Teklif bir defa yapılır. İnsan olan da cevabını bir defada versin değil mi? Ne o? Reddettim ama bir kere daha teklif etsin, bu sefer kabul edicem. Bu nedir biliyor musun? Bu katışıksız egodur. Başka bir şey değil. Böyle biriyle de hayatta işim olmaz. Hatta beni reddetti ya sonra ben de bıraktım peşini, gelip bu sefer kendisi teklif etse bu sefer ben reddederim. Nefret ederim egolu insanlardan..
Red yedi isem aptal değilim ki, bir daha açılayım. İstemediğini zaten belirtmiş, bir daha açılmaya ne gerek var ki? Şahsen ben gerek duymam. Bakarım yoluma, hayatıma bakarım. Peşinde pervane olupta bir yerini kaldırmaya hiç gerek yok. Nereye kadar açılma olacak ki? Verdiği yanıtlar zaten hep aynı olacaktır. O yüzden böyle şeylere gerek yok, duymuyorum da. Aynı redi bir daha yemektense ölürüm daha iyi.😀
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Ben erkek olsam bir amacın uğruna defalarca giderdim eğer ki seviyorsam.
Duygularımı söyler kenara çekilirim. ya da kafasın da şüpheler varsa onlarıcyok etmeye çalışırım. Bunları yaparken de izlerim ben kendi hal ve harektlerimi düzeltip o düzeltmiyorsa konuşmayı anında keserim.
Başta "hayır" denilmeseydi o zaman. Valla eğer reddedildiği halde yüzsüz bir aptal gibi gelirse (Çünkü belki hala sevmiyor belki yine reddedilecek) kusura bakmayın ama o yüzsüzdür. Hayır ilkte reddedilmişsin neden hala olması için çabalıyorsun? Dünyada tek kadın o değil başka kadınlarda var. Madem sonda pişman olacaksın çıkma teklifi edildiği anda "Şu an kararsızım, pişman olmak istemiyorum Ben bu gece iyice bir düşüneyim kararımı vereyim sen yarın akşam yine gel yine çıkma teklifi et" dersin. Bunu demezsek işte aynı detayda koyduğun resim gibi oluruz 🤷♀️
Çabalamak boşa olacağı içindir güzelliğin 5 para etmez bu bendeki aşk olmasa der geçer kalmadı artık öyle aşklar deli gibi sevmek kalmadı aşkı seks yaptılar aşk seks değildir evet sevişmek istersin sevdiğin kadınla erkekle fakat ilk sekse vuruyorsa olayı bu aşk değildir
Bir kadın ilk teklifimde hayır diyorsa veya ilişki sürecinde bana ayrılık resti çekiyorsaCENNETİN ANAHTARI O KADININ ELİNDE OLSA BİLE, AŞKIMDAN ÖLECEĞİMİ BİLSEM BİLE bir daha o kadını görmek, konuşmak bile istemem. Erkeklik gururum, bütün kadınlardan daha değerli. Bu hayatta yalnız kalırım ama gurursuz bir erkek olamam.
Açılmam. Israrcı olmam beni aşağıya çeker. O pozisyona düşmek istemem. Kabul edecek olan ilk açıldığımda karşılık verir zaten. Ayrıca "neden tekrar denemedi" diyen biri beni reddetti diye de sevinirdim. Neden sevgimi sınıyor ki? Sevgimin sınanmasından hoşlanmam. Tek bir kez şansımı denerim. Kabul etti, etti. Etmezse yoluma giderim. Umrumda olmaz.
Bir kişi sadece benimle konuşmadığı için reddetmeyi düşünebilir. Onun dışında böyle bir durum ile karşılaşmam imkansız.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eskiden sürekli ederlerdi. Şimdi zannediyorlar erkekler sürekli edecek. Arkadaşım benim adına etmişti. Hayır demişti. Gölgesi gibiydim. Haberim yoktu benimde hoşlanıyordum sadece. Arkadaş bok edince neyse iyi ki oldu dedim sonra. Gölgesinden çekilince yadırgamıştı. Ne oldu küstümü vb sorup durmuştu. Bunu yapan başka ülke kızı yok.
Açılırım tabi. Reddedilme nedenini öğrenmeye çalışırım. Ya seni tam tanımıyorum, ya da birtakım nedenler ortaya atacağından eminim. Mantıksız bir şey söylediyse tekrar denerim.. Yanında olur, onu desteklerim..
2. Şansı herkes hak eder ama böyle bir durumda asla tekrar açılmazdım en fazla arkadaş olurdum. Red etmek kolay ama red edilmek zor tekrar denemesi için ya gurursuz olmalı ya da senden bir çıkarı olmalı
Ben o kadar cesaret edip açılmışım ve beni reddetmiş, terbiyeeesiiizzz😃 Şaka bir yana reddedilysem bir daha denemeye gerek yok. Çok istiyorsa kendi adım atsın,
Böyle şeylerin tekrarı olmaz sizin kafa nasıl çalışıyor anlamış değilim hayır dediysek hayırdır hayır demek evet demek değildir diyen de sizsiniz bu nasıl kafa ömür boyu acısını ceksekde tekrarı olmaz bu teklifin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
aradann 9 yil gecmiss red edildimm diye. Ve halen ona acilmadim tekrardan. Okadar istiyorumki ama gitmem. Bir kiz olarak yapamamm bunuu... Yoksa benim hakkimda belki kotu dusuncek nebilimm yaa
Hayırrrr. rededilmekten bıktım artık. hayatımda bir teklif aldım oda 30 yaşımda onuda ben redettim. ya nasıl oluyomuş😀artık karı kız peşinde koşmayı bıraktım nolucaksa olsun
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Reddedileceğimi bildiğim için kimseye açılmam olur biter.
Hepsini genelleyemem ama çok büyük oranla Şimdiki erkeklerin burnu düşse almaz... O çoook eskidendi sevdiği beğendiği kadını kazanmaya çalışan samimi erkekler... Kadınlar naz nedir unuttu artık...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Reddedildiysem gururumla giderim yüzsüz ezik gibi hareketler yapmaya gerek yok. Hayır ise hayırdır
Benim tekrar açılacak yüzüm olmazdı bunu yapacağımı bilsem başta hayır demem zaten çünkü sonradan boşta kalmışımda sonradan onu hatırlamışım gibi olur gururuma yediremem.