Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde hep şunu yapıyorum ilk önce böyle uzaklaşıyorum olaydan daha sonra işte tatlı olur yemek olur mutfağa giriyorum ve bir şeyler üretmeye çalışıyorum kendi kendime yapıyorum sonra onu güzelce yiyorum😂 sonra kilo aldım diye düşünüyorum bu seferde diyete giriyorum açlıktan zaten karnımdan başka bir şey düşünemediğim için kıskançlığımı unutmuş oluyorum jdjdjdj kısır döngü time😂 Şaka bir yana genel olarak fazla Kıskanmıyorum çünkü benim bir kere artık sütten ağzım yandı Kıskanmıyorum artık takılsın bir şey demiyorum diyemiyorum daha doğrusu
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİçimden dm sine gitmek geliyor o kızın ya da sevgilimin sorusuna attığı o oynak görüşün altına damlamak istiyorum.
Amma ve lakin sakin olmaya çalışıyorum.
Mesela geçenlerde birisi öpücük emojisi atmış, biri ise göz kırpma atmış yetmezmiş gibi biri de özele gel yazmış.
Kalp atan bile var.
Onlara buradan şunu demek istiyorum.
Siz anca hayalini kurarsınız o benim 😡
Akıllı durun oraya gelmeyeyim bak.
Geçti benim ki ben de böyle bir soru açayım sen de giydir oradan canım.24 Yorumla- +1 yıl
Yaa Aşkıöldürmek kıskanınca :D wuhuuuu
- +1 yıl
Keserim adamı ben 🤭🤣
- +1 yıl
Valla herkes rahat dursun yoksa bizim duracağımız saf belli 😅😂
- +1 yıl
Aşk kazansın🤭🙆
- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılLa havle çekiyorum 🤣🤣
23 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle yaptım 😅
- +1 yıl
🙈🙈
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😉
Çift taraflı dalarım
14 Yorumla- +1 yıl
🙄 dalmak mı gerekiyooo başka taktik istiyorum 😃
- +1 yıl
rica ederim çikolatam :D
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
61Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı kıskançlık iyi değildir sonu hazin biter
11 Yorumla- +1 yıl
😌🔪 dedim olabilir
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/9LUeAEzmQW4Kıskanacağım adamı sevemiyorum/bağlanamıyorum ben. Öyle bir duruşu olmalı ve bana öyle bir güven vermeliki kadınlar hamamından çıkarken görsem bile soru işareti olmamalı aklımda 😂 bu mümkün inanın ben yaşadım çünkü
27 Yorumla- +1 yıl
Onların nesli tükenmiş diyorlar 😃
- +1 yıl
Bir iki tane daha var ve ben onlardan biriyle nesillerini çoğaltacam 😄
- +1 yıl
Ama kadınların bazıları çok çirkef ve düşüncesiz ve yılışık ve ve.. :D
- +1 yıl
Kadınlardan bazıları her ne olursa olsunlar ben sadece erkekimin 😄 duruşuna bakarım. Cezayida ona keserim ödülüde artik neyi hak ederse. Erkekleri aklı çelinen zavallılar gibi görmüyorum o yüzden üçüncü bir kadın fikren de zikren de benim muhattabim olamaz
- +1 yıl
Wuhuu 😃 yürü be
- +1 yıl
Üçüncü kadın nedir yav ikinci kadın diyecektim, grup time tövbe tövbe 😂
- +1 yıl
Haha benimde daha afyonum patlamamış hiç anlamadım 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı kıskanmam, gerektiği yerde ölçüyü bilirim. Çok kıskandığım bir şey varsa da tek sözümle halledilir diye düşünüyorum. Halledilmezse zira birkaç ısrar ardından baktım çözemiyorum buz gibi bir soğuma olur o zaman da zaten kıskanmayı bırakırım bazı şeyler bitmiştir çünkü benim için... xd
112 Yorumla- +1 yıl
Aşırı kıskanmam ama kıskanırım mı dedin sen, ne dedin ya?
- +1 yıl
Yani aşırı olarak birini kıskanmıyorum ben öyle her şeyini falan kıskanmam birinin. Ama kıskandığım zaman da mevzu gerçekten benim için ciddidir yani laf olsun diye kıskanmıyorumdur. O zaman da dediğim gibi o işi halletmemiz gerekiyor, halledemezsek sorun büyür diyorum xd
- +1 yıl
Biri demiyoruz şurda sevgili diyoruz sevgili 😅 çok dolandırdın sen aşırı kıskanç birisisin zannımca bende insaf sarrafıysam öylesin
- +1 yıl
Tamam da ben sevgiliden bahsediyorum zaten :D Aşırı kıskanç değilim, mesela takip ettiklerine ekli olan erkeklere vs öyle kafayı takıp da kıskanmam ama içlerinden gözümün tutmadığı, bir şeyini beğenmediğim biri olmuşsa da onu çıkartacaktır çıkartmazsa işler yolunda gitmez ilişkide :)
- +1 yıl
Amaaan siz çok biliyorsunuz gözü tutmazsaymış da bilmem neymiş. Size takipten çıkar deseler kırk takla atıyorsunuz 😃
- +1 yıl
:D Ben ruhunu anlarım valla, o yüzden içim ısınmadıysa yapacak bir şey yok. :D Ama zaten aşırı kankam o benim falan filan gibi şeyler demediği sürece kimseyi çıkarttırmam ben
- +1 yıl
Çıkarttırmazsın tabii çünkü sana geri dönüşü olacaktır 😃
- +1 yıl
Yanlış bir şey yoksa ortada neden çıkarttırayım ki :) Ben de yanlış bir şey yokken çıkartmam illaki...
- +1 yıl
İşte bak şimdi bu muhabbet uzar. Sevgili kişisi huzursuz dahi olsa hatta sebepsiz, istemiyorum dese, çıkaracaksın mecbur. Ya ilişkin veya herhangi biri
- +1 yıl
Haksız yere hayatım boyunca kimseyi silmem. Mantıki zemine oturtabilirse şikayetini o zaman çözebilirim, ben karakter olarak kimseyi durduk yere silmem. Samimiyetim yoksa ama çevremden biri ise böyle durduk yere silmem erkek ya da kız. Benim birini silmem için tek olması gereken onun tek taraflı takipten çıkması olacaktır.
- +1 yıl
Peki öyle olsundu
- +1 yıl
O bayan şu şekil geyinir ben bu şekil geyinirm :))
+1 yılKanka yani bunun için bir şey söylemeye gerek yok Adı üzerinde kendini fren demen lazım ve Aşırı kıskançlık zaten bir ilişkiye zarar verir Bunu hiçbir zaman unutma senin benden bu işleri daha iyi biliyor olman lazım Haksız mıyım 😂😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılahahahah bazen oluyor ama sen sevgiline odaklan. onda varsa bi kaypaklık, bırak gitsin. baktın sevgilin net bir duruş sergiliyor, karşısındaki hatunun k.çı başı oynuyor, o zaman sevgilini al götür oradan...
11 Yorumla- +1 yıl
Yoo genelde şöyle oluyor “şimdi dalıcam bu kıza” :D o beni alıp götürsün. Sevgilime güveniyorum ben, dünyanın en sadık sevdiği ama kıskançlık başka bir şey :D başkası ona iltifat edince bile için bi tuhaf oluyor
+1 yılkıskanırsam aşırı derece
ve o bundan zevk alıyorsa
bir görmezden gelme moduna giriyorum
kalıyor öyle dut yemiş gibi
beni kaybetme korkusu ona yeter:D10 Yorumla
+1 yılHer ne kadar iyi bir şey değil desemde ilişkim varken çok kıskanç modum açılıyordu. Fakat kaybetme ya da ayrılık korkusu ile uzun sürmüyordu bu durum. O zamanlar öyleydim. Şimdi ise daha farklı düşünüyorum. Kıskançlık yaratılan bir durum. O duruma getirilmemeli.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Sevgilim ile birisi samimi olduğunda burnunu asfalta sürterek kıvılcım çıkarmak istiyorum ama kendimi tutuyorum 😅😅
22 Yorumla- +1 yıl
Sakin ol Enii sakin 😅
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Taktik vereyim hemen, Hissiz diye Bi arkadas var dur sana nickini de yazayım, @Hissiz72 hah işte onu arıyorum. Gerisi onda. Çok sakin bir insandır. Güzel güzel konuşur halleder olayları.😂
17 Yorumla- +1 yıl
Ya arabulucu cankurtarıcı 😃🖤
- +1 yıl
Tanıyorum kendisini istersen tanıştırayım seni 🤤🤤😂😂😘😘
- +1 yıl
Tanıştır mutlaka yoksa iflah olmam ben 😃
- +1 yıl
Ah seni çok sever o 😍
- +1 yıl
Bende hayranım o hatuna ya hemen tanıştır 😍😁
- +1 yıl
O hatun yesin seni 😁😍
- +1 yıl
♥️
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bu kıskanma sebebine sevgilimin katkısı var mı diye sorguluyorum kendimi önce. Onun yaklaşımı mı buna sebep oluyor. Kıskançlığı dan kudursamda önce kendimi sakinleştirir, sonra kenara çekip sakince bunu konuşurum.
20 Yorumla
+1 yılBaşıma çok gelmedi zlo yalnız zlo sessiz zlo :) keyifli
10 YorumlaAynen bende öyleyim en fazla onun egosunu besliyorum.. beni de başından saviyor bu kdr. Bizim damarlarimizda Hürrem Sultan kanı var👊🏻
11 Yorumla- +1 yıl
Saçından tutup :D sürükleyesim var peşim sıra bazılarını
Ben beni takip eden kızları bile başkasıyla görünce kıskanıyorum kötü bir şey
32 Yorumla- +1 yıl
Bu psikopatlık 🤦♀️
+1 yılSevgilime dalıyorum geçen gün üst kattan aşağı atıyordum az kalsın kendilerini 😒
11 Yorumla- +1 yıl
hahaha aman :D sakin olalım
+1 yılFrenleyemiyorum olmuyor, yardım lazımsa geleyim sosi yolarız :D
16 Yorumla- +1 yıl
Yaa aslında bir şey yok ortada :D kıskanasım vardı sanırım 😃
- +1 yıl
E normal hele ki sevdiğin birine biri yavşayınca kötü hissediyorsun, bazıları da çok meraklı sevgilisi olana yakın durmaya 🤦♀️
- +1 yıl
Maalesef var öyle yosmalar 😅
- +1 yıl
öylelerinin kafasını duvara sürteceksin
- +1 yıl
😌💅 ellerimi kirletmicem 😂
- +1 yıl
Sana kurban olsunlar be ♥️
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılElimi ıslatıp prize sokuyorum 😨
Beterin beteri varmıs deyip. Halime sükrediyorum.13 Yorumla- +1 yıl
Ben notumu ekleyim de.
Saka yaptim. Manyaklar denemeye falan kalkmasin sakin.
- +1 yıl
Hahah :D denemez kimse
- +1 yıl
🙂Belli olmaz. Koca dunya cesit cesit insan var.
+1 yılO kadar aşırı iyi değil herşeyin fazlası zarardır.. ona güvenmeye çalış
14 Yorumla- +1 yıl
Ona güveniyorum zaten çevreye güvenmiyorum 😃
- +1 yıl
Buda albeni bahanesi oldu 😂
- +1 yıl
😅😅
- +1 yıl
Dua ette benim gibi olsun 😂
+1 yılBöyle durumlarda en güzeli analiz ve hatırlatma
Mesela k. k ye girdin direkt sor kendine o kime ait , kiminle olmak istiyor, kim onu mutlu edebilir
böyle ben ben ben diyince aa ben diyip duruluyorsun dflkg10 Yorumla
+1 yıl🤭 diyorum kş kızım saçmalama bir sakin ol adam senin 🤣🤣🤣
13 Yorumla- +1 yıl
Bende diyorum ama o an herkesi dövesim geliyor 😅
- +1 yıl
o ayrı hayaller kill bill gerçekler hanımefendi mod 🤣🤣
- +1 yıl
Hahaha doğru söz 😅😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kıskanmam. Çünkü kendime güvenirim. Buna rağmen bir ters yaparsa zaten direk soğurum. :D
16 Yorumla- +1 yıl
Bunun kendine güvenmekle ne alakası vaaar yaw
- +1 yıl
Sevdiğini kıskanmayana ne diyorlar biliyor musun sen 😅
- +1 yıl
Bzzzt yanlış cevap. Sevmeyi bilmiyorsunuz efenim kaybetmeye mahkumsunuz 😃
+1 yılkimi kıskandın kız 😀 frenleyemiyorum ben 😀 gizleyemiyorum da
110 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğimden başkasını kıskanmam kuzu 🔪
- +1 yıl
bende sevdiğimden başkasını kıskanmam 😀 enişte kiğğğm 😁
- +1 yıl
Söylemicem nazar değiyor 😅 saklicam onu herkesten
- +1 yıl
aa benim nazarım değmezdi ki :/ zaten bi tahminim var 😁
- +1 yıl
Kim? ya da söyleme veya söyle 😃 hayır söylemeee
- +1 yıl
adı lazım değil baş ve son harfi PR 😂
- +1 yıl
Ah ulan duyanlara duymayanlaraaaa 😁
- +1 yıl
kimseden duymadım var ya hissettim eniştemi 😀😀😀
- +1 yıl
Nasıl 😅 muhabbete bak
- +1 yıl
6. hislerimde dünya markasıyımdır 😁😁
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hastalık boyutundaysa çekilmez herkes kıskançlık yapar kimi zaman mutlu eder lakin kıskançlık yapan kişinin kendini frenlemesi gerekiyor aksi halde kötü sonuçlar doğurabilir.
10 Yorumla
+1 yılRahatsız olduğum şeyi ona söyleyerek çözüme kavuşturuyorum. Eğer sürekli aşırı kıskandığım bir şeyi varsa ona güvenmiyorum demektir. Güvenmiyorsam da ilişkinin anlamı olmaz.
10 YorumlaAşırı derecede kıskanmam. Zaten aşırı derecede kıskandıracak bir şey varsa ortada söylerim dikkat etmesini
16 Yorumla- +1 yıl
aferin sana
- +1 yıl
neye? :D
- +1 yıl
niye lan? 🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili die bir kavram olmadığı için kıskanma gibi. Bir durum da yok
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılBen çok kötüyüm bu konuda. Ne halin varsa gör diyorum bütün ipleri koparıyorum. Beni bu denli kıskandırdığı için soğuma geliyor.
10 Yorumla
+1 yılfrenlemiyorum benim olan benimdir herkes eline gözüne ayağına kulağına ağzına sahip çıksın g*tü başı ayrı oynamasın
10 Yorumla
+1 yılBenim ne zaman zıvanadan çıktığımı bildiği halde bunu yapanı affetmem bu duruma kendimi düşürmemek, sizin için üzgünüm.
10 Yorumla
+1 yılHiii bunu çok iyi beceririm. Içimde saklarım tüm duygumu zamanı gelince de intikamımı çok pis alırım 😈
11 Yorumla- +1 yıl
Işin şakasını bir tarafa atalım kıskanırsam bunu uygun bir dille belirtirim ona.
+1 yılŞu an bi sevgilim yok flörtüm de yok yalnızım ama çok bunaltıcı derecede kıskanç değilimdir. Dolayısıyla frenlemelik bi durumda değilim
10 Yorumla
+1 yılBen bu filmin sonunu biliyorum. Hastalık derecesinde bir kıskançlık ile kadın adamı boğmaya başlıyor ve o muhteşem ayrılık gerçekleşiyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılOnu frenliyorum.. Eksiklerini yüzüne uygun bir dille sıralıyorum.
Hissedip fazla havaya girmesin.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s +1 yılFrenlemem çünkü nadiren kıskanırım kıskanınca da vuhuu
20 Yorumla Aşırı kıskanmadım hiç. Sahiplenirim ama aşırı kıskanacak kadar özgüven problemi yaşamam
10 Yorumla
+1 yılKimse o kadar kıskanmasın.
Eğreti ve bezdirici duruyor.10 Yorumla
+1 yılHer şeyin aşırısı zarar. Evvela kalp yorulur, sabır tükenir.😊
10 Yorumla
+1 yılOnu kıskandır ve nasıl bir şey olduğunu anlasın alttan alttan da ver ateşi anlasın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen hiç böyle kıskançlık seyleriyle ömrümü heba etmiyorum işim olunca gidiyorum Karaköy e ordanda gidip güzel bir yerde karnımı doyuruyorum mutlu mesut geçinip gidiyorum
10 YorumlaKıskanacağımı bildiğimden sevgili yapmıyorum hep flört aşamasında tutuyorum ilişkiyi
12 Yorumla- +1 yıl
He bravo güzel çözüm 🤦♀️
+1 yılFrenlemiyorum. Direk ayrılıyorum.
24 Yorumla- +1 yıl
Eh yuh kıskanınca ayrılmak mı gerekiyor 😃
- +1 yıl
Kendimi yiyeceğime o bensizliğimde kendini yesin dursun banane ben mi dedim beni kıskandıracak şeyleri inadıma yap :)
- +1 yıl
Tövbe est. belki sen havadan nem kaptın 😃
- +1 yıl
Yok ben havadan mavadan nem kapmam :)
Elf gözlerim gördümü affetmem :) elf gözlerimden hiç bir şey kaçmaz benim :)
+1 yılBunu akrep kadınlarına ve akrep erkeklerine sormak lazim😀
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılkendım benı asırı kıskandıracak ozguven eksıklıgı ilgi maymunu olamayan norm bir karakter ıle olmayı secıyorum , oda nasıl nerde ne sekılde davranacagını bıldıgı ıcın sıkıntı yok.
00 Yorumla Aşırı derecede kıskanç biri değilim, o tür insanlardan da hiç hoşlanmıyorum. Ben bu kişilerin psikolojik olarak rahatsız olduğunu düşünüyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Gün içinde muhattap olmuyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Ne yapıyorsun 😅 hahah muhatap olmuyorum ne ya öylede olmuyor hem
- +1 yıl
Çok zalimce ve haince bir hareket arkasından trip geliyordur
- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılkiskanc degilim akqoskqksmaska
13 Yorumla- +1 yıl
Asrın yalanı değil mi bu ya
- +1 yıl
zamaninda onu annesinden bile kiskanirdim ama Şu an kimseyi kimseden kiskanmiyorum ya kimseyi onu sevdigim kadar sevmedigimden ya da zaman zaman duygularimi oldurduklerinden bilmiyorum
- +1 yıl
Yeniden birini sevince, kıskançlık peşinden geliyor. :)
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kendin belirtmişsin aşırı kıskançlık diye. Hayatın içinde aşırı olan her şey sağlıksızdır bu yüzden aşırı seviyeni düşünin yollarını bulmalısın mesela buna kendine güvenerek başlayabilirsin
00 YorumlaEtrafımda ne varsa kırıyorum insan olarak değil tabak bardak ne varsa🥲
10 YorumlaSevgilim yok şu an ama olduğu zaman ona belirtirim sözlü olarak bu durumu
10 YorumlaKırıcı bı şekilde kıskançlık deilse tatlı bulurum 😊
10 YorumlaBıkkınlık getirene kadar o soguyo sende öyle kalıyosjn
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 968 cevap paylaştı. Taktik maktik yok silip geçeceksin...
22 Yorumla- +1 yıl
Silinmez 🤦♀️
+1 yılNefes alıp veriyorum nefes alıp veriyorum sonra da işi tribe bırakıyorum😊😊
10 Yorumla
+1 yılbende direk söylerim..
11 Yorumla- +1 yıl
Söyleyince için soğumuyor 🧐
Gözüm dönüyor frenleyemiyorum.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılProfildekini herkes kıskanır bence.
15 Yorumla- +1 yıl
Hangi profil
Cevap sahibi+1 yılSeninkini diyorum ya hofffff :D
- +1 yıl
Hofff deme 👊 kendini beğenmişlik yapıyor olabilirdin hahahah
Cevap sahibi+1 yılDoğru bak hiç o açıdan bakmamıştım:)
- +1 yıl
🧘♀️
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılIkınıyorum
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 24,6b cevap paylaştı.
+1 yılKıskandığım şeyi ortadan kaldırarak
12 Yorumla- +1 yıl
Katil miyiz 😅
- +1 yıl
Yeterince 😃
+1 yılKıskandığım yok kıskansakta zaten boş
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılHenüz başıma gelmedi.
10 Yorumla Otu boku kıskanmıyorum.
10 Yorumla- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilinizi aşırı derecede kıskanınca kendinizi nasıl frenliyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler