Arkadaşlar yaklaşık 5 ay önce , iki buçuk yıllık ilişkim bitti , şu anda hayatıma yeni bir işte alamıyorum almak istemiyorum başka bir kadından hoşlanmıyorum hoşlanamıyorum , bunun sebebi nedir acaba neden böyle , ve ne zaman geçer acaba bu durum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ayrıldığınızdan sonraki ilk bir hafta başkalarından hoşlanabilecekmişsin gibi hissettin mi peki? veya o zaman da mı böyle hoşlanamayacağını mı düşünüyordun? Bu duygular konusunda fazlasıyla tecrübeliyim geçmiş ilişkilerimin bazılarındabn dolayı
O değilde nasıl 2 yıl aynı erkek / kadınla kalıyorsunuz zor değil mi.. ben en son aşık olduğum birisiyle çok uzun ilişkili yaşamak istedim ama onun gel gitli hallerinden dayanamayıp iki ay sevgili kaldım sdc ve ayrıldım..
Aslında 3 sayılır , çünkü birbirimizi çok sevdik kesinlikle evlenecektik
Benimde en yakın arkadaşım 2 yılık bir ilişkisi vardı hata erkeğin ailesi kıza gelinim diye hitap ediyordu ama sonra çocuk ayrılmak istedi sevgisinden emin değilmiş diye
Önce hanginiz ayrıldı?
O beni terk etti , merak ediyorum acaba unutmuşmudur beni
Bir kadın kolay kolay unutmaz , unutmuşsada ayrıldığna dua et …
Neden ayrıldığını dua edeyim
Hayır yani eyer seni unutmuşsa diyorum çünkü bir kadın kolay kolay unutmaz
Bir sorum var sana mesela şimdi ben eski sevgilimle ayrıldım.. ona mesaj olarak belirttim çünkü uzak mesafeydi ve hiç bir şey söylemedi sdc like ladı bu ne anlamına geliyor?
Hmm , havalı gözükmeye çalışıyor işte ,
Takmıyor gibi gözükmeye çalışıyor Kendi kafasında ama öyle değil , ben eski sevgilime mesaj atmıştım özledim diye cevap vermedi engellemedi de , o gün hesabına bir sürü fotoğraf attı gerçekten beni hiç mi umursamıyor acaba
Şimdi ben anlamadım hani eski sevgilim havalı gözükmek için böyle bir şey yaptı ama aslında öyle değil? Yani memnun mu değilimi?
Kimse kimseyle , umursamamak için sevgili olmaz sevdiği için hoşlandığı için olur
Asla inanmıyorum onun beni sevdiğine vallah , mesela bak senin eski sevgilin bile bile böyle yapıyor çünkü onu unutma diye..
Galiba ikimizin de durumu aynı 😂😂😂
Ben ona ayrılırken dedim ki.. sana bir şey söylemek istiyorum seninle herşeyi bitirmek istiyorum çünkü anlaşamıyoruz ve sen beni seviyorsun ( bana seni seviyorum deme yalan söyleme bana ) böyle ayrılmamız daha iyi hayatta başarılar diliyorum görüşmek üzere… aynı böyle dedim ve cvp bile vermedi bu kadar laf üstüne bende engelli bastımmm
orada sen beni seviyorsun yazmışım ama sevmiyorum olucaktı *****
İşte takmıyor gibi gözüküyor ama , ne kadar sürdü ilişki o önemli , mesela 2 yıllık bir ilişkide hiç sevmemesi mümkün değil
3 ay sürdü
Ben ona çok aşıktım 1 yıl aşıktım sonra görüştük tanıştık işte 3 ay sürdü ama bak ben ilk başta ona mesaj attım dedim 2 ay konuşmayalım çünkü ailemden korkuyorum ( tabi o zamlar 17 yaşındaydım ) beni iki ay beklermisin dedim oda bilmiyorum dedi bende tamam iki sonra bana haber ver 8 ay geçti ardından ben ona tekrar mesaj atarak içindeki o öfkeyi kustum
Bu arada snei sıktıysam kusura bakma..!
Kalbin kırılmıştır güvenini yitirmişsindir bir çok sebebi olabilir bence
Peki bu herkesin başına gelen bir durum mu yoksa bana özel mi , yani her uzun ilişkiden çıkan birey böyle hisseder mi , ve ne kadar sürer
bence gercekten sevmiş hissetmiş insanlar bunu yaşar her insan bir değildir. ama ben uzun ilişkiye karşıyım.
Uzun süre berbaer olduğun için unutmak senin için çok zor
Peki ya merak ediyorum acaba onun için de böyle mi , ayrılmak isteyen oydu çünkü aramıza çok uzun mesafeler girmişti
Ne için ayrıldınız ve de kim ayrıldı
Benim sıkıntılarım vardı daha fazla dayanamadı kendisi de o ayrıldı
Onun içinde zor bir durum belki yazmanı bekliyordur hemen seni unutacağını sanmıyorum keşke mutlu olsaydınız kötü olmuş
Defalarca yazdım en son mesaj attım özledim diye cevap vermedi engellemedi de
Yaklaşık 2 ay falan peşinde koştum , 2 ay önce de son mesajım attım işte özledim diye , cevap vermedi umursamadı engellemedi bile beni terk ettiği zaman geçirdim bir hastalıktan dolayı 130 kiloya çıkmıştım , 5 ayda 50 kilo verdim şu an fiziğim gayet düzgün yakında son kez çalıştığı kafeye gidip arkadaşlarımla Bir kahve içip geleceğim
Umarım ikinizinde birbirinize karşı hisleriniz varsa birlikte olursunuz
Çok teşekkür ederim iyi ki senin gibi iyi kalpli insanlar var
Neden ayrıldınız ve kim ayrildi
Ayrılmamız tamamen benim hatam , ya ben biraz şeyim , krom modelleri artık bilmiyorum başka erkeklerle içkili mekana gittiğini gördüm , o gün benim için bitti aslında ama sadece arada özlüyorum normal mi , acaba beni unutmuşsundur merak ediyorum , sosyal medya hesaplarımı hepsini kapattım acaba beni merak ediyor mu
Bence unutmadı her ne olursa olsun uzun bir ilişkiniz olmuş ve seni hatırlamamasi olanaksiz zaman zaman bence sende onun aklına geliyorsun
En son mesaj attığımda cevap vermedi umursamadı engellemedi bile , hatta o gün üç dört tane fotoğraf falan paylaşmış
gayet normal belki yillar bile surebilir
Ayrılan kimdi
Ayrılan taraf oldu ama sonrasında tekrardan konuştuğumuzda bitirmenin ikimiz için de daha iyi olacağını farkına vardık
Uzun ilişkiden cikinca birazda alışmış oluyorsun yeni birini bulman uzun sürer alışman vs lazım