SEVGİLİSİ OLAN BİRİNE AŞIK MI OLDUM?

Çocukla bir partide, tanıştığımız ertesi günü öpüştük ama sarhoştuk. O benim kadar değildi sanırım, bilmiyorum. Çocuk rus yani eminim benden daha ayıktı.
O gün biz beraber dans ettik ve ilk kez bir erkekle böyle dans etmiştim, çok etkilendim. Öpüşmeden önce, arkadaş ortamında sürekli bana sarılıyordu, laf atıyordu. Ben de etrafımda benle konuşan erkeklerle ilgileniyordum. Sanırım sadece ilgi çekmek istiyordu. Çokta yakışıklı... Mavi gözlü kumral ve sporcu...
Yanından ayrıldıktan sonra bana instagramdan istek atmıştı.
Yakınlaştığımızın ertesi günü hiçbir şey olmamış gibi davrandık. Yani ben hevesli gözükmemek için ona yazmadım. Belki benden beklemişti bir adım ama utandım ve çocuğun iki yıllık sevgilisi var...
Bu arada aynı yurttayız ve odalarımız yan yana. O günden sonra sadece koridorda karşılaşınca selam veriyorduk. Birde durup dururken birden instagramdan postumu beğendi, ben de onun beğendim sonra.
Bir gün yine karşılaştık ve onu görünce elim ayağım titredi, biraz da moralim bozuktu. Selamlaştık odalara geçtik, bir kaç saat sonra bana mesaj attı. Beni gördüğüne pek memnun olmadın galiba, diye. ABİ BENİ DÜŞÜNMÜŞ İNANABİLİYOR MUSUNUZ?
Çocuğa onunla alakalı bir durum olmadığını söyledim ve bana görüldü attı.
Sonra bir iki hafta geçti ve bana gece iki de mesaj attı. İsmimi uzatarak yazmış ve nasılsın. İyiyim sen nasılsın dedim ve bana kötü olduğunu çünkü çok içtiğini söyledi. Ben de ona yarın konuşalım o zaman dedim, müsait olamayacağını söyledi. Sonra havadan sudan konuştuk görüldü attı. YİNE.
Yine bir partide karşılaştık bu sefer bana bakarak şarkı söyledi. El işaretleri yaptı yanıma gel anlamında ve fotoğraf çekindik ama biri daha vardı yanımızda. Benden hoşlanan erkek...
Bana içki bardağından içirdi. Kucağıma yattı ve burnumla dudağım arasını öptü... Anlayamıyorum cidden amacı ne?
Ya arkadaşlar onu düşünmeden yapamıyorum. Sürekli onunla olduğum anlar aklıma geliyor. Kafayı yiyeceğim gerçekten.
Ve asla açılamam ona. Onunla asla olamayacağım o kadar koyuyor ki bu. Bilmiyorum ne yapmalıyım?
SEVGİLİSİ OLAN BİRİNE AŞIK MI OLDUM?