Eskiden Bir oyunu çok iyi oynuyordum tek hatırladığım oyunculugumun iyi olması, Oyunu bırakma sebebim çok güvendiğim ekibimin dağılması, şimdi oyuna geri döndüm ama eski oyunculuğum yok sanki yeni başladım, Video izliyorum Video sahibi karşısındaki oyuncuya iyi diyor ama eski oyunculuğumla yan yana koyduğumda fark var çok iyiymişim. Ama tabi şimdi yetersizim OYUNU bu arada 3-4 yıldır oynuyordum.
BIRAK
DEVAM ET
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bro canın oynamak istiyorsa oynamaya devam et. Eski oyunculuğuna zaten zamanla geri dönersin. Uzun süre oynamadığın zaman olan bir şey bu.
Hangisini yapmak daha çok içinden geliyor? Eski tadı alamıyorsan bırak bence
Devam edesim var fakat yeni nesil gelmiş gibi ben eski nesil oyuncuyum eksi yarış arabasi gibi Bırakırım büyük ihtimal dediğiniz gibi
Zevknalıyosan devam et boş vaktinde oyna ama meslek haline falanmı getirmek istiyosun
ben bir zamanlar gta türkiye çok severdim görevleri bitirdim sıkılırsam tekrar oynarım sonra sıkılırsam tekrar oynarım hobim bu oynarsam sıkılmıyor taşınabilir hdd içinde mantıklı
Oyunun modası geçti sal gitsin
Bırak
Bırak kanka
Knk kendimi Eski Yaris arbaasi gibi hissettiriyor kabullendim ben eski oyuncu olarak eski hesaplar olarak Bırakmış kabullendim
hangi oyun
Pubg Mobile
kardesim birak ya lol valo falan olsa birakma derdim ama
Asıl lol oynasa bırak demen lazımdı