Aşk İlişkileri Siteden birine aşık oldum nasıl konuşurum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor kızın mesaj istekleri kapalı kızıl saçlı Güncellemeler+1 yıl etiketler misiniz sierra vista ama bitişik Siteden birine aşık oldum nasıl konuşurum? Cevapla Mesaj Soruları Site Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AyşeAfraa Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Hiii uber olan ve aşk kategorisinde fenomen olan kıza mı aşuk oldun jsbkd görüşlerine musallat ol jsgvs 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kız fenomen değil guru Yorumla AyşeAfraa +1 yıl Hii yanlış alarm jsvbsn olsun sen gine musallat ol aşkını dile getir jsnbsk Yorumla
tavşanprens Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşık olman için kızıl saçlı olması çok mantıklı sebep hahahaha bu kadar düşmeyin ya. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl hyr lan onu demiyorum kızı uzun zamndır görüyorum nicki sierravista ama mesajları kapalı nasıl olacak bu iş Yorumla tavşanprens +1 yıl Olmayacak :D Yorumla Soran +1 yıl nie. Yorumla tavşanprens +1 yıl Uzun mesafe olur olsa bile, güven sorunları vs. Olmaması olmasından daha iyidir emin ol. Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl 1 xper hesap açıp yürüme delikanlı, kendi hesabınla yürü 0 0 Yorumla
Banabenigeriverrr Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Adını söyle çağıralım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl ismini bilerek yazmadım KS kaldırır diye Yorumla Soran +1 yıl sierra vista Yorumla Banabenigeriverrr +1 yıl Kıyamam Yorumla
Moon-flower Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Git sorusuna yaz 0 3 Yorumla Moon-flower +1 yıl @sierravista Yorumla Moon-flower +1 yıl Meraktan etiketledim xbxnnx Yorumla Soran +1 yıl he ama mesaj atamıyorum kapali Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiii uber olan ve aşk kategorisinde fenomen olan kıza mı aşuk oldun jsbkd görüşlerine musallat ol jsgvs
kız fenomen değil guru
Hii yanlış alarm jsvbsn olsun sen gine musallat ol aşkını dile getir jsnbsk
Aşık olman için kızıl saçlı olması çok mantıklı sebep hahahaha bu kadar düşmeyin ya.
hyr lan onu demiyorum kızı uzun zamndır görüyorum nicki sierravista ama mesajları kapalı nasıl olacak bu iş
Olmayacak :D
nie.
Uzun mesafe olur olsa bile, güven sorunları vs. Olmaması olmasından daha iyidir emin ol.
1 xper hesap açıp yürüme delikanlı, kendi hesabınla yürü
Adını söyle çağıralım
ismini bilerek yazmadım KS kaldırır diye
sierra vista
Kıyamam
Ssvgılım var boşuna ugrasma
Profiline taş at
nasıl aşık oldun ya
Takip at kıza
Git sorusuna yaz
@sierravista
Meraktan etiketledim xbxnnx