Görüşler için teşekkürler
Yakışıklı erkekler neden güzel kadınları çirkin kadınlarla aldatır?
Görüşler için teşekkürler

Iliski dinamiklerini gozlemleyince aslinda bazi seyler daha kolay anlasiliyor.
kadinin bedensel guzelligi arttikca, bizim gibi ulkelerde kadinin disiligini sunma istegi ve asamalari degisiyor. Cunku ne kadar duygusal ve karsilikli cekimle baslarsa baslasin, erkek etkilendigi anda kadin cinselligini odul ve maddi duzeyde sunmaya yoneliyor siklikla. (Cinsel gelisimini tamamlamis ulkelerde durum daha farkli. Hem sapina kadar guzel hem sapina kadar disi kadinlarla bulusmak gayet olasi. Cunku ulkenin refah ve kultur duzeyi cinsellikten maddi beklenti elde etmeyi gerektirmiyor. Cinsellik ona ait olmayan beklentilerden arinmis durumda)
Diger tarafta, kadin kendini guzel bulmuyor, erkegi erkeksi buluyorsa, arada ki acigi disilikle kapatiyor. Erkek beyni ve durtuleri oldukca ilkeldir. Soguk, maskulen bir guzellik, ona erisildiginde o sogukluk ve maskulenlik erkege hayal ettigi tadi vermiyor.
Basta daha az etkilense bile, cirkin kadinin sundugu disilikse erkege cok farkli bir tecrube olarak yansiyor. Zaten iliski yasanirken bir sure sonra fiziksel ve mantiksal konular unutuldugu icin bu tip bir birliktelik erkegin zihnine daha cok kaziniyor.
Hiç mantıklı değil sadece bahane, bak şimdi her şey güzellikte değil sana olan tavrı sıcaklığı davranışları bir çok şey var yanında nasıl hissettiğin en güzeli olabilirsin ama buz gibiysen sürekli dırdır yapıyorsan bir süre sonra karşındaki kişi kendisini daha iyi hissettiren birini bulunca aldatacaktır. O yüzden seni olduğun gibi kabul edecek aldatmayacak birini bul
Neyse ben çirkinim bari böyle korkusu olmaz 😃
Belki daha dişi tavırlara sahiptir belkide karakteri daha albenilidir ya da sadece adamın, o güzel kadın karşısında tatmin edemediği egosunu tatmin etme yoludur
Şahsen benim sevip birlikte olacağım şahsiyet beyfendi benimle birlikteyken gidip beni adeta klozet kapağı suratlı biri ile aldatsa sonra beni neden onunla aldattın diye sorduğumda bana sen kıskanma diye daha çirkin biri ile aldattım dese hiçbir şey diyemem allah kahretmesin çok zekice 😂😂😂😂
Ben gözlerini oyarım, kollarını kırarım , ayaklarına sıkarım 🙄
Djjsjdj hahhah ay kahkaha atacaktım milet yatıyor😂sakin ol çiçekim kimse kimseyi aldatmıyor bende öcümü alırdım tabi ki ama normal hayat içersindeki şiddetle değil 🙈😂😹
😁 😂
Teşekkür ederim çiçeğim
Rica ederim ne demek her zaman🌝
Cevap
70Cevap
Analsilan sen daha birlesmemissin demek ki. Bak hani sizin begenmediginiz kilolu kadın var ya. Erkeğe yatakta öyle performans sağlar ki! Yataktan çıkan erkek eli ayağı tutmaz. Keza erkekler de de böyledir. Cılız bir erkek kadının haşatını cikartir. Boy kilo bedenle değil beden y bir araç. Asıl iş ruhta. Benim çin. sel açlığım yok ama duygusal açlığım var. Çünkü duyguları doyuran şey sanat Muzik seslerdir siz bunu anlasaniz biterdi olay. Cirkin kadin diye Olay yok. Benim annem esmer kadin ama cirkin diyemem ki! Siz kadinlar kadinligin farkinda drgilsinzi. soyle dusun sen cok guzel ol diyelim beni yataga gotur uc ay yataktan cikmayalim. Etle is olmaz olmaz. Bunun yerine bana gel bir op bir saril bir opus sonra cay icim bu var 3 yila bedeldir.
Güzel ya da çirkin olduğu için değil, eşinden ilgiyi göremezse ilgiyi orada bulur... Hülya Avşar bile eski eşi tarafından kendisinden güzel olmayan birisiyle aldatıldı. Bunu eşine sorduğunda, eşinin cevabı:”Senin tüm dünyan çocuk oldu, beni hep ihmal ettin ilgilenmedin oldu”
Çekim olayı sadece fiziksel değildir... Bir de çirkin kızlar daha kolay düştüklerinden ve daha istekli davrandıklarından olabilir.. Adam güzel hatunun nazını çekeceğine, radarına girdiği çirkinlerle tek kale maç yapmayı tercih eder doğal olarak.
Cirkin kadınla aldatnadının sebebi citkin kadınlar istekli ve özgıvenı yüksek olur çok ornekelerı yoldan cıkarır cok örneğini gördum. aldatma tek taraflı olamaz kadın fena olunca her erkeği yoldan cıkarıyor😏😏
aslinda sorun yanlış benim gözlemlediğim yakışıklı erkekler neden çirkin kizlara aşık oluyor olsa daha doğru olurdu gerçek hayata çok fazla karşılaştım kimsenin aşık olmayacağı kadar çirkin kızlara bakan tipi çok düzgün erkeklere
Erkekler aldatmaz kadınlar kendi kusurlarını örtebilmek için erkeklerini diğer kadınlarla ilgilenmeye mecbur eder. Böylece erkek günah keçisi kadın bütün kusurlarına rağmen ak sütten çıkmış ak kaşık olur...
Tabi erkegin ihanetine kilif hazir kadin yapsa k*sar ve olmeli
Aldatmak insan karakteri ile allakalı aldatmanın dogrusu yanlışı yoktur afı yok bahanesi yok dur. Aldatan erkeklerden veya kızlardan uzak durun bir kere yapan bir daha yapar
Kendisini aldattığı kadının seviyesine erişmiş bir şahıs olarak göremiyor ezik hissediyor yanında nereye ve kime ait olduğunu anlıyor ve kendisi gibi pis insanların yanına gidiyor
Aldatma genel olarak güzellikle ilgili değil yaaa. Daha çok ilgiye vs kanıyor erkekler. Ya da komplekse giriyorlar hayatlarındaki kadın kendilerinden daha üst diye.
Çirkin kadın yakışıklı erkeğin her dediğine 10 kat daha yapıcı davrandığı için. Güzel kadının egosu tavandır. Erkek bu yüzden aldatır
Erkeklerin aldatırken güzel ya da çirkin diye baktıklarını pek sanmıyorum. daha çok kadının şehvetiyle ve erkeğin azgınlık seviyesiyle alakalıdır.
Allahtan ortayım hahha ne cok yakışıklı nede cirkşnim aslında çirkin de olabilirm sanki ama kendimi gömmiyim
Bunun tiple, cinsiyetle ilgisi yok artık anlayın karakteri olmayan, karakter zaafiyeti yaşayan kişiler aldatır.
cunku erkekler genelde guzel cirkine bakmiyor doyumsuzlar bir kari gorseler hop kosa kosa giderler
Vizyonsuzluk, nankörlük. Sahip olduğunun kıymetini bilmiyor.
Çünkü ac gözlüdür ve doymak bilmiyordur biz de bunlara p******g diyoruz :)
Öyle miyimiş :)) böyle soru mu olur ya. Bence o adam da bilmiyodur
Hqyqt sadece fiziksel guzellikten ibaret degildir de ondan...
Basit... Eziklik psikolojisi ile ego tatmini dedi psikolog
Kadınlar da aynı tipini silkeyim bununla mı aldattın dedirtiyorlar
hep evdemi yemek yenir arada street food kültürünüde ogrenmek deneyimlemek lazım.
Bu ego tatminidir. Çünkü güzel kadınların yanında yakışıklılıkları ortaya çıkmaz.
Aldatan insan aldatıyor işte güzeli çirkini olmuyor.
Aldatma karakter sorunu daha çirkin olması mallık yani karaktersiz mal oldukları için
İnsan olduğu için ne kadın ne de erkek melek değil
İsteyen aldatır çünkü insan kadında erkekte
Sadece güzelliğine güvenenler bir süre sonra itici olmaya başlıyor
Sahip olduğu güzel kadından yeterli ilgiyi görmediği için
Yakışıklı erkekler kendilerine fazla güvendiği için.
Peki kadınlar neden efendi erkek yerine y*şakları seçerler?
Doyum noktasına ulaşınca bir de çirkin deneyim demiştir.
Aldatanları savunmuyorum ama her şey güzellik değil
Güzel kadınlar özgüvenli oldukları için bu erkeklere istediği ilgiyi vermez. Çirkin kadınlar her zaman daha çok ilgilenir, daha fazla ilgi gösterir.
Erkek güzele çirkine bakmaz o anda. çok zevk aldığını tercih eder.
Karşı cins tarafından "yakışıklı ama sünepe" bulunan beyler sadık oldukları için öyle şeyler yapmazlar... Kendimden biliyorum.
İnsanoglu her zaman ulaştıgına degil ulaşamadıgına aşık olur yani adam hep güzellere ulaşabiliyorsa çirkinler daha çok dikkatıni çekiyordurda ondan çünkü bazen her şey güzellik degildir.
Bazı nusvetteler kaliteden anlamaz sakın bunu sorgulamayın
Gercekten hep böyle oluyor çevremde o kadar cok örneğini gördüm ki. sebebini bende merak ediyorum
canımsın + doyumsuz deneyim merakları oldukları için
Çoğu usturuplu kadın ya da erkek aldatılır erkeklerin daha cilveli olana (güzel değil) gitme eğilimi vardır 👌
Baktı güzele herkes binmiş bide çirkine bineyim dedi hiç binilmeyen, sıfır km, esnek, kusursuz daha çok zevk aldı belki
Bence yakışıklısı çirkini yok bu işin insanın içinde varsa sadakatsizlik her şekilde ve herkese yapar önemli olan yapmamak
partneri tatmin etmiyordur nasıl olsa cepte düz mantık erkekleri ne yapsanız doyuramazsiniz kızlar.. hep daha fazlasını ister
Hmm 🤔 çirkin olduğuma göre bu durumu ben bilemem.
Ne kadar seviyorsun kendini aşağılamayı😂
Hsjdjd
çirkin kadınlar asaletini değil de vücudunu kullanır da ondan
Aldatan erkek yoktur. Göz yuman kadın vardır. Şunu bilin!
Çirkin olunca daha çok taviz vermesi gerekiyor erkek de tabiiki de onu seçiyor
Ego tatmini yapmak için. Bunu da güzel kadınla değil çirkin bir kadınla yapabilir anca o yüzden.
yani ne bekliyorsun ki
Çirkin şansı diye bir şey var sen bilmiyor musun?
Aptal insanlar için güzel çirkin fark etmez
Çünkü güzel kadınlar onlara fazla. Hak etmiyorlar.
Allah aşkına ben de çok merak ediyorum, nedennnn
Cinsellikten dolayı heralde.
ben cirkin tercih ediyorum
Şeref yoksunu olduğu için.
Çirkin kadınlar yatakta çok iyi oluyorlar
Çirkin kadın ateşi diye bir şey var
Adam olmadığı içindir o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?