Eşimin eski sevgilisi?

Merhaba arkadaşlar şu günlerde içimi kemiren bişey var sizden fikir almak istiyorum. Bi kaç hafta önce hastaneye gitmiştik eşimle birlikte orada eşimin eski sevgilisini gördük, başta bi bozuldum ama hiç ona yansıtmamaya çalıştım yüzüm bi an düştü onu biraz fark etti sanki ama çok çabuk normale döndüm, hastaneden döndük o işe gitti. Bütün gün her zamanki gibi üc dört saatte bir napıyosun diye yazar yine yazdı konuştuk şakalastik yani hiçbir anormallik yoktu. Sonra bu akşam geldi her zamankinden biraz geç ama çok da değil yarım saat kadar, kapıyı gayet güler yüzle açtim gayet normal konuştum falan sonra bu bana her zamankinden bi yakın sıcak davrandı böyle bi sarılmalar falan sonra içtiğini fark ettim ( o sıralar arada bir içiyordu ama normalde de) ama iş yerinde bedava denk gelince falan içerdi bu sefer özellikle kendi gitmiş almış. İçtiğini fark edince uzaklaştım bana sürekli trip attigimı imâ eder şekilde çok naif ses tonuyla noldu yanıma gelsene falan gibi şeyler diyip durdu suçlu gibi. Her zamankinden farklı ama gözümün içine bakarak noldu diyo sabahki olayı söyletmeye çalıştığını biliyorum ama ictiginden dolayı uzaklaştım o ana kadar normaldim. sonra ben dayanamayıp sabahki olayı ima edip sen niye içtin diye bağırdım. Annesini küçük yaşta kaybetmiş oraya falan bağladı annemi özledim gibisinden. Sonra ben içimde bi şüpheyle alttan aldım çünkü kanitlayamiyordum eminde olamıyorum. Bu arada o kızda evli yanında çocukları falan da vardı hatta ve şunu da ekleyim bunların ilişkisi uzun süreli ve ciddi bir iliskiymiş ve evliliğin kıyısından dönmüşler. Bi de YouTube geçmişine baktım tam içtiği saatlerde hüzünlü hüzünlü şarkılar dinlemiş. Bizde çok aşık olarak evlendik öyle görücü usulü falan değil yani benim için de aglamıslıgı bile vardır ama bilmiyorum içime şüphe düştü sizce sebep neydi. Ve hesap sormak istiyorum ama soramıyorum tam anlamıyla kanitlayamadığım için kendimi küçük düşürmüş oluyorum. Eğer öyle bişey varsa nasıl ele verir kendini ne yapmam gerekiyor sizce.
Eşimin eski sevgilisi?