Sanırım ben artık kafamda evlenmeyi bitirmenin eşiğindeyim💁♀️
3 ay
Erkek olarak sperm üretimi çok azaldığında. Aslında evlenmek kadının isteği ile olmakta çocuk yapmak istediğim kişi olursa ve isterse evlenebiliriz
Bunu yazarken biraz yorulmuş hissettiğini aldım ben 🥺💭 Evlilik yaşı diye net bir sınır koymak bana çok mantıklı gelmiyor. Bence mesele yaş değil, his. Doğru insan gelirse 25’te de olur 45’te de 🤍 Sen şu an sadece beklentin karşılanmadığı için “bitti” moduna girmiş olabilirsin. Gerçekten evlilik fikrinden mi soğudun, yoksa hayal kırıklığından mı? 💌✨
Cevap
16Cevap
Vazgeçtigin zaman başlıyor bu işler, aradığın zaman, istediğin zaman değil
Peki neden vazgeçtiğimiz de oluyor her şey?
Bende bilmiyorum. Buna sınav diyorlar ya böyle sınavın
Bazen çoğu kişi kafasını koyduğunu yapıyor Peki bunu nasıl açıklarsin?
İnan hiç anlam veremiyorum. Ve artık mücadele etmekten de yoruldum bitse de gitsek modundayim
Bende öyleyim demekki sadece ben hayattan umudumu kesmedim
Kimseyi kıyaslamam, hem pozitif olmaya bakardım ama her geçen gün daha boktan şeyler oluyor. Kimseyi görmek istemiyorum, bir tek burası var sorularda kafa dağıtmaya çalışıyorum.
Aslında bütün insanlık bu halde... öyle dışarıdan mutluluk naraları atanlara da bakma sen... onlar bizden daha mutsuz
Evet kesinlikle haklısın. Reels videolar var böyle hayattan bıkma ile ilgili yorumları çok okurum. İntihar gunah olmasa yuzbinler var intihar edecek seviyede
Sosyal medya, yapay zeka, ilişkilerin kolay bitmesi, seçeneklerin çoğalması, insanların hayata karşı olan sevincini öldürdü.. Aslında bundan yirmi yıl öncesi bile çok güzeldi, keşke dönmek mümkün olsaz zaman hep aynı kalsa..
Evet kesinlikle. Bende 44 yaşındayım. O eski yılları çok özlüyorum.
İnsanlara hep korku, kaos aşıladilar. Sosyal medya, haberler, savaşlar, pandemi, doğal görünen yapay afetler. Gelecek kaygıları, Ekonomik refah yaşam seviyesinin düşmesi. İnsanlarda yaşam hevesini kaçırdı.
Maalesef... Peki siz neden evlenmediniz?
Ben bir evlilik yaşadim. Boşandım.
Hiç evlenmemiş olmaktan iyidir
İnan bana ortada çocuk var olan ona oldu.
Yanlış bedende olmaktansa doğru yalnızlık daha hayırlıdır, yani hiç evlenmemekte hayırlı olabilir
Tam bu anda sözünü yedirecek biri çıkar karşına
Bu saatten sonra biri çıksa ne çıkar? Hersey vaktinde güzel.
Eskiden vardı evlilikler ilgili korkularım ama şimdi yok zaten artık evlilik planı yok.
Evet
5 sene içinde evlenirsem evlenirim sonra evlenmek gibi bir hata yapamam adklja
Hayır bitiremezsinnnnnn. Yaşını bilmiyorum ama karşına beraber yaşlanabilecegin bir erkek çıkmadıysa bu onların sorunu senin değil ve ileride çıkmayacağı anlamına gelmiyor. Sadece kendini kapatma olursa zaten olur hissedersin, olmazlara yorma lütfenn
35 40'dan sonra
O aşamaya gelirsen hayat sana güzel olur
Evli gibi takıldığın erkek arkadaşın da mı olmadı
Evli gibi takılacagim birini ne yapayim oyuncakmiyim ben
Yaş kaç? İlişkiye girmedinmiki
Ben çoktan bitirdim
Kaç yaşındasın ki?
niyeki
Evlenme delilik be
Saçmalama bence daha gençsin
50 yaşından sonra.🙂
ben geçtim o yaşı