Aşk İlişkileri Ne kadar süredir sevgiliniz yok? _Creeper_07_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Zaten sitede benim gibi %90 oranında kimsenin ilişkisi yok, o nedenle sorduğum bir sorudur, ne kadar süredir bir sevgiliye sahip değilsiniz?🤔 Güncellemeler+1 yıl Düzgünce seven olmadıktan sonra hiç olmasın daha iyi arkadaşlar 🙂 Güncellemeler+1 yıl Nihat Hatipoğlu'na soru soracak olsaydınız ne sorardınız? ↗ soruya qjdjdj Ne kadar süredir sevgiliniz yok? Cevapla İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Need4Read Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl 1 aydan biraz fazla bir süredir hayatımda kimse yok.. 0 0 Yorumla
DengesizBirHatun Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Uzun zaman oldu, süresi önemli değil ama insan sevmek sevilmek istiyor, ✌10 gün oldu galiba baya da olmuş. 1 0 Yorumla
Romantik_0dun Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl 1 ayı geçti.1,2 yıl daha böyle devam etmem en iyisi olacak. 1 0 Yorumla
Kafkaslıkumral Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl İyiki de sahip değilim Allaha şükür. Rabbimin aşkı yeter bana. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İki üç hafta önce eski sevgilimle tekrar denemeye çalıştık da olmuyor ya, umuyorum bir kez daha yenilmem kendime. 2 0 Yorumla
RubbieRolePlayy Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Standart bir ilişkim uzun zamandır yok. Kısa süreli çıkara dayalı birlikteliklerim oluyor son birkaç senedir. 0 0 Yorumla
Paranoidsizofrenkiz Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 70% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. 8 aydır yok çünkü gerçekten seven ve sevebilecegim birisini göremiyorum :/ 0 0 Yorumla
FelFire Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 7 ila 8 senedir. Belki 8i birkac ay gecmis de olabilir. 0 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. 21 yıl oldu gerçek aşk gelmeyecekse hiç gelmesin yalnız yaşarım ben sorun yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aslında hiç olmadı öyle olsun diye de diretmedim kendimiŞöyle baktığım da utandıracak biri çıkar elbet 1 0 Yorumla
redflowers008 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiç olmamış gibi hissediyorum. 1 2 Yorumla _Creeper_07_ +1 yıl Hiçbiri sana yaşanmış gibi hissettirmediyse 🙂 Yorumla redflowers008 +1 yıl Bence de sorun bende değil 🙂😄 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 98 saat felan oldu sjsjs ve artık birine güvenebileceğimi sanmıyorum. 0 0 Yorumla
Afraa2727 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hiç olmadı ki 😏 4 4 Yorumla _Creeper_07_ +1 yıl Sana katlanması güç çünkü 🙂😂 Yorumla Afraa2727 +1 yıl 😏 Evet başıma be geldiyse şu kıskançlığımdan geldi vah. Yorumla _Creeper_07_ +1 yıl Kıskanma çalış senin de olur 🙂 Yorumla Afraa2727 +1 yıl Beni kabullenecek böyle kabul etsin 😏 Yorumla
Daghanbey33 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Yok anasını satım. 3 yıldır. Umarım denk gelecek olan dayanıklıdır 0 0 Yorumla
zurella Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl 3aydir. Bence en az 5 yıl erkeklerden uzak durmam gerek. 0 0 Yorumla
bdhxhhxhxhhxhx Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Sevgilim var. Ve yalniz kalma sürem en fazla 2 ay olur cunku ask kadınıyım seviyorum 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. İki yıl oldu olmadi birisi. 0 0 Yorumla
Triggerr Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl 2-3 aydır 1 3 Yorumla _Creeper_07_ +1 yıl Niye ayrıldınız hocam Yorumla Triggerr +1 yıl eski sevgilimdi zaten yapamıyorum dedi bende biraz laf ettim gitti Yorumla _Creeper_07_ +1 yıl Heee o zaman anlaşıldı, hayırlısı olsun 🙂 Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Tam olarak 29 senedir 1 0 Yorumla
Pandamsı_642 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 2 aydır yok, istemiyom da bir süre böyle güzel. 0 0 Yorumla
Dkjdjdkdkdkej Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Doğduğumdan beri 3 1 Yorumla Ugrmstfa +1 yıl Dün konuşmuştuk yaaa fake hesaptan rahatsız olmazsan burdan mesaj atar mısın Yorumla
Bilimöğrenelim Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl 31 yıldır.. 1 4 Yorumla BayYanlisX +1 yıl Kuzey cephesinden swain😄 Yorumla Bilimöğrenelim +1 yıl Birçok kostüm düştü bi bu swanin düşmedi yaw... Yorumla BayYanlisX +1 yıl 750rp zaten cok pahali degil Yorumla Bilimöğrenelim +1 yıl Gereksiz almak ya... Yorumla
suskun_34 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bı kaç senedir 1 0 Yorumla
küçük7kız7 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Seçiciyim ve bu harika yani ben bundan memnunum 1 0 Yorumla
NoluyooYa Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. 2 sene 0 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. 23 yıldır 0 0 Yorumla
caregnsr Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı. 2 haftadır 0 0 Yorumla
derm0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 915 cevap paylaştı. 2 aydır 0 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. 18 yıl. 0 0 Yorumla
denizsoruyoooor Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. Sevgilim var 😊😊😊 0 0 Yorumla
SoLiDeR Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. 18 im 18 yıldır yok. 0 0 Yorumla
KURTİNİNDE Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 21 yıl 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
1 aydan biraz fazla bir süredir hayatımda kimse yok..
Uzun zaman oldu, süresi önemli değil ama insan sevmek sevilmek istiyor, ✌
10 gün oldu galiba baya da olmuş.
1 ayı geçti.
1,2 yıl daha böyle devam etmem en iyisi olacak.
İyiki de sahip değilim Allaha şükür. Rabbimin aşkı yeter bana.
İki üç hafta önce eski sevgilimle tekrar denemeye çalıştık da olmuyor ya, umuyorum bir kez daha yenilmem kendime.
Standart bir ilişkim uzun zamandır yok. Kısa süreli çıkara dayalı birlikteliklerim oluyor son birkaç senedir.
8 aydır yok çünkü gerçekten seven ve sevebilecegim birisini göremiyorum :/
7 ila 8 senedir. Belki 8i birkac ay gecmis de olabilir.
21 yıl oldu gerçek aşk gelmeyecekse hiç gelmesin yalnız yaşarım ben sorun yok
Aslında hiç olmadı öyle olsun diye de diretmedim kendimi
Şöyle baktığım da utandıracak biri çıkar elbet
Hiç olmamış gibi hissediyorum.
Hiçbiri sana yaşanmış gibi hissettirmediyse 🙂
Bence de sorun bende değil 🙂😄
98 saat felan oldu sjsjs ve artık birine güvenebileceğimi sanmıyorum.
Hiç olmadı ki 😏
Sana katlanması güç çünkü 🙂😂
😏 Evet başıma be geldiyse şu kıskançlığımdan geldi vah.
Kıskanma çalış senin de olur 🙂
Beni kabullenecek böyle kabul etsin 😏
Yok anasını satım. 3 yıldır. Umarım denk gelecek olan dayanıklıdır
3aydir. Bence en az 5 yıl erkeklerden uzak durmam gerek.
Sevgilim var. Ve yalniz kalma sürem en fazla 2 ay olur cunku ask kadınıyım seviyorum
İki yıl oldu olmadi birisi.
2-3 aydır
Niye ayrıldınız hocam
eski sevgilimdi zaten yapamıyorum dedi bende biraz laf ettim gitti
Heee o zaman anlaşıldı, hayırlısı olsun 🙂
Tam olarak 29 senedir
Aslında hiç olmadı. Sevgililiğe inanmıyorum.
Sevgilim var 1 yıldır
Çok uzun zamandır yok
4 senedir
2 aydır yok, istemiyom da bir süre böyle güzel.
Evliyim
Doğduğumdan beri
Dün konuşmuştuk yaaa fake hesaptan rahatsız olmazsan burdan mesaj atar mısın
1- 1.5 ay oldu
Cok cok uzun
Hic olmadi.
Hiç olmadı, olmasına izin vermedim.
3 yıldır
Aylar oldu
2 aydır yok.
31 yıldır..
Kuzey cephesinden swain😄
Birçok kostüm düştü bi bu swanin düşmedi yaw...
750rp zaten cok pahali degil
Gereksiz almak ya...
bir ay oldu sanırım..
Bı kaç senedir
benimki ollamadı hayat izin vermedi
kendimi bildim bileli yok
Seçiciyim ve bu harika yani ben bundan memnunum
369 gün 20 saat 19 dk
2 sene
Sevgilim var ama yok gibi
2 ay falan oldu heralde.
1 yıldır yok