- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşkın kime uğrayıp uğramayacağını kimse bilemez fakat evlilik bi yaştan sonra ciddi derecede korkutucu oluyor zaten.
ancak siz kadınlar için 35 yaş falan mükemmel yaşlardır evlilik için.
Saygılı ve dürüst düzgün bir adamla yapılırsa bu evlilik.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl32 yaşındayım. 33e doğru gidiyorum. Sevdiğim biriyle olacaksa bugün veya 40ımda fark etmez evkenirim. Ama sırf yaşım geldi geçiyor tribi ile evlenmemek lazım bence.
Ayrıca 40ımdan sonra evlenmem demenin sebebi çocuk sahibi olma/olmama noktası ise bu da yanlış bence. En çağdaş insanın bile evliliği çocuk için yapılan bir prosedür olarak görmesi bana çok saçma geliyor. Muhtemelen de 40ımdan sonra çocuk yapmam zor olur, öyleyse evlenmeyeyim düşüncesi oluşuyor sizde. Bunun yerine, mümkünse çocuk yaparım, mümkün değilse veya riskli ise yapmam, gider evlatlık alırım diye de düşünmek mantıklı olabilir. Bir yavru kediye bile faydanın dokunduğunu hissetmenin verdiği huzuru düşün, bunu bir çocuğa sağladığın bir gelecek olarak düşün bir de. Bence ikincisi çok daha huzurlu bir şey olacaktır.
He gönül isterdi ki, şimdiye evlenmiş, çocuk sahibi olmuş ve büyütüyor olsaydım. Ama nasip olmadı işte :(00 Yorumla
Hiç evlenemeyeceğim zaten bir yaşa gerek yok kızlar beni olduğum gibi bile sevmedi sevmiyor da ne istedikleri de belli değil gayet iyi kalpli onurlu saygılı biriyim bedensel engelliyim ama tutunarak veya deynek ile yürüyebiliyorum eğer işim de olursa evimi vs. alıp evlilik hayali kuruyordum ama 3 defa ayaklarıma bakılarak reddedildim sence ben bir kıza daha aşkımı itiraf edebilir miyim 😔
00 Yorumla
Şimdi evlendin evlendin !
40ı bulursan eğer, yalnızlığa alışmış olacaksın, 2. Bir insan sana yük gelecek, büyük olasılıklada kendinle yaşıt veya yakın birini arzularsın. Tabi o yaşta bekâr bir adam çok kolaylıkla 22-30 aralığındaki kadınlara erişimi olan bir adamdır, gidipte 40 yaşında kadınla evlenmeyiz, 55-65 aralığıda sana uymayacaktır, yanında yavaş kalırlar00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
168Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayatımız mücadele ile geçiyor. Lan şu borcu ödeyim ilk iş araba almak diyosun, lan bu sene olmadı seneye diyosun, ailenden birisine bişey oluyor veya işsiz kalıyosun, tekrar borçlanıyosun sonra iş buluyosun her şey yolunda gidiyor derken zaten yaşın 30 oluyor. Aileden biri vefaat ediyor, psikolojin farklı bir hâl alıyor, Tırmalıyosun tırmalıyosun tam kurtuldum derken, hayat sana bir şamar vuruyo hooop başladığın yerdesin. Evlilik hak getire.
Hiç bir şey programlamayla falan olmuyor.
Allah can sağlığı versin, Tevekkül ederiz takdiri Allah a bırakırız.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı. 35'den sonra evlenmenin pek bir mantığı yok, nedeni ise (kendim için konuşuyorum) evleneceğim kişi eğer benimle aynı yaşlardaysa en güzel yıllarını başka erkeklerle geçirmiş olduğu için benim o yaştan sonra onunla evlenmem bana güzel günlerden çok sorun getirir! E laf olsun diye de evlenmeyeceğime göre bu saatten sonra bana göre evlenmenin bir faydası yok... Şimdi bazıları adet yerini bulsun diye evlen diyebilir ve diyenlerde var çevremde ancak öyle gelişi güzel görücü usulü yapılan evliliklerin çoğu günümüzde boşanma ile sonuçlanıyor, eeeh o zaman niye evlenim ki? Hani derler ya her şeyi zamanında yaşayacaksın diye, ha yaşamadıysan da ağlamayacaksın. Evlilik te bana göre böyle bir şey, ve bu saatten sonra doğru kişiye denk gelsem bile onun geçmişini kabul edebilecekmiyim orasıda başka bir dert! Yani aslında bekarlıkta insan alışınca çok kötü değil :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. 37 olduk hala evlenmedim gerçi hoş benim evlenmeme sebebim çocuk istemeyen birini bulamamam 😂 Çocuk zor iştir onu kusursuz yetiştirebilecek şartlar ve imkanlar olmalı bunlar sağlanmadıkça dünyaya çocuk getirmek bencillik gibi geliyor. Bu yüzden bu yaştan sonra zor gibi geliyor
10 Yorumla
+1 yılKendinizi böyle şartlandırmayın hiç beklemediğiniz anda olur böyle şeyler ve karşınıza çıkan kişi hayat enerjinizi bile arttırabilir ama herşeyi karşıdan beklemekte yanlış bizde birşeyler için çabalamalıyız evde oturup beklemekle hiç bir şey olmaz.40 da değil 50de bile evlenirisiz ki niyetiniz varsa yakın süre içerisinde birini bulacağınızı dusunuyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Siz tam olarak ne istiyor sunuz önemli olan o
+1 yılbelki de hiç evlenmemek lazım..
evlenip napacaksın ki
evlenenler napmış..40 Yorumla
+1 yılŞimdi benim tek geçinebileceğim bir maaşım var evlensem eşimide idare ederim lakin bebek çok masraflı bu yüzden evlenmeyi pek düşünmüyorum. Şimdi sazan gibi atlayanlar olur çocuğun ne gibi masrafı olacak diye. Bebekken ki masraflarından bahsetmiyorum. Okul hayatındaki masrafları şu şekilde çok yüksek olduğu için evlenmek istemem özel okullar 45-50 bin olmuş durumda
06 Yorumla- +1 yıl
Devletteki eğitim çok kötü kimse kusura bakmasın. Özel okulda okuyan öğrenci her zaman daha iyi oluyor. Bu tuik verileriylede kanıtlanmış
- +1 yıl
Eğitim kötü ve bu yüzden okutmak istemem
- +1 yıl
Üniden bahsetmedim ki ben
Evliliği doğru bulmuyorum. Karşı değilim fakat bir imza atıp tamam artık biz beraberiz düşüncesi bana mantıklı gelmiyor. Çocuk aşırı büyük sorumluluk o topa girmek bile istemiyorum. Çünkü çoğu evlenen kendini kanıtlamak için bak ben iyi bir kadınım bak ben sağlıklı bir erkeğim içgüdüsü ile hareket ediyor. Hiçbir zaman bu döngüye ayak uyduramayacağım.
00 Yorumla
+1 yılNasip kuşunun nereye ne zaman hangi dala, hangi gönüle konacağı belli olmaz.
Benim yaşım geçiyor artık. Boşandım iki evladıma bakıyorum. Açıkçası evlenirmiyim bilmiyorum. Benim durumda ki bir insanı, karşımdaki kabul etmez zaten. O yüzden hayal kurmak istemiyorum.01 Yorumla- +1 yıl
Önemli değil
+1 yılEvlilik heves işi değil heves çabuk geçer bence evliliğin yaşı da yok kim kendini ne zaman hazır hissederse ya da ne zaman karşısına digru kişi çıkarsa o zaman evlenir ama tabi her şey de zamanında güzel
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl35e kadar evlenmezsem daha da hic evlenmem. Eger hayirli birini bulursam hemen simdi evlenip cocuk yaparim. Erken yasta cocuk yapmayi cok istiyorum. Birde belli başli seyleri helalimle yasamak istiyorum. Otuzuna kadar bakire olsam bile kimse inanmaz bana..
05 Yorumla- +1 yıl
Öyle doğru ki.
Yaş kaç
Cevap sahibi+1 yıl@forbiddenzone 19 qma 22 den once evlenmem, sjmdi okudum yazdigimida abartmisim biraz sjsjsj sjmdi nereye evleniyorum
- +1 yıl
Hehe :) eminim Esin çok şanslı olacak
Cevap sahibi+1 yıl@forbiddenzone valla ben hostes olmak istiyorum evlenebilecegimi cok sanmiyorum cunku hosteslere ne gozle baktiklarini biliyorsun. Evlenmekten degilde erken yasta cocuk yapamamaktan korkuyorum
- +1 yıl
Önce evlen evliliğin tadını çıkar çocuğu sonra yap.
Fiziğin baya iyi o zaman.
Ne demelerine çok aldirma
Gizli Üye(25-29)+1 yıl22yim şu an 30a kadar evlenmezsem evlenmem, ben şimdi bile yalnız olmaya alıştım o zamana kadar tam alışırım zaten birazda gençlik hevesi ile olursa olur. 30-35 yaşında adam olduktan sonra bir anlamı yok. En güzel yılları yalnız geçir sonra git evlen ne anladım bu işten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evlilik toplum dayatması bir şey. Eksikmişsin gibi hissettiren bi baskı. Millet bu yüzden evleniyor. Evlilik normalde, iki insanın bilinçli birlikteliği olmalı,
22 Yorumla- +1 yıl
Festival gibisin
evde kalmış kız sendiromu genelde 30 lu yaşlardan başlar kız kurusu bulamadın mı bir canım bulursun çevrenden bir canım boş ver yanlızlık daha iyi çünkü insanlar çok değişdi seni anlayacak birisi yok kafa dengi birde çocuk yükü çekilmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAsıl 40 yaşından sonra çok büyük ihtiyaçtır evlilik , ama tsbii ki sevgi - saygı duyduğun biri ile. Birbirinize zor günlerde destek olmak açısından. Sağlık açısından, yardımlaşma açısından çok çok önemli..
00 Yorumla
+1 yılEvliliğik 20 ve 25 yaş arası olması lazım çünkü insan yaş aldıkça sorumluluktan kaçıyor rahatına daha düşkün oluyor.
30 Yorumla
+1 yılBen Seray sever gibi 48 de bi çıtırla evlenicem, neden hevesim kalmasın ki? En güzel yaşları 40 ta başlar kadının 🤭fakat bunu genç kızken bilmiyorduk tabi, yaşlanılıyo sanıyordum😂tabi benim gibi spor yapan taş gibi 40 kardan bahsediyorum, göbekli ve 40 gösteren kadınlardan değil😎
10 Yorumla45 yaşındayım ve yabancı uyruklu bir hanımefendi ile uyum sağlayabilirsem zevkle evlenirim.
Bu ülkeden bir kadınla evlenmektense tek başıma yaşarım daha iyi.02 Yorumla
+1 yılsana neden aşk uğramasın ki neden kötümsersiniz
ben 35 yaşımda evlendim. uuşamadık. şimdi boşanıyorum yaşım 54 . gönlüme göre biri olursa yine evlenirim neden yalnız yaşayım ki00 YorumlaHer yaşta evlenilir. Yalnızlık insanlara uygun bir şey değil.
Ha belki nedir büyük bir düğün yapmazsın. Çok mütevazi, bir kaç arkadaşın katıldığı bir merasim olur.00 YorumlaBu dünyadan bekar olarak ayrılmak çok mantıklı gelmiyor kulağa, 40 yaşından sonra lazım evlilik iki insanın birbirine destek olması gereken yaşlar, bir su verenin bile olmaz 🤔
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 881 cevap paylaştı. Ben zaten 36 yım, evlenmiş olmak için evlenmem. Yaş önemli değil de. 40 olunca da tabi zor iyice. Çünkü ne zaman çocuk olacak ta ne zaman büyüyecek. Flan flan.
00 Yorumla
+1 yılBelli bir yaş aralığım yok. Deliyim ben. Her an da evlenebilirim çok sonra da😅 yeter ki güvenebileceğim, sevdiğim adam gibi adam olsun.
10 Yorumla
+1 yılBen 28 yaşındayım. Bu zamana kadar hep iş hep iş uğraştım da hiç kızlara falan kafa yoramadık geç kaldım herhalde.
12 Yorumla- +1 yıl
çok geç kaldın. bak bizde bulamıyoruz.
- +1 yıl
@issik_yabgu Yapacak bir şey yok. İş güç devam edecez.
Bi daha evlenmem demiyim ama kendi kafamda evlilik yaşı olarak 30 u oluşturdum. En fazla 35 e kadar evlenmiş olurum diye düşünüyorum
10 Yorumla82 ye kadar evlendim evlendim olmazsa daha da kimseyi çekemem 😀😀😀 şimdi kısmeti tepmemek lazım yinede 😀😀😀
10 Yorumla
+1 yıl40 yaşına kadar evlenmezsem 40’ından sonra evlenmem 😂😂
21 Yorumla
+1 yılYas fark etmez her türlü evlenicem benn. Tek yaşayamam bir kere
20 Yorumla
+1 yılKatılıyorum size. Az sonra 29 yaşına gireceğim, bu sene filan bari gelişme olsa..
20 Yorumla40 tan sonra.
Zaten 40 tan sonra da kim beni ne yapsın yaww😌😂20 Yorumla
+1 yılBenim öyle bir sınırlamam yok. 70 yaşımda bile evlenebilirim 🤣
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı. Evlilik için hiç bir zaman geç kalmazsın, tabii çocuk yapma konusu ise o ayrı bir konu. 60 yaşında evlenen kişileri duymuştum ben, 40 yaş neymiş be
00 Yorumla
+1 yıl23 yaşın da evlendim 36 yaşındayım hala da evliyim genç biri ile evlen umudunu yitirme evlilik harika bir şey
00 Yorumla
+1 yılEvlenmenin yaşı olmamalı bence. Bu çok saçma bir algı geliyor bana. Herkesin kendini hazırla hissettiği yaş aynı değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl20 yaşında hiç beklemediğim bir anda evlendiğim için, kendime hiç öyle kota belirleme gereğim olmadı.
00 Yorumla
+1 yıl40 bilemem ama aşk bana uğramaz deme hiç ummadığın anda bir şeyler olabilir 40 yaşından sonra evlenebilirsin bile
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yıl30 yaşındayım 40 kadar evlenmezsem evlenmek istemem. Ama büyük konuşmamak lazım. Kader kısmet nasip bu işler
00 Yorumla
+1 yılŞöyle erken evlenip boşanmaktansa geç evlenip ruh eşini bulup ömrünü mutlu Mesut şekilde bitirebilirsin
00 YorumlaYani evlenme yaşın gelmiş çok daha fazla geciktirirsen evet doğru düzgün bir evlilik yapamazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılYaş gelmesiyle alakalı değil böyle şeyler. Nasiple alakalı
+1 yılevlenen altın kaplamamı oluyor :D
toplumu takan insan evlenmek için yırtınır anca.02 Yorumla
Soran+1 yılKimse için değil gittikçe yaşlandığını hissettiğim için istiyorum.
- +1 yıl
yalnız kalmamak için evlenen ve %90ınında pişman olup boşandığını görüyoruz, esra erolda falan
o yüzden demem o ki, oladabilir olamayadabilir, evlilik hayatının merkezinde olmak yerine, olacaksa tuzu biberi olsun ancak, yani olsada mutlu yaşa olmasa da.
ve unutma, bir insan her zaman mutlu olamaz ve her zamanda mutsuz olamaz.
Öyle bir yaş sınırı koymuyorum
Her an her şey olabilir
İnsan her yaşında mutlu olacağı kişiyi bulabilir00 YorumlaBilmem, hiç düşünmedim. Yaş aralığı belirtemiyorum arkadaşımın halası 40 yaşında aşkı buldu şu an yeni gelin 🤣🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl:D:D bellı de olmaz ama ben hala evlenmem herhalde kanısındayım sonuc olarak evlenmek ıcın de kovalamak mantıksız
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılben 40 yasina kadar evlenemezsem zor ama simdi 40 yasinda psikolojim ne olacak bilmiyorum
belkide tam o zamanlar evlenmek isteyecegim belli olmaz00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl26 yaşında olucam hiç sevgilim olmadı. Bu saatten sonra düzgün adam bulmak gittikçe zorlanıyor. Ondan pekte umudum yok açıkçası
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de 27 yaşındayım. Bakire olmadığım için kimse benle evlenmez. Diktirip falan kimseyi kandırıp aptal yerine de koymam yapacak bir şey yok böyle geldi böyle gider.
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Heraklius çok şükür öyleyim de işte insanlar sizin geçmişiniz ile ilgileniyor kalbiniz karakteriniz sizinle ne kadar mutlu olduğunu vs bunları göremiyor.
+1 yılEvlenmenin yaşı yoktur.
İstediğim zaman evlenirim , yaş sınırım yok.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl35ten sonra evlenmezdim eger evlenmemis olsaydim ama daha yeni evlendim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılBelli bir yaştan sonra insan daha seçici oluyor gördüğüm kadarıyla hassasiyetleri artıyor
10 Yorumla
+1 yılEvliyim zaten boşanma gibi bir durum olsa bi daha girmem o yola
10 Yorumla
+1 yılKaç yaşında olursam olayım evlenmem. Henüz o kadar kafayı yemedim.
10 Yorumla
+1 yılYani gerçekçi olmak gerekirse çoktan evde kalmışsın zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılSen de kalmışsın yaşına bakıldığında.
- +1 yıl
Aynen ben zaten evlenmeyi düşünmüyorum. Ukraynalı sevgilim var 2-3 ayda bir geliyo, yiyoruz, içiyoruz, geziyoruz
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Asıl 40 dan sonra evlenirim. Yalnızlıktan sıkılırım muhtemelen o zamana kadar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aşkın kaç yaşında uğrayacağı belli olmaz yeter ki platonik olmasın
00 Yorumla
+1 yıl40 mı? 30 de. 32 yaşındasın ahın gitmiş vahın kalmış.
00 Yorumla
+1 yılNeden kalmasın. İnsan 50 yaşında bile evlenir. Hem bekarlığın da güzel yönleri var
00 Yorumla
+1 yıl27 yaşındayım, daha da evlenmem, hiç bir tane konuya hevesim kalmadı.
00 Yorumla
+1 yılHer erkek gibi kutsal sayıya olan saygımdan dolayı 31 diyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı. yaş limitim yok sadece bir kere evlenirsem ve o kişi benden önce ölürse o zaman bir daha evlenmem
00 YorumlaEvlenmem ben. Bir tane ömrüm var onu da sonuna kadar kendim için harcayacağım.
00 Yorumla
+1 yılbenim yaşımdasın bende bekarım sen neden evlenmedin çok merak edilesi
00 Yorumla- Devamını Gör (208)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne