3 sene oldu nerdeyse. Ama bu benim tercihim. Olsun diye olmaz bende. Kalbim ne zaman ritim değiştirirse o zaman birinin hayatıma girmesine izin verecem. Şimdilik çin setti kadar sağlam duvarlara sahibim aşmaya çalışanlar boşa kürek sallıyor 😄
Aynen görsel baya komikmiş. benim bir yıla yakındır yok herhalde, gerçi ilk sevgilimden sonra yaptığım tüm sevgililiklerim bikaç gün sürdü shdjdh bu yüzden bir yıldan fazla süredir sevgilim yok diyebilirim
Toksik bir iliskim vardı çoktan bitmisti ama salak arada bir kendini unutturmamak için yazıyordu bana, ben de farkeidnce durumu cevap yazmayı bıraktım dhhshd yanı baya uzun zaman oldu
Hiçbir zaman sevgilim olmadı. Ama yalan söylemeyim, bir kızı sevmiştim. Onun da sevgilisi varmış. İnanıyor musunuz, akrabalarımın hepsinin sevgilisi var bir benim yok. O da asosyalliğimdendir galiba.
:D annem benim sevgilim olsaydı bile inanmazdı ki bana kimse sana bakmaz derdi :Dchatta hiç unutmam ne zaman dışarı çıksam para istedğimde ne yapacaksın dediğinde ben sevgilimce yiyecem derdim al cüzdanım orda derdi çünkü inanmazdı sevgilim var :D
Dış görünüş olarak çok zayıfım yakışıklı değilim boyum uzun değil kaslı değilim saçlarım seyrek ve kişilik olarak çok utangaç çekingen içime kapanık işsiz asosyal sessiz özgüvensiz biriyim
Dış görünüş olarak değilde ama asosyal ve çekingen olmanız sevgilinizin olmaması konusunda büyük rol oynuyor. kendinizle barışık olup yeni ortamlar ve arkadaşlıklar edinirseniz size güzel kapıların açılacağını düşünüyorum
Dış görünüşten direk kaybediyorum o ayrı ama kişilik yapım değişmiyor çocukluğumdan belli utangaç çekingen içime kapanık sessiz pasif asosyal özgüvensiz biriyim bu yaşıma kadar hiç açılamadım maalesef insanlığına ortamlara giremiyorum ben zaten hep evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum gençliğim hep evde geçti hayatımda hiç kız tanımadım bile
Herkes dış görünüşten kaybetseydi bütün dış görünüşü kötü olan evlemez ve yahut sevgili yapamazdı😅 bu düşünceden çık lütfen. Evet, dış görünüşünü değiştiremeyebilirsin ama çevreni, kişiliğini değiştirebilirsin bunlar senin elinde olan bir şey. Kendinde diyorsun; "gençliğimi evde tükettim" kusura bakma ama kız gelip senin başına yağmayacak sen kendin sosyalleşerek insanlarla kaynaşarak birilerinin hayatına girip ya da çıkacaksın. Oturduğun yerde kadere, kendi dış görünüşünü sövmeye gerek yok. Bunlar sadece bahane
Sadece dış görünüşe bağlamıyorum dış görünüşte önemli biliyorsun ama kişilik yapım farklı ben çocukluğumdan belli çok utangaç çekingen içime kapanık sessiz biriyim istesemde bunu aşamadım hiç açılamadım insan içine çıkamıyorum hep asosyalim sosyal hayata uyumsuzum hep yalnız geçti ömrüm arkadaşım çevrem yok hep evdeyim dışarı çıkmıyorum çünkü korkuyorum
Sende yalnız kalmak istemiyorsan bu durumdan kurtulmak istiyorsan kendini geliştir asosyallikten kurtul. hatta doktora görün o da olmadı youtube'den motivasyon, kişilik videolarını izle sana katkısı olacaktır eminim. Sana git hemen arkadaş edin kendini hemen değiştir demiyorum en azından küçük adımlar atabilirsin degişmek için. Yoksa ömrünün geri kalanında yalnız kalmaya mahkûm kalırsın. Ki bence 32 yaşına kadar hayatına birinin hiç girmemesi can sıkıcı bir olay bu durumdan kimse memnun olduğunu söylemesin bana.
Bende memnun değilim ki zaten gençliğim hep yalnız mutsuz geçti nerden baksan 15 seneden fazladır istiyorum sevgilimin olmasını yanı ergenlikten belli istiyorum ama hiç olmadı hiç sevilmedim hiç sevgilim olmadı ben değişemiyorum kişilik yapım değişmiyor cocukkende utangaç çekingen içime kapanık sessi asosyal biriydim ergenliğimde de aynıydım hiç değişemedim açılamadım gençliğimde hep böyle kapanık geçti senelerdir bunalarak sıkılarak mutsuz halde yaşıyorum belkide benim çocuklukta ergenlikte falan açılmam kendimi aşmam gerekiyordu ama olmadı yetersiz eksik zayıf güçsüz kaldım
bende 4 yıllık ilişkimi bitirdim aslında temmuzda yanına gidicektim ailesiyle abisiyle falan tanıştırcaktı evlenmeyi düşündüğü için yakından görmesini istedi sonra çok ilgisiz ve umursamaz olunca bi kaç kez uyardım, benden ilgi bekleme diyince bende, iyi diyip ayrıldım ilgi yoksa bende yokum valla 🙄
@SosyoPsikopat bende de son 1 aydır ilgisi azalmıstı bende senim gbi uyardım en son dayanamyp cok ağır konstum başkası var iması yaptım bana öyle bsey olmadgnı syledi işte sonra birden bire bahaneler uydurarak gtti annesi ve ablası benim tarafmdalar ama değişen brsey olmayacak sanırım.
yav benim manyakta öyle bebek gibi engeller hep öyle ama artık umrumda değil en son sinirden zorla telefon numaramı sildirttim ( bu arada dikkat çekmeye çalışıyor)
@SosyoPsikopat ben başta yeniden denemyi teklif ettim umrunda olmadı şimdi bende braktım uğrasmayı sonucta hata benim değil pişman o olmalı dyorm smdi mantklı kız dersin ama aslında durum yalnz kalnca byle değil kapısına dayanasım nerye lan hayrdır dyip agzını burnunu kırasım gelıo😁
@SosyoPsikopat yıllarını verdgn bir ilişki olunca duygu bitmesi uzun sürüyormus sanırım yani öyle diyorlar bana Şu an sylenen hersey bir kulagımdan girp dgerinden cıktgı icin belrsizlk icindeym ama senin hakknda hayrlısı olsun insallah gercek sevgi ortada varsa bitmesin.
ya aslında seviyor ama işte ilgisiz bende ilgisiz kimseyi hayatımda tutmam bana lazım olan tek şey ilgi zaten o da yoksa böyle sevgiliyi napıyım ki artık ne hissetiğimide bilmiyorum ki fazla aklıma gelmiyor ama 1 ay olsun bakalım anlarım o zaman sevip sevmediğimi
@SosyoPsikopat bende ilgi cok seviyordum sonra bi baktım ben ona cok ilgi gösteriyor olmuşum sanırım erkekler cidden ince düsünemiyor zaman cok gecince ilgiyi pek umursamyorlar galiba
2 gün hiç yazmadım bi sefer o da yazmadı sonrasında fena patlamıştım ona, neymiş çok ilgi gösteremezmiş ilgiyi hak etmiyormuşum 😒😒 yav günde 30 dakka bile konuşamıyoruz 6,7 saat internet kapalı arasam cevap yok
@SosyoPsikopat galiba cok önemseyi cok düsüyoruz üzerlerine belki bu da onlarda nede olsa beni seviyor artık uğraşmama gerek kalmadı diyp ilgi eksiklgine neden oluyordur yani bilmyorum