+1 yılben 80 yılındaki darbeyi görmüş biri olarak söylüyorum. eğer darbe olsaydı askerlerin tümü işin içinde olurdu. o komutan haberim bu komutan haberim yok gibi birşey sözkonusu bile olamazdı. darbe olsaydı değil birileri askeri dövsün yanına bile sokulamazdı yoksa o tankı adama sokarlardı. bu tamamen bir komplo teorisidir. ve dikkat edin her ne olursa olsun sürekli ağzında bir pensilyvanya alıp gidiyor. şimdi aklı başında bir yurttaş fazla kafası çalışması gerekmiyor şöyle düşünmeyide beceremiyormu. demekki bu adama o kadar dert olmuş ki feto bir takım şeyleri yapıp yapıp ondan bahsediyor. neden olduğunu hatırlayın 17-25 aralık hırsızların ve yolsuzların tüm yetimlerin hakkının yendiğinin feto tarafından açığa çıkarılması ve bu asla hazmedilemedi ve kin öyle başını alıp gittiki dikkat edin her ne olursa olsun lafa onla başlıyor. eğer bizim ülkemiz hak yolunda olan adaletli bir ülke olsaydı rte çoktan yüce divanda olması gerekiyordu. ama düşün bakalım bu ülkede yargı kimin elinde yasama kimin elinde sayıştay kimin elinde. ama şunu çok iyi biliyor koyun olan cahil halkımızı çok iyi biliyor ve halkı sokkalara dökmek büyük bir cahilliktir. ya başlarına bişey gelse ama umrunda değil çünkü bugüne kadar ölen askerlerimiz polislerimiz ve masum halkımızın da onun umrunda olmadığı gibi. tek derdi var başkanlık başkanlık neden biliyormusun kendini bu şekilde garanti altına alacak ve yargılanmayacak ne olursa olsun yoksa başına gelecekleri çok iyi bilmektedir. hatta başınada çoktan gelmişti ama devlet bahçeli akp yalakalığı yapmamış olsaydı. bakın gençler bu işin içinde düşünülen ana maddeler şunlardır. 1- fetoyu iyice bitirmek. 2- ordu içindeki işine gelmeyenleri ayıklama şansı yakalamak. 3- başkanlık yolunu cahil halkı iyice arkasına alıp referandumla kapmak. 4- olmayan muhalefeti sindirmek. işte benim ülkemin insanı başka şeylerle kandırılarak sömürülüyor. en çokta neyle sömürülüyor biliyor musun din alet edilerek sömürülüyor ve kandırılıyor. yazacak çok şey var özet geçebildim
74 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle sonuna kadar sözlerine katılıyorum. Bana en çok koyan da son söylediklerinin gerçek olması. Müslümanım diyen insanlar, inançlıyım diyen insanlar, resmen dini değerleriyle sömürülüyor. Ve lider deyip arkasından sokağa atladıkları adamın sadece müslüman görünen bir sahtekar olduğunu anlayamıyorlar. En acısı da bu. Sebebi ise bilmemek. Ne islamiyeti ne dinimizi gerçek manasıyla bilmiyor bu cahil halk. Çünkü okumuyor. Ne okuyor ne okuma ihtiyacı hissediyor. Nerde bir haber ver hemen atlayıp ona inanıyor. Bunu bilen bir azınlık da, bu koyun sürüsünü nasıl güdeceğini çok iyi biliyor.
- +1 yıl
- +1 yıl
işte bu be ağzına sağlık daha güzel anlatılamazdı ama biraz akıllı olan insan darbe görmese bile darbenin nasıl olduğunu araştırır ve karşılaştırır bunlarda zerre akıl yok lanet olsun askerlerimiz bu duruma mı düşecekti rezillik bide vatan haini ilan ediyorlar bizi çok yazık. Sizin gibi akıllı insanlar iyiki varlar keşke sayınız artsa.
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
+1 yılaskerin çekilmesi tamamen çelişkili bir durum. darbeye teşebbüs edep başaramayan askeri asarlar. sonunun böyle olacağını bilen asker, sonuna kadar gider. geri çekilmez. çok acayip şeyler oluyor.
72 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle bende böyle düşünüyorum asket çekildiği için. Darbe yaparken bu milletin nasıl ayaklanacağını zaten bilirlerdi
- +1 yıl
arkadas askerın cekılmesı dıyosun akrabalarımda basta olmak uzere cogu rutbelı askerlerle gorustum onların hıc bır haberlerı yokmus halkımız ayaklanmasaydı amaclarına ulasacaklardı peki noldu dörttane capulcunun ıstegı olmadı ve sımdıde mılletın kafasını karıstırmak ıcın oyun deniyor peki soruyorum o sımdı yargılanan generaller subaylar oyunun ıcınde olmalı oyun dıyenlere dıyorum bu ınsanlar bu riski neden goze alsınlar neden kendılerını vatan hayını dedırttırsınler lutfen bıraz akıllı olun basarsalardı darbe olacaktı yapamayınca oyun oldu adı ALLAH DEVLETİMİZE MİLLETİMİZE ZARAR VEREN HAİNLERDEN KORUSUN AMİNN...
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeröek olsaydı eğer Evren nasıl Menderes'i astıysa askerde direkt Erdoğan'ı, Binali'yi, bakanları ve hatta birçok siyasiyi içeri tıkardı. Tayyip özgürce televizyona çıkmasaydı oyun değil derdim ama bunu oyun olduğu aşikar çünkü asker darbe yaptığı an tüm askerlerle darbe yapar ki kimse engel olamasın. Ama helal olsun iyi tuttu BAŞKANLIK sistemini mağdur edebiyatıyla sağladı.
60 Yorumla
Bunun gibi bir kaos onun isine yarayacakti.
Tabiki hersey oyun. Boyle darbe mi olur?
Insanlar sokaklara dokuldu, askerlerin ellerinden silahlar alindi. Gercek olsaydi bu kadar kolay olur muydu? Bu kadar kolay geri cekilir miydiler?
Bomba patladigi zaman tv internet kapaniyor, ama nedense bu gece baglanti hic kesilmedi.
Bravo, gercekten bravo.51 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Bu yaşanan olaylar darbe girişimi değildir. Arka planda yazılıp çizilmiş oynanan senaryodur. Böyle darbe girişimi mi olur yapmayın Allah aşkına. Kafası karışmış insanlar için, gelin hep birlikte enine boyuna düşünelim. Diyelim ki yüksek rütbeli bir subaysınız. Darbe yapmaya karar verdiniz. Darbe demek ülke yönetimini ele geçirmek demektir. İlk yapacağınız iş Cumhurbaşkanına ve Başbakana baskın düzenleyip göz altına almak olur. Bunlar gidip tanklarla belirli noktaları trafiğe kapatıyorlar. Eğer aptal değilseniz 3 bin askerle darbe yapamıycanızı biliyor olmanız lazım. Zira darbe dendiğinde ülkenin tüm il ve ilçelerinde askerler hazır hale gelir. Kuş uçurtmazlar. Diğer açıdan darbeyi halk engelledi diyorlar ya. Bir darbe girişimi olursa şuna emin olun halk
dediğin silahsız, taşlı sopalı adamlar hiç bir naneyi engelleyemez. Halk darbe olacağını değil, OLDUĞUNU ÖĞRENİR. Darbe yapmak isteyenler ilk olarak halka kendini göstermez. Gelelim tv kanallarının basılmasına darbe olurken tv kanallarına müdahele edilmez. Olduktan sonra tv kanallarına gidilir. Biz darbe yaptık duyurun lan! denir. Bunlar tv kanalına gidip bildiri okutuyorlar. Acı olan şey şu, o sokaklarda linç edilen askerlerin, ne dönen oyundan ne de başka birşeyden haberleri yoktu. Onlara oraya gidilmesi söylenmiş ve onlarda gitmiş. Emir kulu anlıycan. Eğer onlara darbe yapıyoruz denseydi. Halk ciddi şekilde katliam edilirdi. Hiç bir asker de elindeki silahını kimseye vermez son mermisine kadar HARCARDI. Tüm bu olanların neticesinde nasıl bir mesaj aldınız diye soruyorum. Erdoğan'a darbe yapmak istediler. Erdoğan ve onu destekleyen halk buna ENGEL OLDU. Ne büyük adammış yaoo dedi herkes. O bir kahraman onun yolunda canımızı verir tankların önüne yatarız dedi herkes. Tayyibin halkın gözünde itibarı bir kez daha artmış oldu. Sonuç bu iken, bu olaylar kimin başının altından çıkıyor diye sormak gereksiz.32 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca şu da var. Ülkeyi yöneten insanlar madem halkının zarar görmesini istemiyor. Ve madem askeriyenin içindeki çok azınlık bir kısım bu saçmalığı yapmaya kalkıyor. Ozaman sokağa çıkın çağrısı yerine. Askeri birliklerimiz müdahele edecektir siz zarar görmeyin lütfen evlerinize dönün denirdi. Mesaj bile geldi meydanlara bekliyoruz diye. Darbe girişimi olsaydı ve engellenseydi. Cumhurbaşkanı haydi sokağa çağrısı yerine, darbe teşebbüsünde bulunulmuştur ve engellenmiştir derdi. Çünkü darbe devlet başkanlarını etkisiz hale getirmekle başlar. Halkı değil. Şunu lütfen okuyun. "https://www. yanimani. com/hukumete-yapilan-askeri-darbe-girisimi-bir-oyun-muydu. html"
- +1 yıl
çok haklısın ve hala bu yazdıklarını okuyupta anlamayacak olanlarda var çok acı :(
Darbe gece yapılmaz sabaha karşı yapılır. Bütün yandaş medyaya el konulur. Bakanlar vs tutuklanır. Köprü kapatılarak darbe yapılmaz. Bütün imamlar aynı anda Nasıl oldu da ezan okuyor sela veriyor? Darbe girişiminden 3 saat önce Twitter de darbeciparalel gibi bir tag neden açılıyor? Yaklaşan YAŞ toplantısında askeriye yi dizayn edip akabinde Erdoğan ın başkanlığı garantilenecek olay bu.
1419 Yorumla- +1 yıl
darbe sabaha karşı olacakmıs bir askerin ihbarından dolayı erken başlamak zorunda kalmislar tüm camilere ezan ve sela okuma emrini diyanet isleri baskanı verdi ayrica trt ye ve özel kanallara saldırıldı askerin yönetimi ele aldigi bile bildirildi
- +1 yıl
Ayrica başbakan da darbe denemez hayinlik dedi
- +1 yıl
Kesinlikle katiliyorum bu bir oyundur onlar baskan olucak diye cahil halkimiz sokaga cikip demokrasiyi savunucaz adina kendi kardeslerini evlatlarini turk askerlerimizi linc ediyor ne ugruna peki bir hic ugruna yaziklar olsun turk halkinada iki gune unuttular tum suriye rusya israil meselelerini amacta zaten bu degilmiydi kaybedilen oylari geri kazanmak simdide cikmislar baskomutan diyorlar bu ulkenin bir tek baskomutani var o da Atatürk başka hiçbir kimse haketmiyor bu ünvanı
- +1 yıl
- +1 yıl
@YusufK2 ben çok önceleri AKP liydim baktım pisliğe batmış temizlenene kadar mesafe koydum, bir tarafa olan kininiz sizi adaletsizliğe sevk etmesin diyor Allah. O yüzden konuşurken ölçülü konuşmak lazım. Kişiye günah olarak duyduğuna inanması ve duyduğunu yayması yeter diyor efendimiz. O yüzden bir topluluğu karalarken ahiretinizi düşünün de karalayın. Hadi iyi günler
- +1 yıl
Diğer kanallar pembe dizilerle sizi hayaller alemine götürmekle meşgul zaten 😀 değilim ama olsam ne olacak
- +1 yıl
çok doğru ağzına sağlık.
- +1 yıl
rica ederim
Oyun oynadı bunun için trabzonda olman yeterliydi darbe olmadan pankart hazırlayıp müsaade etmeyeceğiz diye il binasına astılar. Allah aşkına böyle darbe olur mu? Komutanların bile haberi yok. Her kanalda haber ve tayyip var. Birde tayyibin konuşlarına dikkat edersen seçmen sayısına dikkat çekiyor konuşmasında bu tamamen başkanlık sistemi için yapılan bir oyun
72 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılDarbe dediğin yerde ne cumhur başkanı ne başbakan nede herhangi bir başkanlar ekrana canlı yayına çıkıp konuşamaz hepsi yakalanırdı yani TSK gerçekten böyle bir şey planlasaydı polis vs hiç bir kuvvet önüne geçemez çoktan ayaklanmıştı Darbe falan değil
92 Yorumla- +1 yıl
kullanildigini ifadelerinde acik acik ifade ediyor.. idam isteniyor ve en basta halkim istiyor ise idami onaylarim diyen bir lider var bunun oyun oldugunu soyleyenlere soruyorum kim kendini goz gore gore koltukta iken ipe goturmek ister acaba?
Cevap sahibi+1 yıl@hasancoskun Bu sözü o zamanın ilk dakikalarında söylemiştim bir çok şey gelişmemişken sadece köprüler kapatılmışkendir. ama bir çok şeyler olunca ne yazık ki herkes gibi gerçeği gördük.
Tek gercek darbecilerin Şu an tutuklaniyor olması.. Tüm darbeciler bunun hesabini ödeyecek..
cf.kizlarsoruyor.com/.../...219-23a4b2aab049-m.jpg40 Yorumla- Gündem konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yıl1 saat 2 saat önce neden kimse oyun demiyordu
halk yemedi asker yemedi
şimdide gene ucu cumhurbaşkanına deysin diye oyun diyolar :D yemeyin44 Yorumla
Soran+1 yılÖylede olabilir tabi bilmiyorum
- +1 yıl
güncellemeni gördüm de söylim
bu insanların beklediği darbe değil ki . 300 400 asker darbe yapmaya çalıştı
yani kısaca , TSK ta en başından bizim ilgimiz yok dedi. TSK gerçek anlamıyla darbe yapsaydı Ülke biterdi
Soran+1 yılYani darbe değil
- +1 yıl
tam darbe değil bu hainlik . darbe olması için genelkurmay başkanının yapması lazım çünkü orda o .
Darbe böyle olmaz. Bir şeyler oluyor evet ama darbe değil. Saatlerdir tepemde uçan f16yı kullanan da benim pilotum, polisle çatışan da benim askerim. Ama bu hiçbir şeye uymuyor. Darbe degil tamamen ortalık karıştırma. Sürekli ezan okunuyor sokaga cagrılıyor insanlar.
40 Yorumla
+1 yılsözde türk ordusu güclüydü hani gercekten tsk darbe yapsaydı su an interneti kullanamazdık. Tayyip cok akıllı bu zamana kadar başkanlık için gerekli kamuoyunu destegini alamamıstı şimdi magdur edebiyatı ile istediğini alcak.
50 YorumlaArkadaşlar ülkede darbe olacak olsa inanın ne hükümetin nede emniyet güçlerimizin polisin nede vatandaşın gücü yetmez. TSK okadar güçlüdür ki darbede karşılık veren sağcı ya da solcu olsun asla geri adım atmaz. Bir kaç askeri araçla beraberinde askerlerimiz meydanlara geliyor düşünün öyle dağınıklar ve şaşkınlar ki ne olduğunu anlamaya çalışıyor askerimiz. Sela veriliyor hocalar insanları meydanlara davet ediyor birde merkeze düşünün Allah aşkına. Bu olay tamamen yalandır. Darbe olacak olsaydı yurt genelinde olağanüstü hal ilan edilirdi ve askeriye her ilde kontrolü eline alırdı. Erdoğan hele insanları meydanlara çağırması telefondan yayın yapması şaka gibi Allah belasını versede kurtulsak. Yalan dolan ankaradayım bu arada şu an halen halkı meydanlara davet ediyorlar. Dikkat edin kapınıza işaret koymasınlar :)
22 Yorumla- +1 yıl
aynen halkı dışarı çıkartıyor iç savaş olsun millet birbirini yesin diye kanser oldu Allah cezasını verdi hala müslümanlarla uğraşmaktan vazgeçmiyor
- +1 yıl
bak sende Ankaradaymışsın bende burda yaşıyorum silah seslerini illaki duymuşsundur burası başkent sözde ve başkentte rahat rahat önüne gelen ateş edebiliyor sanki dingonun ahırı halktan birine denk gelse ne olacak? tayyitin s. kinde bile değil nasılsa.
+1 yıleger darbe olcak olsaydı asker geri cekilmezde her sokakta insanlar çıkamazdı sabaha karsı belirli kişiler olurdu okişiler paketlenirdi televizyon medya haber yapamaz halk ayaklanamaz dı ileri günlerede başkanlık sistemini garantilemek icindir imamlar neden aynı anda sela vermeye başladı halk neden sokağa döküldü asker neden çekildi asker eğer darbe yapacak olsaydı halk değil dünya karsı duramazdı halkı neden ayaklandırıp askere karsı koydular askerler neden ne yaptıgını bilmeden amacsızca hiç uğruna sehit edildi mantık olarak bunları düsündüğü zaman insan ne olduğunu anlar
31 Yorumla- +1 yıl
o selalar sizi kandırdık vatanınızı ele geçirdik sizide öldüreceğiz anlamında tabiki bunu anlamayanlar yüzünden bizde bu şekilde aşşağılanıyoruz.
Siyaset o kadar büyük bişeyki neyin ne olduğunu dışardaki biri anlayamıyor bikere darbe çoğu kişinin yazdığı gibi akşam 10 da olmaz şafak vakti yapılır milletvekilleri cumhurbaşkanı ve başbakan canlı yayınlara katılamaz elektrikler kesilir sokağa çıktığınız anda her yerde asker ve tanklar görmeye başlarsınız şimdi bizim burda mesela ne asker var ne halk sokakta doğuda görevde olan arkadaşlar olayın haberini televizyondan duyduklarını söylüyorlar. şehitler var doğrudur nasıl oyun olabilir denir onların düşünceleride doğrudur ancak şöyle birşey var bu siyaset için oyun ise halktan kaç kişinin öldüğü bu oyunu hazırlayanların umrunda olmaz ve askeriyeden tek ordu ile darbe yapılamaz
31 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle insanları öldürürler adıda asker yaptı olur
Bana gelip tayyibin güxü diyemezsin 17 şehit bir oyun için can yakıcı ama tayyipten beklenir !
90 YorumlaEğer bu kadar leş kargası bu kadar yıldır pusuda bekleyebilmişler ise, bence içeride hala bir sürü çakal var. Oyun olduğunu sanmıyorum ama bunu her kim planladıysa tüm gücü ile saldırmadı bence. Amaç TSK'ne olan güveni sarsmaktı bence. Tekrar benzer bir denemede bulunacaklarını sanmıyorum.
00 YorumlaNapsindi cumhur baskani sokaga cikmayin fetullah ve yanlilari istedigini yapsin mi desindi. Ataturk gibi cikin sokaga dedi halka seslendi. Kardes kardesi oldurur mu. Askeriyenin cogu halk yanlisi. 754tsk darb yanlisi tutuklanmis. seneryo duzmece vs onemli değil onemli olan halkin birlik olmasi. Insallah feto ve yanlilari tek tek ayiklanacak.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah kesinlikle doğru söylüyorsun
+1 yılDüne kadar ülkenin durumu şöyleydi terör, Suriyelilere vatandaşlık vermeye tepkiler, Rusya'dan özür dilemek, İsrail ile barış İHH ile savaş, 90 tl olan köprü.. Ya şimdi? Hayatımda gördüğüm en komik darbe girişimi?
52 Yorumla- +1 yıl
darbeye oyun diyebilecek kadar komik olmaniza inanamiyorum.. bunca generaller kullanildigini ifadelerinde acik acik ifade ediyor.. idam isteniyor ve en basta halkim istiyor ise idami onaylarim diyen bir lider var bunun oyun oldugunu soyleyenlere soruyorum kim kendini goz gore gore koltukta iken ipe goturmek ister acaba?
- +1 yıl
@hasancoskun aynen panpa silahsiz bir grup geziyi o kadar surede bastirama tsknin belli gurubunu tanki tufegi olan 4 5 saate bastir guzelmis samda da gelecek cuma namaz kilacaktik
Bunun bir oyun olduğunu düşünmüyorum. şimdi Türkiye eski Türkiye değil. TSK da eski TSK değil. polis teşkilatı çok güçlü sivil bürokratlar çok güçlü. çoğunluk akp den yana azınlık konuşsada korkudan konuşamıyo. yandaşlık yalakalık almış başını gitmiş. allah sonumuzu hayır etsin. asla darbeden yana değilim. darbe bir ülkenin başına gelebilecek en büyük yıkımlardan biridir.
00 YorumlaNe oyunu. Kendine gelsin herkes. Neyin kafasındasınız ya.
24 Yorumla
Soran+1 yılSence oyun değilse neden kolay çekildi asker sen ne düşünüyorsun peki, düşüncelerini merak ettiğimden soruyorum?
- +1 yıl
Ya insanlarin en cok tv izledigi saaatte darbemi oluryasin kac senin böyle geri cekilebilirmi asker millet got korkusuna degil protesto etmek markete gidemezdi be herseyi fetoya bagliyolar darbeyi askerler yapar ama kimse su gemeral yapmis demiyor fetoyla planlamis demiyor e nasil oluyor o is yanarim yanarim halkin cahilligine olen gencecik asker polislere yanarim baskanlik ugruna tum suriye rusya israil meselelerini unuttular tam yobaz haljimiz oyunun civki cikti kac sehit var yaziklar olsun
- +1 yıl
@atamizindeyizzz herkesin düşüncesi kendine ait. Ben de üzülüyorum şehitler için. Suçsuz olan darbe yapanlara da. Fetullah'tan dolayı tabi. Bir asker ne diye devletinin ona verdiği cephaneyle devletine saldırır. Onlara bile tatbikat demişler. Fetullah'ın Allah cezasını versin. Bir an önce yakalansın.
+1 yıloyun sence gerçekten darbe olsa halkın ayaklanmasına izin verirlermi zannediyosun?
50 Yorumla
+1 yılAdam 4G ile darbeyi durdurdu ya :))) bu darbeciktir. Bunu gerçek sanıp tayyibi kahraman ilan edende göt kılıdır. NET
101 Yorumla- +1 yıl
ağzına sağlık
+1 yılOrtada darbe felan yok. Yanlız bugün tekrar görmüş olduk ki. Senin, benim, hiçbirimizin can güvenliği yok şu ülkede. Birileri askeriyenin uçaklarını alıp başkenti felan bombalıyor şaka gibi. ÜLKE GG !
Muz cumhuriyeti.20 YorumlaOyun olsa ne olacak. Ona düşman olan hala düşman. O akp taraftarlarının birkaçı öleydi de o zaman göreydim ben o akpli itleri.
45 Yorumla
Soran+1 yılSen ne yaşıyorsun böyle it mit? Kim neyi düşünüyorsa düşünebilir neyi tutuyorsa tutabilir kimsin de it diyorsun. Tayyipçi değilim kesinlikle ama kalkıpta onu tutanlara hakaret etmiyorum saygı duyuyorum. Saygı biraz herkesin görüşü kendine. Ne kadar kötü olursa olsun.. Herkes bir gün gerçeği görür zaten.
- +1 yıl
Sana ne lan! Saygı duyulacak insana duyarım! Köpek diyorum kör müsün, it diyorum. İtlere saygı duymam ben insanlara saygı duyarım! Eğer gerçeği görecek olsaydılar, önlerinde görebilecekleri çok fa<zla gerçeklik var! Askerlere öol deyip kendi oğlunu askere yollamaması, millete sokağa çıkın deyip kendinni evinde oturması, şehit haberlerinden sonra bile siyasetlere girmesi, halkın parasını kaçırması, iktidarda kalmak için oyun yapması, suriyelileri ülkeyi alarak geleceğin kürtlerine de meydan hazırlaması! Bunca gerçekliği görmezden gelene it derim ben insan değil!
- +1 yıl
@Berat3437 Düşünmeyi birakan insanlar olduğunuz açık ben it olmayı kabul ediyorum deyip ayni zamanda küfür edip it olma nın en yuksek mertebesine erişebileceksin tebrikler
- +1 yıl
it senin gibi gercegi gormemek konusunda direnen geri kafalilara denir.. gecmisinde parayi cebine dort kat mendil gibi yapip koydugunu.. yasini bilmiyorum ama hastanelerde kuyruk bekledigini allah bilir ya evinde tokidendir senin gibilerin
+1 yılhenüz gelişmeler çok sıcak bir kaç gün sonra ortaya çıkar darbe mı oyun mu diye başkanlık sistemi için referandum gündeme gelirse oyun oldugunu düşünüyorum
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOyun oyun diye kendilerine pay biçiyorlar bu durumda bile hala iğrenç bir siyaset yapma çabası yazıklar olsun. Ayrıca bu bir darbe değildi kafanıza sokun darbe girişimiydi. Onu da Türk milleti başlamadan çökertti evelallah.
10 YorumlaDarbe tabii ki de. Asker geri çekildi zira millete sıkmazlar.
31 YorumlaBencede bu bir oyun abi bir kere darbe tehlikesi olsaydi hic bir guc askeri teslim ettiremezdi askeri sivil yankin icinden alicak ha. Ulan darbe olsa asker o emirden baska bir sey dinlemez. Bu tayyipin koltugunu saglamlastirmak için yapildi bence Lan yanarim yanarimda şu seref yoksununu kahraman olarak gorduklerine yanarim
20 Yorumla
+1 yılİyi izle ve gör kardeşim.
Terör olduğunda internet yavaşlar face, inst, twittr calişmaz.
Ama darbede net yavaslamadi bile neden acaba?
Tapeler çıktığında YouTube kapatılmıştı.
Ne ilginç dimi, 4g şov yapiliyor millete.
Allah akıl versin size.20 Yorumla
+1 yılSokaklarda halkımızla beraber olacağız darba yapıyorlar :D sence de çok tuhaf değil mi
20 YorumlaOrtada fetö gercegi var siz daha oyun diyorsunuz millet gördü gercekleri.
Icinizde biraz da olsa vatan aşkı yok mu? Yorumlarin hemen hepsi oyun diyor.
Sehit var sehit 17 özel harekatçı
37 aakerin planladigi bir girisim bu ve puskurtuldu
Cumhurun reisine marav okumayin buradan biri yazmis ulkemden nefret ediyom.. ol git04 Yorumla
Soran+1 yılBaşta oyun olabilir diye düşündüm şu an tamamen gerçek olduğundan eminim. Oyun olduğunu düşünenlerin hepsi tayyipten nefret edenler fark ettimde. Ben ortadaydım tarafsız, hala öyleyim ama oyun değil.
- +1 yıl
ah be kardeşim gerçek darbeyi araştır sonra oyun değil de bize bunun tayyipten nefret etmeyle alakası yok
- +1 yıl
teslim olan generallerin cogu kullanildigini ifadelerinde acik acik ifade ediyor.. idam isteniyor ve en basta halkim istiyor ise idam cezasini onaylarim diyen bir lider var.. bunun oyun oldugunu soyleyenlere soruyorum kim kendini goz gore gore koltukta iken ipe goturmek ister acaba?
- +1 yıl
@hasancoskun ipe götürmeye çalışmıyor tam tersi başkanlığı garantilemek için yaptı bunu. bu yaptığı oyunla halkın gözünde kahraman olma amacına başarıyla ulaştı koltuğunu garantilemek üzere otobüsleri bedava yaptım falan deyip halkın gözüne girdi aslında o bedava yaptığı otobüslerde bizden çıktı halka 20 tl zam yapıldı su faturalarına yansıdı trt adı altında otobüs paralarını çıkarttı kaşıkla verdiğini kepçeyle aldı kör olmayın.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaşkanlık uğruna iç savaş çıkardı poils asker bir birine kurşun sıkar oldu
hakı askeri bir biri ne düşürdü yazıklar olsun60 YorumlaGündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. oyun zaten ülke oyuncak oldu birilerin oynar durur oyuncak gibi
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHedef olarak direkt Fethullah Gülen gosterildi. Oyun oldugu burdan belli. Halki sokaga dokup daha da kargasa cikardi kendini iyi gosterme derdinde
41 Yorumla- +1 yıl
kendi zaten iyi sekilde halkin sevgisini almis birisi neden insanlarin olumunu tercih etsin iyi gorunmek icin halk katledirmi nasil bir matematik bu.. ayrica idam yasasini meclis onayindan bana sunulur ise aninda tereddutsuz onaylarim diyor peki onaylarda oyun oldugu ortaya cikarsa kendi kendini ipe goturmus olmuyormu bu durumda.. icinizde kim kendini zaten hazirda koltukta otururken rahat tepipte idama goturur?
Ne oyunu ya artik darbe yapamadilarr simdide oyun diye ortaligi karistiriyorlar
26 Yorumla
Soran+1 yılOyun olduğunu düşünmeden edemiyorum, birde oyun olmadığını düşünüyorum çelişkide kaldım
- +1 yıl
asker neden geri çekilsin elinde tankı faln warken neden genel sekreteri aldılarda onu alamadılar neden köprüyü kaptsın asker salak salak oyunlar
- +1 yıl
@zaferinanlarındır
Halki bu kadar direnecegini tahmin etmediler. Stratejik yerleri almaya calistilarr. Erdoganin ordan cikti giti bunlar takip edemedi. Askerler kucuk bir gurup bu kadar basarabilidi erlerde anladi darbe yapilamadii. Ama buna darbe denilmez cunku kendi halkini vurudular meclisi vurdular bombalar ucaklar - +1 yıl
bakın gidip azıcık araştırın lütfen işte halk karşı çıktı diye darbe olmadı vs hepsi palavra şu göz altına alınan kişiler o kadar asker gerçkten darbe yapmış olsaydı halk önlerinde durabilir miydi? Niye o tankları silahları kullanmadı askerler? Oysa darbe yapıyorlar çok rahat kullanabilirlerdi. Hatta askeri linç ediyor halk buna rağmen birşey yapmadılar. Düpedüz oyun gidin ve azıcık araştırın hepsi palavra. Bir grup asker darbe yapar elindeki imkanlarla güya işte TSK bu işin içinde değil ama onları durdurmaya halk gidecek gel de gülme :D azıcık aklınızı kullanın. Darbe yapacak biri bu kadar kötü berbat vasat bir plan yapmazdı. Ha Allah a şükür iyi ki de gerçek bir darbe değildi. Bunu kimse istemez isteyen varsada kendin de değildir. Benim tek isteğim şu oynanan oscarlık oyunu görmeniz gidip araştırma yapmanız lütfen azıcık aklınızı çalıştırın. Düpedüz bir oyun içersindeyiz bakın 3 gün öncesine kadar olanlar unutuldu gündemdekiler unutuldu oysa ki unutmaması gerekiyor.
- +1 yıl
@Ahsenn3351
Ne oyunu ya diyor o tanklar o silahlari kullanilmadi bide git arastir diyor. Arastimadan yazan sensin galiba hepsi kullanildii neden darbe olmadi cunku halk izin vermedi cunki icindeki erler izin vermedi cunki polis cok iyi operasyon yapti cunki tsk icinde degildi. Sen hayal dunyadinda yasiyorsun. Oyun mus git sen o oyunu oyna olumu bile bile goze al
Eğer gerçekten bir darbe olmuşsa ve bunu yapan bir kaç capulcu madem. Madem azınlık bir grup öyle diyorlar dimi. Madem öyle bunu askerlik yapmış birisi olarak söylüyorum darbenin olucagindan nasıl haberleri olmamışta engelleyememisler. Sonuçta askeriyenin basında ki komutan yapmıyor darbeyi. E fetonun gücü olduğunu da soyluyorlardi önlem alınabilirdi. Madem dert tayyip erdoğansa o kadar yere bomba attılar da bir bomba da atatürk Havalimanı na atamadilar mi. Herşey orta da 😏
00 YorumlaKimsenin günahına girmiyim ama iyi tiyatro döndü darbe olacakda cumhurbaşkanı şövalye recep çıkıp atlatıcaz dicek yersen kısmı buda işin 😉
20 YorumlaOyun ya. Dediğin gibi askerlerin bu kadar hızlı ve kolay teslim olması düşündürücü. Tek istekleri oy da oy.
30 YorumlaOyun. Hiç bir asker teslim olmaz bu 1. Eğer ki oyun olmasaydı ve gerçekten darbe girişimi olsaydı olurdu bu 2. İlk önce bakanlar ve meclis alınır sonra trt bildirge yayınlar bunlar ilk önce bildirge yayınladı buda 3.
20 YorumlaBencede oyun darbe dedigin boyle mi olur yazik o askerlere
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgörüş yapanlardan biri demiş darbe başlamadan akp binasında pankart açılmış diye mantıklı evetbu bir ihtimal diğer ihtimal ise paralel yapı çünkü söylentilere göre fuat avni de önceden demiş cemaat fuat avniye yazdırıp kendileri yapıp başarısız oluncada fuat avni yazdı bakın erdoğanın kendisi darbe yaptı demek için olabilir.
yani kısacaası her halt olabilir ama tek bir gerçek var ki çok kan aktı :(00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe oyunu lan boyle oyun mu olur manyakmisiniz? Bombalar patladi fuzeler helikopterleri dusurdu boyle oyun mu olur asil uyuyan sizlersiniz kendinize gelin ya.
10 Yorumla17 sehid verdik oyun kuranlari Allah bildiği gibi yapsın diyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloyun diyenlerden bıktım yeter gerçekten şehitlerimiz var
10 Yorumla
+1 yılhttps://www.kobiden.com/d/news/24004.jpg Evet oyun olamaz bu Hülooogh meydanlara Kaval time =/
21 Yorumla- +1 yıl
:D :D :D
Oyun olduğu apaçık ortada siz hala kabullenmeyin bisey demiyorum ben.
30 Yorumla
+1 yılbariz senaryo maksat kaos ortamı olssun koltuk saglamlassın
40 Yorumlaak koyun kara koyunlar uyanın artık , böyle darbe şekli yok erdoğan iyi nam yaptı çok güzel bir türk filmisenaryosu hazırladılar halkda buna inandı, uyanıııııııın
20 YorumlaDarbe yapilcakti ama milletimiz izin vermedi tek bilek çok şükür✋
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTayyip oyun istiyorsa umarım sağı solu bombalayanlar bir çılgınlık yapıp onun uçağını da bombalarlar
10 Yorumla
+1 yılBir aci baska aciyla unutturulur. Eglenceli kopru acilisi baska nasil kapatilir. Darbeyle de baskanlik sistemi referandumla kabul ettirilecek. Ya darbe ya baskanlik sistemi
10 YorumlaHavada 1 saat dönen uçağı dusuremeyen f16 olayı varsa, ortada bir dümen vardır demektir.
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşarılı olsaydı darbe, başarısız olunca oyun oldu.
30 Yorumla Bütün askeriye zaten darbe yapmadı askeriyenin içindrki azılıklıklar yaptı ve halk çok iyi püskürtü
00 Yorumla
+1 yılherşeyi oyun zannedenler gelin bunlada oynayın töbe yaa
10 YorumlaDarbe oyunu olsa 400 komutan kendini feda eder mi sizce Şaka değil hikaye değil bu
11 Yorumla- +1 yıl
o komutanlar gerçek değilki tayyibin tuttuğu paralı uşaklar
+1 yılDarbecik girişimi. Darbe böyle olmaz zaten.
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle oyun
60 Yorumla
+1 yılDarbe senaryosu
50 YorumlaTayyip bele ulkeye bele tarak diyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDÜmen ya böyle darbe mi olur
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldarbe kesinlikle böyle olmaz
40 Yorumla
+1 yılBoyle oyunun âmnkyrm sehitlerimiz var
10 Yorumla- Devamını Gör (26)