kafamda yine deli sorular. Erkekler neden çirkin ve aptal kadınlarla, taş gibi sevgilisini/karısını aldatıyor? böyle kadınları Böyle kadınlarla üzdünüz beyler 😅😂
Eğer buna sadece dış görünüş açısından bakacak olursak (soru böyle sorulmuş) bunun cevabı "değişiklik"te gizlidir. Her kim ile evli olursanız olun, bir süre sonra ona karşı hassasiyetiniz azalıyor ve giderek kayboluyor. En güzel kokuyu bile koklasanız burnunuz bir süre sonra o kokuyu almaz olur. Koku örneğinden devam edelim, her evin bir kokusu vardır ama içinde yaşayan o kokuyu bilmez, çünkü burnu o kokuya alışmıştır. Evlilik de öyle, bir süre sonra o güzellik size bir şey ifade etmez oluyor. Oysa erkek, eşinden belki çok daha az güzel olan başka bir kadını sırf farklı bir ten, farklı bir tat, farklı bir heyecan diye çok çekici bulabiliyor. Sonucu biliyorsunuz. Aynı duruma kadınlarda çok daha az rastlanır. Gerçekte kadın sevildiğini, güzel bulunduğunu, ilgi duyulduğunu hissettiği sürece ilişkiyi devam ettirebilir.
Üstteki görsele takılı kaldım bir süre yorum atamadım o yüzden sorry :D Güzelle aldatınca karakterli olmuyor zaten. Her türlü karaktersiz. Çirkinle taçlandırıyor :D
Şimdi ilk önce gerçekten aldatmak çok aşağılık bir şey😂
Ama diyorum ki ben gerçekten sevdiğim adamla birliktelik yaşıyorum sevgiliyiz ya da evliyiz herneyse adam gidiyor beni aldatıyor ama aldattı kadın çirkin…
Neden beni çirkin bir kadınla aldattın diye sorunca bana kesinlikle şunu diyecektir eminim seni kıskanma diye seni çirkin biriyle aldattım.😂
Allah kahretsin çok mantıklı😂 Şimdi ben adama ne diyeceğim 😂
Hahaha ya genelde erkekler huzur bulduğu yere kaçmak isterler. Eş ya da sevgili edinirken güzellik bazlı olurlar ama sonradan huzur aramaya başlarlar. Geneli böyle rahat batması yaşayan ve heyecan arayanlar hariç.
Aldatmanin gerekcelerine inmek lazim. Partner veya eşi cok guzel veya kaba tabirle taş gibi kadindir ama yatakta sifirdir. Erkegini mutlu edemiyordur. Ki cok guzel hatun olup bi halttan anlamayan kadinlar yok degil.
İkincisi Erkek doyumsuzdur, eşiyle veya partneri onu kesmiyordur, baska yollar arayarak aldatmayi deneyebilir.
Ucuncusu Cirkin kadinlar degil de işini iyi bilen kadin diyelim ona. Guzel olmayip sekste deli gibi olan kadinlar var. Erkek sekste yuz guzelligi degil fizik arar. 10 tane guzel kiz koy 3 tane cirkin ama fizigi enfes kız koy, erkek 3 tane cirkin kizdan 4 tanesini tercih eder.
Oral seks bunun icin en buyuk ayrintilardan biridir. Oral sanattir, iyi yapan kadin her zaman ayricaliklidir.
Az önceki soru da dediğim gibi bunun çirkini güzeli yakışıklısı osu busu yok yapmak isteyen her türlü yapar aldatmak zaten başlı başına bir karaktersizlik örneğidir Bunun nedeni belli Çünkü adamın içinde yapmak vardı ondan tek ve net bir cevabı var
Çirkin kadın diyemem ama popüler olmayan,çoğunluk tarafından beğenilmeyen kadınlar ile aldatılmasının iki sebebi var bence. Birincisi genellikle ilgiye karşı daha fazla talepkardır bu kadınlar,çekicilikleri ile karşı tarafı etkilerler. İkinci olarak ne istediğini bilmesi ve nispeten daha kolay elde edilebildiğinden oluyor bence
Aslında mantıklı tek açıklaması şu erkekler kemdilerine ilgi gösteren bir kadına genelde hayir diyemezler güzel kadınlar kolay kolay bir erkeğe ilgi göstermez aksine erkekden ilgi beklerler çirkin kadınlar bu ilgiyi zaten erkeklerden goremeyecekleri için onlar erkeklere ilgi gösterir erkeginde ilgi görünce gözü güzellik aramaz 😉👍
o her zaman öyle olmuyor üreme iç güdüsü ile kendi estetik algısına göre her kadın ile ilişkiye girmeye çalışır soy devamlılığı çoğalma diyelim biz ona. birde ilişkiler de bazen seks çiftler arasın da bir lütuf muş gibi yapılınca keyif almaktan uzaklaşıyor.
Erkeklerin çoğu güzel kadınları sosyal prestij için tercih ederler ancak bunun negatif yönleride vardır mesela bazı duyguların bastırılmasına ve işte bu bastırılmış duygular o güzel kadınlarla değil aşırı güzel olmayan kadınlarla ortaya çıkar. Buna bir nevi erkekler benliğini o kadınlarla yaşar diyebiliriz. Bazı erkekler ise sosyal prestij kısmını es geçer direkt o çok güzel olmayan kadınlarla evlenirler.
Boşuna dememişler Allah çirkin şansı versin diye :)
kadın güzeldir eyvallah ama egosu yüksekse ve o çirkin kız da onu dinleyip her zaman destek oluyorsa ondan kadınlar sadece kendilerinin ilgiye ihtiyacı var gibi davranıyor sürekli ilgi istiyor ama ilişkiler tek taraflı değil ve karşıdakinin de ilgiye ihtiyacı var o ilgiyi güzel kız ne de olsa bugün bu olmasa yarın başkası bakar modunda ama çirkin kız bulunca ilgiyi eksik etmiyor üstüne titriyor
Etrafimda aldatanlari gordum genelde aldattiklari kadınlar tas gibiydi hanimlari degildi. Aldatilan siz iseniz kendini begenmislik var dicem ama kendin aldatılan olsan gelip bu soruyu da sormazsin degilmi? 😅
Bence, akıllı ve güzel kadınlar erkeği laflarıyla ve zekasıyla yorar. Örneğin; Adam, şu kitabı okudun mu.! Demesine fırsat vermeden, akıllı kadın o kitabın bütün hikayesini anlatır ve o adam kadının ilgisini çekmekte zorlanıyordur, şaşırtamıyor dur.
Aldatmak hiçbir şekilde kabul edilebilir bahane üretilebilir bir şey değildir asıl soruya gelecek olursak erkeklerin çirkin kadınlarla aldatması olayı bende güzel çıtı pıtı kadın ve odun erkek ilişkisi gibi geliyor yani her ikiside mantık çerçevesinde açıklanamıyor 🤔
Aldatmam asla aldatmayı sevmem aldatan kim olursa olsun şerefsizdir kimse aldatmayı hak etmez ayrıl gerekirse fit kimle ne yaparsan yap ama hayatında biri varsa aldatıyorsan hem karaktersiz hemde şerefsizdir o kişi kim ne derse desin ister zoruna gitsin bu durum ister farklı şekilde
Sanırım o çirkin kadınlarda, taş eşinde/ sevgilisinde bulamadıklarını buluyorlar. Doyumsuz, midesiz, pislik, karaktersiz, aşağılık, şerefsiz, adi, beyinleri başka yerlerinde oldukları için de aldatıyorlar.
Pas verilmeyenler için geçerli olunabilir belki bu durum;
İstemeyince ama o güzeller geliyorlardır belki :D :D :D Ters mantık, kendilerini çirkin zannedip bu sefer hırs da yapabiliyorlardır dimi :D Neyse ben çok konuştum gideyim :D ;)
Bence çirkin kadın ya da güzel kadın olmasından değil. Erkeğin ne istediğini bilmemesinden kaynaklıdır. Birde yer yüzünde çirkin kadın yoktur. Bakımsız kadın vardır.
Bir erkek olarak bekarim ama olsun 1 kıymet bilmememizden 2, onu bu şekilde kıskandıracağimizi düşünmekten halbuki sevgilimiz daha güzel, bizim başımizin taci o ayri 3, Belki sevgilisin de bulamadiği sevgiyi, ilgiyi o kadainda bulmustur,4 kadin zengindir o da bunun farkinda olup iyice kendini sevdirerek parasina konmaya çalişabilir..
Olay gayet basit. Erkek Aç doysa bile aç. Erkek milletinin Genlerinde var. Yatakta eşi ilişkiye girer yarım saat sonra yolda gördüğü başka kadına sulanır. Normal yanii.
Aldatmanın cinsiyeti yoktur. Aptal kadınlar söylemi yanlış bir tabirdir. Aldatmayı hiç sevmem. Diyelim ki dediğinizden yola çıkarak aldatan kişi zaten aldatmış demektir. Kişiliksizdir, karaktersizdir. 😏
Taş gibi sevgilisi/karısı, ilişkinin sadece taş gibi olmaktan ibaret olmadığını anlayabilecek taş gibi bir beyne sahip olmadığı için olabilir mi acaba :D
çirkin kadınlar sizin bakış açınızdır erkeğin hoşuna ne giderse güzel olan odur şahsen aldatmak benim kitabımda yok ama güzellik algınız baya değişik bence
Bir mantığı yok sanırım🙄 bu tamamen elektriksel ve tensel bir çekim… bazen çok güzel olsada kadın, olmayınca olmuyor ilişki… hele canım ergen tiplere tahammülümüz hiç yok…
Aptal ve karaktersiz oldukları için olabilir. Aslında aldatmak için karşı tarafın ne olduğu önemli değil. Kişinin karaktersiz ve doyumsuz biri olması yeterli.
Karaktersiz olunca güzel çirkin olmuyor erkeklerde nefes alan her canlıya yürüyorlar maalesef tiksindirici
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
En fazla onu bulabiliyorlar çünkü. Kimi bulurlarsa. Zaten burdan bunu anlamak lazım zaten aldatılan kişi yetersiz olduğu için aldatılmıyor adam doyumsuz ve şeref yoksunu olduğu için aldatıyor. Ona da farketmiyor çünkü zaten sadakatsiz
2 taraf içinde geçerli bu mesela kadınların beğendiği erkeklere bakıyorum bi b. ka benzemeyen tipler hepsi. Zaten genel olarak erkekler hep böyle der ulan bu kız bunun neyine bakmış diye, ama erkeklerde kadınlar kdr olmuyo bu durum yani geneli güzel kızları beğeniyo
@AfiliYalnızzLıkk lafa gelince de efendi tiplere kimse bakmıyo illa yakışıklı istiyosunuz vırt zırt diyosunuz kızın yanına yakıstıramadıgınız erkek gorunce de yargılıyorsunuz
Tiple efendiliğin ne alakası var? Biz görüntü olarak diyoruz kadınların genelinde var keko tip ve kafada olan erkeklere hayranlık, bu yüzden diyoruz o sözleri. Çoğu kadın erkekte para var diye ne tipine ne huyuna bakıyo boşversene sanki bilmiyoruz görmüyoruz bunları, hepsi demiyorum ama çoğunluğu bu kafada.
Yoo alakası yok, sadece yakıştırma olarak yapılan bi yorum o. Hani bu kızı nasıl ayarlamış gibi yorum okdr ama çocuk efendiyse falan erkekler bişey demez o konuda. Ama bazıları hareketleriyle belli ediyo keko kanka olduğunu ozamn diyoruz işte böyle tiplere bakıp sonra da düzgün bi tavır bekliyolar o tiplerden
Aynen öyle çirkin olmasalar bari 😂macera heyecan alışkanlık peşinde olanlar aldatır. Çirkinde kolay tavlanıyor sanırım ondan
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Aldatma olayı cinsellik odaklı yaşanır adam eşini seviyordur daha güzelini bulursa gönlü ona kayabilir bu nedenle çirkinleri tercih eder. Daha güzeli ile aldatma olmaz zaten aşık olur adam terk eder karısını yuvasını yıkar ve yenisine gider.
Türk kızları aşırı egoist belkide dünyanın ego ihtiyacının %70ini karşılar cinsten egoları var! Erkek sevilmiyor! Daha doğrusu karşılıksız sevilmiyor. Illa sevilmesi için bir şey yapması gerekiyor! Başka kadınlar karşılıksız ilgi verince adamin gözü dönüyor. Sevgi ihtiyacını karşılayacak başkası buluyor. Bunun gibi kac ornek var. Ama tum aldatanlar bu sebepten ötürü aldatmıyor! Bazısı sırf aksiyon, sirf pi çlik için...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çirkin kadınlar acindirmasi kendilerini ve yapışkan oluyorlar güzel kadınlar ise kendilerine özgüven oldukları için pek ilişkileriyle ilgili degiler...