AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
172Cevap
Valla yapacak bisey yok samsa yas dayandi girtlaga 😅
Her yaşta evlenebilirim veya hiç evlenmem kafama nasıl eserse.
Benimde 30 a geldi bir 10 sene daha idare ederim büyük ihtimal
35 e kadar evlenirim. 35 den sonra biraz zor olurdu sanırım
40tan sonra zaten kimse evlenmez sanırım. Özgürlüğün tadı başka
Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer ile evlendiğinde kadın 38 yaşındaydı. Yani, 40’a kadar mümkün bence hayatta her şey. Sonrası biraz zor.
O Başak estetikle herkes güzel. Ben sıradan biri
hiç evlenmem bubsekilde çok iyi istedigin zaman yatagindaki kisi degisiyor
Ben 29 yaşındayım hevesimin kaybolduğunu hissediyorum
32 yaş sanki 18. 30 dan sonra kadınların evlenmesi zaten zor.
Biz erkekler için yaş sorunu yok ama siz kadınlar için evet 40 dan sonra zorlaşabiliyor
Karamsar olma
30`uma kadar evlenmezsem evde kaldım demektir dahada evlenmem 30'umdan sonra evlenip ne yapcam 😄😄
maalesef sizin gibi kadınlar hevesimi çaldılar bende aynı durumdayım
Hiç belli olmaz nezaman ne olacağı yeri geliyor insan staj gibi evlilikten geçiyor
Yani bilemedim bunun bi yaşı yok bence bi anda o defteri kapatabilirim
bayagı olmussun artık yavas yavas evlenmeyi düsün artık
valla 28 yaşındayım yok şu an öyle bir plan nasip ne zaman denk gelirse o zaman evlenirim
Evlilik Kutsal dir. Evlenmek işlenen en büyük guzelik tır diye buyurmuştur Peygamberimiz Ama evliliğin de Allah için olanı makul dur. Zira şüphesiz başka temeller üzerine kurulmuş her evliliğin temeli çökmeye mahkûm dur.
Kısa ve öz Allah'ın dediği olur.
Evlenmek işlenen en büyük güzellik de ne ya? En büyük güzellik insanın kendisi. Mutlu olduğu şekilde yaşaması. Uydurma hadislerle dini kullanarak milletin başını karıştırmayın. Muhakkak Allah’ın dediği olacak ama dini dayatma yanlış bir şey.
Bu benim düşüncem beğen Medin mi tamam saygı duyarım ama saygı dayatma yok
Hadislerde evliliğin güzelin den bahsediliyor aç bir oku
Kurani Kerim hariç tüm kitaplar paşavra, açıp sen oku bol vaktin var
Okudum ilk okuduğum kitapti Allah için hep vaktim var. Bana zamanları verenden zamanı mı esirgicem
Kaç yaşına kadar demeyelim de, sevdiğim aşık olduğum adam benimle evlenene kadar beklerim isterse ömür boyu sürsün...
32 de genç sayılır acele etme doğru kişiyi bekle acele edersen pişman olursun
bu yaşına kadar bile iyi gelmişsin ewlenmeden bu saatten sonrada zor gibi ziraa bi zaman sonra insan kimseyi sewemiyo
33.5 tayim Şu an evlenmeyi düşünmüyorum kaldi ki evlenilecek kadinda denk gelmiyor evlenmek yerine karavan yapip it gibi gezer tozar yaşarım keyfimi be
Keşke tek bazıma bende gezebilsem
32 yaşındasın hala mi karışıyorlar?
Yok ben kendim pek gezdiğimden keyif alamıyorum
Tek gezmek iyidir ya sevdigin şeyleri yap sevdigin yerlere git keyif alirsin
Abla 26 yaşındayım herhangi bir evlilik hayali kurmuyorum bence sende bırak artık ve hayatını yaşa
19 um evlilik düşünmüyorum
geç kalırsın.
Bi süre sonra bence de saçma. Evlencen de cocuk yapcan da onu büyütçen de bilmem ne de
30 devirdim artik istiyorum kismet nasip denk gelirse
oyle demeyinn, Rabbim karsiniza en guzelini cikartir insallah.
Asla umudunuzu kaybetmeyinn..
30 kadar beklerim olmadı en son mantik sevgili filan olmam direk evlilik
Böyle bir yaş sınırım yok. Her şey zamanında güzeldir ama zamanında olmadı diye hiç olmaması da gerekmez. Hayat yalnız çekilmiyor bir yerden sonra. İnsan boşluk hissetmeye başlıyor.
Hiç sevgilim yok diyen kizlar var ya şaka gibi qkckfkf
Ben şu yaşimda bile evliliğe çok uzak görüyorum kendimi. Korkmuyor da değilim evlenmiycem diye.
Ben 40 üstüyüm ve evlenme konusun da hiç bir hevesim kalmadı
Kesin konuşmayı pek sevmem, belki 70 yaşında aşık olurum... Bilemem bunları.
niye evlige bu kadar kafa takıyorsunuz anlamış değilim, tek başına da bu hayatı yaşayabilirsin illa birinin kollayıp korumasına mı ihtiyacın var :d
Evlilik çatısı altında helal şekilde yaşamak istiyorum bazı şeyleri olamaz mı?
32 yaşına kadar zaten yaşıyacagını yaşamışındır 32’den sonra helal yaşamak istiyorsun :d
Yooo yaşamadım
bebiş kesinlikle inanıyorum sana kesinlikle yaşamadın, umarım kafa dengi birini bulursun diyelim😂
Evlenmeyi düşünmüyorum
40 ından sonra bi dedeye varır mirasına konarsın olur biter yorma kafanı
Bir limitim yok ne olacağını hiç bir zaman bilemem.
Ben 35 den sonra evlenmem artık gerçi hala beni evliliğe ikna edecek biri çıkmadı
Bilmem belki hiç evlenmem hazır değilim galiba tam anlamı ile Psikolojik olarak da biraz da karşındaki kişiye bağlı
Mutlaka evleneceğim diye bir düşüncem yok
Yas gelince değil, doğru insan gelince yapılmalı evlilikler.
28den sonra yavaş yavaş seçici olmaya başlanıyor sonrasın da evlilikten soğumaya başlıyorsunuz zaten...
Yaşın evlilikle çok bi ilgisi yok fakat bu zamanda dogru bi eşi bulmak çok zor hayırlısını dileyin olursa olur.
Umarım son nefesime kadar sözümden dönmüş olmam. Evlenme düşüncem yok
Evlilik ve çocuk yapmak gibi şeyler gelenekselci yaklaşımlardan ibarettir. Yenilikçi olduğum için bu tarz şeyleri düşünmüyorum.
Şu yaşa kadar bulursam evlenirim ya da evlenmem diye kendime kota koymadim, dogru insani bulunca karsilikli sevgi saygi anlayis varsa evlenirim
Bende dahi buyaş gurupları neden evlenmiyor. Bizim için topluca kısmet bağımı yaptılar arkadaş sanki bekarlartopluluğunun çokluğu bizde 😂
Her zaman evlenirim 70 de olsam evlenirim aşk güzel evlilik de güzel
Olabilir böyle mutluysan devam et değilsen evlenirsin zaten
Evlilik 27 den önce ve 35 ten sonra olmamalı. Kendi düşüncem
28 yaşındayım 200 bin tl olan borcum bitmeden evlenemem. Yani mahşerde nuri lere kaldık🤷♀️
Nereye borcun var o kdr
Aşkın yaşı yoktur ne zamn olurrsam anında bascam nikahı vsjsgjsk
34 yaşındayım, 4 senedir evlenmeye çalışıyorum ama olmuyor. Galiba ben evlenemeyecem 😢😢
Vallah yaşa bakmıyorum. Değerli birisiyle tanışırsam, yarın bile evlenirim. Tanışamazsam, evlenmem.
Bir sinirim yok 70inde de evlenebilirim, hatta o yasta bosanip tekrar evlenebilirim
24 yaşındayım şu an bile ileriye dönük evlilik konusunda umutsuzum.
40 dan sonra zaten kurudun kaldım yanı
Yas onemli degil bence Ben erkek olarak hep kendimi korudum karsimdaki kisi gonul eglenditip orada burada sonrada evleneyim derse kabl de etmem
Bu yasima kadar evlenmedim.. daha da evlenmem
Bak şimdi sen böyle yazmışsın aşk en ummadığın zaman karşına çıkacak yakındır yani...
Keşke hiç evlenmeseydim
Evlilikten soğutan nedir paylaşırsanız bekarlar olarak istifade ederiz
40 yaş kaçırdık evliliği sanırım zaten maddiyata dönmüş hersey bu zamanda zor