Teşekkür ederim @nildatt @Kizlarsoruyor @KürkMantoluHayri
Sizi aldatan birini affedip ilişkiye devam edebilir misiniz?
Teşekkür ederim @nildatt @Kizlarsoruyor @KürkMantoluHayri

Edemem çünkü o şüpheyle yaşayamam, kafamın rahat etmediği bir ilişkiyi yürütmem, her iki taraf içinde işkence olur. Aldatan insan bunun bedelini sevdiğini kaybederek ödemeli zaten. Göz yumulacak bir şey asla değil, hiç bir bahane bu yükü hafifletemez aldatılan insanın yükünü..
Şu aldatan kişileri affedenler benim gözümde aptalın tekidir. Ben affetmem abi yapmayacaktı. Aldatırken bana mı sormuş? Asla affetmem, ama onu rezil etmeden de bırakmam. Ben intikam almayı severim, o bedeli öder, sonra da çekecek gidecek hayatımdan. Bana öyle bulaşmayacaktı. Bir yapan yine yapıyor zaten. Bir de alışkanlık yaptı ise devam eder. Valla böyle kişiler affedilmez ya. Karakter yoksunu bulmuş benim gibi sadık birisini kıymet vereceğine aldatıyor. Böyle tipler benden uzak Allah'a yakın olsun.
İhanet affedilmez bro.
Müslüm baba için teşekkürler 👏
Rica ederim kardeşim ☺️👍
Cevap
10Cevap
Beni affetti bi kez sevgilim bence mümkün ama ben affetmezdim sanırım saçma olur
Kaçıncı sevgilin 😂
Ben affetmiştim ama çok seviyordum sonra bi daha aldattı hdkdhj
Sen de onu aldat 😂
Midem el vermez, içimde kalbimde sızı kalır ama ilişkiye devam edersem sızım geçmez hep yuzüne vururum o yüzden olmaz.
Müge anlıda adamın biri çıktı eşim eşim diye ağladı kaç sefer yakaladım seni ama yşnede gel affettim dedi. karıda olmaz dedi adam intihar etti
O olayı biliyorum ama adamda da hiç gurur yokmuş ya Hayır zaten o kadını tekrar kendini nasıl kadın yapacaksın
Af etsen bile içini kemiren kurttan kurtaramazsın tekrar yaparmı diye zor bir seçim
O kişi bnim için sıradan bir kişi olmuştur zaten selam bile verilmez
Aldatan bir daha yapar. O yüzden aldatma konusunda kimse ikinci bir şansı hak etmez
Midesizdir öyle tipler ben asla devam etmem benden uzak başkasına yakın mantığı
Edilebilir ama gerçekten pişmansa o da tek bir şansla.
Böyle bir şey söz konusu bile olamaz. Affetmem.
Yani zaten insan bence böyle bir şey affetse bile tekrar nasıl güven duyabilecek
Kendimi affedemem , hayırke
Aldatıldım, ayrıldım, bu kadar basit...
Hayır, affetmem ve onunla yoluma devam etmem
Affetme olayı yok bende
Öyle bişey mümkün deyil
Evet yaptım ben şahsen
Peki güvensizlik duygusu yaşadın mı
Gerçekten güzel insansın
saçmalama ya
Sadece fikir soruyorum saçmalamıyor um
Affetmedim
Hayır.