHangi bahaneyle öyle uzaklaşa bilirimki? Annemle evlerimiz yakın ve zaten iyi anlaşmıyor annemle.. zaten bakımlı biriyim, işim nedeniyle öyle paspal gezen biri değilim. Bilmiyorum sanki ne yapsamda fark etmeyecek gibi geliyor bana..
Cevap sahibi+1 yılAklıma yalnızca bunlar geldi kendini üzme ve kendinle ilgilen seni seviyosa biraz da o düşünsün sevmiyorsa zaten yapacak birsey yok.
Soran+1 yılPeki çok teşekkür ederim 🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılUmarım çok mutlu olursun hepimizin sıkıntıları var tek gercek kendi anne babamız gerisi böyle oluyor en fazla takma kafana kendine iyi davran 😌
Soran+1 yılSağol, sende çok mutlu ol inşallah 😊 biliyorum hiç kimsenin hayatı kusursuz değil, ama belki ben abartıyorum diye bi fikir alışverişi yapayım dedim.. bilmiyorum artık sonumuz hayırlı olsun..
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
64Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiyi canlı tutmakta çok zor artık
00 Yorumla Bence kadınların ortak sorunu eşinden istediği ilgiyi göremediği zaman direk bitirme eğilimine girmesi. Aslında erkekler kadınlar gibi sevgi böceği değildir. Hayatın içinde sürekli monoton iş yaşamında sürekli çabalayan ev geçindirme gayreti olan bireylerdir. Evet sende eşinden seni öpmesini saçlarını oksamasini isteyebilirsin. Ama yapmadığı zaman artık yurutemiyoruz yeter degilde bu adamın hayatında sorunlar var nasıl onu kendimle huzur buldurabilirim arayisina girebilirsin. Kendi adıma soyleyim esim onu zorla opmemi isterse o istedi diye yapmak istemiyorum samimi hissetmiyorum diye opmedigim oluyor. Tabi oda kırılıyor haliyle. Çocuk konusunda evet evliliginizi kurtarabilir. Eve gelecek yeni bir birey hayata daha sıkı tutunmaniza bazi sıkıntıları gormemenize vesile olabilir. Ama durun hızlı boşanma kararlari aliyor ve surekli sorun odakli hareket ediyorsanız çocuktan sonra da boşanma ihtimalinizi gozardi etmemelisiniz.
36 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum sana zaten sevgi yumağı olsun her yerde ve her zaman sevgiye boğsun beni demiyorum. İlk dönemler gibi olamayacağımızında farkındayım. Ama bi tatlı söz, bir öpücük veya sarılma insana çok görülmemeli. Bende hem çalışıyorum hem okuyorum hemde eve yetişmeye çalışıyorum, ama onu ilgiden mahrum bırakmıyorum. Belkide yanlış düşünüyorumdur ve evlilik belli bir süre sonra sadece düzenden ibarettir ve hislerin şefkatin hiç bir önemi yoktur..
- +1 yıl
Özür dilerim ya. Yazarken aklıma geldi bencil cümle kuruyo olabilirim belki kadında çalışıyordur diye aklımdan gecti. Eşinin hissetmesi gerekiyor muhtemelen senin kendi içinde bir boşluk olduğunu ve onun doldurması gerektiğini. Yani bu sorun bizdede var. bana kalırsa benim içinde normal hersey ama esime ilgi gostermezsem artık beni sevmiyormusun diye gucenmeye başlıyor. Kadinlardaki yüksek şefkat ve merhamet hisleri bizde yerini cesarete ve dirayete bıraktığından olsa gerek biz sizden merhamet siz bizden ciddiyet dersi talim ediyorsunuz. Anlaşılan eşler birbirine bir ömür ogretmen olmak zorundalar.
Soran+1 yılYani bir ömür böyle sevgiye ve ilgiye aç bir şekilde evliligimizi yürütmek zorundayız diyorsun?
- +1 yıl
Hayır tabiiki yer yer böyle durumlar olabilir üstesinden birbirinize destek vererek gelebilirsiniz diyorum. Ki bu görevi bebisiniz olursa o senden daha fazla babaya yapacak. Ki bazan erkeğin anlamasi icin ciddi bir şekilde sarsilmasi gerekebiliyor. Böyle durumlardada hatasini anlayıp kendisine çeki düzen verebiliyor. Esinizi ve fıtratını bilmiyorum tabi ayrı mesele. Ama ilgi göstermiyor diye bosanmaniz evliliginizi bitirmeniz beni sadece üzer. O kadar emek sarf ettiğiniz yuvanizda böyle seyleri yoluna koymak için sarfedecek başka güç başka planlar illaki vardır.
Soran+1 yılHaklısınız tabiyki ama bilmiyorum.. belki bir süre uzak kalırsak özler ve düzelir diye umut ediyorum.
+1 yılGerçekten üzüldüm yaa , insan yanında bulunan esine bu denli kayıtsız nasil kalabilir ki , fırsat buldukça sevgi ifadeleri küçük oksamalar öpmeler, başını göğsüne yaslayıp saçını okşayarak koklayarak öperken sevgi dolu ifadeler , yine fırsat buldukça sarılmalar yaslanmalar küçük sevisme hamleleri ile güzelliğini ve etkileyiciliginj ona hissettirerek sevgisini ifade etmekten nasıl ve neden geri durabilir anlamiyorum birde çocuk bile yok evde başbasalık bu tür durumlara tümüyle açık imkan sagliyorken.
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet aslında öyle. Sanırım iş tempomuzdan dolayı hayat mücadelesi derken evliliği tamamen son sıraya attı.
- +1 yıl
Anlıyorum , gayet tabi olabilir bu durumlar fakat arada olumsuz durumlar olmadıktan sonra bir erkeğin kadına kayıtsız kalabilmesi pek mümkün olmayan bir durum, bu yüzden şaşırıyorum
Soran+1 yılRomantik anlamında kayıtsız zaten, başka sorunumuz yok.
- +1 yıl
Anlıyorum fakat işte evde basbasalikta, romantizm için özel bir çabaya bile gerek olmadan doğal gelişir durumlar , bir şey izlerken birbirinize yaslanırsınız, arada oksamalar öpmeler olur , evde sen herhangi bir iş yaparken sarılabilir yanından geçerken herhangi bir yerini okşayarak avuclayarak gülümseyerek ya da tatlı birsey söylerek geçebilir ya da geçemez sana takılır kalır 😊. Aynı şekilde sen ona karşı böyle olabilirsin. Mesela mutfakta birseyler yaparken arkandan yaslanir güzel sözlerle saclarini öperek ardından boynunu kulaklarını öpüp yalayarak kendisini sana yaslar veya çekebilir, birlikte otururken , daha özel fantastik konuşmalar olabilir.
+1 yılSadece eşinizin ilgisiz olması ayrılmak için yeterli bir neden değil bence. Şiddet, aldatma, ailelerin evliliğe müdahale etmesi gibi çok daha geçerli nedenler varken böyle bir şey için ayrılmak doğru değil. Ayrıldınız diyelim sonra ne olacak? Yeni biriyle ilişkiye başlayacak, belki evleneceksiniz. Ee birkaç yıl sonra o ilişki de aynı olacak. Mücadele edilmeli.
Eşinizin sevgi dili ile sizinki farklı olabilir. O sizinle zaman geçirerek size ilgi gösterdiğini düşünürken, siz daha çok fiziksel temas istiyorsunuz. Bununla ilgili bir kitap vardı. Adı Beş Sevgi Dili. Sizin ve eşinizin okumasını tavsiye ederim.21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız tabiyki öyle ciddi sorunların yanında benimkisi saçma kalır. Sadece ilgisizlikte çok büyük bir eksiklik oluşturuyor insanda. Ayrılık için pof poflanmayı beklemedim zaten soruyu sorarken, belki ben fazla bekliyorumdur belkide benim hatam vardır diye sormuştum. Kitap önerisi için teşekkür ederim, mutlaka okuyacağım.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılık çanları çalmaya başlamış. Bu saatten sonra seni dinlemeyen, takmayan, ilgilenmeyen biriyle artık geri dönüş zor. Her ne kadar ikiniz için söylesen de senin için de hayatı dolu dolu ve daha verimli yaşamak ukte kalmış. Erkek için evlilik kolaydır, evlilik düzen demektir ve evi kadın erkeğin yerine çekip çevirir, erkeğin ayrılık lafı etmemesi bundan. Sakın bunlara kanma. Doğru zaman geldiğinde yapman gerekeni yap.
23 Yorumla
Soran+1 yılOkadar doluyumki bu konuda gerçekten her anlamda yarım kalmış hissediyorum kendimi. Ya ben zaten çıksın oralara buralara milletin yanında gösteriş diye sevgi gösterisi yapsın istemiyorumki. Benim ilgimede igrenç karşılık veriyor benimde hevesim yerle bir oluyor. Daha dün elini tutup bir şarkıya eşlik ettim, sen niye hiç böyle yapmıyorsun dedim. Sen hep ayarsız ve gereksiz ilgi gösteriyorsun dedi.. oysaki tektik ve öyle oturuyorduk sadece. Bir öpücüğü sarılmayı çok görüyor bana. Bense sosyal hayatımı hiçe sayıyorum herşeyi onunla yapmaya çalışıyorum, gezmek tozmak sonuçta daha çok genciz..
- +1 yıl
Biliyorum. Dediğim gibi biten bitmiş, kafasında ayrılık yoksa bu seninle değil kurduğu düzenle ilgili. Kendi hayatın hakkında planlar yap, kendini keşfet ve hazır hissettiğin zaman bağını tümüyle kopart. Ailenin evinde mi kalacaksın, işe girip çalışacak mısın, neyse ne yani, ne yapmak istiyorsun şu hayatta kendini keşfet, yaşının bundan fazla ilerlemesine ve vaktinin böyle geçmesine daha fazla izin verme.
Soran+1 yılmaalesef evet bende bittigini kabul etmem gerekiyor artık.. Zaten üniversite yanısıra çalışıyorum. Son senem tamamen bağımsızlığıma kavuşmaya maddi anlamda. Ailemin yanına dönemem ayrılık söz konusu olursa çünkü ayrılığı kabul etmezler.
+1 yılBu sorun çözülmezse asla çocuk yapmayın derim. Annesi ve babası ayırlmamış ama aynı evde yaşayan biri olarak çektiğim problemleri asla anlatamam. Piskolojim resmen alt üst oldu. Eğer şu 15 yıllık yaşamımda öğrendiğim tek bir şey varsa o da iyi bir ilişkinin olabilmesi için hem arkadaşlık hem aşk da her zaman dürüst olmak. Ne hissedersen asla saklama yoksa üzülen sen olursun. Gidip açıklayacaksan git al karşına adamı ve dürüstçe hissediğin her şeyi teker teker saatlerini alsa bile anlat ve sana eğer hala karşılık vermezse buna değmez derim. Başka yöntemleri asla deneme tek yapabileceğin şey dürüst olmak. Hadi kolay gelsin
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Bende çocuk çözüm değil diye düşünüyorum, annem babam boşandı ve anlıyorum o durumu.. kaç defa konuştuk zaten artık yoruldum bile mücadele etmekten inanki.. bilmiyorum 6 yılı bitirmekte öyle şak diye olmuyor çagresizim.
- +1 yıl
Bravo güzel yorum 👏🏻👏🏻 sorunlu evlilikler içinde büyüyen binlerce çocuk var ve bu çocuklar toplum içinde problem. Ben de öyle bir ortamda büyüdüm. Ben evlilikten soğudum
- +1 yıl
Benzer bir şey yaşadım ama benim ki 4 yıllıktı ve ruh eşim dediğim arkadaşımdı. Her şeyimiz mükemmeldi kafamız zevkimiz her şey aynı. Her gün beraber geçiriyoruz ama o büyüdü fark ettim ki artık eskisi gibi değiliz ne kadar çok hayır o yapmaz desem bile bir yıl çabadan sonra asla yapmam dediğim şeyi yaptım ve onu bıraktım. Ne kadar çok hala onu özlesemde o yükten kurtulduğum için mutluyum. Sizin ilişkinizi bilmediğim için yorum yapamam ama benim en büyük hatam neydi biliyor musun ona direkten açılmamamdı. Eğer ona direkten ne hissettiğim söylesem mal gibi bir yıl beklemesem belki hala bir şeyimiz olurdu. Ama kendini de üzme derim daha hayat uzun illa birini bulursun üstelik belki sizin şansınız vardır.
Kötü bi evliliği asla çocukla kurtarmaya çalışmayın arada harap olan çocuk oluyo… Aşk geçicidir ama gittiğinde yerimi sevgi ve saygı alır. O bunları yapamamış. Sevgiliyken çok iyi olan bir ilişki evliyken tam tersi olabilir çünkü aynı evde yaşamak iki hayatı bir yapmak kolay şeyler değil. O artık sana alışmış aşkının yerini sevgi ve saygı değil alışkanlık doldurmuş. Sakın çocuğu kurtarıcı olarak görme o çocuğa çok yazık olur. Sen iyice düşün taşın 6 yılını vermişsin bu adama sonuçta. Kendi sevgini sorgula geleceği düşün. Devam ederseniz nasıl olur onu düşün. Kafanda geleceğe dair kötü şeyler varsa belki de bu evliliğim devam etmesi pek de iyi bir fikir değildir..
12 Yorumla
Soran+1 yılTamamen katılıyorum sana, bende çocuğu kurtarıcı olarak görmek istemiyorum. Kendisine gelirsek, aslında çok iyi bir eş ama bana karşı ilgisizliği herşeyi bozuyor. 6 yılda bukadar çabuk bitermi ilgi diye kendi kendimi sorguluyorum. Acaba tek sorun bizdemi yoksa herkeste öylede benmi abartıyorum diye..
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. çok değil ama sen karşıya ne kadar ilgi veriyorsun erkekte kadın gibidir ilgi gördüğü kadar ilgilenir ama ilgi gösterip ilgi kesilirse kaçar ilgi gösterene
12 Yorumla
Soran+1 yılAlttaki görüşlerde belirttim benim ona nasil ve nekadar çok ilgi gösterdiğimi. İlgiyi gereksiz ve yersiz buluyor.
+1 yılBir erken evlilik vakası daha zorla evlenmediyseniz hislerinizi tam anlamıyorsunuz demektir. Eğer durum bu ise çocuk falan yapmadan ayrılmanız sizin için daha mantıklı. Çocuk varsa o çocuğun hissedeceği yanlızlık be acı çok kötü olur. Zaten her şeyi konuşarak çözersiniz al kocanı karşına her şeyi konuşun anlaşamıyorsanız birlikte olmanız ikinize de zarar verir. Bundan kaçınman gerekiyor konuşmaktan değil
10 Yorumlaİlgi sürekli olan bir şey değil bence özel alanlar açın hayatınızda mesela sosyal medyada gezmene karışamasın dik duruş sergile ama bunu inat ya da misilleme gibi yapma
16 Yorumla
Soran+1 yılSosyal medyayı ihanet gibi sergiliyor. Zaten kişiliğimden ödün vermiyorum ama genel durum beni mutsuz ediyor. Sürekli sürekli ilgi istemiyorum zaten, basit şeyler bi sarılma bir bakış bile insanın gönlünü alır ama onlar bile 0.
Soran+1 yılKaç kez dile getirdim. maalesef aynı fikiri paylaşmıyoruz eşimle bu konuda. Bilmiyorum sonumuz zaten pek olumlu görünmüyor bana.
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻
Aşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Çocuk cözüm deyil eğer bi çatlak varsa önce onu tamir etmen lazım yok sa zamanla sukaçırır ki kaçırmaya başlamış çocuk la kalırsın ortada olan çocuğuna olur
12 Yorumla
Soran+1 yılBende aynı fikirdeyim zaten çocuk çözüm değil
Asla çok bi şey değil. Bunı istemen o kadar doğal ve gerekli ki. Bunu eşinle konuşabilirisn ilgiye ihtiyacın olduğunu özellikle
21 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim kaç defa zaten. Abarttığımı ve yeterince ilgi gösterdiğini söylüyor. Benim gösterdiğim ilgiyide fazla ve yersiz buluyor..
Mutluluk önemli ağa deilsen olcaksın olamıyorsan çekip gitmesini bileceksin. Yoksa zamanı geldiğinde daha çok pişmanlık ve nefes aldığımız her günü telef etmeye gider bu. MUTLULUK kelimesini büyük yazmamak da mutsuzluktur yapmayalım böyle hatalar :D
10 YorumlaYani anlattığına göre zaten bitmiş gibi görünüyor. Böyle bir durumda iken çocuk yapmak hiç mantıklı değil zaten çocuk yapacak kadar da yaklaşmıyor seni. O yüzden karşına alıp ciddi bir şekilde konuşman gerekiyor
13 Yorumla- +1 yıl
Aldatmama ma rağmen diyor
- +1 yıl
Ahhahaja ayy evet
+1 yılDeğil ya. Aile terapistine gidin derim, eşiniz düzelir umarım.. 🙏🏻
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim, aile terapistine sıcak bakacağını sanmıyorum..
- +1 yıl
Hadi ya:(
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, mutlu değilsen kendini de üzmenin bir anlamı yok
18 Yorumla
Soran+1 yılMutlu değilim. İstediğim ilgi fazlamı geliyor kendisine? Bazen bir hoş söz bir dokunuş çokmu yani?
- +1 yıl
Onu bile çok görüyorsa zaten olmaz, yolları ayırmanın vakti gelmiş geçiyor bile..
Soran+1 yılSon 2 senedir artik kaldıramaz hale geldim zaten ama kendisi için bir önemi yok, okadar dile getirmeme rağmen okadar kavgalar etmemize rağmen adam ayni. Bunun sebebini anlasam yine katlanırım belkide..
- +1 yıl
Düzenli bir cinsel hayat varsa bunu tamamen ortadan kaldır, cinsellik göremeyince seni daha iyi anlayacaktır
Soran+1 yılCinsel hayatımız zaten o istediği zaman oluyor. Bazen isteğimi belirteyim diyorum ciddiye bile almıyor espiri yapıyorum sanıyor sanırım. Tamamen soğuk yapmam onu etkilermi yani?
- +1 yıl
Tamamen soğuk davran, eve geldiği zaman odana geç ve yatağında sadece öyle uzanıp beklemeye çalış bakalım tepkisi yine aynı mı yoksa anlayış gösterecek mi
Soran+1 yılBir kaç defa denedim öyle. Etki etmiyor aynı oda görmezden geliyor beni.
- +1 yıl
Boşan gitsin, kendini de üzüp bu kadar eziyet çektirme
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoldan gecen öküze ilgi gostersen bundan daha fazla sevgi görürsün valla nerden buluyorsunuz boyle krolari
24 Yorumla
Soran+1 yılBaşlarda böyle değildiki, çok ilgiliydi çok seviyordu.. son 2-3 senedir bu haldeyiz maalesef
Cevap sahibi+1 yılO zaman terapi deneyin derim sakin cocuk dusunme siz bu haldeykrn terapiye de gelmeyi reddediyorsa bosanmalisin bence
Soran+1 yılPek sıcak bakmayacak eminim. Ona göre ben abartıyorum çünkü öyle birşeye ihtiyacımız yok diye düşünüyor.
Cevap sahibi+1 yılSenin fikirlerinr saygi gostermiyor çünkü
+1 yılKimse mükemmel evlilik yapamıyor. kocanızin yapısı farklı olabilir bu konuyu suçlamadan size yardımcı olmasi için üzerinde durun evlilik terapisi gibi destekler olabilir ortak zevkleri ön plana çıkarın. Yine de olmuyorsa karar sizin elbette çocuk önemli bir karar belki muhabbetine faydası olur ama geçici tabi hakkınızda hayırlısı olsun.
20 Yorumla
+1 yılYani bence başka biri var ya. Bilmiyorum bence öyle. Ama nebiliyim ya cidden senin adına çok üzüldüm ve inşallah çabuk düzelir. Ve başkası varsa eğer boşanma sakın intikam al ve eşinin arabası varsa ilk ön koltuktan arama yapmaya başlaya bilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılArabalarımızı ortak kullanıyoruz ve öyle birisi olsa anlardım diye düşünüyorum. İnşallah, teşekkür ederim..
+1 yılİlgisinin azalması demek, sevgisinin azaldığı anlamına gelmiyor. Sadece keşfettiği için merakı kalmadı ama şunu unutma hayatta kendisi uğruna canından vazgeçeceği ilk kişi eminim sensin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynısını yaşıyorum sürekli ve çok düşünüyorum ne yapsam diye ayrılınca çok özlüyorum ondan başka kimsem yok gibi
12 Yorumla
Soran+1 yılİşte en büyük çağresizlikte bu ya.. ne ayrıla biliyoruz nede onlarla mutlu ola biliyoruz..
Cevap sahibi+1 yılEvet çaresizlik çok kötü
+1 yılseverek değil gaza gelerek evlenmiş olabilirsiniz. Cocuk sakın yapmayın. Böyle devam etmez. Sen ilgi isticen , o abartıyosun dicek. İkinizde sıkılmışsınız.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlisiniz tabiki ilgi sevgi ısticen beklicen ama çoğu evliliklerde böyle oluyo o yüzden ben evkenmiyorum aldatirim diye ilgisiz kalamam
11 Yorumla
Soran+1 yılBöyle olacağını bilseydim bende evlenmezdim inanki..
+1 yılEğer sende içinde bitirebildiysen ve dayanabilir eksen ayrıl eğer ben yapamam dersen bir şans daha ver biraz çabala alttan al bir mudden hep huyuna gittin ne kadar kötü gelebilecek ki ne kadar hayır diyecek sen ona mutluluğu verdikten sonra iticek değil altı yıl dile kolay hemen rafa kaldirma bu devirde evlenmekte zor adam bulmakta
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım asla çocuk düşünme https://voca.ro/1g92QnxcaNlT
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmaalesef işte hevesle evlenince zamanla monotonlaşıyor
Erkeğin en büyük problemi arkadaşlarına ayırdığı zamanı eşine ayırmamasıdır bence13 Yorumla
Soran+1 yılBaşta böyle olsaydı evlenmezdik zaten
Cevap sahibi+1 yılBaşta olmaz işte
Kadının artık gidemeyeceğini anladığında gevşer erkek
Soran+1 yılÖyle doğru
+1 yılSakın çocuk falan yapayım deme! Baktın ilerisi yok, boşan...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYürümeyen evliliği yürütmenin anlamı yoktur ne kadar çabalarsan çabala çocuklada alakası olmaz kadınlar ilgiyi sevgiyi isterler öpülmek koklanmak isterler çünkü bir çiçekker sen çiçek gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu maalesef bir türlü anlamıyor veya anlamak istemiyor.
- +1 yıl
Anlamıyorsa ve senin gibi güzel kadını yok gibi sayıyorsa bence sende umursama sende cinsellik fantezi yaşamak istersin ama kocan odunsa sen napacaksın
Haklısın isteklerini belirtmelisin kendisine biraz çekidüzen vermeli
10 Yorumla
+1 yılMünferidin münasıbı, mükâfatından mütefekkir olandır.
110 Yorumla- +1 yıl
@Son_esmer çok anladın ya
- +1 yıl
Kişinin münasip olanı, ödülünden haberdar olanıdır..
- +1 yıl
@Suuuuuuuuuuuuuu Google amca
- +1 yıl
@Son_esmer ben yaşlıyım pıtırcık
- +1 yıl
Hayır ben osmanlıca okur yazarım yavrum…
- +1 yıl
@Suuuuuuuuuuuuuu neslinin tükendi sanmıştım hocam
- +1 yıl
Dillere merakım var.
- +1 yıl
@Suuuuuuuuuuuuuu böyle anlarda çok lazım oluyor gerçekten.
+1 yılKesinlikle ama kesinlikle selin karacehennemi dinle o kadın evliliklerin kurtarıcısı. O kadar ideal bir kadın ki onu sevmeden edemiyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılTamam dinleyeceğim teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlgi her kadının hakkı bence sevmicek ilgi göstermicek adam evlenmesin bi zahmet
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Ne yazık ki dediğin durum her iki cinste de oluyor.
10 Yorumla
+1 yılÜzüldüm. Ama 6 yılda çocuk olmaması senin acından şans. Gelecek bilinmez...
13 Yorumla
Soran+1 yılYok üniversite okuyorum henüz bu sene son senem diye daha yapmadık çocuk. Ama şu an iyi ki daha olmadı diyorum.
- +1 yıl
Evet bak sadece zamana bırak. Kendini çok çıkılmaz durumda hissedersen bir plan yaparsın. Unutma bu hayat senin.
Soran+1 yılPeki teşekkürler, bakalım nasıl yapıcam..
+1 yılsende ona olan ilgini azalt kendine daha fazla özen göster kaybetmekten korksun
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle denemek istiyorum bir süre, bakalım bir şey değişecekmi.. bence pek fark etmeyecektir.
Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. Is hayatinda cok yogun calisiyorsa muhtemelen stress yasiyor ve buda evliliginizi etkiliyor olabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılEğer sen gerekli adımları attığına inaniyor isen boşanmak istediğini soyle
02 Yorumla
Soran+1 yılBen yeterince üstüne düştüğümü düşünüyorum evet ama o nasıl algılıyor bilmiyorum. Gereksiz ve zamansız ilgi gösterdiğimi söyledi çünkü.
- +1 yıl
Aslinda bazı seyler var , you tubeda izle , cok adım atarsan olmaz , ama tekrar deger anlaması zor olabilir.
+1 yılOğlum.. Elini karının ve kızının saçlarından mahrum etme. Çünkü kadınlar açlıktan değil sevgisizlikten ölürler. Diyordu bir sözde
20 Yorumla
+1 yılO ilgizilik. bittim birdaha hocayı çağırın pamuk tikasin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılsen yaklaş altı yıllık evlilikte eminim sen hic adım atmamışsındır yatak konusunda haksızmıyım
00 Yorumla
+1 yılGüzel çekici giyin evdeyken. Onun yanına otur tatlı dilli konuş sevdiği şeyleri yap öyle dene
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHanım efendi ilgini bittiği an hersey okur kadın erkek fark etmez
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Bunları yapmıyorsa ne yapıyor gün boyu evde sana ne saçma ama yaa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 560 cevap paylaştı. Bu konuyu açıkça bence konuşmalısın çocuk var mı?
12 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk henüz yok. Kaç kez konuştuk zaten. Bir kaç hafta gündemde oluyor sonra aynı. Son 2 senedir benim gösterdiğim ilgiyle bile dalga geçiyor sanki..
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. cocuk yapma yani bide
19 Yorumla
Soran+1 yılAynen zaten boşanma olacaksa çocuğunda günahına girmek istemem.
Soran+1 yılKendisi 27 ben 25
Soran+1 yılKendisi çok seviyordu, bende açıkcası o sevgisine kandım. Son 2-3 senedir ama o sevgiden eser yok maalesef..
Soran+1 yılÇokkez konuştuk, kavgalar ettik.. bir kaç hafta etkisi oluyor ondan sonra aynı yani
Gizli Üye(18-24)+1 yılAna kucağından çıkar çıkmaz kendimi koca kucağına atan Türk kızın hazin sonu
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Azra_32 koca görmemiş gibi atlıyorlar ondan sonra başlıyor vıdı vıdılar
Soran+1 yılBen okumamak için veya koca merağımdan evlenmedim. Hala üniversitemi okuyorum aynı zamanda çalışıyorum. Kendisinin beni sevdiğini düşündüm ve doğru kişi diye çok aramaya gerek yok diyerek evlendim. Ön yargıda üstünüze yok.
Cevap sahibi+1 yılŞimdi de verdiğin kararların neticesini ödüyorsun Biz bir şey demiyoruz
Uzmandan destek alarak evliliğini kurtarabilirsiniz
02 Yorumla- +1 yıl
Sen aldın mı
Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Hayır canım ne çok u az bile ben bunları bir türlü anlamıyorum ya ne biçim insan bunlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Acaba aldatıyor olabilir mi? Özel hayatınız nasıl mesela?
02 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum aldattığını, sadece ilgisiz.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılBirlikte gidebilirseniz evlilik terapistleri uzman danışma yerleri var son bir çare deneyebilirsiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik terapisti veya uzmana sıcak bakmayacağını biliyorum
- +1 yıl
Bir umut denenebilir ayrıca çocuk olması her zaman iyi ya da kötü bir etki bırakacak diye bir kaide yok kimisini iyi yönde etkiler kimisini kötü yönde etkiler hiç karsilikli oturup konuştunuz mu evliliğinizi hissettiklerini rahatsız oldugun konuları ya da onun hissettiği rahatsız olduğu konuları düzeltmek için sen elinden geleni yap sonradan pişmanlık hissine kapılma ben çabaladım ama olmadı diyebilesin
Soran+1 yılÇokkez konuştuk, düzeltmeye çalıştık. Sorun bir kaç ay bile başaramamamız yine aynı duruma düşmemiz zaten.
- +1 yıl
Yani ne diyebilirim ki karar senin ayrıca çocuk olunca duzelirim diyorsa inandırıcı gelmiyor bence son kez düzelmesi için bir dene kaybetme korkusu içine girsin eğer etkisi olacaksa baktın ne yaparsan yap düzelmiyorsa ona göre kararını verirsin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBaşka ne sorun var mesela yazdıklarınız çok büyük bir sorun değil ki?
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTamam sinirlenme dostum😂
Umarım ikinizde aldatmayı seçmezsiniz hayat böyle derhal fantezi dünyanızı geliştirin mekanları değişin gerekirse film oyuncak giysiler kullanın yoksa sonu kotu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSebep ağır , çözümü basit. İletişim.
19 Yorumla
Soran+1 yılİletişim kuramıyoruzki. İlgi istediğimi söylediğimde, yersiz ilgi istiyorsun gösteriyorum ya daha ne yapayim gibi cümleler kuruyor. Bir film izlerken sarılmaya bile tenezzül etmeyen insan kendisi.
Cevap sahibi+1 yılOdun erkek
Yontmaya çalışmalısın, baktın düzelmiyor. Sende iyice soğu ve uzak dur. Bunları umursamazsa boşan gitsin.
Soran+1 yılKaç defa bu yüzden kavga ettik. burada hiç kimseyle özelden konuşmamama rağmen herşeyi gördüğü halde yine kendisi surat yapıyor bana. Tamam onun istediğini yapayım diyorum, 2 hafta bile sürmüyor. Yine aynı davranıyor. Ya fazla bir şey istemiyorumki kendisinden biraz ilgi sadece, sevdiğini hissetmek istiyorum yine ilk dönemlerdeki gibi..
Cevap sahibi+1 yılBaskı yapmadan dene sende, erkekler baskıya hiç gelemez genelde. Konuşmadan anlat yani.
Soran+1 yılNasıl yapa bilirim onu?
Cevap sahibi+1 yılİlgisiz dur
Hiç elleşme
Fazla zevk alıyor gibi olma
Basit gülmeler yap
Artık umursamadığını anlasın, kaybedecek endişesi gelsin.
Soran+1 yılSanmıyorum öyle bir endişeye kapılacağını..
Cevap sahibi+1 yılSen çoktan ümidi kesmişsin, işiniz zor gibi
Soran+1 yılEvet ümidimi kaybedeli bir kaç yıl oldu zaten o nedenle sanırım bitirmek en doğrusu
Kadınlığını göster ozaman evde sexsi giyin. Kibar davran nebilim farklı yaklaşmaya calis
21 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum... Kadınlığını göster. Onu baştan çıkaracak şeyler yap. Mesela evin içinde hep eşofmanla dolaşıyorsan bırak bunu ara sıra Kısa etek giy Siyah ince çorap felan.
+1 yılBence onu dinle , belki bir sorunu var, Konuş, sorunun dibine inmeye çalış.
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuştuk zaten çokkez bu durumu, aynı fikirde değil ve abarttığımı düşünüyor.
- +1 yıl
En doğru kararı sen verirsin, ya evliliği yürütmek için çabala, ya da pes et bırak, başka bir yol yok
Allah yar ve yardımcın olsun sen bitti demeden yardımına koşar Rabbim
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin insallah, cümlemizin
Bir süre daha çocuk yapma ve aileler ilgili sorunların neticesi olabilir. Kaynanan iyi mi?
09 Yorumla
Soran+1 yılGörünüşte iyi ama bazı geçmişteki sebeplerden dolayı samimi bulmuyorum kendisini, saygıda kusur etmem yinede ailesine karşı
Soran+1 yılYok dolduruşa getirildiğini düşünmüyorum, aldatmada yoktur, maddi sorunumuzda yok çok şükür.. doğru daha beteride vardır ama yinede mutsuzum..
Soran+1 yılKendisinden bende uzaklaşmayı düşünüyorum bir süre belki yatakları bile ayırmak iyi gelir diye düşündüm.. evin içinde iki yabancı gibide nasıl yaşanır bilmiyorum
Soran+1 yılRahatsız olması birşeyi değiştireceğini sanmıyorumki. Tek çağre boşanmadan evde ayrı yaşamak sanki..
Soran+1 yılSonumuz öyle görünüyor zaten, başka şekilde düzeleceğini sanmıyorum..
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılbencil bir öküzle evlenmişsin maalesef
15 Yorumla- +1 yıl
insan ya ağlayınca ya da anlatınca rahatlar istersen dinleyebilirim seni
Soran+1 yılBaya anlattım dün ve bugün pek işe yaramadı, dediğin gibi ozaman sadece ağlamakla rahatlaya bilirim.
- +1 yıl
sakın kimse için değmez gözyaşlarına
- +1 yıl
değerini bilmeyene sende değer verme
- +1 yıl
istersen konuşalım teklif var ısrar yok içine atmak sana zarar verir
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim karşıma cikmiyo boyle kadinlar ne yazik ki hep ilgiliyim ilgiye boguyorum kaciyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılDeğil tabi ama gekde bunu anlat anlamazlar ki
10 Yorumla - Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 6 yıllık evliliğimizde kocamın ilgisi çok azaldı. Bazen saçımı okşayıp öpmesini istemem çok mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler