Güzel kadınların aldatılması genellikle herkesi şaşırtır. Üstelik erkekler güzel kadınları, çirkin kadınlarla aldatır. Adriana Lima, Hülya Avşar, Angeline Jolie, Jennifer Lopez, Cameron Diaz gibi birçok güzel kadın ihanet acısını tadanlar arasında yer alıyor. Tek başına güzellik yetmez kadın işvesiz cilvesiz, ilgisiz, kaprisli ve bencilse erkek başkasına gider diyenler bir kitle de var. Erkekler, zeki ve şefkatli kadınları severler. Kadının dışı gibi içi de güzelse, seksi, bakımlı, hamarat, zeki ve her anlamda yeterliyse sırf erkeklerin kendini yetersiz hissedip, yerlerde sürünen erkeklik egosunu tatmin etme amacıyla aldattıklarını düşünüyorum.Erkekler neden güzel kadınları çirkin kadınlarla aldatır?
(erkeklerin kendini yetersiz hissedip, yerlerde sürünen erkeklik egosunu tatmin etme amacıyla aldattıklarını düşünüyorum) desenizde katılmıyorum. kendi adıma sadece gerçeği anlayanın anlıyabileceği farklı bir ifademle ve bence bütün kadınlar bir kolideki 30 yumurta gibidir, farklı gibi görünsede hepsi aynıdır yani derken hepside yeterki kabuklarını temiz tutsun, belli standartları korusun yeterlidir, buda azıcık bir bakıma bakar ve gayretle yol alır
Bir kadın ister güzel ister çirkin olsun işi bilirse (bunu nasıl anlarsanız anlayınız) erkeğinin asla bir başka kadına gitmesine izin vermez, yani işi bilen kendinden emin kadının erkeğe attığı kement sağlamdır gidemez başkasına (istisnai erkeklerin yavşama modları hariçtir) istenen beklenen arzulanan şeyler bellidir ki ama kadın ne olursa olsun içi geçmiş modlarında ve kendine de hayrı yok ise (hastalık ve istinalar hariç) diyeceğim yok, buda durum için davetiye çıkarmak gibidir. ben asla gitmem orası kesin ki kendimi biliyorum💐😊🌹🖐️
Kime göre güzel/çirkin? Sebep her ne olursa olsun aldatmayı haklı gösteremez. Birde şiddet olayında bu şekilde düşünüyorum 👍 Aldatan kişi belkide intikam için özellikle çirkin biri ile aldatıyor olabilir. Bak sen ilgi gösterip erkek gibi hissettirmedin al sana hain dom dom demiş olabilir mi?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çok güzel bir kadınım çevremdeki herkez su gibisin der 2 çocugum var ama bekar sanarlar görücü bile çıktığı olmuştur yatakta desen asla kusur bulmam kendime ama aldatıldım ve çok tipsizdi şok oldum kızı görünce bula bula bunumu buldun dedim tipe bak dedim adamın cvb bacım vermeseydi napıyım zorlamı yattım anası babası sahip çıksaydı kız 19 yaşında eşim 36 kızla mesajlarını okudum beni kötülercesine konuşmuş vermediğmi hep sorun yarattığmı oysa tam tersiydi düzenli ilişkimiz vardı sorduğumda başka türlü nasıl yatağa atıcam dedi yüzüne tükğrdüm ve bitirdim çok mutluyum bu kararı aldıgım için
Aslında burda olay güzellik değildir, farklı bir heyecan arayışında olan kişi bunu yapar, bu benimkinden çirkin ama olsun değildir mesele. ya da adamın o kadında gördüğü başka bir güzellik vardır, adriana bize göre çok güzel çok seksi olabilir ama aldattığı kadın felaket bir kadınsa erkek her halükarda onu tercih edecektir
Günaydın Birbirini seven birbirine tapan ve ömür boyu beraber olan çiftlerin sayısı dünya genelinde çok azdır. Şeytana uymak, zalim nefis ,çok para , Şehvet , Güzellik, Bunalım vs... gibi kavramlar malesef aldatmayı öne çıkarıyor. Mutlu Pazarlar 🍀
Erkeğin doğası bu. Sarışın istersin elde edersin doyarsın sonra esmerler hoşuna gitmeye başlar. Büyük göğüs sever elde eder sonra küçük göğüsler daha çekici gelmeye başlar. Listeyi uzatabilirsiniz. Tek neden budur aç gözlülük ve doymayan bir nefs gerisi hikaye
Erkekler/kadınlar neden kendilerinin daha az cezbedici olan kişilere eğilirler. Burada kişinin aşağılık kompleksi ve yüksek ego tatmini söz konusudur. Sevdiğine karşı yaşadığı eziklik onu aldatmaya yöneltiyor. Daha güzel/yakışıklı olan kişinin yaşadığı travma ile mutlu oluyor. Bakın, ben onun karşısında güçsüz değilim, aksine o benim için üzülüyor imajı çiziyor.
Öyle bir şey yok aslında.. Güzel kadın hiç bir şekilde tat vermiyor ise dişiliği ile ve çirkin kadın erkeği bulutlarda dolaştırıyorsa bunda ne erkeğin suçu var nede çirkin kadının..Çok yemek yenen mekanlarda hep isim geçer hasan babanın yeri gibi.. ASlında pişen yemek aynıdır ama sunumu farklıdır.
Muhtemel sebebi evli erkeklerin, ya da sevgilisi olan erkeklerin kadınlara daha çekici geliyor olması. Etrafında çok fazla dişi talip olunca erkeğin aklı onlara da kayıyor. Siz hiç sap birinin etrafında dolaşan kadın (lar) gördünüz mü ? Olay buna bağlı tamamen.
Bende kesinlikle buna bağlıyorum. Bu güzel kadınların çoğu bence isvesiz isteksiz büyük ihtimalle de kaprisli. Buda erkeklerin koşarak uzaklaşmasına neden oluyor. Bir ihtimal de sipsevdi erkekler. Çabucak sıkılıp başkalarına koşuyor.
Aldatacak olan kapısına yatsan köle de olsan aldatır. Güzellik şefkat ilgi sevgi ya da çirkinlik ilgisizlik bencillik vs hiç bir sey değiştirmez. Aldatan bunları sadece kendine kılıf yapar. Ayrıca aldatsa ne aldatmasa ne? Beni aldatacak kadar basit birini ben kayıp olarak görmem basarım tekmeyi ama dua etsin de gider ayak rezil etmeyeyim onu.
Kadın guzelmidir yoksa makyaj korse kiyafetmi güzeldir? Kadın alımlı olmalı rüzgar esmeli yanında makyajla güzel olan kadın bir başka makyaj güzeline aldatilir kalple güzel olan ses tonu fırtına olan erkeği kedi yapar kedi miyav
Her erkek hayatında güzel bı kadın ister onun hayatına girene kadar kırk takla atar belkide ama sonrasında kaprisi vesairesi erkeği erkeklik duygusunu hissedicek başka bı kadina iter güzelden vazgeçemez ama yinede böyle biseye yönlendir ve her zaman inandığım bı şey kadın ister güzel ister çirkin olsun eğer gerçekten istiyorsa elde edemeyeceği erkek yoktur
nasıl her anlı için dış görünüş bir yere kadar önemliyse erkekler içinde öyle erkeğin eşi veya sevgilisi veya yanındaki kadın ne kadar güzel olursa olsun ne kadar çekici olursa olsun erkek bir noktadan sonra aşk arar sevgi arar ilgi arar ve bunu kimde bulursa ona gider işte o noktada güzel kadının da güzelliğinde bir önemi kalmaz erkekte
Kadın var kadın var. Kadınlık farklı bir durum nasıl anlatsam bilemedim en güzeli profesör Pisikoloğ “ Nusret Kayanın Pisikoestetik kitabını okumanızı tavsiye ederim.
Sen kocana ilgi gösterme, onun ne hissettiğini hiç düşünme, sadece kendine bekle her şeyi, ondan sonra neden aldatıldım diye vahlayıp dur.
Kadınların düşünce yapısı şudur genelde: “ben kadınım ve erkek beni mutlu etmek zorunda”. Bu düşünce ile her şeyi kendilerine bekliyorlar. Karşı tarafa kendi isteklerini yansıtmıyorlar. Bu tarz kadınlar aldatılmaya mahkumdur.
Bencil ve kendini beğenmiş oluyor çünkü, karşısındakinin duygularından ziyade kendi duygularını önemsiyor, varsa yoksa kendisi, bir şeyi hep tam istiyor eksik olursa beğenmiyor, karşısındakini duygusal olarak yoruyor. Kadın çirkin değildir daha az güzeldir, o kadının içinde onu az anladığında sekste mükemmel bir şey çıkar.
bir defa guzel kadinlari cirkin kadinlarla aldatma diye birsey yok genel itibari ile ya dengi ya da daha guzellerle aldtma oluyor helede unlu dunyasinda , burdaki yanlisi duzelteyim dedim sonuc olarak elvette aldatma aldatilma kotu bir olaydir yasatmamali yasanmamali
Örnekteki kadınlar hep yoğun çalışıyor oradan oraya koşturuyor. Çocukları nasıl yaptılar şaşırıyorum. Kadın güzelde olsa ilgisiz ise erkeğini ERKEK gibi hissettirmiyorsa bunu sağlayan kadını baştacı ederler. Bütün durum bu aslında.
Benim güzel akıllı Seksi bir sevgilim olsa başka kadınlarla ne işim olur hiç işim olmaz yeterki olsun ayrıca zeki güzel kadınları severim kendimi yanında yetersiz görmem
Güzel olmayan kadınlar yaranabilmek için daha şehvetli çekici azgın oluyorlar bu sebepten ötürü aldatma oluyor başka hiçbir sebep yok. Not: sözüm meclisten dışarı, her kadın böyle değil tabi
Güzel kadınlar kendilerini çok naza çekerler. her tarafı kapris olurlar. sanki bir tek onlar var havasında olurlar. Erkeklerde öyle olmadığını ispatlarlar
En İyi Cevaplar