- Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılAkrabalar aracılığı ile tanışan birinin sürekli evlilikten bahsetmesi çok normal, çünkü en birinci sebep bu zaten tanışmaya. Kafada direk evlilik fikri var, bu yüzden akraba ya da tanıdık aracılığı ile tanışan kişiler genelde muhabbeti hep evlilik üzerine kurar..
Eğer bu durumdan rahatsız isen bunu ona söyleyebilirsin, "henüz birbirimizi tanımıyoruz bu aşamada çok erken değil mi sence" gibi kırıcı olmadan da kibar cümleler kurarak onu bir adım geri itebilirsin.01 Yorumla- +1 yıl
Bunu dediğimde zaten açıklamaya yazdığım şeyi dedi. Evlilik amaci ile görüşsekte hemen melegim canim cicim der mi insan
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkenden evlilikten bahsedenler cidden sıkıntı ya. İlk önce okulunu bitir ve mesleğini elini al. Hayır, okulun var akrabalar neden böyle bir şeye gerek duyuyor? Eline mesleğini al, daha sonra karar ver. Belki anlaşma olmayacak. Belki başka problemler çıkacak. Tanımadan böyle bir şeye karar verme. Evlilik istiyor diye de evlenilmez ki.
Bir oda olgunlaşsın, düşünmeden konuşuyor gibi geldi bana. Yazdığım ilk önce okulun bitsin. Sonra zaten düşünür, tanışırsın. Bir de beklemekten bahsetmiş, duyda inanma şimdi.37 Yorumla- +1 yıl
Okumuyor maalesef. Görüşünüz için teşekkür ederim katılıyorum. Tamam beni uygun görmüşler konuşuruz ama daha arkadaşça olur daha bir hafta oldu. Meslegi için ailemden bazıları karşı cıktı bense üniversiteye hazırlanıyorum. Ev alıcam araba alıcam diyor. Şimdiden meleğim demek evlenmek istemek enteresan
- +1 yıl
Şimdiden vaatler vermesi tabi ki de saçma. Ev alacağım, araba alacağım nedir ya? Sanki onlarda gözün varmış gibi. Ben misal böyle vaatler vermem. Ya alamaz isem, yalancı çıkarım diye vermem misal. Değişik birisi ya.
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Mesela "Yani şöyle gülüm haytımde senin olmanı istiyorum ve eyer senle çidi bir ilişki yaşarsam işalah olur bunu cok isterim senin avuc içine yıldızları dökücem bunuda unutma " yazmış simdi yazış tarzından bahsetmiyorum bile..
- +1 yıl
Rica ederim. Ama sana tavsiyem, bundan uzak dur ya. Tabi ki senin kararın ama. İleride sıkıntılar çıkabilir, senin için diyorum.
- +1 yıl
"Eyer senle çidi " yazmış.. sanırım kültür farklı vsde etkiler.
- +1 yıl
Bence gitsin o bir yazmayı öğrensin. Türkçeyi mahvetmiş ya.
- +1 yıl
Haklısınız uyarmama rağmen düzelmiyor. Çidi nedir 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKısacası aklında “seni s*kmek istiyorum” düşüncesi var bunu garantiye almak için böyle güven verip masumu oynamaya çalışıyor çakal. La insan 1 hafta tanıdığı biriyle evlenmek ister mi mk.
02 Yorumla- +1 yıl
Bunu yapamaz çünku tüm sulale biliyor evlenmek istediğini
- +1 yıl
Bacım 1 haftada seni ne kadar tanıyacak da evlenmek isteyecek. Bu isteğin ciddi olduğunu nasıl düşünürsün. Hormonları olmasa emin ol evliliğin e’sini konuşmaz. Demek ki sülalesi sert bir sülale ki evlilik diyor. Zina diyemediği için.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılÖzgüveni eksik bir Delikanlı
Anladığımda Geleceği çokta parlak birisi değil gibi.
Senin Söz ettiğin gibi hedeflerin var ve Sen neden Gelecekteki Hedeflerine odaklanmıyorsun aklını başına alıp.
Neden ve nicin geleceğindeki Yollara Taşlar örüyorsun.
Hür olduğunda hem Beynen hemde Ruhen olursun.
Kaldıki Diplomanı aldığında belki Yurtdışına gidip Yüksek Lisans yapacaksın.
Bu nedenle Senin maceraya ya da ilğiyemi ihtiyacın var ve bu nedenle geleceğinimi körleyeceksin?
Evlilik Genç yaşta zor bir okadarda İnsanın Ruhunu Kalbini Körlüyor.
Genç Yaşta Evlen
Sonra Çoçuk
Sonrada gel Ağla
Hayatım yok diye
Sabah Kahvaltı Hazırla
Öğlen Yemek
Akşam Yemek
Çamaşırları ütüle
Misafirler geldi onlara hizmet
Ay Eşimin Ailesine gittik ay çok yoruldum ordada oturamadım iş yaptım.
Ay Çoçuklardan kendime zaman ayıramıyorum.
Ay da ay
Aaaaaa
Aklını Başına al bakıyım Aaaaaa
Kızıyorum ama14 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim haklısınız evlilik tabiki güzel fakat doğru zaman doğru kişiyle ben 23/ 24te düşünürüm mesela ne birikimi var ne bişeyi ve farklıyız kınamıyorum tabiki ama yalanları da vardı mesela hep kitap okurum der değil yerine deyil yazar sürekli dükkan yerine dükan ciddi yerine çidi müsait yerine müsayitmisin yazar uyarsamda kale almıyordu ben ise dikkat ederim. Hedeflerim var ve şimdiden beni çok sıktı ben istemiyorum dedim ben seni beklerdim zorlamadım ciddilikte dedi oysa buda yalan. Patronum diyor 19 yaşında nerenin müdürü galiba buda yalan.
- +1 yıl
Güvenin olmadığı bir yerde Gelecek olabilirmi?
ya da Şöyle düşün
Bir Araba var Gel Tur atalım ama Güvenemeyiz araç çokta sağlam değil dediğimde binermisin hayır o misal - +1 yıl
Bu arada Yazılarımda hatada olması Normal Türkçem az Doğma Büyüme yurt dışı hehe
- +1 yıl
Onun yazısından daha doğru yazıyorsunuz evet bitirmek en doğrusu üzdüm belki ama çok sıktı
+1 yılŞimdi ben olaya biraz farklı yaklaşıcam. Çocuk evlenmekten bahsetmemiş hatta erken oldugunu kendi de dile getirmemiş. İşi gücü yerindeyse aklı basındaysa 20 yaş bunları söylemek için çokta küçük bi yaş degil. Sanırım kendisi evlilige hazır hissediyor ve Bunu istiyor seni daha öncdeden görmuş ve hoslanmista olabilir. akraba ile tanışılmış olması ona bu güveni veriyordur. İnternetten tanişmıs olsan asla inanma derdim ama bu tarz olaylar bana samimi geliyor. seni ve onu tanımıyorum tabi ki sen daha iyi bilirsin tavırlarını, düsüncelerini ama ben yargısız infaz yapmazdım ve bir gün ayriliriz gözüyle degil evleniriz gözüyle yaklaşırdım.
13 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim ama beni daha once gormedi sadece sanaldan. Ve 6 günde ev alıcam ilerde orada yaşarız diyor Size yazdığını atayım. "Yani şöyle gülüm haytımde senin olmanı istiyorum ve eyer senle çidi bir ilişki yaşarsam işalah olur bunu cok isterim senin avuc içine yıldızları dökücem bunuda unutma " yazmış simdi yazış tarzından pekte bişey anlaşılmıyor ama ev alıcam birlikte yaşarız diyor 6 günden normal mi
- +1 yıl
Ayrıntılı bahsetmedigin icin boyle bi yorum yaptim tabi ki ona göre çok normal bisey sana sadece hayatinda sen oldugunu dusundurmeye calisiyor.. ama ben de int. Tanistigim kisiyle cok iyi biri olmasina ragmen sırf sürekli evlilik ve samimi söylemleri yüzünden sogumustum. Konusmayi kesmistim. Erkekler maalesef bu konuda cok aceleci sen tm desen yarin dugun yaparlar
- +1 yıl
Haklısın 😀. Ama daha görmedi çok enteresan. Ve sanırım uyuşmuyoruz yazış tarzı vs..
Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı. Herkes normal demiş ama bence normal falan değil, 6 gün içinde seninle gerçekte belli bir süre birliktelik yaşamadan aklına evlilik gelmesi sağlıklı bir düşünce değil, hayat ve ilişki tecrubesi olmayan birinin düşünceleri, acele etmeyin lütfen, eğer biribiriniz hiç tanımadan evlenmeye kalkışırsanız sonuçları çok yıkıcı olabilir.
Bir süre, en az 2 sene birlikte olun, gezin tozun, yatın kalkın, ten uyumunuz var mı bunu görün, evlilik en son verilecek karar.17 Yorumla- +1 yıl
Yatmak kalkmak bana göre değil evlilik öncesi buna karşıyım. En az 1 sene bana göre de tanışmak. Fakat daha buluşmadık bile. Gorus icin Teşekkür ederim. Size yazdığını atayım. "Yani şöyle gülüm haytımde senin olmanı istiyorum ve eyer senle çidi bir ilişki yaşarsam işalah olur bunu cok isterim senin avuc içine yıldızları dökücem bunuda unutma " yazmış simdi yazış tarzından pekte bişey anlaşılmıyor ama ev alıcam birlikte yaşarız diyor 6 günden normal mi
- +1 yıl
Öncelikle copy paste ederek bana gönderdiysen mesajı, yani o kişi yazdıysa bu yazıyı lütfen bu söylediğim için kusura bakma evlilikten önce Türkçe yazmayı öğrensin.
Ayrıca inan bana 6 günde hiç normal bir şey değil bu, çocukta sorun var bence, lütfen çok dikkatli ol.
Yatıp kalkma konusuna gelince de, evlilik öncesi karşı olmana saygı duyarım ama bir insanla seviştikten sonra bazen ona daha çok bağlanabildiğin gibi, bazen de soğuyabiliyorsun, bir daha onu görmek istemeyebiliyorsun, evlilikten sonra eğer ondan soğursan ne olacak? Hiç görmek istemediğin biriyle hayatını mı geçireceksin?
Evlilik önce seks olmadan evlilik kararı almak bence her iki taraf için de çok büyük bir kumar. Bizim örf ve adetler maalesef çok hatalı bu konuda. - +1 yıl
Evet size katılıyorum üstte yazdığınızda fakat evlilikten önce cinsellik düşünmem tercihim bu yönde Türkçe ise direk yazdığını attım ve bu durumdan da çok rahatsızım uyardım ama pek değişmedi.
- +1 yıl
Kusura bakma açık konuştuğum için ama eğitimsiz biri karşında ki, eğitimli biri bu şekilde mesaj yazmaz. Bu kadar kötü mesaj yazacak kadar eğitimsiz biriyle de hayat geçmez, eğer kendisini geliştirmek gibi bir niyeti yoksa uzak dur.
Cinsellik konusunda da kendi tecrubelerimden ve çevremde gördüğüm olaylardan yola çıkarak yazdım, benim anlattıklarımı istersen evli insanlara da , piskologlara da danışabilirsin. Cinsel anlamda doğru kişiyi seçip seçmemen evliliğin kaderini belirler aklında olsun, sonuçta son kararı sen vereceksin. - +1 yıl
O konuda Kararımdan memnunum. Fakat haklisiniz açık konuşakla onun bu kadar yazamaması beni de sinir ediyor mesela dükkan yerine dükan cidden yerine çiden değil yerine deyil. Müsait misin yerine müsayitmisin diyor düzeltsemde anlamıyor. Birde bana çok kitap okumayı sevdiğini söylüyor
- +1 yıl
Hata evet bir kez olur normal tabii. Fakat o sürekli
+1 yılBirincisi benim hâlâ anlamadığım neden 18 yaşından ve sonrası için bir kızı illa biriyle görüştürmeye baş göz etmeye çalışan insanlar var? Bunun dışında sen daha 18'in okulun var ayrı kendi ayaklarının üzerinde tam durmuyorsun ayrı bu evlilik muhabbeti senin durumunda olan birine bana göre çok normal değil.
16 Yorumla- +1 yıl
Birisi okuyan 18 yaşında kızıma tanıdık olsun olmasın böyle bir şeyle gelenin kapıyı suratına kapatman suratını kapıya geçiririm sevmiyorum böyle şeyleri
- +1 yıl
Kendi tercihim istersem konuşabilirim istemezsem konuşmam yani demek istediğim onlar istedi diye değil fazla severler beni şimdilik arkadaş olarak konuş dediler tamam dedim çocuk ısrar etmiş o yüzden :) fakat sıkıldım fazlasıyla.
- +1 yıl
O kısmını anladım ben genel olarak sitemimi dile getirdim sen iyi niyetli davranıyorsun ama karşı taraf çok ısrarcı ve konuyu nereye getirmek istediği belli ve bu bile bırakmak için yeterli
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Size yazdığını atayım. "Yani şöyle gülüm haytımde senin olmanı istiyorum ve eyer senle çidi bir ilişki yaşarsam işalah olur bunu cok isterim senin avuc içine yıldızları dökücem bunuda unutma " yazmış simdi yazış tarzından pekte bişey anlaşılmıyor ama ev alıcam birlikte yaşarız diyor 6 günden normal mi
- +1 yıl
Aşırı aceleci ve bulmuş kaçırmak istemiyor bu vaatle seni tavlayabileceğini sanıyor sözleri de elini sicak sudan soğuk suya sokmam lafının güncel hali hani bu davranışı bana şey gibi geliyor ailenden bir şey istersin bin takla atarsın ama elde ettikten sonra yüzüne bile bakmazsın ya atıyorum elbise olsun bana o havayı veriyor bu yazdıkları seni tabirim için özür dilerim elde ettikten sonra hevesini aldıktan sonra çokta sana ilgi göstermeyecek gibi geliyor o yüzden tehlikeli buluyorum bu tür ifadeleri ve 1 hafta olmamış bu lafları aşırı abartı çok saçma geliyor yani daha sevgili bile değilsin neleri sever bilmezsin kitap okumaktan mı film izlemekten mi sohbet etmekten mi hayır bunlar örtüşsün örtüşmesin birlikte vakit geçirebilecek misiniz senin herhangi bir tavrın onu rahatsız edecek mi belki hiç bilmediğin bir huyundan çok rahatsız olacaksın bunları bilmezsin ne cesaret yani bak yine sinirlendim :D
- +1 yıl
2. Günde zaten bizim zaman tamam demişti bitirdim cok şükür fakat üzdüm belkide üzgünüm.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKisa surede bunu diyen erkeklerde hep bi sıkıntı cikiyor. Sakin kanma laflarina. Bugun sana , yarin gider baskasina 1 haftada evlilikten bahseder. Duygusu bile olusmamisken konuşuyor bos bos atip tutuyor. Yuzeysel insan.
33 Yorumla- +1 yıl
Tüm ailesiyle tanıştım aileler de zaten haberdar o şekil ama çok erken.
Cevap sahibi+1 yılOlabilir. Görücü usulünün bile bi adabi vardir. Görücüde isler hizli gelisir ama duygular icin fark eden bir sey yoktur. Duygunun zamana ihtiyaci vardir hep.
- +1 yıl
Kesinlikle ve daha görüşmedik yüz yüze..
Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Bak simdi, akrabalar tanistjrmis yani basindan niyet ciddi. Normal tanisip sevgili olsaniz evet erken derdik. Bence bu cocuk iyi ve seni onemsiyor. Eger sen de hoslandiysan ac ona icini.
13 Yorumla- +1 yıl
Daha 1 hafta oldu içimi açmak istemiyorum henüz hiçbir şey içimden gelmiyor sanırım bunaldım. Mesela ev alacak birlikte yaşarız diyor daha 6 gün oldu..
- +1 yıl
Gorucuyle alakası yok herşeyin zamani vardir da desemde duzelmiyor ki
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kısa sürede bu kadar önemli bir kararı bu kadar hızlı alması aynı kararı başkaları için de alabileceğinin işaretidir. Elindekini kaybetmek istemeyen erkekten başka bir şey görmüyorum.
114 Yorumla- +1 yıl
Kız arkadaşı vardı fakat ciddiyet olmadığından bitirmiş. Fakat kaybetmek istemiyor galiba beni de sıkıyor
- +1 yıl
Beğenmiş olabilir farklı olabilirim fakat daha görüşmedik bile
- +1 yıl
Kesinlikle öyle. Insan ciddiyet niyetiyle görüsür ama evlilik ayrıdır. Şimdiden ev almaya karar vermiş birlikte yaşarız falan diyor evlenip.
- +1 yıl
Evet babası falan gelmiş biz eşimle dört ayda evlendik diyor onun yasıyla bizim yaşımız bir mi sorun çıkacak sanırım.
- +1 yıl
Babasının tarih ile arası nasılmış? Yaşananlar içinde bulunulan dönemin şartlarından bağımsız olarak değerlendirilemez. Şu an 18 yaşında bir kız ve 20 yaşında bir erkek kendileri çocuk sayılırlar. Kendilerini yetiştirmeden nasıl çocuk yetiştirmeleri beklenebilir? Eğer babası oğlunun bu kadar hızlı evlenmesini istiyorsa oğluna en az onun kadar evlilik meraklısı başka bir aday bulabilir. 😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Mesela "Yani şöyle gülüm haytımde senin olmanı istiyorum ve eyer senle çidi bir ilişki yaşarsam işalah olur bunu cok isterim senin avuc içine yıldızları dökücem bunuda unutma " yazmış simdi yazış tarzından bahsetmiyorum bile..
- +1 yıl
Ben olgun olabilirim fakat dediğim gibi önümüzde süre var hayat var biraz da büyümemiz öğrenmemiz gerekir hele birikim şart ve okumuyor zaten geliri belli benim çalışmam gerekir. Babası biraz sinir bozucu ve o 45 yaşında ikinci evlilik yaptı zaten. Kendisiyle bizi bir tutuyor
- +1 yıl
Sanırım üniversite düşüncen de var. Özellikle üniversitedeki kişisel gelişimin sonrasında tamamen farklı iki insan olacaksınız. Aynı şeylerden keyif almayacak, ortak noktalara sahip olmayacak, birlikte yaşamaktan mutlu olmayan iki insan olacaksınız. Ben henüz ortada hiçbir şey yokken kendini kurtarman taraftarıyım.
- +1 yıl
Evet öyle gerçekten annemde bu sebepten pek istemiyor. Kitap okurum hep bilmemne diyor fakat attığı mesajı da size attım enteresan biri olmadığı kişiyi mi göstermeyi demiuor
+1 yılHayır normal değil avına hemen ulaşmak isteyen sırtlan türü bu uzaklaş hemen 😂😂
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılAskere git gel bahanesi uydur. Ben baba olsam kızımı askere gidip gelmemiş 20lik delikanlıya vermezdim. En az 23 yaşında olmalı damat adayı.
11 Yorumla- +1 yıl
Direk konuşmayı kestim
Bence normal, o anki düşüncesi ile söylemiş ama düşüncesi çok kolay bir keşilde değişebilir bu kadar kısa sürede söylediği için
17 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. Size yazdığını atayım. "Yani şöyle gülüm haytımde senin olmanı istiyorum ve eyer senle çidi bir ilişki yaşarsam işalah olur bunu cok isterim senin avuc içine yıldızları dökücem bunuda unutma " yazmış simdi yazış tarzından pekte bişey anlaşılmıyor ama ev alıcam birlikte yaşarız diyor 6 günden normal mi
- +1 yıl
Evet daha reelde de görüşmedik. Beğendigini anladım tüm ailesine anlatmış onun yanına gidicem diye tutturmuş
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ben 18 yaşındayken mahalle maçı falan yapardık şimdiki gençlik evlenmeye adım atıyor 😂
Bence normal değil hem yaş erken hemde bu kadar hızlı olmaz10 Yorumla
+1 yılAile baskısı falan vardır üzerinde büyük ihtimalle. Ya da sadece tek biri olsun sonsuz olsun diye düşünüp seninle şimdiden o durumları konuşup garantiye almakda istiyor olabilir
10 YorumlaBöyle bi ilişkim vardı o 20 ben 25 benim onla ilişkim inanılmaz iyiyken akrabalarım wpden sürekli ne zaman evleniyorsunuz diye darlıyordu ikimizi de sonuç ayrıldık
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence hiç normal değil 1 haftada insan karşısındakinin adını soyadını ezberleyemez ne evlenmesi.
Evlenmek istiyorum ciddi düşünüyorum ayağına senle farklı şeyler yaşamanın planlarını yapıyor olabilir. İnanma kanma çok yüz verme derim ben.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yıl20 yas bi erkek icin cok kucuk ya. Olgun dusunebildigini sanmiyorum. Hevesle soyluyor olabilir. Evlenme gibi bi hata yapma bence, cok erken
10 Yorumla
+1 yılNe bekliyorsun ki görücü usulü amaç belli sonuç belli ya evleneceksin ya da herkes yoluna zaten görücü usulü tanışan bir çift sevgili gibi olamaz çünkü aile beklenti içinde oluyor
05 Yorumla- +1 yıl
Hemen evlilik olmaz saçmalama görücü de olsa anında evlilik gibi bir saçmalik yok neyin kafası anlamadım ailesine de bahsettik annem özellikle dedi asla olmaz kız okuyor diye.
- +1 yıl
Öyle olsa görücü usulü demezlerdi görücü usulünde en fazla 2 ay hadi 3 ay olsun bekler iki taraf sonra sonuç isterler
- +1 yıl
Bastan dedikten sonra ne kadar zaman istedikleri zerre umrumda degil benim onumde seneler var dedim beklerim diyor okuyamadın mı
- +1 yıl
Gorucu de olsa senelerce tanisip evlenenler var ya siz biraz geride kalmışsınız
- +1 yıl
Ben yaşananlara şahit olduklarımı bilirim bu tür ilişkiler zayıf olur sonucu yüzde 80 olumsuz olur
+1 yılAç insan. bir an önce evlenip sana sahip olmak istiyor başka bir açıklaması yok. akli başında adam tanışır tanismaz evlilik istemez. once bi kaç yıl iyce tanımak ister
02 Yorumla- +1 yıl
Kaybetmekten korkuyorum dedi evet
- +1 yıl
Dikkatli olmani tavsiye ederim
Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Senin onu çantada keklik görmeni sağlamış, sonuç olarak sen de sıkılmışsın tabi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle normal değil ve samimi de değil. büyük ihtimalle her şey evlenene kadar
10 Yorumla
+1 yılYarin universiteye başlayinca gitme demezse ben de bir sey bilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılböyle yapanlar genelde ilk sıkılanlar olur sözleride yalan gibi
10 Yorumla
+1 yılKısa zamanda verilen vaatler ve söylenen sözlerin yerini ayrılık alır. Bu kadar hızlı davranması yanlış..
18 Yorumla- +1 yıl
Evet doğru bende sıkıldım simdiden bu kadar değer vermek manasız ve daha buluşmadık bile anca görüntülü.
- +1 yıl
Ona bunları konuşmak için erken olduğunu birbirinizi tanımanız gerektiğini ve zamana ihtiyaç olduğunu söyle
- +1 yıl
Demin söyledim ": Cok şey istemiyorum senden sadece yanında olmak ve gözlerin içine bir ömür bıyu bakmak istiyorum
İznin. Verirsen tabikide" demiş hala erken anlamıyor - +1 yıl
Çok hayalperest biri belli ki, hep büyülü sözler söylüyor
- +1 yıl
Evet zaten ailem okumadığı için istemiyor karmakarışık. Yani bazı huyları garip hep kitap okurum der mesela, ama doğru yerine doru, değil yerine deyil cidden yerine çiden yazan biri fazla uyuşmuyor muyuz bilmiyorum.
- +1 yıl
Fazla uyuşmuyorsanız ilişkiniz fazla sürmez o zaman
Ailen istemiyorsa zaten pürüzler ortaya çıkar
Sen okuyorsun o okumuyor falan davul bile dengi dengine yani okumuş insanın hali başka olur - +1 yıl
- +1 yıl
Ay o ne öyle ya yazım yanlışını böylesine çok yapan insanlardan hoşlanmam ben de 😅 sinir bozucu bir durum
hızlı başlayan şey çabuk biter sen hemen desenki iyi gel akşam beni iste desen inan eskisi kadar evlilikten bahsetmez o kuru sıkı
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır bahseder ben onu da denedim havalara uctu ama konusmayi kestim artık olmuyor 2. Günden biz tamamiz demisti..
Bence normal değil. Bence uygun bir istasyonda ihtiyacını giderecek ve terfi quin. Sen buna müsaade etmezsen zafer senindir djdjd
02 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok, bundan önceki kız arkadaşıyla yapabilirdi. Fakat ciddi değil diye ayrıldı tek derdi evlilik buda beni rahatsız ediyor.
+1 yılGayet normal biri. Buradakilerin söylediklerine aldanma kötü yorumlara yani. Çocuk demek ki etkilenmiş senden ve evlenilecek kız gözüyle bakıyor senin hakkında da az çok araştırma yapmıştır nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu biliyor. Böyle anlayışlı seven birini bulduk da biz mi elimizin tersiyle ittik. Sakın çocuğu geri çevirme tanımaya bak. Sonuçta hemen nikah masasına oturacak değilsiniz
01 Yorumla- +1 yıl
6 günden bunlari daha beni görmeyen birine inanmayı düşünmüyorum sadece sanaldan görüştüm.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani bu kadar abartması normal gelmiyor ama samimi de olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
2. Günden benim için zaman tamam demişti haklısın ben konuşmayı kestim.
+1 yılAilesi "evlen evlen" diye darlıyorsa saflığından aceleye getirmiş olabilir. Birbirinizi tanımanız için biraz daha zaman istediğinizi belirtin.
00 Yorumla
+1 yılAşık olmuş olabilir sana ya da seni çok beğeniyor olabilir neden olmasin
01 Yorumla- +1 yıl
Sıkıldım maalesef 2. Günden bana bizim zaman tamamdır dedi.
+1 yıl20 yaşındaki birinin fikirleri kararları çok sağlıklı olmaz bence kibarca kırmadan uzaklaş 🙏
10 Yorumla
+1 yılTemiz aile kızı bulmuşum evleniyim o bana ben ona hemen alışırım kafasında
04 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle. Zaten demiş temiz aile kız istiyorum diye
- +1 yıl
İşte böyle demiz aile kızı ağrıyan kişiler genelde geri kafalı insanlar olmaları
- +1 yıl
Aile kızı araması kötü bir şey degil kendi de öyleyse tamam fakat bana yazdıkları absürt geliyor
- +1 yıl
Ailesi ve çevresi tarafından yönetilen kişilerdir onun için diyorum aile önemli bir evlilikte tabiki ama kendi kararını dahi veremeyen kişiler var bu ülkede
Aşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı. Onun amacı seks
Evlilikten önce aşk olur
Onun diğer istediği de bakire kız tabulu01 Yorumla- +1 yıl
Amacı ilişki değil şu an. Tek derdi evlilik, temiz aile kızı kafasında işte
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılevlilik düşündüğün gibi bir şey değil. iki tarafta hazır olunca o düşünceye girilir. siz de kimse hazır değil yolda karar veririz demişsiniz ;)
00 Yorumla
+1 yılİlk başlar da hep öyle olur beklerim bilmem ne boş işler daha çok gençsiniz önce bir okulunu bitir de sonra koca ara :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAdam seni görmüş beğenmiş ve senle evlenmeye hazır. Senin ağzının içine bakıyor
00 Yorumla
+1 yılSaçma adam direk görücü usulü evlilik şeyine gelmiş. Diren evlilik falan çok saçma
20 Yorumla
+1 yılOnu bir mektebe göndermek lazım...
30 Yorumla
+1 yılnormal degil kac kurtar
20 Yorumla
+1 yılBiraz hızlı bağlanmış sana ama samimi olarak da söylüyor olabilir.
01 Yorumla- +1 yıl
2. Günden görmeden samimiyet olduğu ihtimalini vermiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeni kandırmaya kendine bağlamaya çalışıyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok erken davranmış tuaf
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılCiddi düşünüyor demek
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılyalancı derim ben öyesine aklını karıştırmak
10 Yorumla İnanma amacı farklidir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kanı hızlı akıyor sanırım arkadaşımızın :)
10 Yorumla
+1 yıl3 gün sonra hadi nede olsa evleneceğiz derse kaç😁
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşa sor bakalım 10yıl beklermiymiş
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılSenin dengin değil uzak dur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılOnun kültüründe tanışmak evlenmek var galiba
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı.
+1 yılEvdemi kalmış bu böyle dil dökmüş az ağır olsun be
10 Yorumla normal diyen normal değildir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoklukta olduğu için ne dediğini bilmiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılReelde görüştünüz mü hiç?
02 Yorumla- +1 yıl
Ve daha reelde gorusmedik...
- +1 yıl
Olgunlaşmamış bir yapıya sahip
Reelde görüşmeden evlilik hayali kurmakta nedir
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken daha pişman olursun ilerde
12 Yorumla- +1 yıl
Evet bende evlenmem zaten fakat cok rahatsız oldum ben daha evlenmem dedim bunu dedi işte
Cevap sahibi+1 yılBirak der o sen kendini yakma bence
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bu yaşta ne evliliği ya..
10 Yorumla
+1 yılBazı erkekler hemen istiyor
00 Yorumladeğil
20 Yorumla
+1 yılNormal değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır normal değil
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Normal değil :d
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılSadece ergen
10 Yorumla - Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne