Çok uzun zamandır sevgilim yok. Aslında o zaman şey aşk mıydı sorguluyorum çünkü aşk olsa böyle olmazdı. Ayrıca sevgilim olsaydı da hediye almasını istemezdim ve kabul etmezdim hediyelere vereceği parayı kendisi için daha faydalı bir yer için kullanabilir.
Bir kaç aydır yok ve sevgili işlerini kapattım. Olmasını istemiyorum şimdilik. Yalnızlık daha güzel cidden. En azından trip falan çekmiyorum. Valla buna şükür ediyorum. Sevgililikten, evlilikten acayip bir şekilde soğudum. Bu yüzden kimseyi almam. Sevgili olunca ne oluyor ki hem? Şu devirde her şey yalan olmuş. Bu yüzden kimseyi almamayı düşünüyorum. Eski sevgilimden hediye hiç almadım, kendisi tam odundu zaten beklemedim de alsa idim atardım. Aşığım diyordu ama bitirdik her zaman yazan kişi çok yazardı ama bıraktı. İyi olmuş ya bıraktı hep trip atardı.😀
Manitasız kalamıyorum geçen haziranda bir senelik ilişkimden ayrılıp 2 hafta sonra internetten biriyle tanışmıştım. Ondan sonra 2 tane daha oldu hepsi kısa sürdü. Aradan 3 ay geçti 🙄 Şimdi bir manitim daha var boşta kalınca boşlukta hissediyorum 😂
Kız yokluğu nedeniyle 3 yıldır yok diyebilirim en son Elif diye bı kızla çıktım oda bıkmış ve hayat kadını olmuş ve onu yola getirmek istediğimde artık benle konuşmak istemiyo 😔😔😔
Hayatımı yanlız geçirmedim hep hızlıydı ama hiç sevgilim olmadı diyebiliriz. Kıskançlık ve ilgi merkezimde olma çabalarını çekemediğimden soğuk bakıyorum sevgili konusuna 😊
3 yil kadar bir süre sanırım belki daha fazla neden yok diye sorarsaniz bilmiyorum insanlara artık yanasasim tekrar baştan konusasim veya da bir ilerleme aşamasına girmek istemiyorum sanirim yoruldum mu ne?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
cok güzelim aslinda ama ortamdan dolayi, sevgilim olmadi yanlis bi evlilikte olunca ömür boyu aşık olamayacağım gibi gözüküyor
Hiç sevgilim olmadı işte nasip kısmet birisi ile tanıştık derken ağustosta düğünüm var işte üzülmeyin bu işler nasip kısmet bizde görücü usulü tanıştık çok alakasız bir durum ama olacağı varsa oluyor