6 yıllık evliliğimizde kocamın ilgisi çok azaldı. Bazen saçımı okşayıp öpmesini istemem çok mu?

6 yıllık evliligimiz var, eşim beni çok sevdigini söyleyerek evlendik zaten. İlk senelerde çokta ilgiliydi fakat zamanla ilgisi 0a düştü ve artık yürümedigini düşünüyorum. Çok erken yaşta evlendigimiz için pek tecrübelerimiz olmadı. Evlilik hayatına atılıp beraber büyüdük sanırım. Bazen saçımı okşayıp arada bir öpmesini istemem çokmu? İlgisiz olduğunu asla kabul etmiyor ve sürekli abarttığımı vurguluyor. Cinsel anlamda beni ciddiye bile almıyor birşeyler yapmaya kalksam, anca kendisi isterse. Kendisini aldatmamama rağmen sanalda gezmeme bile tahammülü yok. Ne bir hoş söz ne başka bir şey, aynı evde iki yabancıyız. Ailelerimizlede bu sorunu çözemeyeceğiz başka sorunlardan dolayı. Çocuk istiyor ama böyle bir evliligi çocukmu kurtaracak? Artık dayanamadığımı fark ettim. Okadar doluyumki hangi sorunumuzu anlatacağımızı şaşırdım.. Ne yapmam gerekiyor?
6 yıllık evliliğimizde kocamın ilgisi çok azaldı. Bazen saçımı okşayıp öpmesini istemem çok mu?