merhaba Kscanlar , biraz gec sorcam soruyuda demin Gūncelleme varmis da ondan dolayi acilmak bilmedi Site 😁neyse Haberlerde bugūn gördūm de bu Oyun "Mariam" denen pis oyun birinin ölūmūne daha neden oldu mavi ballina dan sonra bu lanet olasica mariam oyunu cok tehlikeli 9 yasindaki bir iranli cocugun ölmesine neden oldu oyun resmen seni ölūme sūrūklūyor ama neden basit görūnsede oyun diyip geciyoruz ya aslinda o kadar da basit degilmis peki bu tūr oyunlar neden var nicin desem sen ne dersin bu konu hakkinda yoruma!:(
Bu oyunu oynayıp ölenlere seviniyorum. Böyle salakklar büyüyünce birilerinin başına dert olacaktı. İyi oluyor. Benim de küçükken pokemon izleyip kendini balkondan atıp geberen arkadaşlarım vardı fakat bizim gibi akıllı çocuklar uçamayacaklarının farkındadırlar
Bu tür oyunlar neden var ben de bilmiyorum ama bu tarz oyunları oynayanlar depresyonda hayattan sıkılmış tiplermiş gibi geliyor bütün oyunları bu kategoride toplamak mantıksız
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ve bu oyunlari oynayanlar 9 yasindaki cocuklar ne kadar 12 yas ve ūzeri dese de cocuk iste oynar ginede
Zaten oldum olası korku türündeki her materyale karşıydım film oyun dizi vs vs oynayanlar da sıkıntılı bir insan korkmak için neden para verir film için ya da diziyi izlemek için bütün hayatındaki gerekli şeyleri erteler ya da oyun oynayıp sonunda ölüme gider psikolojik rahatsızlık diyorum ben
Bende haberlerde gördum, oyunun son aşamasında saat 3 te arayıp korkunç bir sesle"benden kaçamıyıcaksın"gibi şeyler diyip çığlıklar geliyormuş telefondan. Bir robot ayarlıyormuş bu sesleri haberde öyle diyordu.
bu oyunu burda sergilemen merak uyandırıyor ve ölüme sebep olan sen oluyorsun farkındmaısın
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne alaka simdi ben bunu neden yaptiklarini velan soruyorum oynayin demiyorum farkindaysan haberlerde bille gösterildi ne yani sesiz mi kalalim ne sacma yorum ya cocuklar oynuyor bu oyunu gelmis bana ne diyorsun ya
Seni sikayet edim sacma sapan yorum yazma gerksiz ya ben bunun ne kadar yanlis bisey oldugnu diyorum sadece bu oyunu desteklemiyorum mass vean da almiyorum dogru konus benimle haddini bil cocuklar ölūyor bu oyunun yuzunden gelmis bana ne diyorsun ya
Kesinlikle öyle ailelere büyük iş düşüyor ama kimse umursamıyor ki herkesin elinde telefon sosyal medyada takılıyorlar. Çocuklar Allaha emanet büyüyor. #Üzgün#BirDost
Cok bilmiyorum da sacma sorularla dolu seni zorluyor velan istedini yapmasan velan 3 de özel nummaradan birisi ariyor seni biseyler diyor oyle bir oyunmus
En İyi Cevaplar