Bir erkeğe karşı, vazgeçilmez bir kadın olduğumu nasıl gösterebilirim? Küçük ve anlamlı bir şeyler yapmak istiyorum. Kıskandırmak işe yarar mı sizce?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kıskandırmak affedilmeyen bir hatadır
En iyi taktik göz göze gelip sonra aniden gözleri kaçır
Bir süre sonra oltaya gelicektir
Bence çok denemeye değer şeyler değil, bir şeylerin olacağı var ise olur zaten.
Aynen orası da doğru tabi zamana salmak lazım
Ben olsam buz 🧊 gibi soğurum kıskandırma işleri ergence
Öyle mi diyorsunuz gerçekten de. Ama bir şeyler yapmak istiyorum aşırı canım sıkılıyor. O da bana aynısını yapıyor neyin kafasını yaşıyorsa artık.
O sana öyle yapıyor diye aende ona yaparsan ondan ne farkın olacak sen kadınsın ağır ol bastığın yerden ses gelsin.
Of bilmiyorum ama aklının bende olduğu kesin konuşmadığımız halde doğum günümü kutladı bende bile bile 5 saat sonra cevap verdim
Nerden bu kadar emin olabiliyorsun ki,5 saat sonra unuttun mu yoksa bilerek mi o kdar bekledin
Tabiki bilerek 5 saat sonra cevap verdim çünkü sinirimden böyle yaptım.
Sinir değil bu değer vermediğin anlamını taşıyor.
Uyanık sa oda bilir kimsenin vazgeçilmez olduğunu olmadığını oyunu kaybedersin
karsındaki erkek nasıl birisi onun hakkında detaylı bilgi verirsen yardımcı olurum kişiligi karakteri yası davranısı nasıl
20 yaşında ve biraz başta ilgi vermeyi seven sonra biraz gel giti olan bir karakter. Böyle her şeye atlayan hemen yakın olmak isteyen biri. Şu anda soğuk aramız saçma sapan bir kızla konuşuyor ve gram umrumda değil anca sinirim bozuluyor. Bakalim son hamlesi ne olacak. Bugun beni gördü aşırı bir panik yaptı bir telaşlandı yani çok net anladım. Sizce ne yapayım ben buna? Zaten sıkılıp geleceğini biliyorum çünkü git gelli iki sarılsam bir öpsem anında atlar. Ama çok kafam karışık stabilim şu anda da
sanırım o kızla cinsellik için konusuyr sarılsam öpsem gelir dedigine göre onun ayarını cok iyi biliyorsun cinnsell seylere duskun ama o tarz kişilerle uzun sonu olan ilişki olmaz genelde daha öncesinde ne zamandır sevgiliydiniz
Nasıl yani o zaman o kızı sevmiyor istemiyor da sadece öylesine mi konuşuyor diyorsunuz. Aynen öyle cinsel şeylere çok düşkün şimdi de keşke yanımda olsa diyorum sanırım özlüyorum bende. Belki de onu bekliycem kabak gibi. Biz sevgili bile olamadık 2 ay konuştuk tam. Simdi tekrar bir şey olsun istiyorum. Hatta sinemaya falan gittik el ele tutuştuk sarıldık falan. Bir öpüşmediğimiz kalmıştı. Bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak
nerden tanısıyorsunuz siz seni görunce panik yapması biraz supeli demekki onla onun için beraber sen kaç yasındasın istersen mesajj att ordan konusalım yazması daha kolay olur oradan
Hiç anlamadım ne demek istediğinizi biraz daha açık anlatırsanız iyi olur
Bugun beni gördü aşırı bir panik yaptı bir telaşlandı yani çok net anladım yukarda bunu yazdın ya
seni görunce panik yapması o kıza degilde sana karsı hisleri oldugu için olabilir
Heeeh aynen öyle işte valla. Ama bana karşı da bir şey demiyor ki bende bir nabza göre şerbet vereyim Hani. Acaba sonunda ne yapacak merak ediyorum. Bence bana gelecek de ne biliyim. Yani o kızdan kurtulup gelir herhalde. Çünkü bugün bir hızlı gitti bir telaslandi kabak gibi. Sizce benim bir şey yapmama gerek var mı? Ben onu tekrar istiyorum sanırım
Onun formülü bir öpmeye bir sarılmaya bakar zaten. Ama nasıl bir hamle yapacak orası meçhul
şimdi birsey yapmazsan dönum dolasıp gelebilir ama muhtemelen baska kızlarla yatıp. birsey yapar adım atarsamda direk gelebilir ama bu sefer senle yatmaya kalkar o yuzden senin şartların önemli burada ne yapacagın konusunda senin ne istedigin ve onun isteklerine uyup uyamayacagın ya da onu ne derce frenleyebilecegin. istersen mesajj att ordan konusalım yazması daha kolay olur oradan beni takipp ettinn ama benim mesajj atmak için xperim yetersiz sen yazarsan ancak cevap verebilirim
Kesinlikle haklısınız artık bir gelmesini istiyorum ya. Hani konuşmadığımız halde doğum günümü kutladı bende sinirlendim 5 saat sonra cevap verdim. Ama simdi bu konuştuğu kızı bırakmasi şart ki bana gelsin. Sonra her türlü bir sinemaya gider nabza göre şerbet veririm. Bunun formülü o çünkü
O zaman en iyisi bir şey yapmamak sonra burnunu sürterim her türlü bana bir adımla gelirse tabi görücez hadi hayırlısı
Acik giyin ya da oyle kiyafetler tercih etki milletin goz ucu sana donsun onyeterli olur sanirim
Hayır kıskandırarak soğumasını sağlaya bilirsin Değerini anlamasını değil
Kıskandırmak ters etki yaratabilir ‼️
Bilmiyorum olabilir kafam karışık
Sorununu bana 1 saat sonraya yazabilirsin
bende bu makine varken kizlar peşimi bırakmıyor
Sana değer vermeyene hiç değer verme sil git
Bence kendin ol yeterlidir
Kıskandırmak olabilir belki efendim
Kimse vazgeçilmez değildir
20 yaşında ve biraz başta ilgi vermeyi seven sonra biraz gel giti olan bir karakter. Böyle her şeye atlayan hemen yakın olmak isteyen biri. Şu anda soğuk aramız saçma sapan bir kızla konuşuyor ve gram umrumda değil anca sinirim bozuluyor. Bakalim son hamlesi ne olacak. Bugun beni gördü aşırı bir panik yaptı bir telaşlandı yani çok net anladım. Sizce ne yapayım ben buna? Zaten sıkılıp geleceğini biliyorum çünkü git gelli iki sarılsam bir öpsem anında atlar. Ama çok kafam karışık stabilim şu anda da. Bunun karakteri böyle çünkü valla bende bilmiyorum ne yapacağımı
Bu aslında çok kolay... Kadınlığını kullanarak
Evet öyle mesela dün aynı elbisemle fotoğraf çekindim mis gibi benimkide anında 8 dk sonra görmüş ama hiçbir şey yazmadı sinir oldum. Öğlende de durumu sildim direkt
Yazarmısın bana mesaj atamadım san a
Kıskandırmak kimsede işe yaramaz
Olabilir.
20 yaşında ve biraz başta ilgi vermeyi seven sonra biraz gel giti olan bir karakter. Böyle her şeye atlayan hemen yakın olmak isteyen biri. Şu anda soğuk aramız saçma sapan bir kızla konuşuyor ve gram umrumda değil anca sinirim bozuluyor. Bakalim son hamlesi ne olacak. Bugun beni gördü aşırı bir panik yaptı bir telaşlandı yani çok net anladım. Sizce ne yapayım ben buna? Zaten sıkılıp geleceğini biliyorum çünkü git gelli iki sarılsam bir öpsem anında atlar. Ama çok kafam karışık stabilim şu anda da. Bunun karakteri böyle çünkü valla bende bilmiyorum ne yapacağımı. Tam karakteri bu
Ateşli olmak
Bakışlar
Nasıl yani bakış derken
20 yaşında ve biraz başta ilgi vermeyi seven sonra biraz gel giti olan bir karakter. Böyle her şeye atlayan hemen yakın olmak isteyen biri. Şu anda soğuk aramız saçma sapan bir kızla konuşuyor ve gram umrumda değil anca sinirim bozuluyor. Bakalim son hamlesi ne olacak. Bugun beni gördü aşırı bir panik yaptı bir telaşlandı yani çok net anladım. Sizce ne yapayım ben buna? Zaten sıkılıp geleceğini biliyorum çünkü git gelli iki sarılsam bir öpsem anında atlar. Ama çok kafam karışık stabilim şu anda da. Bunun karakteri böyle çünkü valla bende bilmiyorum ne yapacağımı. Tam karakteri bu
Aynen öyle kaybetmek korkuyorum. Resmen beni kıskandırma peşinde saçma sapan bir kızla konuşuyor. Daha dün gördüm bana karşı bir telaş ve panik yaptı. Ne yapmaya çalışıyor valla anlamıyorum. Ama bana geri gelsin çok özlüyorum
Sizce ne yapayım ben buna. Hani aklında olmasam kabak gibi doğum günümü de kutlamazdi bende bile bile 5 saat sonra cevap verdim. Şu anda soğuğuz ve gelsin istiyorum. Eğer canı sıkılıyorsa ben varım zaten başka bir kıza ne gerek var harbi kafasını kırıcam:)