Selams
Birine sana yaşattıklarını yaşatmak için affettiğin oldu mu¿ bir nevi intikam..

Selams
Birine sana yaşattıklarını yaşatmak için affettiğin oldu mu¿ bir nevi intikam..

Hayır, birinin bana karşı olan yanlışını içimde intikam meselesi haline getirmem. O insanın çamuruna bulanmaya değmez bence. Zaten içinde barındırdığı ne ise her bir noktası ona bulanıyor bir yerde. Benim ekstra çabam gerekmez, kendimi yormam böyle bir şey için.
Affetmek değil de yaşattıklarını yaşatmadan salmıyorum her kim ise ama bunu yaparken geçte kalmıyorum sıcağı sıcağına yaşatıyorum.😁😁
Affetmek bende sadece kendi içimde olan eylem. Affettiğim insanın yüzüne demem çünkü tekrar iletişime geçmek değil affetmek anlayışım.
🙃👌
Cevap
29Cevap
Selams ✌️ hayır tabi ki de ben intikam için bile olsa affetmem kimseyi çünkü zaten rol yapamam istesem de.. bir insanı sevmiyorsam bu her halimden anlaşılır ve belli olur benim.. genellikle de bir kere siler tekrar o insanı affetmem. zaten kendi belalarını bulsunlar isterim ben nasıl olsa adalet gelir elinde sonunda cann
Hayır benim öyle saçma sapan oyunlarla işim olmaz. Allah'a havale ediyorum, neylerse rabbim güzel eyler.
Zaten insanlar yaşattıklarını yaşamadan, kınadıkları başına gelmeden ölmez.
İnşallah :))
Güzel şeyler yaşatmak isterim ama yaşatabildiğim kadar.
Niye? O sana kötülük yapmış
Haa kötülük yapmışsa yaharum
Yani biri sana kötülük yapmış af dilemiş, onu affedip aynısını yaşatır mısın 🙄
Kafam yerinde değil soruyu üçüncüsünde anladım en sonunda. Hayır hayır benim işim olmaz ben kin tutmam intikam peşinde koşamsm
Anladım
Benden gelir öyle şeyler 🤣 olmuştur muhtemelen
Süründürmek için affetmem ben kimseyi. Birini gerçekten affetmeden affettim beyanı vermem.. Kâlben soğuk ve düşmansam bunu muhatabım er geç anlar net olarak. Dostluğum da düşmanlığım da net bilinir. Affettiysem de içtenlikle belirtirim, affetmeyeceksem de bariz belli olur..
Hayır bana yaptıklarını terslerim ve yol veriyorum ben intikam almam ilahi adalete güveniyorum. Yaptıklarını yaşattığını yaşamadam ölmez. İlahi adalet tarafından er ya da geç bedelini öder.
Bunu bir denemek istiyorum djdjs
Affetmek yerine tepkisiz kalarak ona cehennemi yaşatmak istedim, ama son noktaya gelince vicdanıma yenildim
Affetmeme gerek yok ki ben yerimde intikam alırım , ya da affetmeden yavaş yavaş alırım
Kimsenin yaptığı yanına kâr kalmamalı
Kalmamalı dimi, evet
Boşversene zamanımı İntikam almaya harcayamam arkamı döner giderim ki zaten buna enerjim ve zamanım yok 😄
Aynı şekilde düşünüyorum bu konuda
Cıks. İntikam, kin gibi lanetli duygular kutsal bünyemde barınamazlar
Kutsal bünye sjdjs
Abart abart 😏
Gerek yok böyle şeylere masum insanları kandıranlar elbet bir gün yaşattığını yaşar
Tamam hazır af dilemiş, bu fırsatı kullanmak mı lazım
Tam hatırlamıyorum ama ilkokul yıllarında olması lazım
O kadar geriye gitmeseydin 😅
ahaha peki peki 😅
Biri canımı yakmışsa, tekrar hayatıma dahil olma ve benimle muhattap olabilme şansı 0 dır. Canını yakmakla uğraşmam, bensizlik canını yakmıştır zaten 😂
Yani intikam. Hayır uğraşmadım ve uğraşmam da. Zamanım daha değerli. Değersiz insanlara zamanımızı harcamamalıyoz bence. Çünkü belki yarın bile olmayacak. Zamanı iyi değerlendirmeli
İş hayatında, arkadaş çevresinde yaptım intikam için.
İlişkilerde seviyeli ayrılıklarım olduğu için sorun yaşamadım bu tarz.
Kin gütmektir bu.. benim kitabımda yoktur böyle şeyler. Affedersin ya da affetmezsin Allaha havale edersin.
Yani Yeşilçam filmlerindeki gibi affettikten sonra aynı onun yaptıklarını yapıp terk etmek gibi mi, keşkebu kadar yenetekli olabilseydik sjsj
Yaşanılması istenilmeyenleri
Yaşatmak acizlikdir
Hayir cunku kisilik bozuklugu olan bi manyak degilim
Pek olmadı ya cunku intikamda ona deger vermek gibi bisey olurdu.
benim öyle şeylerle işim olmaz.. Bİzde vicdan azabı ve Allah korkusu vardır
Evet bunun için de soğukkanlılık ile doğru zamanı bekledim
O kadar kin duyabileceğim kadar değer verdiğim biri olmadı sallamam..
Çok istedim de planımı uygulayamadan Azrail araya girdi öldü canım
Evet oldu zamanında. Duvara tosladım ama intikamım filmlere konu olur.
Aynı şeyleri yaşattığım oldu ama bunu yapmak için affetmiş gibi davrandığım olmadı
Hıhı maalesef kinlendim o kağğğ 😂 bağlanmak aptallaştırıyor ama aldatmak kodumda yok kodum mu olmuyor 😂😂
İnsanlat, insandan size bir tavsiye"hiçkimseyi sürekli affetmeyin, çünkü o kişinin her affedişinizde o kadar akışıyorki yüzsüzlüğe, o sırada siz eziliypsunuz
Olayın ne olduğuna bağlı olarak değişir ama intikam severim intikam alınmalıdır bazı insanlar bunu hak ediyor
Herkes kendini dusunuyor kimse icin kendimi feda edemem
o tür prodüksiyonlara girmedim. d
Ay yok, unuturum ben tutamam onu
Dusunmedim degil 😀
Oldu ama unuttum aynı şeyleri yaşatmaya. d
Hayır tabiki
Hayır o tarz intikamlarla uğraşamam
Affetmek erdemliktir..
Oldu 🤦🏻♀️
Ben bunu yapmam benim çalışma şeklim değişik
Aynı şeyleri yaşatmak için affetmeye gerek yok ki
Hayır kıyamam ki ben 😅 aşık olurum tekrardan
Hayır bu çaba boş ve değersiz
Affetmek hiçbir zaman benim tercihim değil.
Hayır olmadı
Olmasın da aman boş ver shdj
Bir kere olmuştu 😅
Aldın mı bari intikamını 😅
Kısmen 😄
Tüh :D hiç gaza gelemedim
Yaa jsjsgss
Umudum sendin çünkü kimse yapmamış bunu djdj
Gerçekten mi jsjsgss vay ne kindarmışım
Değilmişsin :D hayallerim suya düştü sjdjs
Affetmek yine aynı yerden vurulmaktır.
Evet en sevdiğim intikam şekli
Evet güzel Bi intikam alıp yerin dibine soktum
İntikam severim. Canımı yakanın canını yakarım.
Evet
hayir hic olmadi
Olmadi
Hayır olmadı
Hayır
Olmadı
Oldu
Hayır
Gereksiz o işler
Olmadı
Hayirr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?