Eşimin eski sevgilisi her yerde ve çok rahatsızım?

Eşimin benden önce uzun süreli bi ilişkisi olmuş her şeyi beraber yaşamışlar tatiller iş vs ailesi ve yakın arkadaşlarıyla tanışmış ve hep beraberlermiş. Bizim ilişkimiz başlayıp ciddiye binince gönderilerinin hiçbirini silmediğini farkettim umursamadım bile sil istersen dedi ben sildim şu an evliyiz eşimin aile dostları ve ailesiyle çok iyi aram ama görümcem ve eşimin aile dostları hala çok sık olarak o kadınla görüşmeye buluşmaya ileri derece samimiyetlerine devam ediyorlar ben kızın kim olduğunu bilmiyormuş gibi yapıyorum ve hiçbiri bana gerçeği söylemiyor hepsi arkadaşımız ya falan diyo eşimle geçmişi yokmuş gibi davranıyolar ve ben bu durumdan çok rahatsızım benim gözümün içine baka baka eski sevgilisi ile gezip tozmaları hakaret gibi geliyor. Eşime ne kadar güvensem de herhangi bir davette buluşmada eşimle aynı ortamda bulunma ihtimali beni çok rahatsız ediyor bir şey de demek istemiyorum kimseye kiminle görüştükleri beni ilgilendirmez ama benim derdim bitmiş bir ilişki neden hep benim ve eşimin önüne çıkıp dursun içten içe çok rahatsızım ne yapabilirim
Eşimin eski sevgilisi her yerde ve çok rahatsızım?