Beni affeder mi napmaliyim? Aynı sorunu yaşayan oldu mu?

Bundan yaklaşık 3 ay önce ayrılmıştık ancak kopamadik birbirimizden ve iletişim halinde kaldık genelde hep ben aradım ama onunda açmadığı olmadı ama bu 3 ay benim için çok yorucu geçti inanılmaz tükendim 700 km var aramızda defalarca kez yanına gittim yeniden beraber olabilelim diye elbet yaptığım hatalar oldu ama şu an bu durumu hakettigimi düşünmüyorum. 3 hafta önce konuşuyoruz ama yine ne olduğumuz ne yaptığımız belli değil bir adı yok çok haberlesmiyoruz ve sadece ben cabaliyormusum gibi geliyordu çok canım yaniyordu. Bir kızla buluştum ama normal kahve içip muhabbet ettik ve sonrasında gerçekten başka kimseyi istemedigimi anladım kız yazmasına rağmen tek tük yazdım istemedigimi anlasin diye ve işlerde iyiye gidiyordu benim asıl kızla ona bu durumu söylemedim yalan soyledim diyemem ama sakladım bu durumu ve bu durum açığa çıkınca heryerden engelleyip arama suç duyurusunda bulunurum dedi ve çok kırıldığını anladım sesinden ne yapmaliyim lütfen bana yardım edin email felan atıyorum ama görüyor mu onu da bilmiyorum. Buraya kadar okuduysaniz teşekkürler.
Beni affeder mi napmaliyim? Aynı sorunu yaşayan oldu mu?